35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hehe, to ja juz chyba wiem dlaczego mi nie wychodzi
za mało alko
no ale co zrobię jak po urodzeniu J w ogóle mnie nie ciągnie. Teraz mi sie przypomniało ze w cyklu w którym zaskoczyłam ostatnio piłam sporo radlera
swoją droga sex był wtedy w czwartek, owu raczej w niedziele i miała być dziewczynka
SolarPolar, Mango, kkisia, moremi, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
czyli reasumujac... ma byc w dzien zakochanych, pijac zimnego heinekena, tudziez rozlewajac carlsberga... Dzien przed owu, ale nie za bardzo- monitoring pokaze... Bzykajac sie na maksa, ale najlepiej raz... we czwartek... nie myslac o plci bo te X wytrwale sa i doplyna , udajac ,ze to inseminacja wspomagana syropem na kaszel... a w efekcie i tak bedzie sie kochac jak swoje.... Caly przepis na DZIEWCZYNKE!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 18:49
agp, Bliska 77, Aasiula, mamatrojki80, Bozia3, SolarPolar, Mango, kapturnica, Niuta, kkisia, moremi, macduska, mysza1975, ComeToMeBaby, malgos741, gosia7122, paszczakin, Arwena, Mega, megan8, iwcia77 lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
MartaDidi wrote:czyli reasumujac... ma byc w dzien zakochanych, pijac zimnego heinekena, tudziez rozlewajac carlsberga... Dzien przed owu, ale nie za bardzo- monitoring pokaze... Bzykajac sie na maksa, ale najlepiej raz... we czwartek... nie myslac o plci bo te X wytrwale sa i doplyna , udajac ,ze to inseminacja wspomagana syropem na kaszel... a w efekcie i tak bedzie sie kochac jak swoje.... Caly przepis na DZIEWCZYNKE!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 18:52
MartaDidi, Mango, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMartaDidi wrote:czyli reasumujac... ma byc w dzien zakochanych, pijac zimnego heinekena, tudziez rozlewajac carlsberga... Dzien przed owu, ale nie za bardzo- monitoring pokaze... Bzykajac sie na maksa, ale najlepiej raz... we czwartek... nie myslac o plci bo te X wytrwale sa i doplyna , udajac ,ze to inseminacja wspomagana syropem na kaszel... a w efekcie i tak bedzie sie kochac jak swoje.... Caly przepis na DZIEWCZYNKE!!!
Opatentuj !Bliska 77, Aasiula, MartaDidi, kkisia, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:Idealnie, chociaz u nas byla sroda ale to juz nie ma znaczenia
SolarPolar, kapturnica, kkisia, Bliska 77, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
nick nieaktualnyRano boskie poszłam tylko po dziecko na zuchy i już nie mogę nadążyć za Wami
A coś nie widzę mojej Pani psycholog, która zaczęła ze mną dziś terapię, tak od strzała - po znajomościpod pręgierzem, no i co? normalnie czary mary, psycha odblokowana, a @ właśnie się rozkręca
niby dobrze bo chyba nadal mi nic złego nie jest, ale z drugiej strony
, jakby na 9 - miesięczny urlop w ciepłe kraje wybyła to bym jej jeszcze za to zapłaciła i wcale bym się na nią nie gniewała. @ wredna
moremi, Bursztyn, inessa, Bliska 77, gosia7122, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:No dobra dziewczyny a wracajac do planowania plci..To jak wytlumaczyc ze sie bzyka ktos dzien po dniu i dziopa mimo wszytsko jest ?? Przeciez wtedy na zdrowy rozum wydawaloby sie ze najwieksze szanse sa na syna..Mysle ,ze tu raczej decyduje przewaga plemnikow danej plci..
Taka to była imprezakapturnica, Bozia3, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Kurde mozecosw tym jest..Bo w grudniuolałam monitoring przed owulacja..Bralam sama lek ale w minimalnej ilosci raczej dla spokojnosci glowy , zero zastrzykow na pekanie itd..Tylko bzykanie i zaklinanie jajca
Mango, kicia 123, kapturnica, kkisia, macduska, gosia7122, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Zofia8 wrote:Kapto, zanudze Cie ale musze sie upewnic, bo bede stawac na glowie, by zrobic te badania teraz:
miedzy 2-5 dc:
FSH, LH, estradiol, prolaktyna z obciazeniem. Czy cos jeszcze ?moremi lubi tę wiadomość
-
Witam laski
która dziś pije ?
Bo wy wczoraj panienki winko whisky a ja suchy pysk bo do pracy więc powiem tak w dupie mam czy to zaburzy moją tempke o 5:30 bo i to jest do dupy to niech ja dziś trochę się odstresuję i naprawdę mam ochotę się napićania.g, Mango, Aasiula, kkisia, ComeToMeBaby, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Czy ktoras z Was uzywala rogala w ciazy i potem do karmienia?? bose tak wszyscy niby chwala...
Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
kicia 123 wrote:Witam laski
która dziś pije ?
Bo wy wczoraj panienki winko whisky a ja suchy pysk bo do pracy więc powiem tak w dupie mam czy to zaburzy moją tempke o 5:30 bo i to jest do dupy to niech ja dziś trochę się odstresuję i naprawdę mam ochotę się napićkicia 123, Aasiula, MartaDidi, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
kapturnica wrote:Czy ktoras z Was uzywala rogala w ciazy i potem do karmienia?? bose tak wszyscy niby chwala...
myślę ze może być to fajne bo jest to poduszka tylko wygiętaiwcia77 lubi tę wiadomość