X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2015, 06:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej! Ja chyba dośpie ten dyżur w drodze do Skierniewic...

Aasiula, moremi, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2015, 06:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam
    Wczoraj nie nadrobilam.
    U mnie chujowo. Przez duże c. Moja córka ma obturacyjne zapalenie oskrzeli i prawostronne płuc. Walczymy w domu, jak dziś nie będzie poprawy to szpital.
    W dodatktu wczoraj wymiotowalam, nie ja rzygalam cały wieczór. Byłam pewna że złapałam jelitowke, ale to chyba była reakcja na stres bo dziś jest ok.
    Trzymajcie kciuki, żeby mi córka szybko wyzdrowiala.

Buziaki dla Was <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2015, 06:56

dorbie, malgos741, kapturnica, kkisia, mamatrojki80, Aasiula, paszczakin, SolarPolar, ania.g, moremi, Bozia3, gretka, Margolcia88, ComeToMeBaby, kicia 123, Arwena, Bursztyn, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2015, 07:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    psze pani, a ona używa ciągle tych słodziutkich zdrobnień 07icon_smile4.gif
    Oj tam, oj tam no trudno zdarzyło się :-)
    Dzień dobry tak apropo`s :-)

kkisia, Aasiula, ComeToMeBaby, kicia 123, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2015, 07:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Witam
    Wczoraj nie nadrobilam.
    U mnie chujowo. Przez duże c. Moja córka ma obturacyjne zapalenie oskrzeli i prawostronne płuc. Walczymy w domu, jak dziś nie będzie poprawy to szpital.
    W dodatktu wczoraj wymiotowalam, nie ja rzygalam cały wieczór. Byłam pewna że złapałam jelitowke, ale to chyba była reakcja na stres bo dziś jest ok.

Buziaki dla Was <3
    Mocno kciukam i zdrówka życzę.

kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2015, 07:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry dziewczyny :-) Ja mam co prawda dziś wolne, ale przy codziennym wstawaniu od poniedziałku do piątku, to dopiero w niedzielę trybie, że mogę mega dłuuuugo spać, a w sobotę to tak jest przeciętnie jak widać :-( A poza tym dziś moja kolej całościowego ogarniania mieszkania (monż miał dyżura w tamten weekend) więc jak szybko się uporam to cały dzionek dla rodzinki, a przede wszystkim to błogiego lenistwa ;-), czego i Wam z całego serca życzę :-)

dorbie, Bliska 77, Aasiula, moremi, Margolcia88, Arwena, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2015, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Witam
    Wczoraj nie nadrobilam.

Buziaki dla Was <3
    Trzymam kciuki obyscie domu zostały i dużo zdrowia dla Was.

Aasiula lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2015, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien bry..Dzis patrzac w okno pierwsza mysl.Jprdole jak najebalo sniegu..Spod chalupy na ten moment nie wyjade ;) Zbieram siły i zast sie czy wogole sie ruszac XD Ale nie sadzilam ,ze za noc tak dowali zwl ze to najgorszy z mozliwych mokry :-/

Sabbcia kciukasy za córunie..Strasznie Ci współczuje <3

Bliska 77, kkisia, Aasiula, Sabina, Mala79, gretka, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2015, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam i zmykam do roboty dziś do 17 a później na bal przebierańców, nie piszcie za dużo bo was nie nadrobię ;) odezwę się na balu :)

Sabcia zdrówka dla wszystkich <3

Ewa siły dla ciebie a zdrowia dla Tupka <3

Bliska 77, kkisia, Aasiula, Sabina, moremi, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • Natka_79 Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2015, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry, mam nadzieje że taki ten ostatni dzień stycznia bedzie.
    Sabina- dużo zdrowia dla córy i dla ciebie, trzymam kciuki zeby szybko wydobrzala.
    Ech, nie wiem co to za zwyczaje ze firmy remontowe pracują w soboty. O 3 dni mam remont nad sobą ale dziś rano o 7 musieli napier&@! wiertarą :/

Bliska 77, kkisia, agp, Aasiula, Sabina, moremi, Mega lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2015, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie
    ja dzis po kolejnej nieprzespanej nocy, ne wiem jak to bedzie po powrocie do pracy, z pierwszym dzieckiem bylam jednak mlodsza ;)
    Sabina duzo zdrowia dla corki no i Ty tez sie trzymaj
    milego dnka laski

kkisia, MartaDidi, Aasiula, Sabina, kicia 123, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• MartaDidi Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2015, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam... Bliska ja tez... Przywykniesz... Mi to juz przestalo przeszkadzac...

Bliska 77, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę :-)
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2015, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    Witam... Bliska ja tez... Przywykniesz... Mi to juz przestalo przeszkadzac...
    Mowisz :-D oby, starsza tak samo nie spala ale wtedy mialam 31 lat ;-) ale tak jak mkwisz, czlowiek do wszystkiego moze sie przyzwyczaic

MartaDidi, kkisia lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Elfik Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2015, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Peppa, kochana, bardzo się cieszę!!!

Dzień dobry, u nas choroby wizyty, małż też padł od grypy, nawet nie było czasu skrobnąć, bo ja wczoraj też usnęłam snem sprawiedliwego..

Jest człowiek, ma serucho - i tu Sabinko kochana, parówy nie widać było ;)
    :)))))))))))))))))))))))

Serce biło, posłuchalismy sobie - niby raz to przechodzilismy, ale to zadziwiające, że 11,2 mm stworek ma już serce...

wyniki, morfologii, moczu mam kiepskie, ale widzę, że gin im ciąża póżniejsza, tym mniej ponury..
    Jak kiedyś się uśmiechnie, urodzę z wrażenia...;)

Sciskam Wam mocno

Sabina, paszczakin, ania.g, Aasiula, SolarPolar, Mala79, kapturnica, moremi, Bozia3, gretka, Bliska 77, Margolcia88, dorbie, kkisia, ComeToMeBaby, agp, Arwena, Pusurek, Mega, MartaDidi, Mango, gosia7122, mama78, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2015, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    na tvp1 zaczał się Ostatni Mohikanin.
    mmmm.....
    kocham muzykę z tego filmu, a szczególnie scenę, w której laska rzuca się w przepaść, wybierając śmierć zamiast niewoli u indian.
    Uwielbiam też! I ta scena z laską rzucającą się w przepaść jest faktycznie jedną z najlepszych. Film oglądałam chyba ze 20 razy a muzykę też dosyć często słucham.

ComeToMeBaby lubi tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2015, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien doberek ;D
    Pięknie za oknem ,biało ;)
    Sabcia zdrówka dla was dużo :)
    Ale dobra kawka ....
    Dostałam do wyra chłop mi przyniósł :)

Sabina, kapturnica, kkisia, ComeToMeBaby, gosia7122 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2015, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Można już kupić mleczko pszczele

https://www.pszczelnictwo.com.pl/mleczko_pszczele_naturalne_100g_id_196.html
    Bosko, bo potrzebuję wzmocnić organizm po ciąży a oni mają najlepsze ceny :)

Matka fantastycznej 4 :)
  • Zofia8 Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2015, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Witam
    Wczoraj nie nadrobilam.

Buziaki dla Was <3

Wspolczuje. Duzo zdrowia.

Zofia8
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2015, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapta z tym odśnieżaniem to zrezygnuj
    Kurde to jednak duży wysiłek
    Moze młodego poproś ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2015, 09:52

kapturnica, moremi, Bliska 77, Margolcia88, dorbie, kkisia lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabinko, trzymam kciuki za mała.. Mam nadzieje ze przejdzie bez szpitala!

Elfik, gratulacje raz jeszcze! I następnym razem pisz małpo wcześniej!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2015, 09:35

Sabina, Aasiula, kapturnica, gretka, Bliska 77, dorbie, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc
    U mnie ciag dalszy zlego samopoczucia
    Nawet sie tego nie spodziewalam ze przestane gadac, dzisiaj moge grac w kalambury :-)
    Sabcia zdrowka dla Ciebie i corci obyscie nie musialy odwiedzac szpitala chociaz mozesz pocieszyc ja, ze ja tez mam skierowanie do niego...

Zycze Wam milej i udanej soboty

Sabina, kapturnica, gretka, Bliska 77, kkisia, Mega, gosia7122, malgos741 lubią tę wiadomość

‹‹ 7171 7172 7173 7174 7175 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ