35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Love Bursztyn
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/787797d379c4.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2015, 21:09
Bursztyn, Aasiula, malgos741, kkisia, Mega, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:mysle ze z tym chlaniem to jest sciema do szescianu, kazda prawie mowi ze chleje ale na wykresie zadna nie zaznaczy "picie alkoholu", poza mna oczywiscie, ale ja jestem uczciwa
reszta albo udaje ze chleje albo sie wstydzi patologii
P.S bardzo romantyczna Twoja historia, dla milosci nie ma zadnych przeszkod
Zdrówko czerwonymAasiula, ComeToMeBaby, kkisia, moremi, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny spadam... Jestem taka chora, ze wywiozlam Malego do mamy i dzisiaj spie sama...Zamiast w miasto ide w lozko... eh.. SKS... Aasiula trzymam kciuki... Dobrej Nocki
Aasiula, ania.g, Pusurek, kkisia, Mega, macduska, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
Bursztyn śliczna lasencja z ciebie
Bursztyn, Aasiula, kkisia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Dziewczynki, bardzo dziekuje za wszystkie komplementa, ale naprawde to kwestia ustawienia sie na focie iinnych parametrow, bez szpachli, naturalnie - to nie wyglada tak uroczo, mowie serio
malgos741, Aasiula, kkisia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ej, słuchajcie. a ja wpadłam w schizę. bo tak szukam opinii o tym andrologu co to go poleciła moja ginka- ale ciul ją wie, może mają układy jakieś czy coś. i paczam a on ma ocenę 3,5/5 i dużo opinii w stylu: pazerny na kasę. ale to stare opinie. no ale czy człowiek się aż tak zmienia? no i jeszcze skoro powiedział, że nie trzeba się zapisywać, wystarczy przyjść i przyjmie każdego, nawet po godzinach jakby było dużo osób. ja wiem, że faceci na pęczki nie chodzą do andrologów, ale pomyślałam sobie, że ma pustki i łapie kogokolwiek byle przyjąć, bo nikt do niego nie chodzi
no i teraz siedzę w necie i szukam alternatywy. ale co- mam brać na siebie odpowiedzialność za wybór androloga swojemu facetowi? eh...