35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
A kto się kazał ograniczać, u mnie druga butelka w toku. Oczywiście z mężem do spółki.
Aasiula, mamatrojki80, ComeToMeBaby, kkisia lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Wogóle powiem tak:
wszystkim Wam tu z tego foruma i waszym najbliższym życzę dużo zdrowia. Bo bez zdrowia to dużo zdziałać nie można. Oby wszystkie komórki namnażały się jak trzeba, krwinki produkowały, gospodarki były wydajne, układy sprawne, stawy się zginały, wzrok był sokoli, żadne lekarstwa i wspomagacze nie były potrzebne i wogóle żebyście wszystkie były jak kwiaty lotosuania.g, Aasiula, kicia 123, mamatrojki80, agp, gosia7122, moremi, Bursztyn, malgos741, Zofia8, kkisia, Mango, Arwena, paszczakin, mysza1975, Bozia3, Margolcia88, megan8, Natka_79, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
o a ja piwko druga butelka tylko powiększona
mąż chce zmienić auto obudził się dziś bo u niego w firmie można używane serwisowane DE odkupić za przyzwoite pieniądze i do tego rodzinne touran
i mi zawraca dupę ja dziś naprawdę nie mam na to ochoty ale rozumiem go zachowuje się jak dziecko sklepie z zabawkamimamatrojki80, ComeToMeBaby, ania.g, kkisia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ComeToMeBaby wrote:Wogóle powiem tak:
wszystkim Wam tu z tego foruma i waszym najbliższym życzę dużo zdrowia. Bo bez zdrowia to dużo zdziałać nie można. Oby wszystkie komórki namnażały się jak trzeba, krwinki produkowały, gospodarki były wydajne, układy sprawne, stawy się zginały, wzrok był sokoli, żadne lekarstwa i wspomagacze nie były potrzebne i wogóle żebyście wszystkie były jak kwiaty lotosuComeToMeBaby, Mango lubią tę wiadomość
-
czekajta, widziałam dziś u kolegi na fejsie cos adekwatnego do sytuacj. znajdę i zarzucę hehehe
edit: mam
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a86207dd8429.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 21:02
mamatrojki80, moremi, kkisia, Bozia3, megan8, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczynki ja też spadam, bo mój domiś
domaga się oglądania z mamcią bajeczki na dobranoc, no a dzieciom jak wiadomo się nie odmawia
. Miłego zakrapianego wieczorku życzę
Może uda mi się kiedyś dołączyć, nawet dziś bym może i spróbowała później, ale pierwszy dzień @ daje mi się we znaki i jakoś nastrój nie ten
Dobrej nockiAasiula, Bliska 77, Mega lubią tę wiadomość
-
Słuchajcie ale dziś barana na drodze widziałam. Jadę sobie ze starszą do Ikea, stanęłyśmy na światłach na lewym pasie. Przede mną jedna osobówka a na prawym tiry. Stoimy tak z 30 sekund po czym ta osobówka przede mną zjechała lekko na prawo na tira. Tir ruszył i urwał w osobówce lusterko. Facet w osobówce mega zdziwiony. Normalnie nie wierzyłam w to co widzę.
ComeToMeBaby, Bliska 77, moremi, kkisia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
agp wrote:Dziewczynki ja też spadam, bo mój domiś
domaga się oglądania z mamcią bajeczki na dobranoc, no a dzieciom jak wiadomo się nie odmawia
. Miłego zakrapianego wieczorku życzę
Może uda mi się kiedyś dołączyć, nawet dziś bym może i spróbowała później, ale pierwszy dzień @ daje mi się we znaki i jakoś nastrój nie ten
Dobrej nockikapturnica, mamatrojki80, Aasiula, moremi, kkisia, paszczakin, Bozia3, Mega, Reni lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:no a ja dzisiaj już piwko wypiłam- oblewając z m jego egzaminy, bo poszło mu świetnie, bardzo mu przypadowały pytania.
oczywiście nie omieszkałam mu przypomnieć, ze to dlatego że zgodnie z pradawnym rytuałem bzyknął mnie przed egzaminemhehehe
potem poszłam spać, no tak mnie zmogło, że półtorej godziny spałam. jak zabita.
obudziłam się - ciemno... ale dostałam weny jakiejś i zaczęłam robić roladki z kurczaka z ryżem w sosie słodko-kwaśnym. wyszło pycha, ledwie wszystko daliśmy radę zjeść. i zaraz potem, ledwie się ruszając bzyknęliśmy się znowu. dwa razy. moja złota myśl, którą uraczyłam mojego m po pierwszym bzykaniu: uważam to za cud, że się nie zżygaliśmyufff.....
no i zasiadłam do kompa i jestem
taaa daaammmm....
to co pijemy?
czerwone wino
Bliska 77, ComeToMeBaby, kkisia, kicia 123, mamatrojki80 lubią tę wiadomość
Zofia8
-
ComeToMeBaby wrote:heh. może NIE WIDZIAŁ tira?
mamatrojki80, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Ja dzisiaj widziałam osobówkę bez dupy. Ciężarówka miała tylko trochę zniszczony przód. Dla mnie to wyglądało na wymuszenie pierwszeństwa.
mamatrojki80, Bozia3, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny