35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
SolarPolar wrote:A to racja - mi tez bylo i jest wszystko jedno, fajnie by bylo zeby jakikolwiek doplynal do celu i w ogole spotkal ten cel a potem by ten cel sie dobrze zagniezdzil i tak 9 miesiecy- zgadzam sie na rzyganie, zgage, nocne wycieczki na sikanie, wszelkie niewygody....
Ja tez, ja tez:-)
Bozia3, SolarPolar lubią tę wiadomość
Zofia8
-
kicia 123 wrote:Niestety ja nie karmiłam na poduszce a potem wprawiłam się tak ze w różnych pozycjach
myślę ze może być to fajne bo jest to poduszka tylko wygiętaiwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:Sa przerozne ksztalty od c do 7ki nawet..Wiem ,ze te z motherhoodjakosciowo dosc sa nawet.Cenowo nie najgorzej jeszcze bo okolo140 zl sa tez jakies po 40 ale to juz mysle ze jakosc do dyskusji moze byc
kapturnica, kicia 123, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
nick nieaktualny
-
mamatrojki80 wrote:Dziewczyny, czy można mieć temperaturę od zęba 8?
mamatrojki80, Aasiula, kapturnica, kicia 123, moremi lubią tę wiadomość
SolarPolar wrote:A to racja - mi tez bylo i jest wszystko jedno, fajnie by bylo zeby jakikolwiek doplynal do celu i w ogole spotkal ten cel a potem by ten cel sie dobrze zagniezdzil i tak 9 miesiecy- zgadzam sie na rzyganie, zgage, nocne wycieczki na sikanie, wszelkie niewygody....
MartaDidi, Aasiula, kapturnica, paszczakin, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Kapta, nie daj sobie wmówić potrzeby... Ja mam mnostwo takich gadzetow... Ile to dziecko na rogalu potrzymasz... bedzie na pewno duze... Poducha, albo pielucha pod glowe i jazda z cycem...A w nocy to lezal obok i tak karmilam...
mamatrojki80, Aasiula, gosia7122, Arwena, Bozia3, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
nick nieaktualnyMartaDidi wrote:Oczywiście, objawy tzw. paragrypowe, podwyzszona temp., powiekszone wezly chlonne. Za 8 dolnymi jest trojkat zatrzonowcowy , przesterzen bogato unaczyniona i unerwiona, ona tez moze odpowadac za wszelkie procesy zapalne, zwlaszca przy utrudnionym wyrzynaniu tychze zebow..
Boże Marta, boli mnie migdał i szyja z jednej strony, we wtorek stomatolog, niech mi to cholerstwo wydłubie.MartaDidi, kicia 123, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Sa przerozne ksztalty od c do 7ki nawet..Wiem ,ze te z motherhoodjakosciowo dosc sa nawet.Cenowo nie najgorzej jeszcze bo okolo140 zl sa tez jakies po 40 ale to juz mysle ze jakość do dyskusji moze byc
Ja osobiście bym tego nie kupiła, bo karmiłam bez tego i nie czułam dyskomfortu moze dlatego mam takie zdaniegosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dostalam wlasnie info od chUopa..Ze kupil mace i bedzie jadl..Ja mu ze sie trochu spoznil bo to mial jesc przed zrobieniem dzieciaka coby spermiszony byly bardziej jurne..A on ,ze jak sie okaze ze chlopak to nic straconego bo ponowimy probe na dziewczynke..
Ma chlopak poczucie humoru
mamatrojki80, kkisia, ania.g, MartaDidi, Aasiula, gretka, kicia 123, moremi, macduska, mysza1975, Mango, inessa, Bursztyn, ComeToMeBaby, malgos741, gosia7122, Arwena, paszczakin, Bozia3, megan8, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:Boże Marta, boli mnie migdał i szyja z jednej strony, we wtorek stomatolog, niech mi to cholerstwo wydłubie.
mamatrojki80, Aasiula lubią tę wiadomość
MartaDidi wrote:Kapta, nie daj sobie wmówić potrzeby... Ja mam mnostwo takich gadzetow... Ile to dziecko na rogalu potrzymasz... bedzie na pewno duze... Poducha, albo pielucha pod glowe i jazda z cycem...A w nocy to lezal obok i tak karmilam...
Aasiula, kicia 123, moremi, kkisia, MartaDidi, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:Dziewczyny, czy można mieć temperaturę od zęba 8?
zanim dojrzałam do usunięcia tego pierd.... zęba miałam stan zapalny z gorączka bólem i obrzękiem myślę że ze dwa razy tak miałam zanim usunęłam w przeciągu 15 lat
leć do stomatologa po antybiotyk albo znajomej aptekarki i najlepiej to metronidazol z augmentinem do spółki
mamatrojki80, MartaDidi lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:
Myslalam, ze mace, te robiona z dzieci.
Zofia8
-
O wlasnie kometka..Kup chlopu mieszanke mac Podobno nie za smaczne ale wpl zajebiscie dobrze na poprawe nasienia..Poszukam ten artykul co czytalam to ci podrzuce
Mam znalazlam..Poczytaj i zamow Napewno nie zaszkodzi a moze wspomoc armie
http://maca-polska.pl/16,bioroznorodnoscWiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 20:00
kicia 123, Aasiula, ComeToMeBaby, Bliska 77, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość