35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
bueh, ja znowu dzis pierwsza w pracy i nadal tu prawie nikogo nie ma..
nie chce mi sieeeee!!!!!
do domu, spaaaac!
ania.g, nick nieaktualny, Bliska 77, anna maria, moremi, Aasiula, nick nieaktualny, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Rano nie mogłam otworzyć samochodu bo mi zamek zamarzł, ledwo do szkoły zdążyłyśmy.
Bliska 77, anna maria, Aasiula, gretka, nick nieaktualny, gosia7122, iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
Ale Ci zazroszcze postawy Twojego chlopa:-)Aasiula wrote:No moze ,jak nie dostane jutro a najpozniej w srode okresu to nasikam raz jeszcze ,ale czuje ze @ sie zbliza niestety tylko ta temperatura mnie dziwi .
Trudno moze w nastepnym cyklu sie uda,chlop sie troszke podlamal widzialam ,bo czekal przed drzwiami lazienki z niecierpliwoscia na dobre wiesci a tu dupa ,ech....
Aasiula, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość
Zofia8
-
Uwierzcie, mi , ze wolalabym to. Bo gdyby pojawil sie pozytyw to widzialabym przerazona mine daleka od szczescia.Bozia3 wrote:Pamiętam ten okres u siebie - ja w kiblu, a chłop czeka na zewnątrz z nadzieją w oczach - to nie jest miłe - ale to tylko etap do przejścia...kiedyś Aasiula wyjdziesz z łazienki z inną wiadomościa..

Aasiula, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość
Zofia8
-
nick nieaktualny
-
Witajcie, my dzis trzy baby w domu, starsza koniecznie chciala w domu zostac z siostrzyczka, teraz widze jak dobrą decyzja bylo jej odroczenie
Milego dnia
anna maria, nick nieaktualny, Mega, gosia7122, Iwone, nick nieaktualny, ania.g, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
BoziaBozia3 wrote:Aga:
- Ewka ma chorego Tomaszka - miał kłopoty z oddychaniem i wylądowali w szpitalu wczoraj - dziś już trochę lepiej
- Burszta się wreszcie przeprowadza do własnego domu - dziadkowie opuszczają dom i teraz Pani Burszta będzie tam szaleć z urządzaniem, a my będziemy pewnie jej znów pomagać w wyborze zmywarek, pralek, parkietów i blatów. Jednocześnie nie chce się przyznać - ale wygląda na to, że odmawia pompejankę - ciekawi jesteśmy rezultatów
- u Kapty super - słychać już serduszko - termin porodu ma taki sam, jak ja miałam z Kajtkiem 17 września - bzykała się podobnie w okolicy Świąt - no i są efekty...
- pojawiło się parę nowych osób - Zosia - co to ma 44 lata od dziś i pragnie mieć pierwsze dziecko - natomiast mąż stawia jej ultimatum do końca marca ze staraniami - bo uważa się za starego - Zosia walczy .....
Kometa - zadomowiła się właściwie już na dobre....lubi się bardzo bzykać - zniszczyła do tej pory jednego sztucznego penisa, teraz używa prawdziwego, który przywołuje ją "kici kici" i zrywa jej guziki z bluzek (no ale 10 lat młodszy - to se jeszcze chwile pozrywa
- mają kiepskie wyniki nasienia - będą walczyć
- u Anny Marii wciąż wieje....
- Polarmis została sama z psem na posesji - musiała iść na urlop zdrowotny - bo bestia psiowa ją chce zajeździć...
- Bisca ma przygody z przyjaciółmi - kolega kolegi udusił żonę - bo ta chciała od niego odejść - no takie tu mamy kwiatki...
- Simba daje radę z Dżejmsem - tworzą sielankowy duet, opiekują się bliźniakami i nawet mają czas na współne posiłki, ovu i spacery
- powstał na forum syndrom Alojza - facetów po porodzie, któzy za cholerę nie chcą pomagać - dotyczy to Iwci, ale już lepiej - po ingerencji pielęgniarki (Iwcia ma deprechę lekką poporodową - ale już z niej wychodzi). Syndrom Alojzowy dotknął również Myszę - jej chłop tylko wymaga, nie dziękuje, nie sprząta, a dzieckiem zajmuje się siedząc przy kompie...
Najgorzej syndrom wypada u Pusura - rozstali się z Panem od Koparki w wielkich emocjach - z ingerencją jakichś zewnętrznych organizacji - były tu chwile grozy no i takie tam....ucieczki do pudeł dziewczyn - może się wyprostuje...
-macduska jest po hsg- nie jest dobrze - ma zrosty, ale będzie walczyć
- Reniowy pies chory...chemoterapia - Reni musiała starania odłożyć
- Paszcza dziś bada cukier - jest podenerwowana - bo musiała się najeść cukru...
- Mamatrójki wróciła na forum, po tym jak zarzuciła fochem po akcjach Heretyczki
- Aasiula wypiła wczoraj 100 toastów za wszystkie dziewczyny z forum - chyba trzeźwieje do teraz
- MartaDogini - ta to poszła po bandzie - wypijając w tajemnicy chłopu z barku jakieś stare whisky, które on zbiera...liczy na to, że dostanie od niego nie za mocno (stroną łągodzącą ma byćto, że urodziła mu zdrowego bobasa)
- Inessa z mężem przygotowują się do adopcji - jest dla nich chłopiec - MAciuś - niespełna 4 letni...już się widzieli, pokochali i czekają na ciąg dalszy
- co by tam jeszcze....na bieżąco nie pamiętam...
Bozia3, Bliska 77, BISCA, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
a co tu zazdrościć?
każdy normalny facet, który czeka na dziecko tak będzie się zachowywał
ja jak robiłam testy to w tajemnicy przed moim, żeby nie było mu przykro
Zofia8 wrote:Ale Ci zazroszcze postawy Twojego chlopa:-)
nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bozia3, moremi, nick nieaktualny, Bursztyn, gosia7122, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHello! Ja dziś ide na 13.00 do pracy. W końcu sie wyspalam. Wczoraj przejechalam ponad 400km za kierownicą, chyba pierwszy raz w życiu, jeszcze po ciemku. Wesele. Wizyta u rodziny.Przezarcie totalne, ilosc ciast mnie pokonała, stwierdzam, ze slodkie mi kompletnie nie podchodzi w tej ciąży.
malgos741, Bozia3, anna maria, Bliska 77, moremi, Aasiula, gretka, nick nieaktualny, Mega, gosia7122, Iwone, iwcia77, ania.g, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
dorbie Ty sobie tak z krwiakiem fruwasz po imprezach - nie masz przeciwwskazań?dorbie wrote:Hello! Ja dziś ide na 13.00 do pracy. W końcu sie wyspalam. Wczoraj przejechalam ponad 400km za kierownicą, chyba pierwszy raz w życiu, jeszcze po ciemku. Wesele. Wizyta u rodziny.Przezarcie totalne, ilosc ciast mnie pokonała, stwierdzam, ze slodkie mi kompletnie nie podchodzi w tej ciąży.
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Zofia8 wrote:Dziewczyny, co Wy z tymi kartonami? Boicie sie, ze Was chlopy z domu wygonia. Brak ciazy=bezdomnosc?
A kto znowu w kartoonie siedzi?
moremi, Aasiula, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
A propos podrozowania z malym dzieckiem, to tez tskie moje marzenie. My duzo sie ruszamy ale jak powiedzislam mezowi, ze to sie nie zmieni to sie spojrzal spod oka i powiedzial, ze znajac mnie bylabym nadopiekuncza matka i na pewno nie robilibysmy wielu rzeczy, ktore sobie planowalismy.
anna maria, Aasiula, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
Zofia8
-
My tez duzo jezdzimy ,Helenka zaliczyla swoj pierwszy wyjazd majac 9 tyg.bardzo dobrze to zniosla,my tez:-)Zofia8 wrote:A propos podrozowania z malym dzieckiem, to tez tskie moje marzenie. My duzo sie ruszamy ale jak powiedzislam mezowi, ze to sie nie zmieni to sie spojrzal spod oka i powiedzial, ze znajac mnie bylabym nadopiekuncza matka i na pewno nie robilibysmy wielu rzeczy, ktore sobie planowalismy.
Simba, Bliska 77, moremi, Zofia8, Aasiula, nick nieaktualny, Bozia3, paszczakin, Bursztyn, gosia7122, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
chyba nikt nie zna
wiemy tylko, że starasz się do końca marca
jak dla mnie Twój facet nie chce dziecka i liczy, że Wam się w tak krótkim czasie nie uda
stawia na naturę (wiek te sprawy)Zofia8 wrote:Reni, chyba nie zbasz mojej historiiWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2015, 09:31
Simba, Bliska 77, moremi, kapturnica, nick nieaktualny, Bozia3, nick nieaktualny, Mango, paszczakin, Mega, Bursztyn, gosia7122, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
My podobnie, Agata miala 6 tygodni i tez bylo okanna maria wrote:My tez duzo jezdzimy ,Helenka zaliczyla swoj pierwszy wyjazd majac 9 tyg.bardzo dobrze to zniosla,my tez:-)
Zofia8, Aasiula, nick nieaktualny, Bozia3, anna maria, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
oda do pochwy
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/58cdf48f3af5.png
moremi, paszczakin, Simba, kapturnica, nick nieaktualny, Aasiula, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, Bliska 77, Bursztyn, iwcia77, nick nieaktualny, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość