X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Zofia8 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    A to racja - mi tez bylo i jest wszystko jedno, fajnie by bylo zeby jakikolwiek doplynal do celu i w ogole spotkal ten cel a potem by ten cel sie dobrze zagniezdzil i tak 9 miesiecy- zgadzam sie na rzyganie, zgage, nocne wycieczki na sikanie, wszelkie niewygody....

Ja tez, ja tez:-)

Bozia3, SolarPolar lubią tę wiadomość

Zofia8
  • Zofia8 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    jeszcze prolaktyna zwykla..z czegos musi byc ta z obciazeniem obliczona..

Tak, tak to o dziwo wiem:-)

Zofia8
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kicia 123 wrote:
    Niestety ja nie karmiłam na poduszce a potem wprawiłam się tak ze w różnych pozycjach
    myślę ze może być to fajne bo jest to poduszka tylko wygięta
    Sa przerozne ksztalty od c do 7ki nawet..Wiem ,ze te z motherhoodjakosciowo dosc sa nawet.Cenowo nie najgorzej jeszcze bo okolo140 zl sa tez jakies po 40 ale to juz mysle ze jakosc do dyskusji moze byc

iwcia77 lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Zofia8 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rany. Udalo sie. Uzupelnilam braki we wpisach.

Ja sie chyba napije czerwonego wina na wzrost estrogenow:-)

MartaDidi, moremi, inessa lubią tę wiadomość

Zofia8
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2015, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, czy można mieć temperaturę od zęba 8?

Aasiula, MartaDidi, kkisia, kicia 123, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Można. Ja od 7 miałam gorączkę
    mamatrojki80 wrote:

mamatrojki80, MartaDidi, kkisia, Aasiula, moremi lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • MartaDidi Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Sa przerozne ksztalty od c do 7ki nawet..Wiem ,ze te z motherhoodjakosciowo dosc sa nawet.Cenowo nie najgorzej jeszcze bo okolo140 zl sa tez jakies po 40 ale to juz mysle ze jakosc do dyskusji moze byc
    Ja dwojke dzieci wykarmilam bez rogala...

kapturnica, kicia 123, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość

Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę :-)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2015, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boże, ale się mi ten rok zaczął, jak nie urok to sraczka.

• MartaDidi Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Oczywiście, objawy tzw. paragrypowe, podwyzszona temp., powiekszone wezly chlonne. Za 8 dolnymi jest trojkat zatrzonowcowy , przesterzen bogato unaczyniona i unerwiona, ona tez moze odpowadac za wszelkie procesy zapalne, zwlaszca przy utrudnionym wyrzynaniu tychze zebow..

mamatrojki80, Aasiula, kapturnica, kicia 123, moremi lubią tę wiadomość

• Natka_79 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    A to racja - mi tez bylo i jest wszystko jedno, fajnie by bylo zeby jakikolwiek doplynal do celu i w ogole spotkal ten cel a potem by ten cel sie dobrze zagniezdzil i tak 9 miesiecy- zgadzam sie na rzyganie, zgage, nocne wycieczki na sikanie, wszelkie niewygody....
    Ja też, nawet dietę cukrzycowa przyjmę byleby tylko bylo

MartaDidi, Aasiula, kapturnica, paszczakin, iwcia77 lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • MartaDidi Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapta, nie daj sobie wmówić potrzeby... Ja mam mnostwo takich gadzetow... Ile to dziecko na rogalu potrzymasz... bedzie na pewno duze... Poducha, albo pielucha pod glowe i jazda z cycem...A w nocy to lezal obok i tak karmilam...

mamatrojki80, Aasiula, gosia7122, Arwena, Bozia3, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2015, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    Oczywiście, objawy tzw. paragrypowe, podwyzszona temp., powiekszone wezly chlonne. Za 8 dolnymi jest trojkat zatrzonowcowy , przesterzen bogato unaczyniona i unerwiona, ona tez moze odpowadac za wszelkie procesy zapalne, zwlaszca przy utrudnionym wyrzynaniu tychze zebow..

Boże Marta, boli mnie migdał i szyja z jednej strony, we wtorek stomatolog, niech mi to cholerstwo wydłubie.

MartaDidi, kicia 123, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kicia 123 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Sa przerozne ksztalty od c do 7ki nawet..Wiem ,ze te z motherhoodjakosciowo dosc sa nawet.Cenowo nie najgorzej jeszcze bo okolo140 zl sa tez jakies po 40 ale to juz mysle ze jakość do dyskusji moze byc
    Na pewno cena świadczy o jakości ale trzeba wziąć pod uwagę ile czasu się z tego korzysta i czy to jest niezbędne rzeczywiście
    Ja osobiście bym tego nie kupiła, bo karmiłam bez tego i nie czułam dyskomfortu moze dlatego mam takie zdanie

gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość

iv09cwa1rrl9vhg6.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dostalam wlasnie info od chUopa..Ze kupil mace i bedzie jadl..Ja mu ze sie trochu spoznil bo to mial jesc przed zrobieniem dzieciaka coby spermiszony byly bardziej jurne..A on ,ze jak sie okaze ze chlopak to nic straconego bo ponowimy probe na dziewczynke..
    Ma chlopak poczucie humoru

lol024.gif

mamatrojki80, kkisia, ania.g, MartaDidi, Aasiula, gretka, kicia 123, moremi, macduska, mysza1975, Mango, inessa, Bursztyn, ComeToMeBaby, malgos741, gosia7122, Arwena, paszczakin, Bozia3, megan8, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • MartaDidi Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Boże Marta, boli mnie migdał i szyja z jednej strony, we wtorek stomatolog, niech mi to cholerstwo wydłubie.
    To moze byc jak najbardziej 8... Rob zimne oklady i cos p-bolowego sobie zapodaj... To co na Ciebie dziala, nurofen, paracetamol...

mamatrojki80, Aasiula lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    Kapta, nie daj sobie wmówić potrzeby... Ja mam mnostwo takich gadzetow... Ile to dziecko na rogalu potrzymasz... bedzie na pewno duze... Poducha, albo pielucha pod glowe i jazda z cycem...A w nocy to lezal obok i tak karmilam...
    No wiesz..Juz tak mialam..Kcialam byc ten raz modernowa a nie tylko poduszkowa 8)

Aasiula, kicia 123, moremi, kkisia, MartaDidi, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kicia 123 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    kochana ja jestem właśnie po usunięci 8 bardzo bolesym
    zanim dojrzałam do usunięcia tego pierd.... zęba miałam stan zapalny z gorączka bólem i obrzękiem myślę że ze dwa razy tak miałam zanim usunęłam w przeciągu 15 lat
    leć do stomatologa po antybiotyk albo znajomej aptekarki i najlepiej to metronidazol z augmentinem do spółki

mamatrojki80, MartaDidi lubią tę wiadomość

iv09cwa1rrl9vhg6.png
  • Zofia8 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Dostalam wlasnie info od chUopa..Ze kupil mace i bedzie jadl..Ja mu ze sie trochu spoznil bo to mial jesc przed zrobieniem dzieciaka coby spermiszony byly bardziej jurne..A on ,ze jak sie okaze ze chlopak to nic straconego bo ponowimy probe na dziewczynke..
    Ma chlopak poczucie humoru

lol024.gif

Myslalam, ze mace, te robiona z dzieci.

Zofia8
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zofia8 wrote:
    Myslalam, ze mace, te robiona z dzieci.
    http://super-jedzenie.pl/69/maca/

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O wlasnie kometka..Kup chlopu mieszanke mac Podobno nie za smaczne ale wpl zajebiscie dobrze na poprawe nasienia..Poszukam ten artykul co czytalam to ci podrzuce

Mam znalazlam..Poczytaj i zamow Napewno nie zaszkodzi a moze wspomoc armie

http://maca-polska.pl/16,bioroznorodnosc

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 20:00

kicia 123, Aasiula, ComeToMeBaby, Bliska 77, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
‹‹ 7162 7163 7164 7165 7166 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ