35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
gosia7122 wrote:na odparzenia polecam Bepathen maść ochronna u mnie nic nie działało tylko to ,a odparzenia były straszne.
Elfik gratulacje.iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAasiula wrote:Na porawe nastroju polecam Pingwiny z Madagaskaru,wlasnie wrocilismy z kina,usmialam sie nie raz
heloł z wieczora ,jesssu jak mnie brzuch napiedrala nospa nie radzi sobie ;(
Wczoraj o rogalu rozmawiałyscie,super sprawa,bardzo mi sie s[podobał i sobie go kupie.Ja mam problem z kregosłupem i nie raz w nocy miedzy kolana wkladalam to poduszke to wałek zeby odbarczyc ucisk na nerw,to bedzie idealne dla mnieAasiula, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
agp wrote:Ja tam nie jestem przesądna, więc czarny kot mi nie straszny
Reni może miec nr w rzucie marcowym ale mam nadzieje ze bedzie i dla mnie szczęśliwy
a w ogóle to lubię i czarne i szaraki ale mam słabość do rudych kotów
kapturnica, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
co tam dziewczynki ?
coś się działo?
coś mnie ominęło?
bo nie wiem czy nadrobię cały dzieńAasiula, Sabina, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
moremi wrote:No chyba że ktos się w kolejkę wepchnie
w każdym razie w marcu obstawiam Reni i jak tylko któraś będzie chciała na krzywy ryj w tym czasie zajść to poszczuję dwoma czarnymi kotami. Mam nadzieję, że jeszcze Dusia i Paszcza swoje czarnuchy wystawią
ja tam wystawic moge, ale moja ludzia nie ruszy.. ludzie są fuj
moremi wrote:O takie botki kupiłam
http://www.eobuwie.com.pl/botki-wojas-4559-51-czarny-rozowy.html?utm_source=domodi&utm_medium=cpc&utm_campaign=domodi
I właśnie się wkurzyłam, bo ja kupiłam nieprzecenione aaaaaaaaaa
bardzo fajne, lubie takie bardzo.. teraz jak przestalam obcasy nosic to tylko w tego typu butach latam..
Aasiula, moremi, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:No chyba że ktos się w kolejkę wepchnie
w każdym razie w marcu obstawiam Reni i jak tylko któraś będzie chciała na krzywy ryj w tym czasie zajść to poszczuję dwoma czarnymi kotami. Mam nadzieję, że jeszcze Dusia i Paszcza swoje czarnuchy wystawią
do usługmoremi, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
malgos741 wrote:co tam dziewczynki ?
coś się działo?
coś mnie ominęło?
bo nie wiem czy nadrobię cały dzień
? - - lat - -term. @- -
? - - lat - - term. @
Kapturnica i Elfik przeszły już do PusurkaWiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2015, 19:48
Aasiula, malgos741, kapturnica, Sabina, moremi, Pusurek, kkisia, Bozia3, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mega wrote:23
razem z córka obchodzimy
A ty który?Aasiula, moremi, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
i dobry wieczor
dzis produktywnie- udalalm sie na zakupy, kupilam kartoflowi kilka ciuchow i wypralam WSZYSTKIE.. ja pierdziele, ile to rozwieszania jak sie cala pralke zapakuje.. Mydeło z Marsylii sprawdzilo sie bardzo dobrze, nie zapienilo ani nie zakleiło, bo to takie do prania specjalne. I pachnie ok, tak minimalnie.
Ale musze Wam cos polecic- w drugą pralke wrzucialam rzeczy kolorowe i sporo nowych.. Jako, ze czesc rzeczy byla bialo-kolorowa do pralki wrzucilam tez to:
http://allegro.pl/dr-beckmann-chusteczki-wylapujace-kolor-24szt-de-i4783649813.html
i ta chustka wylazla z prania cala ciemno-fioletowa- nowy rampers w kropasy takie atrakcje zapewnil.. A biale rzeczy z kolorowa lamówka ani sladu zabarwien, takze chustka uratowala mi cale pranie.. Jestem pod wrazeniem..MartaDidi, gretka, macduska, ComeToMeBaby, Aasiula, malgos741, Iwone, mamatrojki80, Sabina, Natka_79, agp, Pusurek, Mega, kkisia, gosia7122, Bozia3, Mango, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość