35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Agape, to na jednym wózku jedziemy
u mnie dzisiaj @ też się rozkręca
ale od niedzieli zaczynam letrozole na stymulację i mam nadzieję, że zadziała
Kto to mówił, że kobiety są bardziej płodne w okolicach miesiąca urodzenia?
Mama, ja z ósemką w środę idę
Moremi kciukam mocno za ten cyklJa narazie zostaję przy swoich witaminach chociaż nie wiem czy nie zaopatrzyć się w jakieś dodatkowe (jakaś sugestia?), a może i dla monż bym coś zapodała? Dodatkowe badania jak coś zacznę robić w kolejnym cyklu (oby nie trza było), bo ten miesiąc ciężki jest i z wolnym byłoby kicha, a nie chcę się stresować dodatkowo, ze z czymś nie zdążyłam na czas.
A tak poza tym to mój żartowniś monż, jak mu dziś radosną nowinę ogłosiłam, że @ jednak wpadła do nas w kolejne odwiedziny i ogłosiłam kolejny miesiąc walki wyszedł z propozycją że nastukamy trochę rycerzyków, zamrozimy w lodóweczce i jakby czasem któreś z nas zaniemogło w tym cyklu to zaaplikujemy taką mrożonkę gdzie trza i nikt nie będzie miał do nikogo pretensji, że coś przegapiliśmyMożna
ComeToMeBaby, moremi, Mango, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mamatrojki80 wrote:Boże Marta, boli mnie migdał i szyja z jednej strony, we wtorek stomatolog, niech mi to cholerstwo wydłubie.
kicia 123, mamatrojki80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
slyszalyscie o przypadku z zzabrza.Koncowka ciazy zdrowe dziecko I sie okazalo , ze Kobieta kilka dni chodzila z martwym plodem..Kazali rodzic naturalnie.Podczas porodu krwotok kobieta w spiaczce..Jprdole w takich chwilach oddech mi zamiera...
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:slyszalyscie o przypadku z zzabrza.Koncowka ciazy zdrowe dziecko I sie okazalo , ze Kobieta kilka dni chodzila z martwym plodem..Kazali rodzic naturalnie.Podczas porodu krwotok kobieta w spiaczce..Jprdole w takich chwilach oddech mi zamiera...
własnie pokazali.
normalnie się poryczałam. zmroziło mnie.Mega lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:slyszalyscie o przypadku z zzabrza.Koncowka ciazy zdrowe dziecko I sie okazalo , ze Kobieta kilka dni chodzila z martwym plodem..Kazali rodzic naturalnie.Podczas porodu krwotok kobieta w spiaczce..Jprdole w takich chwilach oddech mi zamiera...
Nie słuchaj teraz takich historii, dla spokojności.Aasiula, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:O wlasnie kometka..Kup chlopu mieszanke mac Podobno nie za smaczne ale wpl zajebiscie dobrze na poprawe nasienia..Poszukam ten artykul co czytalam to ci podrzuce
Mam znalazlam..Poczytaj i zamow Napewno nie zaszkodzi a moze wspomoc armie
http://maca-polska.pl/16,bioroznorodnosc -
kicia 123 wrote:kochana ja jestem właśnie po usunięci 8 bardzo bolesym
zanim dojrzałam do usunięcia tego pierd.... zęba miałam stan zapalny z gorączka bólem i obrzękiem myślę że ze dwa razy tak miałam zanim usunęłam w przeciągu 15 lat
leć do stomatologa po antybiotyk albo znajomej aptekarki i najlepiej to metronidazol z augmentinem do spółki -
dorbie wrote:Jakby co to obiecane leki wyślę dopiero w przyszłym tygodniu. Dorzucę Wam dziewczyny testy ovu, bo mam sporo
bo już myślałam, że albo zapomniałaś albo poczta zaginęła paczkę.
ja też się na testy ovu piszę, bo własne zaczęłam stosować, a na naukę kilka ponad normę poszłodorbie, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
i co coś wiadomo od Elfi?
Kapta ? ty masz kontakt telefoniczny?Aasiula, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017