X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Zofia8 Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2015, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    Peppa, kochana, bardzo się cieszę!!!

Dzień dobry, u nas choroby wizyty, małż też padł od grypy, nawet nie było czasu skrobnąć, bo ja wczoraj też usnęłam snem sprawiedliwego..

Jest człowiek, ma serucho - i tu Sabinko kochana, parówy nie widać było ;)
    :)))))))))))))))))))))))

Serce biło, posłuchalismy sobie - niby raz to przechodzilismy, ale to zadziwiające, że 11,2 mm stworek ma już serce...

wyniki, morfologii, moczu mam kiepskie, ale widzę, że gin im ciąża póżniejsza, tym mniej ponury..
    Jak kiedyś się uśmiechnie, urodzę z wrażenia...;)

Sciskam Wam mocno

Dziewczyno ale zes nas trzymala w niepewnosci a tu taaaakie dobre wiesci:-) Super:-)

Aasiula, moremi, dorbie, kkisia, agp, Mega lubią tę wiadomość

Zofia8
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2015, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfi Wam też zdrowka :-) i cieszę się niezmiernie z serducha :-) a na fistacha przyjdzie czas ;-)

Widze że moje młode lepiej się czuje :-) zaczyna się bawic :-)
    a najlepsze jest to, że byłyśmy w środę u lekarza bo i wymioty były i ksszlala i nic nie było jeszcze, dr stwierdziła że zaczyna się infekcja górnych dróg oddechowych. Wczoraj jak do niej pojechalysmy, to lekarka mi powiedziała, że jakby nie to, ja dwa dni wcześniej nie osluchiwala to by nie uwierzyła że aż tak się rozwinęło!

Aasiula, Mala79, kapturnica, moremi, Bliska 77, gretka, kkisia, Mega, Arwena, gosia7122, malgos741 lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2015, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    Peppa, kochana, bardzo się cieszę!!!

Dzień dobry, u nas choroby wizyty, małż też padł od grypy, nawet nie było czasu skrobnąć, bo ja wczoraj też usnęłam snem sprawiedliwego..

Jest człowiek, ma serucho - i tu Sabinko kochana, parówy nie widać było ;)
    :)))))))))))))))))))))))

Serce biło, posłuchalismy sobie - niby raz to przechodzilismy, ale to zadziwiające, że 11,2 mm stworek ma już serce...

wyniki, morfologii, moczu mam kiepskie, ale widzę, że gin im ciąża póżniejsza, tym mniej ponury..
    Jak kiedyś się uśmiechnie, urodzę z wrażenia...;)

Sciskam Wam mocno
    Noooo Elfi ciesze sie ze jest ok ;)
    Gratulacje ;D

kapturnica lubi tę wiadomość

• Zofia8 Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2015, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak w ogole, to dzien dobry i milego dnia:-)

My juz po codziennej dawce swiezego soku. Mnim:-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2015, 09:41

Aasiula, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

Zofia8
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2015, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry
    Sabina, dużooo zdrowia dla Twojej córki <3
    Elfik, gratuluję serduszka :)
    Mysza, nie martw się na zapas. Wszystko będzie dobrze z Wojtusiem <3 Zobaczysz, neurolog nic nie znajdzie <3
    My już asymetrię i obniżone napięcie mięśniowe mamy za sobą. Wystarczył miesiąc rehabilitacji a najbardziej pomogły filmiki do których link wstawiła Pusur :) (książka też)

Aasiula, Mala79, kapturnica, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2015, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Elfi Wam też zdrowka :-) i cieszę się niezmiernie z serducha :-) a na fistacha przyjdzie czas ;-)

Widze że moje młode lepiej się czuje :-) zaczyna się bawic :-)
    a najlepsze jest to, że byłyśmy w środę u lekarza bo i wymioty były i ksszlala i nic nie było jeszcze, dr stwierdziła że zaczyna się infekcja górnych dróg oddechowych. Wczoraj jak do niej pojechalysmy, to lekarka mi powiedziała, że jakby nie to, ja dwa dni wcześniej nie osluchiwala to by nie uwierzyła że aż tak się rozwinęło!
    Zdarza się że osłuchowo nic nie ma a wychodzi dopiero na prześwietleniu, więc mogła tego nie wychwycić we wczesnej fazie.

Matka fantastycznej 4 :)
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2015, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej babeczki,
    Od razu mowie, ze jestem 2 dni do tylu. Nie wiem co tu slychac. Mam nadzieje, ze wszystkie maja sie ok. U nas snieg (?!?) ale pewnie dlugo nie polezy a szkoda ;-)
    Wybywam na caly dzien znowu ale same przyjemnosci w perspektywie. Shopping, restauracja, shopping hihihi. Wieczorem jedziemy do przyjacoil ktorych od dawna (4 tyg) nie widzielismy. On swietnie gotuje, bedzie dobra kolacja. No i znowu trzeba bedzie pic ;-)
    Zycze wszystkim przyjemnej i Udanej soboty :-)

Sabcia <3

Aasiula, moremi, Bliska 77, Margolcia88, Sabina, kkisia, ComeToMeBaby, Mega, gosia7122, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2015, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ah, Elfik serduszko ?
    Gratulacje , dbajcie o siebie :-)

Aasiula, Bliska 77, Sabina, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2015, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik przelozylam stronke a tu taka niespodzianka :-) - lezka w oku
    Gratulacje, slyszec serduszko - bezcenne.
    Dbaj o siebie i Malenstwo

Bliska 77, kkisia lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2015, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfii nawet z dzieciami musimy byc podobnie?? XD Twoje 11.2 mm a moje 11.1mm XD Ja Ci mówie my urodzimy jednego dnia ;)

Aasiula juz poodsneizalam..Spokojnie godzinka ruchu ejszcze nikogo nie zabiła a ja wychodze z założenia ,że jeśli ciąża nie jest zagrożona nic sie nie dzieje to ruch jest wręcz wskazany..Troche potu wylanego zawsze sie rpzyda coby sie nie zastac Ale na ten moment jak sąsiad nie odpali spycha ;) to do głownej nie wyjade..Poodsnieżałam sie wokół domu i wjazd do garażu i zeszło prawie godzine..

Aasiula, moremi, Bliska 77, Sabina, kkisia, gosia7122, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2015, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik, super wiesci! A bicie serduszka - tego nigdy sie nie zapomina

kkisia lubi tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2015, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry. Gratulacje i wyrazy radości dla Elfika z powodu serduszka!
    Mam nadzieję, że u Peppy również wszystko dobrze - nie mogę znaleźć wieści.
    W ogóle wszystkim życzę miłej soboty, choć u mnie na przykład strasznie ponuro, tak szaro i mokro, śniegu zero na szczęście, ale słońce to nie przebije się przez te gęste chmury. Nic, tylko prać, sprzątać i gotować, i czekać na powrót męża.

kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2015, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry resztki sniegu:-(,bezwietrznie,slonce sie przebija,3stopnie.Milego dnia zycze

Sabina, kkisia, Aasiula, Mega, moremi, gosia7122 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2015, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik gratulacje:-)

kkisia, Bliska 77 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2015, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Znowu będziesz sie bzykać?? ;) na wykresie nie ma opcji "cały dzien" ;) 2smiech.gif
    hehehehe no- czasem by się przydała ;)
    bo tak to za dużo pisania notatek... ;) zaznaczam rano i wieczorem i w notatkach pisze: 10:00, 12:00, 14:00, 15:30, 18:00, 21:00, 23:30... :P
    hehehehehee

agp, Aasiula, SolarPolar, mamatrojki80, dorbie, Bozia3, Mega, moremi, malgos741 lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2015, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien zdecydowanie hujowy :)

Elf <3
    Sabina zdrowka dla mlodej

I i kazdej co tam potrzebuje

Ide do kartona chlop mnie tak wkurwil ze masakra , nie mam ochoty nigdzie jutro jechac

Sabina, mamatrojki80, dorbie, Bliska 77, Mega, Arwena, gosia7122, malgos741 lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2015, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Dzien doberek ;D
    Pięknie za oknem ,biało ;)
    Sabcia zdrówka dla was dużo :)
    Ale dobra kawka ....
    Dostałam do wyra chłop mi przyniósł :)
    ej, a teraz będziecie się śmiać, ale nam się od wczoraj wieczora marzyła kawka, a nam się skończyła. dzis myślałam, ze wytrzymamy ale ochota na kawkę jest. tzn bardziej u m niż u mnie. ale ze pomył dziś furę naczyń to przeszłam się do sklepu ja. tak się zgrzałam tym spacerem, ze się musiałam odswieżyc po powrocie, no to za jednym zamachem umyłam sobie głowę, siedzę teraz w mokrych włosach. wstawiam wodę na kawusię i zaczynam się zastanawiać- ale jaką ja w końcu kupiłam?... zaglądam do reklamówki i co? jest wszystko oprócz kawy :P
    mój chłop niepocieszony :) ale ja mam alibi bo mam mokre włosy i nie idę drugi raz do sklepu. strajkuję hahahaha

agp, Aasiula, kkisia, dorbie, Mega, moremi, ania.g lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2015, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja znowu wpadłam do domu sie przespać
    u Tomcia tak jakby lepiej.....miejmy nadzieje
    Sabinko, inhaluj ją to naprawde pomaga, Tomek oprócz tego jeszcze bierze amoksycyline, jakas epidemia podobno jest z tym zapaleniem płuc, wczoraj znowu kolejne przyjęcia były, kilkutygodniowe dzieciaczki z cięzkim kaszlem...przykro patzreć

Sabina, mamatrojki80, kkisia, anna maria, SolarPolar, Arwena, dorbie, Bliska 77, Bozia3, Mega, paszczakin, gretka, moremi, gosia7122, malgos741, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2015, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny- zdrówka dla waszych pociech i dla was!

Sabina, Heretyczka, kkisia, mamatrojki80, dorbie, Bliska 77 lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2015, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    ja znowu wpadłam do domu sie przespać
    u Tomcia tak jakby lepiej.....miejmy nadzieje
    Sabinko, inhaluj ją to naprawde pomaga, Tomek oprócz tego jeszcze bierze amoksycyline, jakas epidemia podobno jest z tym zapaleniem płuc, wczoraj znowu kolejne przyjęcia były, kilkutygodniowe dzieciaczki z cięzkim kaszlem...przykro patzreć
    Ewa niech nam dzieci zdrowieja <3
    Młoda ma nebulizacje. Mam nadzieję że wszystko razem pomoże jej wyzdrowiec :-)

I dziękuję za tyle życzen :-) dziękuję

Heretyczka, kkisia, mamatrojki80, Mega, paszczakin, malgos741 lubią tę wiadomość

‹‹ 7172 7173 7174 7175 7176 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ