35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
paszczakin wrote:no nic, poczekam az sie jakies nowoczesne i (najchetniej) leniwe matki wypowiedza
znaczy, w sumie nie leniwe, ale takie co se zycia nie lubia utrudniac..
Ja jestem miszczem swiata w ulatwianiu zycia... Jako samotna matka mowie co nastepuje:
1. Bez podgrzewacza nie wyobrazam sobie mej marnej egzystencji. Rozmrazam zupki i obiadki, ktore wczesniej prztgotowalam, szykuje sobie flachy z woda i jedna siedzi w podgrzewaczu, obok mam mleko w proszku juz odmierzone do tej flaszki- operacja trwa minute i Maly nie zdarzy sie rozedrzec cala para... Moj podgrzewacz jest na jedna flache vel sloiczek... Mysle. ze dla leniwych to za malo... Kup kombajn, ja bym dzisiaj tak zrobila...
2. Mam sterylizator philips-avent-parowy jest rewelacyjny! Sterylizowalam w nim smoki i butle przez ok 6 m-cy... Teraz tylko myje pod kranem... Zwazywszy, ze Maly wyjada psu i odrotnie to jest i tak szczyt higieny obecnie...
3. Podgrzewacze sa na ogol uniwersalne- wszystkie flaszki beda pasowac
I NIE MAM MIKROFALI !!!kapturnica, Aasiula, macduska, Pusurek, kkisia, Mega, moremi, paszczakin, Sabina, SolarPolar, agp, iwcia77 lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
kapturnica wrote:No to szykuja sie nam emołszyn zrana
Asiek o której zamierzasz oszczac testa?Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2015, 20:53
mamatrojki80, macduska, Aasiula, ComeToMeBaby, malgos741, kapturnica, kkisia, moremi, paszczakin, iwcia77 lubią tę wiadomość
Bursztyn wrote:zaraz zaraz, chwileczke- a od kiedy to tylko ja mam sie rozbierac? Nie wrzuce dopoki ktoras nie wrzuci pierwsza
iwcia77 lubi tę wiadomość
Aasiula wrote:Ech Burszta tak jak mowilam wczesniej tylek pierwsza klasa
I w ogole niezla laska z Ciepie co tu ukrywac no
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2015, 21:17
ania.g, Iwone, Aasiula, megan8, MartaDidi, malgos741, Pusurek, ComeToMeBaby, kkisia lubią tę wiadomość