35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:dobra, niech bedzie, ale tylko na chwile
ze strzelnicy
burszta wcale mnie nie dziwi, że ten weteryniarz na Ciebie leciał
jakbym była facetem też bym na Ciebie leciała...
ale masz tyłeczek! no nokapturnica, Bursztyn, mamatrojki80, Aasiula, ComeToMeBaby, kkisia, Mega, moremi, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Siostro moja , ja to na punkcie torebek I butow to delikatnie mowiac mam pierdolca ;0
Kocham jena wieść, że powinnam sobie buty kupić jakieś na zime, bo mi obcasy się pozrywały i zaraz skręcę kostkę. mówi: przecież ostatnio kupiłaś 2 pary i nie nosisz. a ja na to: bp jedne to były balowe na sylwestra, a drugie na wiosnę
a poza tym po taniości
Aasiula, Mega, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:burszta wcale mnie nie dziwi, że ten weteryniarz na Ciebie leciał
jakbym była facetem też bym na Ciebie leciała...
ale masz tyłeczek! no nomacduska, Aasiula, kapturnica, kkisia, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:zaraz zaraz, chwileczke- a od kiedy to tylko ja mam sie rozbierac? Nie wrzuce dopoki ktoras nie wrzuci pierwsza
ja dopiero w poniedziałek mogę coś wrzucić- jutro mam imprezę to się zrobię na bóstwo i pyknę zdjęcie
zresztą nie tak dawno wstawiałamAasiula, Bursztyn, malgos741, kkisia, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymamatrojki80 wrote:Ja się już dwa razy pytałam jak się tu zdjęcia wstawia...
http://www.iv.pl/
ja z tej strony wrzucam
widziałam pytanie tylko zawsze jak czytałam z partyzanta a wdomu się zapomniało napisacWiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2015, 20:43
moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:Ja się już dwa razy pytałam jak się tu zdjęcia wstawia...
przeglądaj (wybierasz plik z komputera)
na dole zaznaczasz rozmiar miniatury (200 x200 jest ok)
klikasz zapodaj
kopiujesz BBCode (do wstawienia na forum, wyświetla miniaturkę)
kapturnica, Aasiula, malgos741, kkisia, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość