35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
SolarPolar wrote:Tak ale wiadomo ze te meski sa szybsze od zenskich ale zenskie dluzej zyja .
Aasiula, kapturnica, SolarPolar, Mango, kkisia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Hmm dajesz nadzieje , ze po alk bedzie dziopa..Pilam drinki w swieta
a musisz wiedziec ze ja to czarownica jestem hyhyhy tak mowi moj chlop
Jak mam przeczucie to zazwyczaj sie sprawdzaWiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 18:30
kapturnica, Mango, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:Przypomniałam coś sobie... coś kluczowego w procesie poczęcia dziewczynek... za drugim razem wypiłam zimnego Heinekena przed.
Aasiula, kapturnica, mamatrojki80, kkisia lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Hmm dajesz nadzieje , ze po alk bedzie dziopa..Pilam drinki w swieta
Bliska 77, kapturnica, mamatrojki80, kkisia, moremi, gosia7122, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Ja swojego mlodego poczelam w ciagu alkoholowo imprezowym:-) glownie na piwie bo to lato bylo, duzo grila i slonca .
Bliska 77, SolarPolar, Aasiula, kkisia, moremi, macduska, Mega lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Ja swojego mlodego poczelam w ciagu alkoholowo imprezowym:-) glownie na piwie bo to lato bylo, duzo grila i slonca .
SolarPolar, Aasiula, kapturnica, Mango, kkisia, moremi, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Musialas??Musialas mi podciac skrzydla heheheh
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 18:33
Bliska 77, Aasiula, Mango, kkisia, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mamatrojki80 wrote:no i po co te monitoringi, leki, iui, ivf i inne cuda na kiju
alko trza pić nieustannie.... i syropy na kaszel.
Bliska 77, agp, mamatrojki80, Aasiula, dorbie, kkisia, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Matko jedyna co za dzień
Ewadużo siły dla Ciebie i dużo zdrowia dla Tupka
Peppa, cieszę się razem z Tobą
Co z Elfem ?
Marcel mówi "mama" wiem że tak mu po prostu wychodzi i nie jest to świadome ale i tak sprawia mi ogromną radośćNatka_79, Bliska 77, Aasiula, SolarPolar, mamatrojki80, MartaDidi, gretka, kapturnica, Bozia3, kkisia, moremi, macduska, mysza1975, Bursztyn, ComeToMeBaby, malgos741, gosia7122, Mega, anna maria, iwcia77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
kapturnica wrote:Kurde mozecosw tym jest..Bo w grudniuolałam monitoring przed owulacja..Bralam sama lek ale w minimalnej ilosci raczej dla spokojnosci glowy , zero zastrzykow na pekanie itd..Tylko bzykanie i zaklinanie jajca
kapturnica, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Kurde mozecosw tym jest..Bo w grudniuolałam monitoring przed owulacja..Bralam sama lek ale w minimalnej ilosci raczej dla spokojnosci glowy , zero zastrzykow na pekanie itd..Tylko bzykanie i zaklinanie jajca
kUrwunia, klinikę otwieram.Bliska 77, kapturnica, Mango, kkisia, moremi, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość