35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Zawsze robię z tego:
http://www.mojewypieki.com/przepis/norweskie-buleczki-cynamonowe-norwegian-cinnamon-buns
Tylko w przepisie jest problem z mlekiem. W komentarzach to widać. Przy tej ilości trzeba dosypywać sporo maki, ja zmniejszam ilośc mleka, najpierw daje 300ml, odlewam trochę na rozczyn no i nastawiam w maszynie do chleba. W razie potrzeby dolewam.gretka, kapturnica lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Asiula Ty tez bedziesz mial prezet na urodziny:-)ladny wykres masz
ale wiesz nigdy nie wiadomo
Ale dziekiWiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2015, 15:46
kapturnica, malgos741, anna maria lubią tę wiadomość
-
Super wieściPisz tak częściej
Elfik wrote:Peppa, kochana, bardzo się cieszę!!!
Dzień dobry, u nas choroby wizyty, małż też padł od grypy, nawet nie było czasu skrobnąć, bo ja wczoraj też usnęłam snem sprawiedliwego..
Jest człowiek, ma serucho - i tu Sabinko kochana, parówy nie widać było
))))))))))))))))))))))
Serce biło, posłuchalismy sobie - niby raz to przechodzilismy, ale to zadziwiające, że 11,2 mm stworek ma już serce...
wyniki, morfologii, moczu mam kiepskie, ale widzę, że gin im ciąża póżniejsza, tym mniej ponury..
Jak kiedyś się uśmiechnie, urodzę z wrażenia...
Sciskam Wam mocnoMega, kapturnica, malgos741 lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
A ja pizzę dzisiaj zrobię
Wlaśnie z zakupów wróciłam i się obkupiłammuszę część pochować, to może się mąż nie zorientuje
mamatrojki80, Mega, kkisia, gretka, Aasiula, kapturnica, ComeToMeBaby, ania.g, gosia7122 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymoremi wrote:A ja pizzę dzisiaj zrobię
Wlaśnie z zakupów wróciłam i się obkupiłammuszę część pochować, to może się mąż nie zorientuje
Po co kupujesz ciuchy? za chwilę będą za ciasne... aj te kobiety.kkisia, gretka, moremi, Aasiula, agp, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:Po co kupujesz ciuchy? za chwilę będą za ciasne... aj te kobiety.
mamatrojki80 wrote:Będzie kumulacja ciąż.mamatrojki80, kapturnica, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
Moremi Ty jesteś również wysoko w moim rankingu potencjalnych forumowych ciąża ja mam silnie intuicję rozwinięta, intuicyjnie też czuję, że będziesz świetną mamą. Stawiam tez na Aasiulę
kometa jest w czołówce peletonu... jeśli się nie zabazyka na śmierć
w inne dziewczyny też wierzę.
Nie gniewać się jeśli kogoś pominęłam, jeszcze teren obczajam...Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2015, 16:21
moremi, kapturnica, ComeToMeBaby, kkisia, dorbie, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:Moremi Ty jesteś również wysoko w moim rankingu potencjalnych forumowych ciąż
a ja mam silnie intuicję rozwinięta, intuicyjnie też czuję, że będziesz świetną mamą. Stawiam tez na Aasiulę
kometa jest w czołówce peletonu... jeśli się nie zabazyka na śmierć
w inne dziewczyny też wierzę.
Nie gniewać się jeśli kogoś pominęłam, jeszcze teren obczajam...dzisiaj miałam pobieraną krew do badan na zespół antyfosfolipidowy i tsh. Teraz zagadka - ile razy dziunia pielegniarka sie wkłuwała? Dodam, że jestem honorowym dawcą krwi 19 litrów na koncie).
A Kometom trochę przejdziemy też na początku codziennie po 5 razy, a teraz raczej spokojnie
I miałam dodać, że chcemy mieć trójkęmarzenie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2015, 16:37
Mega, kapturnica, Margolcia88, Aasiula, Pusurek, Sabina, gretka, ComeToMeBaby, kkisia, gosia7122, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnymoremi wrote:Co to za obstawianie, jak ja co i rusz w ciążę zachodzę
dzisiaj miałam pobieraną krew do badan na zespół antyfosfolipidowy i tsh. Teraz zagadka - ile razy dziunia pielegniarka sie wkłuwała? Dodam, że jestem honorowym dawcą krwi 19 litrów na koncie).
A Kometom trochę przejdziemy też na początku codziennie po 5 razy, a teraz raczej spokojnie
I miałam dodać, że chcemy mieć trójkęmarzenie
Oby się spełniło! 3 razy?moremi, malgos741, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:Oby się spełniło! 3 razy?
Jak już wyszlam, to mąż zapytał mnie czy miałam zjazd, bo pielęgniarka po wodę leciałakapturnica, Aasiula, Pusurek, Sabina, gretka, malgos741, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnymoremi wrote:Blisko. Trzy to krwiaki mi zostały. Wkłuwała się 4 (słownie cztery) razy. Mało jej tam nie zeszłam.
Jak już wyszlam, to mąż zapytał mnie czy miałam zjazd, bo pielęgniarka po wodę leciała
A wiesz, ze poród boli?kapturnica, Aasiula, kkisia, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:A wiesz, ze poród boli?
To ja nie chcę.
mamatrojki80, kapturnica, Aasiula, Pusurek, Sabina, malgos741, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
heheheh z tym porodem było najlepsze
No ja czekam na kolejny łańcuszek ciąż Jedna po drugiej taka kolejna czwóreczka by sie rpzydała .By był ruch jak w ulumamatrojki80, Aasiula, gretka, Arwena, malgos741, Mega, kkisia, dorbie, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny