X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaraz maz bedzie to ide po piwo moze jakas owulka mi sie wydarzy i seks?

mamatrojki80, Aasiula, Bliska 77, kapturnica, Bozia3, ania.g, Mango, kicia 123, Niuta, kkisia, moremi, macduska, ComeToMeBaby, malgos741, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2015, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;-)

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No własnie co z Elfi?

mamatrojki80, Mango lubią tę wiadomość

• Natka_79 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe, to ja juz chyba wiem dlaczego mi nie wychodzi :) za mało alko ;) no ale co zrobię jak po urodzeniu J w ogóle mnie nie ciągnie. Teraz mi sie przypomniało ze w cyklu w którym zaskoczyłam ostatnio piłam sporo radlera :) swoją droga sex był wtedy w czwartek, owu raczej w niedziele i miała być dziewczynka ;)

SolarPolar, Mango, kkisia, moremi, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Zaraz maz bedzie to ide po piwo moze jakas owulka mi sie wydarzy i seks?
    Udanej zabawy!

SolarPolar, MartaDidi, kkisia lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• MartaDidi Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czyli reasumujac... ma byc w dzien zakochanych, pijac zimnego heinekena, tudziez rozlewajac carlsberga... Dzien przed owu, ale nie za bardzo- monitoring pokaze... Bzykajac sie na maksa, ale najlepiej raz... we czwartek... nie myslac o plci bo te X wytrwale sa i doplyna , udajac ,ze to inseminacja wspomagana syropem na kaszel... a w efekcie i tak bedzie sie kochac jak swoje.... Caly przepis na DZIEWCZYNKE!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 18:49

agp, Bliska 77, Aasiula, mamatrojki80, Bozia3, SolarPolar, Mango, kapturnica, Niuta, kkisia, moremi, macduska, mysza1975, ComeToMeBaby, malgos741, gosia7122, paszczakin, Arwena, Mega, megan8, iwcia77 lubią tę wiadomość

Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę :-)
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    czyli reasumujac... ma byc w dzien zakochanych, pijac zimnego heinekena, tudziez rozlewajac carlsberga... Dzien przed owu, ale nie za bardzo- monitoring pokaze... Bzykajac sie na maksa, ale najlepiej raz... we czwartek... nie myslac o plci bo te X wytrwale sa i doplyna , udajac ,ze to inseminacja wspomagana syropem na kaszel... a w efekcie i tak bedzie sie kochac jak swoje.... Caly przepis na DZIEWCZYNKE!!!
    Idealnie, chociaz u nas byla sroda ale to juz nie ma znaczenia :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 18:52

MartaDidi, Mango, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2015, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:

Opatentuj !

Bliska 77, Aasiula, MartaDidi, kkisia, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość

• Zofia8 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapto, zanudze Cie ale musze sie upewnic, bo bede stawac na glowie, by zrobic te badania teraz:
    miedzy 2-5 dc:
    FSH, LH, estradiol, prolaktyna z obciazeniem. Czy cos jeszcze ?

moremi lubi tę wiadomość

Zofia8
  • MartaDidi Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    Idealnie, chociaz u nas byla sroda ale to juz nie ma znaczenia :)
    U Was sroda, a w Tokio, jak spiewa artysta "jest juz jutro"...

SolarPolar, kapturnica, kkisia, Bliska 77, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę :-)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2015, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rano boskie poszłam tylko po dziecko na zuchy i już nie mogę nadążyć za Wami ;-)

A coś nie widzę mojej Pani psycholog, która zaczęła ze mną dziś terapię, tak od strzała - po znajomości ;-) pod pręgierzem, no i co? normalnie czary mary, psycha odblokowana, a @ właśnie się rozkręca ;-) niby dobrze bo chyba nadal mi nic złego nie jest, ale z drugiej strony :-(, jakby na 9 - miesięczny urlop w ciepłe kraje wybyła to bym jej jeszcze za to zapłaciła i wcale bym się na nią nie gniewała. @ wredna

moremi, Bursztyn, inessa, Bliska 77, gosia7122, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kicia 123 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    No dobra dziewczyny a wracajac do planowania plci..To jak wytlumaczyc ze sie bzyka ktos dzien po dniu i dziopa mimo wszytsko jest ?? Przeciez wtedy na zdrowy rozum wydawaloby sie ze najwieksze szanse sa na syna..Mysle ,ze tu raczej decyduje przewaga plemnikow danej plci..
    Chciałbym ci pomóc kpta bo mam córke niestety nie umiem tego wyjaśnić bo córkę poczęłam na świętowanie swoich urodzin
    Taka to była impreza

kapturnica, Bozia3, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

iv09cwa1rrl9vhg6.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2015, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Kurde mozecosw tym jest..Bo w grudniuolałam monitoring przed owulacja..Bralam sama lek ale w minimalnej ilosci raczej dla spokojnosci glowy , zero zastrzykow na pekanie itd..Tylko bzykanie i zaklinanie jajca XD
    Ja też! Sama brałam Clostilbegyt, bez monitoringu, zadnego usg nie było, bo moja doktor była na urlopie 2 tygodnie

Mango, kicia 123, kapturnica, kkisia, macduska, gosia7122, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Mango Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja mogę się tylko pochwalić książkową morfologią. Reszta wyników za kilka dni :(

kapturnica, Aasiula, MartaDidi, kkisia, inessa, ComeToMeBaby, Bozia3, megan8, anna maria, iwcia77 lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zofia8 wrote:
    Kapto, zanudze Cie ale musze sie upewnic, bo bede stawac na glowie, by zrobic te badania teraz:
    miedzy 2-5 dc:
    FSH, LH, estradiol, prolaktyna z obciazeniem. Czy cos jeszcze ?
    jeszcze prolaktyna zwykla..z czegos musi byc ta z obciazeniem obliczona..

moremi lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy ktoras z Was uzywala rogala w ciazy i potem do karmienia?? bose tak wszyscy niby chwala...

Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kicia 123 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam laski
    która dziś pije ?
    Bo wy wczoraj panienki winko whisky a ja suchy pysk bo do pracy więc powiem tak w dupie mam czy to zaburzy moją tempke o 5:30 bo i to jest do dupy to niech ja dziś trochę się odstresuję i naprawdę mam ochotę się napić

ania.g, Mango, Aasiula, kkisia, ComeToMeBaby, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

iv09cwa1rrl9vhg6.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Czy ktoras z Was uzywala rogala w ciazy i potem do karmienia?? bose tak wszyscy niby chwala...
    Miałam. W ciąży mi nie podpasował i przy karmieniu krótko używałam. Fakt że wiele osób je chwali.

Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kicia 123 wrote:
    Witam laski
    która dziś pije ?
    Bo wy wczoraj panienki winko whisky a ja suchy pysk bo do pracy więc powiem tak w dupie mam czy to zaburzy moją tempke o 5:30 bo i to jest do dupy to niech ja dziś trochę się odstresuję i naprawdę mam ochotę się napić
    Sączę delikatnie czerwone

kicia 123, Aasiula, MartaDidi, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • kicia 123 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Niestety ja nie karmiłam na poduszce a potem wprawiłam się tak ze w różnych pozycjach
    myślę ze może być to fajne bo jest to poduszka tylko wygięta

iwcia77 lubi tę wiadomość

iv09cwa1rrl9vhg6.png
‹‹ 7161 7162 7163 7164 7165 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ