35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam sie z Wami. Elfik - jest dobrze , gratuluje.
Wczoraj piwo kupilam ale nie wypilam , monrz strzelil focha i seksu niet. DzisiaJ wstalam b pozno i niby cos tam go szturcham ale przegrywam z Klosem a teraz z 4 panxernymi - moj monrz jest fanem tych filmow - musze czekac.'mamatrojki80, Margolcia88, Aasiula, dorbie, kkisia, Bliska 77, Bozia3, Sabina, Mega, moremi, gosia7122, ania.g lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Witam sie z Wami. Elfik - jest dobrze , gratuluje.
Wczoraj piwo kupilam ale nie wypilam , monrz strzelil focha i seksu niet. DzisiaJ wstalam b pozno i niby cos tam go szturcham ale przegrywam z Klosem a teraz z 4 panxernymi - moj monrz jest fanem tych filmow - musze czekac.'a korków w domu nie możesz wykręcić, żeby prądu nie było?
SolarPolar, Aasiula, kkisia, Sabina, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySolarPolar wrote:Witam sie z Wami. Elfik - jest dobrze , gratuluje.
Wczoraj piwo kupilam ale nie wypilam , monrz strzelil focha i seksu niet. DzisiaJ wstalam b pozno i niby cos tam go szturcham ale przegrywam z Klosem a teraz z 4 panxernymi - moj monrz jest fanem tych filmow - musze czekac.'
Hej, ja proponuje zebyś się za Marusię przebrała... może to go zastymuluje.
Witam wszystkie baby.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2015, 11:59
dorbie, Bozia3, Sabina, BISCA lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:heheeh widocznie zła taktyka
a korków w domu nie możesz wykręcić, żeby prądu nie było?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2015, 12:23
Aasiula, Bliska 77, ComeToMeBaby, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySolarPolar wrote:Witam sie z Wami. Elfik - jest dobrze , gratuluje.
Wczoraj piwo kupilam ale nie wypilam , monrz strzelil focha i seksu niet. DzisiaJ wstalam b pozno i niby cos tam go szturcham ale przegrywam z Klosem a teraz z 4 panxernymi - moj monrz jest fanem tych filmow - musze czekac.'SolarPolar lubi tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Witam sie z Wami. Elfik - jest dobrze , gratuluje.
Wczoraj piwo kupilam ale nie wypilam , monrz strzelil focha i seksu niet. DzisiaJ wstalam b pozno i niby cos tam go szturcham ale przegrywam z Klosem a teraz z 4 panxernymi - moj monrz jest fanem tych filmow - musze czekac.'
Bierz chlopa i juz
mamatrojki80, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:hehehehe no- czasem by się przydała
bo tak to za dużo pisania notatek...zaznaczam rano i wieczorem i w notatkach pisze: 10:00, 12:00, 14:00, 15:30, 18:00, 21:00, 23:30...
hehehehehee
WY tak every day?dorbie, ComeToMeBaby, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA moje dzieci wyprawione na narty o 6.00 pojechały, a my jedziemy na wesele do Skierniewic. Dobrze, że mamy pokój w tym samym budynku, co sala weselna, to mogę wcześniej isc spać. Mam się oszczędzać. Doktor powiedziala, że jak mam byc w ciąży, to będę, ale aspiryne moge zmniejszyc i odstawic za kilka dni. Ja myślę, że ten krwiaczek ( w piatek 1 cm wygladal jak 1/3 pecherzyka)to od aspiryny i mam nadzieje, ze jak ja zmniejszylam, to się nie powiekszy. Nie wiem czy to ma znaczenie, ale jest usytuowany po przeciwnej stronie niz zarodek. Nie wiem jakiej wielkosci jest zarodek, nie pamietam, ale pęcherzyk w poniedzialek byl wielk 1,54. Trzymajcie kciuki.
Margolcia88, SolarPolar, ComeToMeBaby, kkisia, anna maria, Bozia3, Sabina, Aasiula, kapturnica, agp, Arwena, mamatrojki80, gretka, moremi, gosia7122, megan8, ania.g, Iwone lubią tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:Ewa, fajnie ze Tomaszkowi lepiej, oby tak pozostalo
Polar, moze dzis nadrobicie wczorajszy wieczor, chyba jeszcze nic straconego -
nick nieaktualnydorbie wrote:A moje dzieci wyprawione na narty o 6.00 pojechały, a my jedziemy na wesele do Skierniewic. Dobrze, że mamy pokój w tym samym budynku, co sala weselna, to mogę wcześniej isc spać. Mam się oszczędzać. Doktor powiedziala, że jak mam byc w ciąży, to będę, ale aspiryne moge zmniejszyc i odstawic za kilka dni. Ja myślę, że ten krwiaczek ( w piatek 1 cm wygladal jak 1/3 pecherzyka)to od aspiryny i mam nadzieje, ze jak ja zmniejszylam, to się nie powiekszy. Nie wiem czy to ma znaczenie, ale jest usytuowany po przeciwnej stronie niz zarodek. Nie wiem jakiej wielkosci jest zarodek, nie pamietam, ale pęcherzyk w poniedzialek byl wielk 1,54. Trzymajcie kciuki.
Trzymamy!Dbaj o siebie, ale i baw się dobrzedorbie, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
Margolcia- no ja właśnie na początku myślałam, że im częściej tym lepiej (w płodne, przy staraniach). więc próbowaliśmy tak- nie wychodzilismy z łóżka.
potem doszło do mnie, że im więcej wytrysków na dobę tym bardziej zmniejsza się liczba plemników w nasieniu (tak jakby produkcja dzienna).
i że teorie są takie że codziennie (domyślnie raz dziennie) i że co drugi dzień.
zmartwiona tym, że może tak często szkodzi doszukałam się najnowszych teorii, że jednak częste bzykanie nie powoduje obniżenia walorów nasienia, a wręcz przeciwnie, usprawnia plemniczki, bo produkcja przyspiesza i są na bieżąco "zużywane" te młode silne i jędrne żołnierzyki.
także nie wiem. przyjęliśmy ostatnio zasadę, że codziennie- raz lub dwa. w płodne. a poza- to się nie ograniczamy
SolarPolar, Margolcia88, dorbie, Sabina, Mega, Aasiula, agp, kkisia, moremi, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:no nie, śmieję się
jednak jak mamy luzy w weekend to tak to mniej więcej potrafi wyglądać.dorbie, ComeToMeBaby, kkisia, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny