35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Elfik wrote:Peppa, kochana, bardzo się cieszę!!!
Dzień dobry, u nas choroby wizyty, małż też padł od grypy, nawet nie było czasu skrobnąć, bo ja wczoraj też usnęłam snem sprawiedliwego..
Jest człowiek, ma serucho - i tu Sabinko kochana, parówy nie widać było
))))))))))))))))))))))
Serce biło, posłuchalismy sobie - niby raz to przechodzilismy, ale to zadziwiające, że 11,2 mm stworek ma już serce...
wyniki, morfologii, moczu mam kiepskie, ale widzę, że gin im ciąża póżniejsza, tym mniej ponury..
Jak kiedyś się uśmiechnie, urodzę z wrażenia...
Sciskam Wam mocno
Dziewczyno ale zes nas trzymala w niepewnosci a tu taaaakie dobre wiesci:-) Super:-)
Aasiula, moremi, dorbie, kkisia, agp, Mega lubią tę wiadomość
Zofia8
-
nick nieaktualnyElfi Wam też zdrowka
i cieszę się niezmiernie z serducha
a na fistacha przyjdzie czas
Widze że moje młode lepiej się czujezaczyna się bawic
a najlepsze jest to, że byłyśmy w środę u lekarza bo i wymioty były i ksszlala i nic nie było jeszcze, dr stwierdziła że zaczyna się infekcja górnych dróg oddechowych. Wczoraj jak do niej pojechalysmy, to lekarka mi powiedziała, że jakby nie to, ja dwa dni wcześniej nie osluchiwala to by nie uwierzyła że aż tak się rozwinęło!Aasiula, Mala79, kapturnica, moremi, Bliska 77, gretka, kkisia, Mega, Arwena, gosia7122, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Peppa, kochana, bardzo się cieszę!!!
Dzień dobry, u nas choroby wizyty, małż też padł od grypy, nawet nie było czasu skrobnąć, bo ja wczoraj też usnęłam snem sprawiedliwego..
Jest człowiek, ma serucho - i tu Sabinko kochana, parówy nie widać było
))))))))))))))))))))))
Serce biło, posłuchalismy sobie - niby raz to przechodzilismy, ale to zadziwiające, że 11,2 mm stworek ma już serce...
wyniki, morfologii, moczu mam kiepskie, ale widzę, że gin im ciąża póżniejsza, tym mniej ponury..
Jak kiedyś się uśmiechnie, urodzę z wrażenia...
Sciskam Wam mocno
Gratulacjekapturnica lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry
Sabina, dużooo zdrowia dla Twojej córki
Elfik, gratuluję serduszka
Mysza, nie martw się na zapas. Wszystko będzie dobrze z WojtusiemZobaczysz, neurolog nic nie znajdzie
My już asymetrię i obniżone napięcie mięśniowe mamy za sobą. Wystarczył miesiąc rehabilitacji a najbardziej pomogły filmiki do których link wstawiła Pusur(książka też)
Aasiula, Mala79, kapturnica, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Sabina wrote:Elfi Wam też zdrowka
i cieszę się niezmiernie z serducha
a na fistacha przyjdzie czas
Widze że moje młode lepiej się czujezaczyna się bawic
a najlepsze jest to, że byłyśmy w środę u lekarza bo i wymioty były i ksszlala i nic nie było jeszcze, dr stwierdziła że zaczyna się infekcja górnych dróg oddechowych. Wczoraj jak do niej pojechalysmy, to lekarka mi powiedziała, że jakby nie to, ja dwa dni wcześniej nie osluchiwala to by nie uwierzyła że aż tak się rozwinęło!Matka fantastycznej 4 -
Hej babeczki,
Od razu mowie, ze jestem 2 dni do tylu. Nie wiem co tu slychac. Mam nadzieje, ze wszystkie maja sie ok. U nas snieg (?!?) ale pewnie dlugo nie polezy a szkoda
Wybywam na caly dzien znowu ale same przyjemnosci w perspektywie. Shopping, restauracja, shopping hihihi. Wieczorem jedziemy do przyjacoil ktorych od dawna (4 tyg) nie widzielismy. On swietnie gotuje, bedzie dobra kolacja. No i znowu trzeba bedzie pic
Zycze wszystkim przyjemnej i Udanej soboty
SabciaAasiula, moremi, Bliska 77, Margolcia88, Sabina, kkisia, ComeToMeBaby, Mega, gosia7122, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Elfii nawet z dzieciami musimy byc podobnie??
Twoje 11.2 mm a moje 11.1mm
Ja Ci mówie my urodzimy jednego dnia
Aasiula juz poodsneizalam..Spokojnie godzinka ruchu ejszcze nikogo nie zabiła a ja wychodze z założenia ,że jeśli ciąża nie jest zagrożona nic sie nie dzieje to ruch jest wręcz wskazany..Troche potu wylanego zawsze sie rpzyda coby sie nie zastac Ale na ten moment jak sąsiad nie odpali spychato do głownej nie wyjade..Poodsnieżałam sie wokół domu i wjazd do garażu i zeszło prawie godzine..
Aasiula, moremi, Bliska 77, Sabina, kkisia, gosia7122, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry. Gratulacje i wyrazy radości dla Elfika z powodu serduszka!
Mam nadzieję, że u Peppy również wszystko dobrze - nie mogę znaleźć wieści.
W ogóle wszystkim życzę miłej soboty, choć u mnie na przykład strasznie ponuro, tak szaro i mokro, śniegu zero na szczęście, ale słońce to nie przebije się przez te gęste chmury. Nic, tylko prać, sprzątać i gotować, i czekać na powrót męża.kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość
-
hehehehe no- czasem by się przydała
bo tak to za dużo pisania notatek...zaznaczam rano i wieczorem i w notatkach pisze: 10:00, 12:00, 14:00, 15:30, 18:00, 21:00, 23:30...
heheheheheeagp, Aasiula, SolarPolar, mamatrojki80, dorbie, Bozia3, Mega, moremi, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzien zdecydowanie hujowy
Elf
Sabina zdrowka dla mlodej
I i kazdej co tam potrzebuje
Ide do kartona chlop mnie tak wkurwil ze masakra , nie mam ochoty nigdzie jutro jechacSabina, mamatrojki80, dorbie, Bliska 77, Mega, Arwena, gosia7122, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Dzien doberek
Pięknie za oknem ,biało
Sabcia zdrówka dla was dużo
Ale dobra kawka ....
Dostałam do wyra chłop mi przyniósł
mój chłop niepocieszonyale ja mam alibi bo mam mokre włosy i nie idę drugi raz do sklepu. strajkuję hahahaha
agp, Aasiula, kkisia, dorbie, Mega, moremi, ania.g lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja znowu wpadłam do domu sie przespać
u Tomcia tak jakby lepiej.....miejmy nadzieje
Sabinko, inhaluj ją to naprawde pomaga, Tomek oprócz tego jeszcze bierze amoksycyline, jakas epidemia podobno jest z tym zapaleniem płuc, wczoraj znowu kolejne przyjęcia były, kilkutygodniowe dzieciaczki z cięzkim kaszlem...przykro patzrećSabina, mamatrojki80, kkisia, anna maria, SolarPolar, Arwena, dorbie, Bliska 77, Bozia3, Mega, paszczakin, gretka, moremi, gosia7122, malgos741, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHeretyczka wrote:ja znowu wpadłam do domu sie przespać
u Tomcia tak jakby lepiej.....miejmy nadzieje
Sabinko, inhaluj ją to naprawde pomaga, Tomek oprócz tego jeszcze bierze amoksycyline, jakas epidemia podobno jest z tym zapaleniem płuc, wczoraj znowu kolejne przyjęcia były, kilkutygodniowe dzieciaczki z cięzkim kaszlem...przykro patzreć
Młoda ma nebulizacje. Mam nadzieję że wszystko razem pomoże jej wyzdrowiec
I dziękuję za tyle życzendziękuję
Heretyczka, kkisia, mamatrojki80, Mega, paszczakin, malgos741 lubią tę wiadomość