35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
paszczakin wrote:i dobry wieczor
dzis produktywnie- udalalm sie na zakupy, kupilam kartoflowi kilka ciuchow i wypralam WSZYSTKIE.. ja pierdziele, ile to rozwieszania jak sie cala pralke zapakuje.. Mydeło z Marsylii sprawdzilo sie bardzo dobrze, nie zapienilo ani nie zakleiło, bo to takie do prania specjalne. I pachnie ok, tak minimalnie.
Ale musze Wam cos polecic- w drugą pralke wrzucialam rzeczy kolorowe i sporo nowych.. Jako, ze czesc rzeczy byla bialo-kolorowa do pralki wrzucilam tez to:
http://allegro.pl/dr-beckmann-chusteczki-wylapujace-kolor-24szt-de-i4783649813.html
i ta chustka wylazla z prania cala ciemno-fioletowa- nowy rampers w kropasy takie atrakcje zapewnil.. A biale rzeczy z kolorowa lamówka ani sladu zabarwien, takze chustka uratowala mi cale pranie.. Jestem pod wrazeniem..
tak co do chusteczek becmanna sa nieocenione- potwierdzampaszczakin, Aasiula, Iwone, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
gretka -
ComeToMeBaby wrote:e, cisza, spokój.
albo chlejom albo jedzom albo się sexom, albo... się nudzom.reszta albo udaje ze chleje albo sie wstydzi patologii
P.S bardzo romantyczna Twoja historia, dla milosci nie ma zadnych przeszkodAasiula, malgos741, ComeToMeBaby, mamatrojki80, kapturnica, Sabina, moremi, Mega, kkisia, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
I kupilam ziemniory, twarog jest, jutro bede robic swoje cos do zaspokojenia potrzeby na ruskie
Ale nie pirogi, nie chce mi sie ciasta lepic
MartaDidi, malgos741, Aasiula, mamatrojki80, kapturnica, macduska, Sabina, moremi, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
MartaDidi wrote:Paszczak, ale masz atrakcje... Adrenaline se podnosisz...
yyy, najwyzej czesc rzeczy byłaby fioletowawa
tyz ładny kolorAasiula, MartaDidi, moremi, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:doczytuję od połowy wiec trochę od czapy będzie
witam sięAasiula, mamatrojki80, kkisia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Elfik moje gratulacje
serducho ty moje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2015, 19:58
Aasiula, mamatrojki80, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualnyobudzilismy się dzisiaj o 9,30 w domu głucha cisza...
wstaję z łóżka, zagladam do młodego pewna ze śpi i widzę jak siedzi przy biurku i coś pisze...
wiecie co robił????
odrabiał lekcje
zaznaczam, że u nas ferie się zaczeły właśnie...
mam dziwne dzieckoWiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2015, 20:04
Iwone, Aasiula, Bursztyn, mamatrojki80, kapturnica, malgos741, paszczakin, gretka, ComeToMeBaby, Sabina, ania.g, MartaDidi, moremi, Pusurek, Mega, kkisia, gosia7122, Zofia8, Bozia3, Mango, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:
Iwone, mamatrojki80, kapturnica, malgos741, paszczakin, ComeToMeBaby, Sabina, moremi, Pusurek, Mega, kkisia, Zofia8, dorbie, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjeśli mowa o zakupach to ja zamówiłam sobie takie buty:
http://www.iv.pl/images/78031642609520165859.jpg
będę w nich paść merynosyWiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2015, 20:05
Iwone, malgos741, mamatrojki80, gretka, ComeToMeBaby, Sabina, kapturnica, Natka_79, Aasiula, Niuta, MartaDidi, moremi, Pusurek, megan8, kkisia, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
no ja juz doczytalam.. wiec kolejne ptanie do matek z serii "paszczak nie wie, jak sie dzieci chowa" (za 3 miechy bede najbardziej doksztalcona matka na swiecie)..
1)Ja jestem z ludzi bezmikrofalowkowych. I kupowac nie zamierzam, bo mi to nie pasi. Mysle wiec o zakupieniu podgrzewacza do butelek. Czy to jest niepotrzebny gadzet?
Jesli potrzebny, to mam pytania:
- czy podgrzewacz jednej firmy bedzie pasowal tylko do ich butelek?
- czy butelki sterylizujecie, czy wystarczy je myc? Jak trzeba sterylizować to moze zakupic 2 w 1, czyli podgrzewacz-sterylizator?
2)Termometr dla dziecia. Dzis zauwazylam termometry na podczerwien. Wydalo mi sie to fajnym bajerem- pyk, bezdotykowo, temperatura zmierzona. Ma ktoras? Mozecie cos polecic?
malgos741, Sabina, Aasiula, ania.g, moremi, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Jutro ja sikam wiec sie okaze
Aasiula, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualny
-
mamatrojki80 wrote:Ziemniaki z gzikiem zrób
Heh, musialam to wygooglac. Tez fajne, ale mi sie marzy dokladnie takie nadzienie jak w ruskich.. wiec zamierzam je zapakowac w ciasto filo (gotowiec, nie jestem masochistka) i upiec.. jamiiii!mamatrojki80, kapturnica, Aasiula, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:no ja juz doczytalam.. wiec kolejne ptanie do matek z serii "paszczak nie wie, jak sie dzieci chowa" (za 3 miechy bede najbardziej doksztalcona matka na swiecie)..
1)Ja jestem z ludzi bezmikrofalowkowych. I kupowac nie zamierzam, bo mi to nie pasi. Mysle wiec o zakupieniu podgrzewacza do butelek. Czy to jest niepotrzebny gadzet?
- czy butelki sterylizujecie, czy wystarczy je myc? Jak trzeba sterylizować to moze zakupic 2 w 1, czyli podgrzewacz-sterylizator?
2)Termometr dla dziecia. Dzis zauwazylam termometry na podczerwien. Wydalo mi sie to fajnym bajerem- pyk, bezdotykowo, temperatura zmierzona. Ma ktoras? Mozecie cos polecic?
jej jak ty pięknie się pytasz aż sama jestem ciekawa odpowiedzi...gretka, paszczakin, Aasiula, moremi, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualnypaszczakin wrote:no ja juz doczytalam.. wiec kolejne ptanie do matek z serii "paszczak nie wie, jak sie dzieci chowa" (za 3 miechy bede najbardziej doksztalcona matka na swiecie)..
ja jestem już matka przeterminowana trochę, ale pamiętam, że bardzo odczuwałam brak podgrzewacza - bardzo ułatwiał życie w moim przekonaniu-
o ile się nie mylę podgrzewa do określonej temperatury więc odpada studzenie itp,
ja nie miałam a szkoda
chyba że masz zamiar karmić cycem to niepotrzebnyWiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2015, 20:13
Iwone, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:jeśli mowa o zakupach to ja zamówiłam sobie takie buty:
będę w nich paść merynosy
tez fajne, ja bym tylko te błyszczki zdjęła, bo pewnie mozna.. no i bordo, najpiekniejszy kolor na swiecie..
a torebke do nich masz?macduska, Aasiula, moremi, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:tez fajne, ja bym tylko te błyszczki zdjęła, bo pewnie mozna.. no i bordo, najpiekniejszy kolor na swiecie..
a torebke do nich masz?
błyszczyki się zdejmują i owszem,
a torebek mam aż nadto
ale żeby nie było- nie chodzę z torebką pod kolor butów - nie lubię
paszczakin, kapturnica, Aasiula, moremi, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość