35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Zofia8 wrote:Ale jestem zakrecona
Fajnie, baaardzo fajnie:-) Zaraz ruszam na lotnisko, po moich rodzicow. Juz nie moge sie doczekac:-)
Spokojnie, to nie ja bede prowadzic:-)Mega, Zofia8 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:no wlasnie o kojcu motherhood myslalam a nie o jakiejs podrobie...
Dob ra paszcza Ty mi wróżką to w chuja mnie nie robiszwprzyszlym tygodniu se chyba zamowie bo sie napaliłam na to jak szczerbaty na suchary i se obiecałam ,ze po stresie serduchowym cos mi sie od życia należy
no on Ci sie bardziej przyda, jak juz brzucha wywali, ja mam od poczatku 6 miecha, ale moze przydalby sie z miesiac wczesniej juz nawet.. ze 2-3 dni mi zajelo "dostosowanie sie" i dojscie do tego, ze juz wtedy zadne poduszki ze mna nie spia (a spalo duzo, w roznych miejscach), z dzien czy dwa dalej bolal leb i plecy, a potem juz tylko magia..Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 22:10
kapturnica, Aasiula, moremi, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
na tvp1 zaczał się Ostatni Mohikanin.
mmmm.....
kocham muzykę z tego filmu, a szczególnie scenę, w której laska rzuca się w przepaść, wybierając śmierć zamiast niewoli u indian.megan8, moremi, Mega, kkisia, iwcia77, ania.g lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:no on Ci sie bardziej przyda, jak juz brzucha wywali, ja mam od poczatku 6 miecha, ale moze przydalby sie z miesiac wczesniej juz nawet.. ze 2-3 dni mi zajelo "dostosowanie sie" i dojscie do tego, ze juz wtedy zadne poduszki ze mna nie spia (a spalo duzo, w roznych miejscach), z dzien czy dwa dalej bolal leb i plece, a potem magia..
spodziewam sie wywalenia maćka trochu wczesniej nzi w 1szej ciąży wiec mam nadzieje ,ze dosc szybko bedzie widac
Ehh a najlepiej to bym przespała kolejny miesiącWiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 22:11
malgos741, Aasiula, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:
Aasiula lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
kapturnica wrote:Jako przedstawiciel wielorodek juz
spodziewam sie wywalenia maćka trochu wczesniej nzi w 1szej ciąży wiec mam nadzieje ,ze dosc szybko bedzie widac
Ehh a najlepiej to bym przespała kolejny miesiąc
No to zamawiaj juz
To zmeczenie pierwszotrymestrowe to chyba jedyny symptom, ktory mi sie nie trafil- za dlugo na adrenalinie jechalam, zeby spac duzo.. Potem te wszystkie delegacje i nie bylo kiedy. Natomiast teraz nie powiem- odpoczywanie wychodzi mi bardzo dobrze.
W ogole czuje sie calkiem dobrze! Co prawda wchloniete w szale zaslodzenia zeberka z kapucha skonczyly w czesciowo w kiblu, ale to pewnie dlatego, ze z lakomstwa za duzo zezarlam (wyszly genialne).. Poza tym ja juz sie tak przyzwyczilam do tego podrzygiwania, ze totalnie nie sprawia mi to problemu..Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 22:18
kapturnica, moremi, Mega, kkisia, iwcia77, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:A jak humorek jest ,jak zawsze
za pare dni bede plakac pewnie ,bo brzuch mnie tak napiernicza,typowo na @
nie, nie moja droga, Ty zostalas wytypowana na ciaze teraz przecie!Aasiula, kapturnica, moremi, malgos741, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:A jak humorek jest ,jak zawsze
za pare dni bede plakac pewnie ,bo brzuch mnie tak napiernicza,typowo na @
nigdy nie mów nigdy- bo może a nuż?
dopóki nie testujesz to tylko zgadujeszAasiula, moremi, malgos741, kkisia, Margolcia88 lubią tę wiadomość
-
no dobra- doczytalam, odpowiedzialam- ide wyprzytulac kota i do wyra, do rogala
dobrej nocy moje drogie!Aasiula, kapturnica, ComeToMeBaby, moremi, malgos741, kkisia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Wczoraj same dobre wieści a dziś jak to w zyciu.
Pepa, Kapta - ciesze się, że u Was wszystko ok.
Ewa - obecnie Heretyczka - trzymaj się i całuj Tomaszka od Wojtusia.
No i co z Elfikiem (chyba, że coś pzreoczyłam?).
My wczoraj byliśmy z małym u rehabiiitantki. Asymetria ładnie się wyrównuje ma tylko wzmożone napięcie barków, ale to też do opanowania. Pokazała jak go masować, dobrze działa na rozluźnienie leżaczek z wibracjami i bujanie w kocyku, więc stosujemy.
A dziś mieliśmy przezciemiączkowe usg mózgu. Niemiła baba mu je robiła, ale ja już się takich bab nie boję. Coś tam mruczała do swojego asystenta, który wklepywał wynik w komputer. Zrozumiałam tyle, że głębokość jednej komory jest mniejsza a drugiej większa, więc pytam co to oznacza, a ona, że nic groźnego. Wynik do omówienia w środę na konsultacji u neurologa, więc kolejny stres.
Na dodatek w poniedziałek kolejne szczepienia.
Życie matki to ciąg stresów i strachu o dziecko, a miało być tak pięknie...
kapturnica, Aasiula, mamatrojki80, moremi, Bozia3, malgos741, kkisia, Mega, iwcia77, gretka, agp, Bliska 77, Pusurek, ania.g, Margolcia88 lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Chciałam ,ale sie zastanawiam czy chce sie az tak wkurwic ;/
Mam nadzieje ,ze sen sie ziściAasiula, malgos741, kkisia, iwcia77, Bliska 77, gosia7122 lubią tę wiadomość