X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    Dziewczyny spadam... Jestem chora na maksa... Z nosa mi kapie i w ogole do duszy... Milego wieczoru
    Martus duzo zdrowia Ci zycze ,kuruj sie :)

mamatrojki80, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    może być czerwone :)
    ale nie ograniczajmy się do kieliszków 35pijacy.gif
    A kto się kazał ograniczać, u mnie druga butelka w toku. Oczywiście z mężem do spółki.

Aasiula, mamatrojki80, ComeToMeBaby, kkisia lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wogóle powiem tak:
    wszystkim Wam tu z tego foruma i waszym najbliższym życzę dużo zdrowia. Bo bez zdrowia to dużo zdziałać nie można. Oby wszystkie komórki namnażały się jak trzeba, krwinki produkowały, gospodarki były wydajne, układy sprawne, stawy się zginały, wzrok był sokoli, żadne lekarstwa i wspomagacze nie były potrzebne i wogóle żebyście wszystkie były jak kwiaty lotosu :)

ania.g, Aasiula, kicia 123, mamatrojki80, agp, gosia7122, moremi, Bursztyn, malgos741, Zofia8, kkisia, Mango, Arwena, paszczakin, mysza1975, Bozia3, Margolcia88, megan8, Natka_79, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • kicia 123 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o a ja piwko druga butelka tylko powiększona
    mąż chce zmienić auto obudził się dziś bo u niego w firmie można używane serwisowane DE odkupić za przyzwoite pieniądze i do tego rodzinne touran
    i mi zawraca dupę ja dziś naprawdę nie mam na to ochoty ale rozumiem go zachowuje się jak dziecko sklepie z zabawkami

mamatrojki80, ComeToMeBaby, ania.g, kkisia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

iv09cwa1rrl9vhg6.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2015, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale zgnilizna moralna na tym forum panuje... alkohol, handel lekami, seks.... ;-)

kicia 123, ComeToMeBaby, gosia7122, ania.g, agp, moremi, Aasiula, Bursztyn, malgos741, kkisia, Mango, dorbie, Bozia3, mysza1975, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kicia 123 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Wogóle powiem tak:
    wszystkim Wam tu z tego foruma i waszym najbliższym życzę dużo zdrowia. Bo bez zdrowia to dużo zdziałać nie można. Oby wszystkie komórki namnażały się jak trzeba, krwinki produkowały, gospodarki były wydajne, układy sprawne, stawy się zginały, wzrok był sokoli, żadne lekarstwa i wspomagacze nie były potrzebne i wogóle żebyście wszystkie były jak kwiaty lotosu :)
    kometka kocham twoje życzenia

ComeToMeBaby, Mango lubią tę wiadomość

iv09cwa1rrl9vhg6.png
  • kicia 123 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Ale zgnilizna moralna na tym forum panuje... alkohol, handel lekami, seks.... ;-)
    samo życie

iwcia77 lubi tę wiadomość

iv09cwa1rrl9vhg6.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    życie Pani, życie...

kicia 123 lubi tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kicia 123 wrote:
    samo życie
    o to to to to to :)

kicia 123 lubi tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • kicia 123 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale jakie wesołe

iv09cwa1rrl9vhg6.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czekajta, widziałam dziś u kolegi na fejsie cos adekwatnego do sytuacj. znajdę i zarzucę hehehe

edit: mam

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a86207dd8429.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 21:02

mamatrojki80, moremi, kkisia, Bozia3, megan8, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2015, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki ja też spadam, bo mój domiś ;-) domaga się oglądania z mamcią bajeczki na dobranoc, no a dzieciom jak wiadomo się nie odmawia :-). Miłego zakrapianego wieczorku życzę :-) Może uda mi się kiedyś dołączyć, nawet dziś bym może i spróbowała później, ale pierwszy dzień @ daje mi się we znaki i jakoś nastrój nie ten :-(
    Dobrej nocki

Aasiula, Bliska 77, Mega lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słuchajcie ale dziś barana na drodze widziałam. Jadę sobie ze starszą do Ikea, stanęłyśmy na światłach na lewym pasie. Przede mną jedna osobówka a na prawym tiry. Stoimy tak z 30 sekund po czym ta osobówka przede mną zjechała lekko na prawo na tira. Tir ruszył i urwał w osobówce lusterko. Facet w osobówce mega zdziwiony. Normalnie nie wierzyłam w to co widzę.

ComeToMeBaby, Bliska 77, moremi, kkisia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agp wrote:
    Dziewczynki ja też spadam, bo mój domiś ;-) domaga się oglądania z mamcią bajeczki na dobranoc, no a dzieciom jak wiadomo się nie odmawia :-). Miłego zakrapianego wieczorku życzę :-) Może uda mi się kiedyś dołączyć, nawet dziś bym może i spróbowała później, ale pierwszy dzień @ daje mi się we znaki i jakoś nastrój nie ten :-(
    Dobrej nocki
    psze pani, a ona używa ciągle tych słodziutkich zdrobnień 07icon_smile4.gif

kapturnica, mamatrojki80, Aasiula, moremi, kkisia, paszczakin, Bozia3, Mega, Reni lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    a jaki był sens manewru osobówką na tira?
    Żaden, facet jakby był zamotany i nie wiem czy zdawał sobie sprawę co robi.

Mega lubi tę wiadomość

• Zofia8 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    no a ja dzisiaj już piwko wypiłam- oblewając z m jego egzaminy, bo poszło mu świetnie, bardzo mu przypadowały pytania.
    oczywiście nie omieszkałam mu przypomnieć, ze to dlatego że zgodnie z pradawnym rytuałem bzyknął mnie przed egzaminem :) hehehe

potem poszłam spać, no tak mnie zmogło, że półtorej godziny spałam. jak zabita.
    obudziłam się - ciemno... ale dostałam weny jakiejś i zaczęłam robić roladki z kurczaka z ryżem w sosie słodko-kwaśnym. wyszło pycha, ledwie wszystko daliśmy radę zjeść. i zaraz potem, ledwie się ruszając bzyknęliśmy się znowu. dwa razy. moja złota myśl, którą uraczyłam mojego m po pierwszym bzykaniu: uważam to za cud, że się nie zżygaliśmy ;) ufff.....

no i zasiadłam do kompa i jestem :)
    taaa daaammmm....
    to co pijemy?

czerwone wino

Bliska 77, ComeToMeBaby, kkisia, kicia 123, mamatrojki80 lubią tę wiadomość

Zofia8
  • moremi Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    heh. może NIE WIDZIAŁ tira?
    :P
    Ja dzisiaj widziałam osobówkę bez dupy. Ciężarówka miała tylko trochę zniszczony przód. Dla mnie to wyglądało na wymuszenie pierwszeństwa.

mamatrojki80, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Zofia8 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiedys jechalam autobusem. Nagle ostre hamowanie. I co sie okazalo? Ze uderzyl w nas trabant. Bidaczek nie zauwazyl busa:-)

mamatrojki80, moremi, Aasiula, ania.g, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

Zofia8
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Ja dzisiaj widziałam osobówkę bez dupy. Ciężarówka miała tylko trochę zniszczony przód. Dla mnie to wyglądało na wymuszenie pierwszeństwa.
    jest husaria w narodzie :)

mamatrojki80, Bozia3, Mega, kkisia lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2015, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja kocham mój rower :-)

moremi, Aasiula, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

‹‹ 7166 7167 7168 7169 7170 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ