35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ComeToMeBaby wrote:no... jestesmy mega zakochani w sobie.
cały czas fruwamy ze szczęścia.
eh, ta chemiano oby jak najdłużej.
My tez jestesmy zakochani ale nie z taka intensywnoscia:-)
SolarPolar, ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość
Zofia8
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Obaliłam 2 michy ogórkowej z ziemniaczkami..Mrrrr niebo w gębie ..Uwielbiam wszlakiego rodzaju zupy...A Wy co gotujeta??? Ujepana jestem i nic mi sie juz nie chce..Dobrze ,że sąsiad uporał sie ze śniegiem to udało mi się dopchac do miasta..Ale śniegu u nas w cholere
My szamaliśmy spaghetti w sosie warzywno-mięsno-pomidorowymPychotka
Śniegu u nas tez nawaliło nicą, ale temperatura na plusie jest, słonko kuka do okien, więc zaraz ciapu, ciapu będzie
-
kapturnica wrote:Obaliłam 2 michy ogórkowej z ziemniaczkami..Mrrrr niebo w gębie ..Uwielbiam wszlakiego rodzaju zupy...A Wy co gotujeta??? Ujepana jestem i nic mi sie juz nie chce..Dobrze ,że sąsiad uporał sie ze śniegiem to udało mi się dopchac do miasta..Ale śniegu u nas w cholere
A probowalas ogorkowej z lazankami? Tak moja Mama ja zawsze podaje:-)
Zofia8
-
Witam popoludniowa pora- ale migrena dopiero puszcza.Kurcze nie wiem co jest to 2 raz w tym tyg.
Super ze od wszystkich ciezarowek dobre wiesci :-)gratulacje
to teraz czekamy na 2 ture
ja ze sprzataniem jeszcze w lesie
dopiero skonczylam ciasto i dzwiek miksera mnie wykonczyl
m powiedzial ze poodkurza wiec sobie na chwile przycupnelam przy lapku
moze kawa?ale tak smakowo to nie bardzo mam chec ale moze sprobuje, moze pomoze..
a i zdrowka dla chorych dzieciaczkow!!!
mamatrojki80, Margolcia88, Mega, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
gretka -
nick nieaktualnyagp wrote:My szamaliśmy spaghetti w sosie warzywno-mięsno-pomidorowym
Pychotka
Śniegu u nas tez nawaliło nicą, ale temperatura na plusie jest, słonko kuka do okien, więc zaraz ciapu, ciapu będzie
Ja mam piersi z kurczaka z papirusa Winiar, podrasowną gotowa mieszankę salat z Biedronki i ryż, obiad gotowy w 20 minutiwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja będę jeszcze robić ciasto dla mojej teściowej na jej jutrzejsze imieniny
... a teraz mogę przyjąć na moja bujna klatę fale krytyki na temat wchodzenia teściowej w tyłek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2015, 15:18
kapturnica, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Z makaronem nie próbowała ja przewaznie ogórkowa robie albo z ziemniaczkami albo ryżem...
Natka mówisz bułeczki cynamonowemmmm masz sprawdzony przepis??
Kochana, czyżbyś miała zachcianki ciążowe ?;-)ja ogórkową z ziemniakami poproszę razkapturnica, Aasiula, kkisia, malgos741 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Z makaronem nie próbowała ja przewaznie ogórkowa robie albo z ziemniaczkami albo ryżem...
Natka mówisz bułeczki cynamonowemmmm masz sprawdzony przepis??
no wlasnie mnie tez te buleczki zainteresowaly, jakies blizsze info?kapturnica, Aasiula, kkisia, malgos741 lubią tę wiadomość
gretka -
mamatrojki80 wrote:Kochana, czyżbyś miała zachcianki ciążowe ?;-)ja ogórkową z ziemniakami poproszę raz
Natka dawaj przepisa!!!
Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:A ja będę jeszcze robić ciasto dla mojej teściowej na jej jutrzejsze imieniny
... a teraz mogę przyjąć na moja bujna klatę fale krytyki na temat wchodzenia teściowej w tyłek
I jak rpzyjezdza to staram sie zawsze zrobic dobry obiad i jakeis ciacho..Bywało różnie ale z latami sie dotarłysmy i takich relacji zycze kazdej tesciowej z synowa
mamatrojki80, Aasiula, kkisia, Sabina, gosia7122, ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
A u mnie znowu pada snieg ! juz wystarczy!!!
co do tesciowej ja nie moge narzekac- ale widzimy sie max 3 razy w roku, a i staz raczej mamy krotki, ale chyba nie jest zla, skoro zieciowie ja lubia
Aasiula, moremi, kkisia, kapturnica, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
gretka