35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam
Wczoraj nie nadrobilam.
U mnie chujowo. Przez duże c. Moja córka ma obturacyjne zapalenie oskrzeli i prawostronne płuc. Walczymy w domu, jak dziś nie będzie poprawy to szpital.
W dodatktu wczoraj wymiotowalam, nie ja rzygalam cały wieczór. Byłam pewna że złapałam jelitowke, ale to chyba była reakcja na stres bo dziś jest ok.
Trzymajcie kciuki, żeby mi córka szybko wyzdrowiala.
Buziaki dla WasWiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2015, 06:56
dorbie, malgos741, kapturnica, kkisia, mamatrojki80, Aasiula, paszczakin, SolarPolar, ania.g, moremi, Bozia3, gretka, Margolcia88, ComeToMeBaby, kicia 123, Arwena, Bursztyn, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySabina wrote:Witam
Wczoraj nie nadrobilam.
U mnie chujowo. Przez duże c. Moja córka ma obturacyjne zapalenie oskrzeli i prawostronne płuc. Walczymy w domu, jak dziś nie będzie poprawy to szpital.
W dodatktu wczoraj wymiotowalam, nie ja rzygalam cały wieczór. Byłam pewna że złapałam jelitowke, ale to chyba była reakcja na stres bo dziś jest ok.
Buziaki dla Waskkisia, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry dziewczyny
Ja mam co prawda dziś wolne, ale przy codziennym wstawaniu od poniedziałku do piątku, to dopiero w niedzielę trybie, że mogę mega dłuuuugo spać, a w sobotę to tak jest przeciętnie jak widać
A poza tym dziś moja kolej całościowego ogarniania mieszkania (monż miał dyżura w tamten weekend) więc jak szybko się uporam to cały dzionek dla rodzinki, a przede wszystkim to błogiego lenistwa
, czego i Wam z całego serca życzę
dorbie, Bliska 77, Aasiula, moremi, Margolcia88, Arwena, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySabina wrote:Witam
Wczoraj nie nadrobilam.
Buziaki dla WasAasiula lubi tę wiadomość
-
Dzien bry..Dzis patrzac w okno pierwsza mysl.Jprdole jak najebalo sniegu..Spod chalupy na ten moment nie wyjade
Zbieram siły i zast sie czy wogole sie ruszac
Ale nie sadzilam ,ze za noc tak dowali zwl ze to najgorszy z mozliwych mokry
Sabbcia kciukasy za córunie..Strasznie Ci współczujeBliska 77, kkisia, Aasiula, Sabina, Mala79, gretka, Mega lubią tę wiadomość
-
Witam i zmykam do roboty dziś do 17 a później na bal przebierańców, nie piszcie za dużo bo was nie nadrobię
odezwę się na balu
Sabcia zdrówka dla wszystkich
Ewa siły dla ciebie a zdrowia dla Tupka
Bliska 77, kkisia, Aasiula, Sabina, moremi, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Dzień dobry, mam nadzieje że taki ten ostatni dzień stycznia bedzie.
Sabina- dużo zdrowia dla córy i dla ciebie, trzymam kciuki zeby szybko wydobrzala.
Ech, nie wiem co to za zwyczaje ze firmy remontowe pracują w soboty. O 3 dni mam remont nad sobą ale dziś rano o 7 musieli napier&@! wiertarąBliska 77, kkisia, agp, Aasiula, Sabina, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
Witajcie
ja dzis po kolejnej nieprzespanej nocy, ne wiem jak to bedzie po powrocie do pracy, z pierwszym dzieckiem bylam jednak mlodsza
Sabina duzo zdrowia dla corki no i Ty tez sie trzymaj
milego dnka laskikkisia, MartaDidi, Aasiula, Sabina, kicia 123, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
MartaDidi wrote:Witam... Bliska ja tez... Przywykniesz... Mi to juz przestalo przeszkadzac...
oby, starsza tak samo nie spala ale wtedy mialam 31 lat
ale tak jak mkwisz, czlowiek do wszystkiego moze sie przyzwyczaic
MartaDidi, kkisia lubią tę wiadomość
-
Peppa, kochana, bardzo się cieszę!!!
Dzień dobry, u nas choroby wizyty, małż też padł od grypy, nawet nie było czasu skrobnąć, bo ja wczoraj też usnęłam snem sprawiedliwego..
Jest człowiek, ma serucho - i tu Sabinko kochana, parówy nie widać było
))))))))))))))))))))))
Serce biło, posłuchalismy sobie - niby raz to przechodzilismy, ale to zadziwiające, że 11,2 mm stworek ma już serce...
wyniki, morfologii, moczu mam kiepskie, ale widzę, że gin im ciąża póżniejsza, tym mniej ponury..
Jak kiedyś się uśmiechnie, urodzę z wrażenia...
Sciskam Wam mocnoSabina, paszczakin, ania.g, Aasiula, SolarPolar, Mala79, kapturnica, moremi, Bozia3, gretka, Bliska 77, Margolcia88, dorbie, kkisia, ComeToMeBaby, agp, Arwena, Pusurek, Mega, MartaDidi, Mango, gosia7122, mama78, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:na tvp1 zaczał się Ostatni Mohikanin.
mmmm.....
kocham muzykę z tego filmu, a szczególnie scenę, w której laska rzuca się w przepaść, wybierając śmierć zamiast niewoli u indian.ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Sabina wrote:Witam
Wczoraj nie nadrobilam.
Buziaki dla Was
Wspolczuje. Duzo zdrowia.
Zofia8
-
Sabinko, trzymam kciuki za mała.. Mam nadzieje ze przejdzie bez szpitala!
Elfik, gratulacje raz jeszcze! I następnym razem pisz małpo wcześniej!Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2015, 09:35
Sabina, Aasiula, kapturnica, gretka, Bliska 77, dorbie, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzesc
U mnie ciag dalszy zlego samopoczucia
Nawet sie tego nie spodziewalam ze przestane gadac, dzisiaj moge grac w kalambury
Sabcia zdrowka dla Ciebie i corci obyscie nie musialy odwiedzac szpitala chociaz mozesz pocieszyc ja, ze ja tez mam skierowanie do niego...
Zycze Wam milej i udanej soboty
Sabina, kapturnica, gretka, Bliska 77, kkisia, Mega, gosia7122, malgos741 lubią tę wiadomość