X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2015, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa zdrowka dla Tupka0heart.gif
    Sabinko dla mlodej tez duzo zdrowka0heart.gif

A wam duzo siły :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2015, 11:39

Sabina, kkisia lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2015, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie z Wami. Elfik - jest dobrze , gratuluje.

Wczoraj piwo kupilam ale nie wypilam , monrz strzelil focha i seksu niet. DzisiaJ wstalam b pozno i niby cos tam go szturcham ale przegrywam z Klosem a teraz z 4 panxernymi - moj monrz jest fanem tych filmow - musze czekac.'

mamatrojki80, Margolcia88, Aasiula, dorbie, kkisia, Bliska 77, Bozia3, Sabina, Mega, moremi, gosia7122, ania.g lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2015, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:

Wczoraj piwo kupilam ale nie wypilam , monrz strzelil focha i seksu niet. DzisiaJ wstalam b pozno i niby cos tam go szturcham ale przegrywam z Klosem a teraz z 4 panxernymi - moj monrz jest fanem tych filmow - musze czekac.'
    heheeh widocznie zła taktyka ;) a korków w domu nie możesz wykręcić, żeby prądu nie było? ;)

SolarPolar, Aasiula, kkisia, Sabina, moremi lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2015, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:

Hej, ja proponuje zebyś się za Marusię przebrała... może to go zastymuluje.

Witam wszystkie baby.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2015, 11:59

dorbie, Bozia3, Sabina, BISCA lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2015, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    heheeh widocznie zła taktyka ;) a korków w domu nie możesz wykręcić, żeby prądu nie było? ;)
    Troche mam to gdzies. Nic na sile przeciez.'niech oglada. Potem ja bede bardzo zajeta.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2015, 12:23

Aasiula, Bliska 77, ComeToMeBaby, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2015, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:

He he, mój też lubi takie starocie.

SolarPolar lubi tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2015, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:

Polar toszszsz ty plodne masz ;0
    Bierz chlopa i juz ;D

mamatrojki80, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2015, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    hehehehe no- czasem by się przydała ;)
    bo tak to za dużo pisania notatek... ;) zaznaczam rano i wieczorem i w notatkach pisze: 10:00, 12:00, 14:00, 15:30, 18:00, 21:00, 23:30... :P
    hehehehehee

WY tak every day? :-)

dorbie, ComeToMeBaby, Mega, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2015, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale dziewczyny, every day to ponoć nie jest wskazane przy staraniach. Wczoraj mój lekarz po usg 5 minut się zastanawiał,czy nam doradzić ma dizałanie dzisiaj czy jutro :)

kapturnica, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2015, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W końcu sama mu podpowiedziałam, co uważam za słuszne i przyznał rację :)

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2015, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Polar toszszsz ty plodne masz ;0
    Bierz chlopa i juz ;D
    Cos ty ja juz bezplodna jestem a te skoki temperatur to atawizm z zycia plodnego:-)

Margolcia88, Bozia3, Sabina, Aasiula, kapturnica, mamatrojki80 lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2015, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa, fajnie ze Tomaszkowi lepiej, oby tak pozostalo
    Polar, moze dzis nadrobicie wczorajszy wieczor, chyba jeszcze nic straconego

syy2tv73m6q3ba1l.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2015, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A moje dzieci wyprawione na narty o 6.00 pojechały, a my jedziemy na wesele do Skierniewic. Dobrze, że mamy pokój w tym samym budynku, co sala weselna, to mogę wcześniej isc spać. Mam się oszczędzać. Doktor powiedziala, że jak mam byc w ciąży, to będę, ale aspiryne moge zmniejszyc i odstawic za kilka dni. Ja myślę, że ten krwiaczek ( w piatek 1 cm wygladal jak 1/3 pecherzyka)to od aspiryny i mam nadzieje, ze jak ja zmniejszylam, to się nie powiekszy. Nie wiem czy to ma znaczenie, ale jest usytuowany po przeciwnej stronie niz zarodek. Nie wiem jakiej wielkosci jest zarodek, nie pamietam, ale pęcherzyk w poniedzialek byl wielk 1,54. Trzymajcie kciuki.

Margolcia88, SolarPolar, ComeToMeBaby, kkisia, anna maria, Bozia3, Sabina, Aasiula, kapturnica, agp, Arwena, mamatrojki80, gretka, moremi, gosia7122, megan8, ania.g, Iwone lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2015, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    Ewa, fajnie ze Tomaszkowi lepiej, oby tak pozostalo
    Polar, moze dzis nadrobicie wczorajszy wieczor, chyba jeszcze nic straconego
    Pewnie ze nie. Ale jakos foch trwa - teraz przechodzii na mnie. Rysiek poszedl z Danka na spacer. Potem chce pojechac na zakupy . A potem zobaczymy.

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2015, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    A moje dzieci wyprawione na narty o 6.00 pojechały, a my jedziemy na wesele do Skierniewic. Dobrze, że mamy pokój w tym samym budynku, co sala weselna, to mogę wcześniej isc spać. Mam się oszczędzać. Doktor powiedziala, że jak mam byc w ciąży, to będę, ale aspiryne moge zmniejszyc i odstawic za kilka dni. Ja myślę, że ten krwiaczek ( w piatek 1 cm wygladal jak 1/3 pecherzyka)to od aspiryny i mam nadzieje, ze jak ja zmniejszylam, to się nie powiekszy. Nie wiem czy to ma znaczenie, ale jest usytuowany po przeciwnej stronie niz zarodek. Nie wiem jakiej wielkosci jest zarodek, nie pamietam, ale pęcherzyk w poniedzialek byl wielk 1,54. Trzymajcie kciuki.

Trzymamy!Dbaj o siebie, ale i baw się dobrze :)

dorbie, Mega, kkisia lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2015, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Troche mam to gdzies. Nic na sile przeciez.'niech oglada. Potem ja bede bardzo zajeta.
    klasyczny foch :)

SolarPolar, Mega, agp, kkisia lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2015, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    WY tak every day? :-)
    no nie, śmieję się ;)
    jednak jak mamy luzy w weekend to tak to mniej więcej potrafi wyglądać.

dorbie, Sabina, Mega, kkisia, mamatrojki80 lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2015, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margolcia- no ja właśnie na początku myślałam, że im częściej tym lepiej (w płodne, przy staraniach). więc próbowaliśmy tak- nie wychodzilismy z łóżka.

potem doszło do mnie, że im więcej wytrysków na dobę tym bardziej zmniejsza się liczba plemników w nasieniu (tak jakby produkcja dzienna).

i że teorie są takie że codziennie (domyślnie raz dziennie) i że co drugi dzień.

zmartwiona tym, że może tak często szkodzi doszukałam się najnowszych teorii, że jednak częste bzykanie nie powoduje obniżenia walorów nasienia, a wręcz przeciwnie, usprawnia plemniczki, bo produkcja przyspiesza i są na bieżąco "zużywane" te młode silne i jędrne żołnierzyki.

także nie wiem. przyjęliśmy ostatnio zasadę, że codziennie- raz lub dwa. w płodne. a poza- to się nie ograniczamy ;)

SolarPolar, Margolcia88, dorbie, Sabina, Mega, Aasiula, agp, kkisia, moremi, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2015, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    no nie, śmieję się ;)
    jednak jak mamy luzy w weekend to tak to mniej więcej potrafi wyglądać.
    Mi taki partner trafil sie jak mialam 19 lat - moja pierwsza milosc. Potem nigdy juz tak intensywnie nie bylo . Niezle musicie byc soba podjarani. Fajnie!

dorbie, ComeToMeBaby, kkisia, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2015, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NO ja też coś tam gdzieś znalazłam kiedyś o tym usprawnianiu plemników przez częstotliwość.
    I w sumie to tak na 100 procent to nie wiem, co jest prawdą :)

ComeToMeBaby, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość

‹‹ 7173 7174 7175 7176 7177 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ