X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • moremi Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agape, to na jednym wózku jedziemy :-) u mnie dzisiaj @ też się rozkręca :-) ale od niedzieli zaczynam letrozole na stymulację i mam nadzieję, że zadziała :-)
    Kto to mówił, że kobiety są bardziej płodne w okolicach miesiąca urodzenia? ;)

Mama, ja z ósemką w środę idę :-)

Aasiula, kkisia, kapturnica, malgos741, MartaDidi, gosia7122, Bozia3, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kicia 123 wrote:
    kochana ja jestem właśnie po usunięci 8 bardzo bolesym
    zanim dojrzałam do usunięcia tego pierd.... zęba miałam stan zapalny z gorączka bólem i obrzękiem myślę że ze dwa razy tak miałam zanim usunęłam w przeciągu 15 lat
    leć do stomatologa po antybiotyk albo znajomej aptekarki i najlepiej to metronidazol z augmentinem do spółki

Jutro, pójdę do doktora, mam na osiedlu stomatologa, mogłabym sobie antybiotyk bez recepty załatwić, ale nie chcę sobie sama aplikować... bo się bojam :-)

kicia 123, MartaDidi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    O wlasnie kometka..Kup chlopu mieszanke mac Podobno nie za smaczne ale wpl zajebiscie dobrze na poprawe nasienia..Poszukam ten artykul co czytalam to ci podrzuce
    Mi tez poprosze ;)
    juz doczytalam :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 20:02

kapturnica lubi tę wiadomość

• Zofia8 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    http://super-jedzenie.pl/69/maca/

To byl zart. Wiem,ze chodzi o korzen:-)

moremi lubi tę wiadomość

Zofia8
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    wiesz co Wg przyjetych norm nie moze wypisac lutki za bardzo..Ale mi moja akurat jak raz kombinowalam ze skroceniem cyklu wypisala 50mg podejzykowo..Ale jak sama powiedziala jej tego nie wolno..Bromka moze wypisac i metformine oraz leki na tarczyce jak najbardziej
    E tam, moze wszystko, tylko musi miec jakies papiery , by wypisać refundowane, tzn informacje od ginekologa o wskazaniach do lutki. Ja miałam pacjentke z in vitro i pisałam jej, bo refundacja sie nalezy w in vitro, bo jej lekarz nie mial podpisanej umowy z NFZ o leki refundowane. A bez refundacji moze wypisac zawsze, tylko 50mg kosztuje 29zł a 100mg 54zł

malgos741, Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Agape, to na jednym wózku jedziemy :-) u mnie dzisiaj @ też się rozkręca :-) ale od niedzieli zaczynam letrozole na stymulację i mam nadzieję, że zadziała :-)

no to trzymam kegla ;-)

Aasiula, kkisia, MartaDidi, moremi, Mega lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:

ooo to ja w lutym bede w ciONzy hyhyh jak to tak dziala :)

kapturnica, malgos741, moremi, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2015, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakby co to obiecane leki wyślę dopiero w przyszłym tygodniu. Dorzucę Wam dziewczyny testy ovu, bo mam sporo :-)

kkisia, ComeToMeBaby, Arwena, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Zofia8 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:

chcialabym aby tak bylo:-) ale nie tym razem

Zofia8
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2015, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde gdzie Elf ja sie pytam ?
    Spac nie bede mogla ;)

Malgos co tam , jak tam ?

Chyba sie dzis z wami napije :) ide szukac czegos dobrego

kapturnica, Aasiula, malgos741, Bliska 77, ComeToMeBaby, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2015, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale już się tu z Wami swobodniej czuję, ja tak trochę odpalam z opóźnieniem :-)

Aasiula, ComeToMeBaby, MartaDidi, gosia7122, paszczakin, Bozia3, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Zofia8 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nawet dobre to moje wino. Mam nadzieje, ze dzis bede miala mocniejsza glowe:-)

Aasiula, kicia 123, ComeToMeBaby, moremi lubią tę wiadomość

Zofia8
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Mi tez poprosze ;)
    juz doczytalam :)
    Zapomnialam calkiem o tej macy dopoki chUop nie wypalil ,ze se czarna kupil..Ehh ten to zawsze na czasie ... XD

Aasiula, ComeToMeBaby, moremi lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agp wrote:
    Rano boskie poszłam tylko po dziecko na zuchy i już nie mogę nadążyć za Wami ;-)

A coś nie widzę mojej Pani psycholog, która zaczęła ze mną dziś terapię, tak od strzała - po znajomości ;-) pod pręgierzem, no i co? normalnie czary mary, psycha odblokowana, a @ właśnie się rozkręca ;-) niby dobrze bo chyba nadal mi nic złego nie jest, ale z drugiej strony :-(, jakby na 9 - miesięczny urlop w ciepłe kraje wybyła to bym jej jeszcze za to zapłaciła i wcale bym się na nią nie gniewała. @ wredna
    to sie nazywa skutecznosc 12icon_faja.gif

kapturnica, Aasiula, Bliska 77, moremi, Bozia3 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zaraz w wiadomościach w tvp1 o dramatycznym porodzie, zapowiedź włąsnie była.
    ojciec dziecka mówi: pomagałem połoznej ciągnąć ja po płytkach (podłogowych)...
    czy jakoś tak

p.s. nadrabiam was :)

MartaDidi lubi tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    E tam, moze wszystko, tylko musi miec jakies papiery , by wypisać refundowane, tzn informacje od ginekologa o wskazaniach do lutki. Ja miałam pacjentke z in vitro i pisałam jej, bo refundacja sie nalezy w in vitro, bo jej lekarz nie mial podpisanej umowy z NFZ o leki refundowane. A bez refundacji moze wypisac zawsze, tylko 50mg kosztuje 29zł a 100mg 54zł
    No musi miec papiery i w tym sęk.Malo ktory gin sie bedzie pierdzielilw wystawianie papierow do lekarza rodzinnego o refundowany lek.....A ja mialam na mysli z marszu przepisanie jak sie pojdzie do rodzinnego.....
    Wiem wlasnie ,ze nie refundowane drogie jak cholera..Dlatego nie opuszcze gina na nfz az do konca D

dorbie lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Moj to mial włosy na plecach i to duzo,sikalam ze smiechu jak to zobaczyłam.
    Z wiekiem wyliniał ;D
    hehehehe nie potrafię go sobie wyobrazić ;)

Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Zapomnialam calkiem o tej macy dopoki chUop nie wypalil ,ze se czarna kupil..Ehh ten to zawsze na czasie ... XD
    Ty ale jakie on ma plany ;D

Mango, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2015, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    \\

Ej, no przecież się zbroi na potem... nie podcinaj chłopu skrzydeł ;-)

kapturnica, Aasiula, Mango, moremi, Mega lubią tę wiadomość

• Zofia8 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja podobno bylam niezle zarosnieta. Tak moja Mama mowi. Myslala, ze to chlopczyk a okazalo sie, ze dziewczynka z wada w kroku:-)

iwcia77 lubi tę wiadomość

Zofia8
‹‹ 7163 7164 7165 7166 7167 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ