X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • slash Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słodkich snów Sabina. Postaram się ignorowac wiele rzeczy tak jak to robiłam kiedys tylko czy moja cierpliwosc i hormony to wytrzymaja.

Sabina, Bliska 77 lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    slash- skoro coś cię zabolało to miałaś prawo wprost o tym powiedzieć siostrze. to, ze nie przyjęła tego na klatę tylko o niej świadczy. gorzej, ze wciągnęła w to rodziców. ale jeśli tak to ja bym zrobiła konfrontację ze wszystkimi wmieszanymi w sprawę osobami- rodzice (bo im już coś nagadała i nastawiła rodziców przeciwko tobie) i siostra (sprawczyni zamieszania). masz prawo wiedzieć dokładnie co im powiedziała, masz tez prawo bronić się przed jej zarzutami lub przedstawić poprostu swoją wersję. sprawa i tak była już wywleczona na forum rodzinnym, więc nie musisz być "lojalna" wobec siostry. to tylko ty chciałaś zachować wasze sprawy dla was, ona tego nie zrobiła. dlaczego ty masz być teraz pokrzywdzona? w trakcie takiej konfrontacji miałabyś możliwość na bieżąco odpierać ataki / sprostować to i owo. ja bym tak zrobiła.

jeśli czujesz że miałaś rację nie daj się tak traktować. dlaczego to ty masz być tą która ugnie karku. raz się ugniesz powtórzy się prędzej niż się spodziewasz. może być nawet krótko byle dosadnie i skutecznie. dążyłabym na twoim miejscu do rozmowy raz jeszcze.

slash lubi tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widze, ze dziewczyny podaly namiary, ja tez jutro po powrcie meza z pracy komletuje paczke,
    Slash, mam nadzieje ze juz Ci choc troszke lepiej
    co do ksiazki to wlasnie dzis skonczylam kolejna, kurcze odkad drugie dziecko jest na swiecie to meza koja statystyka znacznie spadla, przed porodem kazde z nas srednio 4-5ksiazek na kiesiac obecnie 2-3 .....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2015, 21:54

Sabina, moremi, slash, iwcia77, Aasiula, megan8, kkisia lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• moremi Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    Widze, ze dziewczyny podaly namiary, ja tez jutro po powrcie meza z pracy komletuje paczke,
    Slash, mam nadzieje ze juz Ci choc troszke lepiej
    co do ksiazki to wlasnie dzis skonczylam kolejna, kurcze odkad drugie dziecko jest na swiecie to meza koja statystyka znacznie spadla, przed porodem kazde z nas srednio 4-5ksiazek na kiesiac obecnie 2-3 .....
    To i tak wyrabiacie roczną normę statystycznego Polaka w miesiąc ;)

slash, Bliska 77, iwcia77, Aasiula, kkisia, Margolcia88 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • slash Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konfrontacja łaczna z rodzicami i siotra jest niemozliwa bo siostra wyjechała na ponad pół roku. Ale przy najblizszej okazji wróce do tematu. Z samymi rodzicami - po raz kolejny to raczej będzie powtórka z rozrywki czyli ja się czepiam.

Póki co zobacze co przyniosa kolejne dni. Oby gorzej nie było.

Dziękuję za Wasze wsparcie.

A tak na marginesie to chyba własnie stad te nastroje - bo ridzice zdaja sobie sprawe ze miałam racje tylko nie potrafią sie z tym pogodzic.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2015, 22:16

Bliska 77, moremi, Dorka1979, Sabina lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    To i tak wyrabiacie roczną normę statystycznego Polaka w miesiąc ;)
    O zgrozo to fakt :)

moremi lubi tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    slash wrote:
    Konfrontacja łaczna z rodzicami i siotra jest niemozliwa bo siostra wyjechała na ponad pół roku. Ale przy najblizszej okazji wróce do tematu. Z samymi rodzicami - po raz kolejny to raczej będzie powtórka z rozrywki czyli ja się czepiam.

Póki co zobacze co przyniosa kolejne dni. Oby gorzej nie było.

Dziękuję za Wasze wsparcie.

A tak na marginesie to chyba własnie stad te nastroje - bo ridzice zdaja sobie sprawe ze miałam racje tylko nie potrafią sie z tym pogodzic.
    Slash, jestem pewna ze za pare dni bedzie lzej Wam wszystkim, czasem nerwy biora gore, teraz nikt z Was pewnie nie czuje sie komfortowo, rownez rodzice ale bedzie ok

slash lubi tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• slash Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    Slash, jestem pewna ze za pare dni bedzie lzej Wam wszystkim, czasem nerwy biora gore, teraz nikt z Was pewnie nie czuje sie komfortowo, rownez rodzice ale bedzie ok
    Na pewno tak jest jak piszesz.
    Wierzę że to wszystko minie.
    A Mój mąz się nie zrazi do teściowej, choc widzę ze juz nie wiele brakuje.

Bliska fajnie ze dużo czytacie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2015, 22:27

Bliska 77 lubi tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej...chcialabym aby chociaz na 1 dzien padl serwer Ovu ;D ..kurde nie moge was nadrobic :(, wiec nie mam sie do czego odniesc...

Elfik- nie pamietam czy juz Ci gratulowalam...:( , wiec jezeli nie, to teraz to robie :) bardzo sie ciesze i zycze spokojnej ciazy <3

Ivo po cycku ma bole brzucha...kurde jak ja przezyje te spazmy placzu...dbam o diete ale cokolwiek bym nie zjadla to i tak placze biedulek :(

Iwone, Bliska 77, moremi, Mega, Sabina, BISCA, kapturnica, gretka, Margolcia88 lubią tę wiadomość

• slash Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Ivcia. Ja tez nie jestem w stanie nadrobić tyle produkują. Co nadrobię to kolejne tyły ponad 100 stron albo i więcej.

Biedulek Ivcio i ty oboje się pewnie męczycie.

iwcia77 lubi tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • slash Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska kupujecie czy wypożyczacie książki?

Bliska 77 lubi tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • slash Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny chciałam sama zrobić takie pompony tiulowe. Ale czy mi to wyjdzie.
    Zamówię tiul i moze humor sobie poprawię jak zrobię coś dla malutkiej.

http://allegro.pl/pompony-tiulowe-pompony-z-tiulu-pompon-25-cm-i5032783362.html

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2015, 22:34

moremi lubi tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    slash- ja miałam na mysli konfrontację od razu. wtedy.
    teraz to może i racja że drążenie tematu.
    mam nadzieję, ze wkrótce sie wszystkim humor poprawi.

3majcie sie dziewczynki- ja uciekam na film.

iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • slash Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miłego oglądania filmu.

Własnie teraz juz po ptokach.

iwcia77 lubi tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    hej...chcialabym aby chociaz na 1 dzien padl serwer Ovu ;D ..kurde nie moge was nadrobic :(, wiec nie mam sie do czego odniesc...

Elfik- nie pamietam czy juz Ci gratulowalam...:( , wiec jezeli nie, to teraz to robie :) bardzo sie ciesze i zycze spokojnej ciazy <3

Ivo po cycku ma bole brzucha...kurde jak ja przezyje te spazmy placzu...dbam o diete ale cokolwiek bym nie zjadla to i tak placze biedulek :(
    Iwcia może on za dużo powietrza łapie? Spróbuj go nakarmić w innej pozycji niż zwykle.

Bliska 77, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    slash wrote:
    Dziewczyny chciałam sama zrobić takie pompony tiulowe. Ale czy mi to wyjdzie.
    Zamówię tiul i moze humor sobie poprawię jak zrobię coś dla malutkiej.

http://allegro.pl/pompony-tiulowe-pompony-z-tiulu-pompon-25-cm-i5032783362.html
    https://www.youtube.com/watch?v=Be3-xlci-ow

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwcia - może to mało pocieszające, ale po 3 miesiącach minie to zupełnie - odetchniesz wtedy i zapomnisz...

Bliska 77, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusur - nie wybraliśmy Rumunii na te wakacje, bo moja przyjaciólka chce pojechać z nami nad Bałtyk. Ale czy to będzie Polska, czy Rumunia ( w któej byłam wiele razy i lekarzy się tam nie boję), czy Bułgaria, Krym czy Turcja wszędzie tam bywałam i nie ma się czego bać - to po prostu chodzi o to, że mnie ta opcja karmienia dziecka bardziej odpowiada (mam wszystko w samochodzie, pod ręką i mogę załatwić to podczas jazdy, a nie szukać odpowiedniego miejsca) i to wszystko, Ty wolisz inaczej i też git :)

mamatrojki80, slash, Pusurek, Arwena, Aasiula, kkisia, moremi, Sabina, paszczakin, gretka, Bursztyn, MartaDidi lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    slash wrote:
    Na pewno tak jest jak piszesz.
    Wierzę że to wszystko minie.
    A Mój mąz się nie zrazi do teściowej, choc widzę ze juz nie wiele brakuje.

Bliska fajnie ze dużo czytacie.
    rok temu zapisaliśmy sie do miejskiej biblioteki, starszą córkę też, szkoda ze tak mało osób z tego "przybytku" korzysta

Sabina, Bursztyn lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MArta - ja bym się nad tymi kamerami zastanowiła....;) bo jak Ci następnym razem przyjdzie ochota na alkohol z barku - a potem Twój chłop to obejrzy - to już się możesz grypą nie zasłonić...;)

Iwone, Bliska 77, mamatrojki80, malgos741, caffe, Arwena, kkisia, Aasiula, iwcia77, moremi, Mega, Dorka1979, Sabina, Reni, MartaDidi, gretka, Bursztyn lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

‹‹ 7210 7211 7212 7213 7214 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ