35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:W sumie ja bedzie córka bede zajbiescie happy jak synek Tez sie nie bede martwic..Najwazniejsze coby było zdrowe
kapta, trzymajmy sie mojego wrozenia, pierwsze poszlo dobrze- dla mnie bedziesz miec core.. zobaczymy, jaki ze mnie wróż
malgos741, kapturnica, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:No raczej jest to nieprzewidywalne ale troszke mozna naturze pomoc monitoringiem. A tak poz tym jesli w ciazy masz zgage to znaczy ze dziecko urodzi sie z wlosami:-)
ktore potem i tak sie wytra i znikną..i tyle pozytku ze zgagi..
a tak na marginesie- kiedy sie moge tego cuda (zgagi) spodziewac? bo u mnie idzie wszytko jak leci- wszelkie niegrozne, ale upierdliwe symptomy ciazy musza byc, wiec pewnie i to mnie nie ominie..
kapturnica, moremi, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:no i po co te monitoringi, leki, iui, ivf i inne cuda na kiju
alko trza pić nieustannie.... i syropy na kaszel.
eee, nie dziala.. ile cykli przerobilam przy alko, raz owulke i seksior zaliczylismy po niewiadomo ilu flaszkach wybornego szampana i dupa!
ale faktem jest, ze abstynenckie tez u mnie nie zadzialaly, wiec moze to jednak z nami bylo cos nie takmamatrojki80, kicia 123, kapturnica, moremi, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Heh jakby to bylo Polar takie simply to wiekszosc ludzi co celuje w plec a jest na lekach by mialo to co chce...A jednak natura robi sama za siebie co chce...
Nie mowilam o wykresie bo to przeciez nigdy nie ejst pewnik tylko o wielkosci jaja i jego gotowosci do pekniecia..Czasem nawet potrojne dawki lekow nie pomagaja na pekniecia..U mnie mialam kiedys podany pregnyl 15tys i nie pekly jajka co mialy po 22mm niby gotowe juz..Natury nie oszuka
jak sie chce miec pewnosc, to na IVF do stanow- wybor plci i badania genetyczne w cenie..
kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Czy ktoras z Was uzywala rogala w ciazy i potem do karmienia?? bose tak wszyscy niby chwala...
Kaptu, ja sie wahalam jak dziewczyny o nim pisaly.. Mam od swiąt i zycie mi on ratuje, boski, naprawde boski, nie zastanawiaj sie- ani razu mnie leb po nocce nie bolal odkad mam rogala (kojec motherhood), a wczesniej pamietacie- co lekcja to geografia byla.. Bebol trzyma, glowe trzyma, czlek sie nie giba- rewelka..kapturnica, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:No wiesz..Juz tak mialam..Kcialam byc ten raz modernowa a nie tylko poduszkowa
ale to jest dla twojego komfortu, nie dziecia.. tez podejrzewam, ze do karmienia mi sie to raczej nie przyda, ale noce teraz sa bezcenne..kapturnica, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Ale jestem zakrecona
Fajnie, baaardzo fajnie:-) Zaraz ruszam na lotnisko, po moich rodzicow. Juz nie moge sie doczekac:-)
Spokojnie, to nie ja bede prowadzic:-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 21:56
Aasiula, kapturnica, moremi, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
Zofia8
-
nick nieaktualny
-
paszczakin wrote:Kaptu, ja sie wahalam jak dziewczyny o nim pisaly.. Mam od swiąt i zycie mi on ratuje, boski, naprawde boski, nie zastanawiaj sie- ani razu mnie leb po nocce nie bolal odkad mam rogala (kojec motherhood), a wczesniej pamietacie- co lekcja to geografia byla.. Bebol trzyma, glowe trzyma, czlek sie nie giba- rewelka..
Dob ra paszcza Ty mi wróżką to w chuja mnie nie robiszwprzyszlym tygodniu se chyba zamowie bo sie napaliłam na to jak szczerbaty na suchary i se obiecałam ,ze po stresie serduchowym cos mi sie od życia należy
Aasiula, paszczakin, ComeToMeBaby, malgos741, gretka, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
laski moje Dziecioki chcą jak to oni mówią wejść na kompa swoją drogą wytrzymały to sprzęt jakich wytrzymuje żegnam się może dziś jeszcze wpadnę
właśnie zaczęli się bić i ubraniami z kosza na pranie wycierać sobie twarz nawzajem idę zrobić rozejm bo mi łazienkę rozwaląkapturnica, malgos741, Bozia3, Mega, kkisia, iwcia77, agp lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:aaa rzeczywiście, ten avatar zapamiętałam.
ale to było chyba jednorazowe zaglądnięcie?
nie liczy się.
dokladnie- sie nie liczy.. bo jak sie liczy to ja chcialam powiedziec, ze moja 41-letnia przyjaciolka niedawno urodzila synka.. i prosze ja dopisac do listykapturnica, ComeToMeBaby, Aasiula, malgos741, moremi, kkisia, iwcia77, Margolcia88 lubią tę wiadomość