35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Margolcia88 wrote:Zajdziemy, wszystkie, tylko każda w swojej kolenjości
w każdym razie w marcu obstawiam Reni i jak tylko któraś będzie chciała na krzywy ryj w tym czasie zajść to poszczuję dwoma czarnymi kotami. Mam nadzieję, że jeszcze Dusia i Paszcza swoje czarnuchy wystawią
Sabina, kapturnica, Aasiula, malgos741, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
O takie botki kupiłam
http://www.eobuwie.com.pl/botki-wojas-4559-51-czarny-rozowy.html?utm_source=domodi&utm_medium=cpc&utm_campaign=domodi
I właśnie się wkurzyłam, bo ja kupiłam nieprzecenione aaaaaaaaaakapturnica, Aasiula, mamatrojki80, gretka, macduska, Mega, kkisia, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnymoremi wrote:No chyba że ktos się w kolejkę wepchnie
w każdym razie w marcu obstawiam Reni i jak tylko któraś będzie chciała na krzywy ryj w tym czasie zajść to poszczuję dwoma czarnymi kotami. Mam nadzieję, że jeszcze Dusia i Paszcza swoje czarnuchy wystawią
Ja tez mam czarnego kota.moremi, macduska, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:No chyba że ktos się w kolejkę wepchnie
-
Margolcia88 wrote:Ojej, to ja będę gdzieś pod koniec tej kolejki!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2015, 17:40
Margolcia88, kapturnica, Aasiula, gretka, malgos741, macduska, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyHejka. Dziecia bujam noga w bujaczku, coby zaliczyl drzemke, a ja mogla poczytac Anioly i demony. Ale gdzie tam, dziec szatansko chichocze, macha konczynami i czaruje mnie wzrokiem...
Panny w ciazy, co z danymi do Porodowki? Tylko Kapcia wiem kiedy ma termin. Nie ociagac sie, bo nam lista marnieje w oczach!moremi, mamatrojki80, gosia7122, kapturnica, Aasiula, Arwena, Natka_79, paszczakin, malgos741, macduska, ania.g, Mega, kkisia, Bozia3, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Hejka. Dziecia bujam noga w bujaczku, coby zaliczyl drzemke, a ja mogla poczytac Anioly i demony. Ale gdzie tam, dziec szatansko chichocze, macha konczynami i czaruje mnie wzrokiem...
Panny w ciazy, co z danymi do Porodowki? Tylko Kapcia wiem kiedy ma termin. Nie ociagac sie, bo nam lista marnieje w oczach!kapturnica, Aasiula, Pusurek, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Pusurek wrote:Hejka. Dziecia bujam noga w bujaczku, coby zaliczyl drzemke, a ja mogla poczytac Anioly i demony. Ale gdzie tam, dziec szatansko chichocze, macha konczynami i czaruje mnie wzrokiem...
Panny w ciazy, co z danymi do Porodowki? Tylko Kapcia wiem kiedy ma termin. Nie ociagac sie, bo nam lista marnieje w oczach!A i tak dziecie wyjdzie samo kiedy bedzie chcialo ..
Pusurek, Aasiula, moremi, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Viv78 wrote:Czesc Dziewczyny, przepraszam ze znowu tak "w obuwiu", bez zapoznania się z bieżącymi wątkami.ale mam chwile zanim mała zacznie znowu protestować ze się nią nie zajmuje.jestem szczytem nieogarnięcia sie. Simba pełen szacunek.
U nas dupka odparzona Buzka podrapana ledwo ogarniam te nosidelka i gondole cholernie ciężkie i nie mogę doczekać się spacerów (teraz werandujemy) jak wyjde z domu to może będzie lepiej.
Pomozcie-jaki bujaczek/hustawke polecacie?
Elfik gratulacje.mamatrojki80, kapturnica, Aasiula, agp, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Wpisz elfi na 16wrzesnia z tego co pamietam
A i tak dziecie wyjdzie samo kiedy bedzie chcialo ..
kapturnica, Aasiula, moremi, macduska, ania.g, Mega, kkisia, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:A jakie wy stare jestescie? Rocznikowo? Jak nie napiszesz w ciagu 10 minut, to wpisuje obu 1970 i tyle!
Elfi chyba 3lata starsza..Ale nie bede jej wieku podawac bo moge puscic klopsa
Pusurek, Aasiula, moremi, malgos741, ania.g, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
gosia7122 wrote:na odparzenia polecam Bepathen maść ochronna u mnie nic nie działało tylko to ,a odparzenia były straszne.
Elfik gratulacje.moremi, Mega, kkisia, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:sudocrem tez bardzo dobrze leczy odparzenia i problemy skorne..Ja uzywalam i toi to ale akurat w ostatnich latach na takich deczko starszych pupach moich pacjentow .Najwazniejsze ,ze dzialalo heheh
kapturnica, Arwena, Aasiula, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Niech bedzie pochwalony dobre Kobiety
Ewa, jak Tuptus?
Sabina, u Was lepiej troche?
Elfik, gratulacje
Gdzie sie nie obejrzec, same choroby, mnie tez zaczelo cos lamac w gnatach.
Obkupilam sie na amazonie: testy owulacyjne- te z usmieszkiem, zel- ale zamiast conceive plus ktorego uzywalam do tej pory- wyprobuje pre-seed, ogromna oszczednosc w porownaniu do sklepu zwyklego, w sumie zaoszczedzilam jakies 10 £, aha no i podpaski 2-pak. Mam spokoj przez pare miesiecykapturnica, Arwena, Aasiula, moremi, Sabina, malgos741, macduska, ania.g, Mega, kkisia, gosia7122, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:U nas na azs i wszystko inne Lipikar Baume AP La Roche Posay. Genialny. Leczy wszystko, co na skorze, lacznie ze stanami zapalnymi.
Ey pusur bo ty taka wprawiona w poroblemach skornych..W łojotowym zapaleniu skory masz jakeis doswiadczenie??U mnie mlody ma problem z tym..Od 2lat sie to nasililo jak dojrzewanie buchnelo..Ma problemz przetluszczaniem glowy i tzw łuskami..Kurna ilu drmatologow przeszlam i chuja daje to..Po chwilowyej uldze to wraca..sewedzi glowa dalej ..Wiec mimo ze dre sie na niego sie drapie..Juz nie wiem sama co robi dzien po dniu glowa myutaw srodkach specjalnych ..
Ostatnio w akcji jest sok z aloesu..Octu jablkowego na łepetyne se nie da bo mu smierdzi A podobno kwas neutralizuje swiad..I badz tu madryWiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2015, 18:02
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHeloł kobity, cieszę się że u Elfika dobrze,ja dziwnie się czuje
Rwie mnie w brzuchu,nie wiem czy tak ma być, szlak...
Ale jak Pusurek by mnie do porodówki dopisał będę wdzięczna:-)
Ur 1977,data porodu 23.09.2015Arwena, kapturnica, Aasiula, ComeToMeBaby, moremi, Pusurek, caffe, Sabina, malgos741, macduska, ania.g, Mega, kkisia, gosia7122, Bozia3, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
peppapig wrote:Heloł kobity, cieszę się że u Elfika dobrze,ja dziwnie się czuje
Rwie mnie w brzuchu,nie wiem czy tak ma być, szlak...
Ale jak Pusurek by mnie do porodówki dopisał będę wdzięczna:-)
Ur 1977,data porodu 23.09.2015peppapig, Aasiula, moremi, malgos741, kkisia, Bozia3, dorbie, iwcia77 lubią tę wiadomość