35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
SolarPolar wrote:Mi taki partner trafil sie jak mialam 19 lat - moja pierwsza milosc. Potem nigdy juz tak intensywnie nie bylo . Niezle musicie byc soba podjarani. Fajnie!
cały czas fruwamy ze szczęścia.
eh, ta chemiano oby jak najdłużej.
Margolcia88, Mega, kkisia, moremi, SolarPolar, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
spadam dziewczyny, trzeba trochę popracować, bo wczoraj jak zrobiłam sobie drzemkę to nie byłam w stanie już produktywnie myśleć o pracy, więc mam lekkie tyły
miłego dnia życzę!Margolcia88, dorbie, Mega, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Bry....
Elfik super info, ale przetrzymałas wszystkich w napięciu
A u mnie nowy cykl, nowe szanse bla, bla, bla .....idę do kartona....ale najpierw po kawękkisia, paszczakin, Sabina, Aasiula, gretka, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Czesc Dziewczyny, przepraszam ze znowu tak "w obuwiu", bez zapoznania się z bieżącymi wątkami.ale mam chwile zanim mała zacznie znowu protestować ze się nią nie zajmuje.jestem szczytem nieogarnięcia sie. Simba pełen szacunek.
U nas dupka odparzona Buzka podrapana ledwo ogarniam te nosidelka i gondole cholernie ciężkie i nie mogę doczekać się spacerów (teraz werandujemy) jak wyjde z domu to może będzie lepiej.
Pomozcie-jaki bujaczek/hustawke polecacie?caffe, kkisia, anna maria, Sabina, Mega, Aasiula, gretka, moremi, SolarPolar, gosia7122, malgos741, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHeretyczka wrote:ja znowu wpadłam do domu sie przespać
u Tomcia tak jakby lepiej.....miejmy nadzieje
Sabinko, inhaluj ją to naprawde pomaga, Tomek oprócz tego jeszcze bierze amoksycyline, jakas epidemia podobno jest z tym zapaleniem płuc, wczoraj znowu kolejne przyjęcia były, kilkutygodniowe dzieciaczki z cięzkim kaszlem...przykro patzreć[/QUO
Super ze małemu się poprawia. oby jak najszybciej do domu Was "wygnali z tego szpitala". Zdrówka !!!! -
nick nieaktualnyJa tez Ci Elfik gratuluję z całego serca
.
Matko zanim ja coś doczytam do końca, to Wy już kolejne ze dwie, trzy strony skonstruujecie. Normalnie nie nadążam. Spadam córcię do kina wyprawiać.
Smacznego, bo toż chyba pora obiadowa co nie?kkisia, Aasiula, moremi lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Bry....
Elfik super info, ale przetrzymałas wszystkich w napięciu
A u mnie nowy cykl, nowe szanse bla, bla, bla .....idę do kartona....ale najpierw po kawękkisia, Mega, Aasiula, moremi, Arwena lubią tę wiadomość
-
Viv78 wrote:Czesc Dziewczyny, przepraszam ze znowu tak "w obuwiu", bez zapoznania się z bieżącymi wątkami.ale mam chwile zanim mała zacznie znowu protestować ze się nią nie zajmuje.jestem szczytem nieogarnięcia sie. Simba pełen szacunek.
U nas dupka odparzona Buzka podrapana ledwo ogarniam te nosidelka i gondole cholernie ciężkie i nie mogę doczekać się spacerów (teraz werandujemy) jak wyjde z domu to może będzie lepiej.
Pomozcie-jaki bujaczek/hustawke polecacie?kkisia, Viv78, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:Mega a u Cb chłop sie badal??Kurcze nie pamietam ale u Ciebie juz chyba tez kilka tych miesiecy prób minęło..Może oprócz rurek warto i chłopa prześwietlic..
Moje jajka sa stare i tyle
Miesięcy minęło dokładnie 14 -
Mega wrote:Chłop w porządku, wyniki ma dobre
Moje jajka sa stare i tyle
Miesięcy minęło dokładnie 14
Jakie za stare??Masz 50lat czy co ,ze juz stare??
Mega, Aasiula, moremi, kkisia, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Obaliłam 2 michy ogórkowej z ziemniaczkami..Mrrrr niebo w gębie ..Uwielbiam wszlakiego rodzaju zupy...A Wy co gotujeta??? Ujepana jestem i nic mi sie juz nie chce..Dobrze ,że sąsiad uporał sie ze śniegiem to udało mi się dopchac do miasta..Ale śniegu u nas w cholere
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2015, 14:05
Aasiula, Mega, Margolcia88, kkisia, Sabina, caffe, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Ale ja mam w lutym urodziny, to może prezent dostanę....
Aasiula, kapturnica, anna maria, gretka, moremi, Sabina, kkisia, ComeToMeBaby, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:No to przynajmniej jedno z głowy ,że chUop w porządku...Może jak w laparo odświeżą wszystko to pojdzie gładko...
Jakie za stare??Masz 50lat czy co ,ze juz stare??
-
Aasiula wrote:ktory luty ?
bo ja tez z lutegorazem z córka obchodzimy
A ty który?Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2015, 14:09
kapturnica, Aasiula, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:no... jestesmy mega zakochani w sobie.
cały czas fruwamy ze szczęścia.
eh, ta chemiano oby jak najdłużej.
Pogadamy za 10 lat:-)a tak na poważnie, nie miałaś dylemtu dotyczącego różnicy wieku? 10 lat to jednak sporo. Ja wiem miłość nie wybiera, czasem młodszy dojrzalszy niż staryi takie tam
tylko nie odczytuj tego jako krytyki proszę, bo nie chcę tu wojny na forum
a tak w ogóle jesteś na szczycie mojej listy potencjalnych forumowych ciąż :-)coś czuje, ze szybko się uwiniecie.
kapturnica, anna maria, kkisia, ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość