35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Agape, to na jednym wózku jedziemy
u mnie dzisiaj @ też się rozkręca
ale od niedzieli zaczynam letrozole na stymulację i mam nadzieję, że zadziała
Kto to mówił, że kobiety są bardziej płodne w okolicach miesiąca urodzenia?
Mama, ja z ósemką w środę idęAasiula, kkisia, kapturnica, malgos741, MartaDidi, gosia7122, Bozia3, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnykicia 123 wrote:kochana ja jestem właśnie po usunięci 8 bardzo bolesym
zanim dojrzałam do usunięcia tego pierd.... zęba miałam stan zapalny z gorączka bólem i obrzękiem myślę że ze dwa razy tak miałam zanim usunęłam w przeciągu 15 lat
leć do stomatologa po antybiotyk albo znajomej aptekarki i najlepiej to metronidazol z augmentinem do spółki
Jutro, pójdę do doktora, mam na osiedlu stomatologa, mogłabym sobie antybiotyk bez recepty załatwić, ale nie chcę sobie sama aplikować... bo się bojamkicia 123, MartaDidi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:O wlasnie kometka..Kup chlopu mieszanke mac Podobno nie za smaczne ale wpl zajebiscie dobrze na poprawe nasienia..Poszukam ten artykul co czytalam to ci podrzuce
juz doczytalamWiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 20:02
kapturnica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:wiesz co Wg przyjetych norm nie moze wypisac lutki za bardzo..Ale mi moja akurat jak raz kombinowalam ze skroceniem cyklu wypisala 50mg podejzykowo..Ale jak sama powiedziala jej tego nie wolno..Bromka moze wypisac i metformine oraz leki na tarczyce jak najbardziej
malgos741, Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Agape, to na jednym wózku jedziemy
Mama, ja z ósemką w środę idę
no to trzymam kegla
Aasiula, kkisia, MartaDidi, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Agape, to na jednym wózku jedziemy
Mama, ja z ósemką w środę idękapturnica, malgos741, moremi, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
moremi wrote:Agape, to na jednym wózku jedziemy
Mama, ja z ósemką w środę idę
chcialabym aby tak bylo:-) ale nie tym razem
Zofia8
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
agp wrote:Rano boskie poszłam tylko po dziecko na zuchy i już nie mogę nadążyć za Wami
A coś nie widzę mojej Pani psycholog, która zaczęła ze mną dziś terapię, tak od strzała - po znajomościpod pręgierzem, no i co? normalnie czary mary, psycha odblokowana, a @ właśnie się rozkręca
niby dobrze bo chyba nadal mi nic złego nie jest, ale z drugiej strony
, jakby na 9 - miesięczny urlop w ciepłe kraje wybyła to bym jej jeszcze za to zapłaciła i wcale bym się na nią nie gniewała. @ wredna
kapturnica, Aasiula, Bliska 77, moremi, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
zaraz w wiadomościach w tvp1 o dramatycznym porodzie, zapowiedź włąsnie była.
ojciec dziecka mówi: pomagałem połoznej ciągnąć ja po płytkach (podłogowych)...
czy jakoś tak
p.s. nadrabiam wasMartaDidi lubi tę wiadomość
-
dorbie wrote:E tam, moze wszystko, tylko musi miec jakies papiery , by wypisać refundowane, tzn informacje od ginekologa o wskazaniach do lutki. Ja miałam pacjentke z in vitro i pisałam jej, bo refundacja sie nalezy w in vitro, bo jej lekarz nie mial podpisanej umowy z NFZ o leki refundowane. A bez refundacji moze wypisac zawsze, tylko 50mg kosztuje 29zł a 100mg 54zł
Wiem wlasnie ,ze nie refundowane drogie jak cholera..Dlatego nie opuszcze gina na nfz az do konca Ddorbie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Zapomnialam calkiem o tej macy dopoki chUop nie wypalil ,ze se czarna kupil..Ehh ten to zawsze na czasie ...
Ej, no przecież się zbroi na potem... nie podcinaj chłopu skrzydeł
kapturnica, Aasiula, Mango, moremi, Mega lubią tę wiadomość