35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:slyszalyscie o przypadku z zzabrza.Koncowka ciazy zdrowe dziecko I sie okazalo , ze Kobieta kilka dni chodzila z martwym plodem..Kazali rodzic naturalnie.Podczas porodu krwotok kobieta w spiaczce..Jprdole w takich chwilach oddech mi zamiera...
mamatrojki80, ComeToMeBaby, Bliska 77, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
A widziałyście, że ekspert wyleciał?
Nieee. Przesunęli go na koniec, a będzie odpowiadał w połowie lutego.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 21:21
malgos741, Bozia3, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
dorbie wrote:Szok! O pomstę do nieba!
-
nick nieaktualny
-
moremi wrote:A widziałyście, że ekspert wyleciał?
Nieee. Przesunęli go na koniec, a będzie odpowiadał w połowie lutego.
może się nie sprawdził?
edit: spadł na sam dół listy forumWiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 21:23
-
Mango wrote:Jako kierowca nie kocham rowerzystów
Sorki
, ale często podnoszą mi ciśnienie swoją beztroską.
W każdej grupie znajdują się bezmózgie amebymamatrojki80, kapturnica, Aasiula, ania.g, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMango wrote:Mam nadzieję, bo szkoda by Cię było
Rowerzysta jest taki bezbronny przy całej masie i sile samochodów, a jednak ludzie nie myślą o tym.
ja jestem wyjątkowo ostrożna, bo z tyłu w hamaxie (foteliku) mam z reguły syna, poza tym wybieram ścieżki rowerowe, wbrew pozorom jest ich sporo :-)Moremi ma rację, a kierowcy też nie bywaja łaskawi dla rowerzystów...Aasiula, kicia 123, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Ello z wieczora. Co sie dzieje? Jakies nowe ciaze albo magnesy?
Bliska 77, mamatrojki80, malgos741, Pusurek, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Tylko, że kierowcę chroni blacha, a rowerzystę skóra - różnica duża.
mamatrojki80 wrote:ja jestem wyjątkowo ostrożna, bo z tyłu w hamaxie (foteliku) mam z reguły syna, poza tym wybieram ścieżki rowerowe, wbrew pozorom jest ich sporo :-)Moremi ma rację, a kierowcy też nie bywaja łaskawi dla rowerzystów...Mega, Bursztyn, iwcia77 lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
nick nieaktualnyMango wrote:Tylko, że kierowcę chroni blacha, a rowerzystę skóra - różnica duża.
I kierowcę i rowerzystę chroni zdrowy rozsądek i spora dawka wyobraźni. W krótkie i średnie trasy wybieram rower to się nie zmieni'
No chyba, że mi brzuch nie pozwoliWiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 21:38
Mango, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Ja też lubię rower i wcale Ci się nie dziwię. Miałam chyba ze dwie takie sytuacje, że rowerzysta przejechał mi przed nosem na czerwonym dla niego itp.
Ludzie są różni, a ja potem przeżywam za bardzo co by było gdybym nie zdążyła ...mamatrojki80 wrote:I kierowcę i rowerzystę chroni zdrowy rozsądek i spora dawka wyobraźni. W krótkie i średnie trasy wybieram rower to się nie zmienimamatrojki80, paszczakin, kkisia lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie