35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
slash- skoro coś cię zabolało to miałaś prawo wprost o tym powiedzieć siostrze. to, ze nie przyjęła tego na klatę tylko o niej świadczy. gorzej, ze wciągnęła w to rodziców. ale jeśli tak to ja bym zrobiła konfrontację ze wszystkimi wmieszanymi w sprawę osobami- rodzice (bo im już coś nagadała i nastawiła rodziców przeciwko tobie) i siostra (sprawczyni zamieszania). masz prawo wiedzieć dokładnie co im powiedziała, masz tez prawo bronić się przed jej zarzutami lub przedstawić poprostu swoją wersję. sprawa i tak była już wywleczona na forum rodzinnym, więc nie musisz być "lojalna" wobec siostry. to tylko ty chciałaś zachować wasze sprawy dla was, ona tego nie zrobiła. dlaczego ty masz być teraz pokrzywdzona? w trakcie takiej konfrontacji miałabyś możliwość na bieżąco odpierać ataki / sprostować to i owo. ja bym tak zrobiła.
jeśli czujesz że miałaś rację nie daj się tak traktować. dlaczego to ty masz być tą która ugnie karku. raz się ugniesz powtórzy się prędzej niż się spodziewasz. może być nawet krótko byle dosadnie i skutecznie. dążyłabym na twoim miejscu do rozmowy raz jeszcze.slash lubi tę wiadomość
-
Widze, ze dziewczyny podaly namiary, ja tez jutro po powrcie meza z pracy komletuje paczke,
Slash, mam nadzieje ze juz Ci choc troszke lepiej
co do ksiazki to wlasnie dzis skonczylam kolejna, kurcze odkad drugie dziecko jest na swiecie to meza koja statystyka znacznie spadla, przed porodem kazde z nas srednio 4-5ksiazek na kiesiac obecnie 2-3 .....Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2015, 21:54
Sabina, moremi, slash, iwcia77, Aasiula, megan8, kkisia lubią tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:Widze, ze dziewczyny podaly namiary, ja tez jutro po powrcie meza z pracy komletuje paczke,
Slash, mam nadzieje ze juz Ci choc troszke lepiej
co do ksiazki to wlasnie dzis skonczylam kolejna, kurcze odkad drugie dziecko jest na swiecie to meza koja statystyka znacznie spadla, przed porodem kazde z nas srednio 4-5ksiazek na kiesiac obecnie 2-3 .....slash, Bliska 77, iwcia77, Aasiula, kkisia, Margolcia88 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Konfrontacja łaczna z rodzicami i siotra jest niemozliwa bo siostra wyjechała na ponad pół roku. Ale przy najblizszej okazji wróce do tematu. Z samymi rodzicami - po raz kolejny to raczej będzie powtórka z rozrywki czyli ja się czepiam.
Póki co zobacze co przyniosa kolejne dni. Oby gorzej nie było.
Dziękuję za Wasze wsparcie.
A tak na marginesie to chyba własnie stad te nastroje - bo ridzice zdaja sobie sprawe ze miałam racje tylko nie potrafią sie z tym pogodzic.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2015, 22:16
Bliska 77, moremi, Dorka1979, Sabina lubią tę wiadomość
-
slash wrote:Konfrontacja łaczna z rodzicami i siotra jest niemozliwa bo siostra wyjechała na ponad pół roku. Ale przy najblizszej okazji wróce do tematu. Z samymi rodzicami - po raz kolejny to raczej będzie powtórka z rozrywki czyli ja się czepiam.
Póki co zobacze co przyniosa kolejne dni. Oby gorzej nie było.
Dziękuję za Wasze wsparcie.
A tak na marginesie to chyba własnie stad te nastroje - bo ridzice zdaja sobie sprawe ze miałam racje tylko nie potrafią sie z tym pogodzic.slash lubi tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:Slash, jestem pewna ze za pare dni bedzie lzej Wam wszystkim, czasem nerwy biora gore, teraz nikt z Was pewnie nie czuje sie komfortowo, rownez rodzice ale bedzie ok
Wierzę że to wszystko minie.
A Mój mąz się nie zrazi do teściowej, choc widzę ze juz nie wiele brakuje.
Bliska fajnie ze dużo czytacie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2015, 22:27
Bliska 77 lubi tę wiadomość
-
hej...chcialabym aby chociaz na 1 dzien padl serwer Ovu
..kurde nie moge was nadrobic
, wiec nie mam sie do czego odniesc...
Elfik- nie pamietam czy juz Ci gratulowalam..., wiec jezeli nie, to teraz to robie
bardzo sie ciesze i zycze spokojnej ciazy
Ivo po cycku ma bole brzucha...kurde jak ja przezyje te spazmy placzu...dbam o diete ale cokolwiek bym nie zjadla to i tak placze biedulekIwone, Bliska 77, moremi, Mega, Sabina, BISCA, kapturnica, gretka, Margolcia88 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny chciałam sama zrobić takie pompony tiulowe. Ale czy mi to wyjdzie.
Zamówię tiul i moze humor sobie poprawię jak zrobię coś dla malutkiej.
http://allegro.pl/pompony-tiulowe-pompony-z-tiulu-pompon-25-cm-i5032783362.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2015, 22:34
moremi lubi tę wiadomość
-
slash- ja miałam na mysli konfrontację od razu. wtedy.
teraz to może i racja że drążenie tematu.
mam nadzieję, ze wkrótce sie wszystkim humor poprawi.
3majcie sie dziewczynki- ja uciekam na film.iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:hej...chcialabym aby chociaz na 1 dzien padl serwer Ovu
..kurde nie moge was nadrobic
, wiec nie mam sie do czego odniesc...
Elfik- nie pamietam czy juz Ci gratulowalam..., wiec jezeli nie, to teraz to robie
bardzo sie ciesze i zycze spokojnej ciazy
Ivo po cycku ma bole brzucha...kurde jak ja przezyje te spazmy placzu...dbam o diete ale cokolwiek bym nie zjadla to i tak placze biedulekBliska 77, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość
-
slash wrote:Dziewczyny chciałam sama zrobić takie pompony tiulowe. Ale czy mi to wyjdzie.
Zamówię tiul i moze humor sobie poprawię jak zrobię coś dla malutkiej.
http://allegro.pl/pompony-tiulowe-pompony-z-tiulu-pompon-25-cm-i5032783362.html -
Pusur - nie wybraliśmy Rumunii na te wakacje, bo moja przyjaciólka chce pojechać z nami nad Bałtyk. Ale czy to będzie Polska, czy Rumunia ( w któej byłam wiele razy i lekarzy się tam nie boję), czy Bułgaria, Krym czy Turcja wszędzie tam bywałam i nie ma się czego bać - to po prostu chodzi o to, że mnie ta opcja karmienia dziecka bardziej odpowiada (mam wszystko w samochodzie, pod ręką i mogę załatwić to podczas jazdy, a nie szukać odpowiedniego miejsca) i to wszystko, Ty wolisz inaczej i też git
mamatrojki80, slash, Pusurek, Arwena, Aasiula, kkisia, moremi, Sabina, paszczakin, gretka, Bursztyn, MartaDidi lubią tę wiadomość
-
slash wrote:Na pewno tak jest jak piszesz.
Wierzę że to wszystko minie.
A Mój mąz się nie zrazi do teściowej, choc widzę ze juz nie wiele brakuje.
Bliska fajnie ze dużo czytacie.Sabina, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
MArta - ja bym się nad tymi kamerami zastanowiła....
bo jak Ci następnym razem przyjdzie ochota na alkohol z barku - a potem Twój chłop to obejrzy - to już się możesz grypą nie zasłonić...
Iwone, Bliska 77, mamatrojki80, malgos741, caffe, Arwena, kkisia, Aasiula, iwcia77, moremi, Mega, Dorka1979, Sabina, Reni, MartaDidi, gretka, Bursztyn lubią tę wiadomość