35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Zofia8 wrote:Nawet dobre to moje wino. Mam nadzieje, ze dzis bede miala mocniejsza glowe:-)
no to STO LAT!
i za Twoim mężem: spełnienia marzeńAasiula, kicia 123, kkisia, Zofia8, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Ja pamiętam swoją 8, cztery dni z życia miałam wyjęte i zrozumiałam co to znaczy chodzić po ścianach. Dentysta robiąc znieczulenie przed wbił się w jakiś nerw i zrobił mi się krwiak. Myślałam że mi łeb urwie.
kicia 123, Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnykapturnica wrote:Wiesz nie odbieram tego osobiscie..Po prostu w pale sie nie miesci ,ze takie sytuacje maja miejsce ...
ano nie mieści się, niestety w przypadku obumarcia płodu trzeba rodzić naturalnie, straszna trauma.
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyania.g wrote:Ja pamiętam swoją 8, cztery dni z życia miałam wyjęte i zrozumiałam co to znaczy chodzić po ścianach. Dentysta robiąc znieczulenie przed wbił się w jakiś nerw i zrobił mi się krwiak. Myślałam że mi łeb urwie.
już mnie nie straszcie -
nick nieaktualny
-
e tam, jak się trafi na dobrego chirurga- czarodzieja to nic a nic nie ma komplikacji.
potwierdzam to ja i moremi.
nie tak dawno poruszałyśmy na forum temat ósemki.mamatrojki80, MartaDidi, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:e tam, jak się trafi na dobrego chirurga- czarodzieja to nic a nic nie ma komplikacji.
potwierdzam to ja i moremi.
nie tak dawno poruszałyśmy na forum temat ósemki.
Przystojny jest i ładnie pachnie... tz. że ma odpowiednie kwalifikacje?
Zamieniam się w Bursztyna... tylko target mam inny... stomatolodzyWiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 20:36
ComeToMeBaby, MartaDidi, moremi, Bliska 77, Mango, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mamatrojki80 wrote:Przystojny jest i ładnie pachnie... tz. że ma odpowiednie kwalifikacje?
Zamieniam się w Bursztyna... tylko target mam inny... stomatolodzy
jednostka wag- bursztyn
jakies targety- bursztyn
rozwiazlosc- bursztyn
mamatrojki80, kkisia, MartaDidi, kapturnica, agp, gosia7122, moremi, Bliska 77, Mango, Bozia3, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:ale to jak 8mka to musi chirurg być, i musisz mieć przedtem zdjęcie rtg
mamatrojki80, moremi, Pusurek, iwcia77 lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny spadam... Jestem chora na maksa... Z nosa mi kapie i w ogole do duszy... Milego wieczoru
mamatrojki80, ComeToMeBaby, Aasiula, kicia 123, gosia7122, Bliska 77, kkisia, Pusurek, Bozia3, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę