35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
bueh, ja znowu dzis pierwsza w pracy i nadal tu prawie nikogo nie ma..
nie chce mi sieeeee!!!!!
do domu, spaaaac!ania.g, kkisia, Bliska 77, anna maria, moremi, Aasiula, Sabina, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:No moze ,jak nie dostane jutro a najpozniej w srode okresu to nasikam raz jeszcze ,ale czuje ze @ sie zbliza niestety tylko ta temperatura mnie dziwi .
Trudno moze w nastepnym cyklu sie uda,chlop sie troszke podlamal widzialam ,bo czekal przed drzwiami lazienki z niecierpliwoscia na dobre wiesci a tu dupa ,ech....Aasiula, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
Zofia8
-
Bozia3 wrote:Pamiętam ten okres u siebie - ja w kiblu, a chłop czeka na zewnątrz z nadzieją w oczach - to nie jest miłe - ale to tylko etap do przejścia...kiedyś Aasiula wyjdziesz z łazienki z inną wiadomościa..
Aasiula, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
Zofia8
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:Aga:
- Ewka ma chorego Tomaszka - miał kłopoty z oddychaniem i wylądowali w szpitalu wczoraj - dziś już trochę lepiej
- Burszta się wreszcie przeprowadza do własnego domu - dziadkowie opuszczają dom i teraz Pani Burszta będzie tam szaleć z urządzaniem, a my będziemy pewnie jej znów pomagać w wyborze zmywarek, pralek, parkietów i blatów. Jednocześnie nie chce się przyznać - ale wygląda na to, że odmawia pompejankę - ciekawi jesteśmy rezultatów
- u Kapty super - słychać już serduszko - termin porodu ma taki sam, jak ja miałam z Kajtkiem 17 września - bzykała się podobnie w okolicy Świąt - no i są efekty...
- pojawiło się parę nowych osób - Zosia - co to ma 44 lata od dziś i pragnie mieć pierwsze dziecko - natomiast mąż stawia jej ultimatum do końca marca ze staraniami - bo uważa się za starego - Zosia walczy .....
Kometa - zadomowiła się właściwie już na dobre....lubi się bardzo bzykać - zniszczyła do tej pory jednego sztucznego penisa, teraz używa prawdziwego, który przywołuje ją "kici kici" i zrywa jej guziki z bluzek (no ale 10 lat młodszy - to se jeszcze chwile pozrywa- mają kiepskie wyniki nasienia - będą walczyć
- u Anny Marii wciąż wieje....
- Polarmis została sama z psem na posesji - musiała iść na urlop zdrowotny - bo bestia psiowa ją chce zajeździć...
- Bisca ma przygody z przyjaciółmi - kolega kolegi udusił żonę - bo ta chciała od niego odejść - no takie tu mamy kwiatki...
- Simba daje radę z Dżejmsem - tworzą sielankowy duet, opiekują się bliźniakami i nawet mają czas na współne posiłki, ovu i spacery
- powstał na forum syndrom Alojza - facetów po porodzie, któzy za cholerę nie chcą pomagać - dotyczy to Iwci, ale już lepiej - po ingerencji pielęgniarki (Iwcia ma deprechę lekką poporodową - ale już z niej wychodzi). Syndrom Alojzowy dotknął również Myszę - jej chłop tylko wymaga, nie dziękuje, nie sprząta, a dzieckiem zajmuje się siedząc przy kompie...
Najgorzej syndrom wypada u Pusura - rozstali się z Panem od Koparki w wielkich emocjach - z ingerencją jakichś zewnętrznych organizacji - były tu chwile grozy no i takie tam....ucieczki do pudeł dziewczyn - może się wyprostuje...
-macduska jest po hsg- nie jest dobrze - ma zrosty, ale będzie walczyć
- Reniowy pies chory...chemoterapia - Reni musiała starania odłożyć
- Paszcza dziś bada cukier - jest podenerwowana - bo musiała się najeść cukru...
- Mamatrójki wróciła na forum, po tym jak zarzuciła fochem po akcjach Heretyczki
- Aasiula wypiła wczoraj 100 toastów za wszystkie dziewczyny z forum - chyba trzeźwieje do teraz
- MartaDogini - ta to poszła po bandzie - wypijając w tajemnicy chłopu z barku jakieś stare whisky, które on zbiera...liczy na to, że dostanie od niego nie za mocno (stroną łągodzącą ma byćto, że urodziła mu zdrowego bobasa)
- Inessa z mężem przygotowują się do adopcji - jest dla nich chłopiec - MAciuś - niespełna 4 letni...już się widzieli, pokochali i czekają na ciąg dalszy
- co by tam jeszcze....na bieżąco nie pamiętam...Bozia3, Bliska 77, BISCA, kkisia lubią tę wiadomość
-
a co tu zazdrościć?
każdy normalny facet, który czeka na dziecko tak będzie się zachowywał
ja jak robiłam testy to w tajemnicy przed moim, żeby nie było mu przykro
Zofia8 wrote:Ale Ci zazroszcze postawy Twojego chlopa:-)mamatrojki80, dorbie, Bozia3, moremi, Arwena, Bursztyn, gosia7122, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHello! Ja dziś ide na 13.00 do pracy. W końcu sie wyspalam. Wczoraj przejechalam ponad 400km za kierownicą, chyba pierwszy raz w życiu, jeszcze po ciemku. Wesele. Wizyta u rodziny.Przezarcie totalne, ilosc ciast mnie pokonała, stwierdzam, ze slodkie mi kompletnie nie podchodzi w tej ciąży.
malgos741, Bozia3, anna maria, Bliska 77, moremi, Aasiula, gretka, Sabina, Mega, gosia7122, Iwone, iwcia77, ania.g, kkisia lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Hello! Ja dziś ide na 13.00 do pracy. W końcu sie wyspalam. Wczoraj przejechalam ponad 400km za kierownicą, chyba pierwszy raz w życiu, jeszcze po ciemku. Wesele. Wizyta u rodziny.Przezarcie totalne, ilosc ciast mnie pokonała, stwierdzam, ze slodkie mi kompletnie nie podchodzi w tej ciąży.
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
A propos podrozowania z malym dzieckiem, to tez tskie moje marzenie. My duzo sie ruszamy ale jak powiedzislam mezowi, ze to sie nie zmieni to sie spojrzal spod oka i powiedzial, ze znajac mnie bylabym nadopiekuncza matka i na pewno nie robilibysmy wielu rzeczy, ktore sobie planowalismy.
anna maria, Aasiula, Sabina, Arwena, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
Zofia8
-
My tez duzo jezdzimy ,Helenka zaliczyla swoj pierwszy wyjazd majac 9 tyg.bardzo dobrze to zniosla,my tez:-)Zofia8 wrote:A propos podrozowania z malym dzieckiem, to tez tskie moje marzenie. My duzo sie ruszamy ale jak powiedzislam mezowi, ze to sie nie zmieni to sie spojrzal spod oka i powiedzial, ze znajac mnie bylabym nadopiekuncza matka i na pewno nie robilibysmy wielu rzeczy, ktore sobie planowalismy.
Simba, Bliska 77, moremi, Zofia8, Aasiula, Sabina, Bozia3, paszczakin, Bursztyn, gosia7122, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
chyba nikt nie zna
wiemy tylko, że starasz się do końca marca
jak dla mnie Twój facet nie chce dziecka i liczy, że Wam się w tak krótkim czasie nie uda
stawia na naturę (wiek te sprawy)Zofia8 wrote:Reni, chyba nie zbasz mojej historiiWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2015, 09:31
Simba, Bliska 77, moremi, kapturnica, Sabina, Bozia3, Arwena, Mango, paszczakin, Mega, Bursztyn, gosia7122, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
oda do pochwy
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/58cdf48f3af5.pngmoremi, paszczakin, Simba, kapturnica, Sabina, Aasiula, dorbie, Arwena, Mega, Bliska 77, Bursztyn, iwcia77, kkisia, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość