X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2015, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Bry... Młoda chora, wieczorem gorączka prawie 39 stopni, wiec dzisiaj wycieczka do lekarza, dopiero na 14, tyle chorych dzieciaków jest...
    Zdrowka <3 epidemia jakas :-(

Mega lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2015, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry. U nas mroz i slonce. Ide dzis zrobic Adasiowi fotke do paszportu. Jakis patencik, zeby wyszla? Ma byc zamkniety dziob, otwarte oczy,biale tlo czyli nie na moich kolanach. A on sam usiedzi tylko chwilke, bo zaraz przelewa sie na bok. I w ciagu tej chwili ma otworzyc oczy i zamknac dziob? I jeszcze nie wkladac palcow do pyska? Da sie tak??A, dostalam okres. Jakis 135 raz od porodu. ;-)

Sabina, moremi, Bliska 77, Aasiula, gosia7122, Mega, iwcia77, BISCA, Arwena, kkisia lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Bry. U nas mroz i slonce. Ide dzis zrobic Adasiowi fotke do paszportu. Jakis patencik, zeby wyszla? Ma byc zamkniety dziob, otwarte oczy,biale tlo czyli nie na moich kolanach. A on sam usiedzi tylko chwilke, bo zaraz przelewa sie na bok. I w ciagu tej chwili ma otworzyc oczy i zamknac dziob? I jeszcze nie wkladac palcow do pyska? Da sie tak??A, dostalam okres. Jakis 135 raz od porodu. ;-)
    Fotograf powinien mieć swój sposób :-) będziesz trzymać na kolanach, tylko płachtę na Ciebie zarzucą ;)

Bry :-)

Sabina, Pusurek, paszczakin, Bursztyn, Aasiula, iwcia77, Arwena, kkisia lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszczak, ja tez licze na moje krokusy. Przebisniegi juz sa.
    A w ogole jak przyjedzie moja mama, to bedzie siedziala w ogrodzie. Znaczy pracowala. Ma swira na punkcie roslin i zna sie na tym. Dobrze, ze ogrod duzy... Jak bedzie cos w domu nie halo, to foch ( ona straszna fochaczka) i bedzie na bank uciekac do ogrodu.

dorbie, moremi, Sabina, paszczakin, Aasiula, Mega, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    dorbie Ty sobie tak z krwiakiem fruwasz po imprezach - nie masz przeciwwskazań?
    Moja ginka stwierdziła, że mogę, jest na tyle maly (1cm w piatek byl), ze nie musze lezec. Nie tanczylam prawie, no z młodym musialam ale bez skoków na spokojnie, siedzialam sobie i poszlam do pokoju o 24.00 takze prawie tak jak na co dzień. Ale kierowac do domu musiałam. Generalnie spoko, tylko w mojej glowie niepokój.

Sabina, Bliska 77, Aasiula, Bozia3, gretka, malgos741, kkisia lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Bry... Młoda chora, wieczorem gorączka prawie 39 stopni, wiec dzisiaj wycieczka do lekarza, dopiero na 14, tyle chorych dzieciaków jest...

o rany- zdrowia dla mlodej Mega!

dorbie, Sabina, Mega lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Laski potrzebuje pomocy, rady...
    W sobotę zrobiłam moim włosom rewolucję. Najpierw dekoloryzacja a potem nowy kolor i refleksy :-) jestem prawie blondi :-)
    Tylko jak mam teraz pomóc moim włosom? Teraz używam maski elseve. Ale potrzebuje coś do jeszcze żeby je lepiej nawilzyc i poprawic ich kondycję. Może coś na suche włosy?
    To do Małgoś :-) ja mam suche z natury, bo kręcone i używam szamponów i masek loreala w takich beżowych butelkach. Czasami też z gliss kur - jak na basenie jestem. I olejek arganowy na końcówki.

Sabina, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • caffe Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    W sobotę zrobiłam moim włosom rewolucję. Najpierw dekoloryzacja a potem nowy kolor i refleksy :-) jestem prawie blondi :-)
    Tylko jak mam teraz pomóc moim włosom? Teraz używam maski elseve. Ale potrzebuje coś do jeszcze żeby je lepiej nawilzyc i poprawic ich kondycję. Może coś na suche włosy?
    Sabina, a przesuszone masz włosy po zabiegu? Jeśli sa ok, to po co je tym nawilżaniem obciążać?

A umie która farbowac włosy farbą z odzywką? hehehee, a ja umiem. Nałożyłam se w sobotę na łeb farbę rozrobioną z odżywką... zorientowałam się gdzies po 5 min od nałożenia... no to poszłam i wklepałam se we włosy utleniacz... nawet się ufarbowały. Polecam, to jest szybszy sposób. Nie trzeba mieszać składników w misce, a potem nakładać odzywki :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2015, 11:13

Reni, moremi, paszczakin, Sabina, peppapig, Bozia3, Mega, Iwone, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    te trzy zabiegi miałaś w jednym czasie?
    obawiam się, że nic nie zrobisz :-/

ja ostatnio kupuję w rossmanie olejek arganowy, bo mi fryzjerka włosy zniszczyła :-(
    nie użyła niczego do zamknięcia łuski włosa

poczekaj na małgos
    Sabina wrote:

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2015, 11:13

iwcia77 lubi tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorbie, dane do porodowki, ale myk mi! Bo opozniasz strasznie.

iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:

ja ostatnio kupuję w rossmanie olejek arganowy,

poczekaj na małgos

Polecam olejki z tego sklepu. Moja siostra jak ode mnie dostała olejek arganowy tam kupiony, to powiedziała, że lepszego nie miała.
    Tam sa też rózne inne olejki, mi.in. z olejek z zielonek kawy na redukcję cellulitu i olejek busajna na rozciągnięto skórę.

http://www.sekretpiekna.sklep.pl/

paszczakin, Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2015, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Zdrówka dla Was :-) W szkole u mojej małej panuje jelitówa, ale Natka póki co sie trzyma i oby tak dalej do ferii już nie daleko, a my zapisaliśmy ją na półkolonię, bo cóż można w blokowisku robić całe ferie, a z urlopami się obaj z monż nie wstrzelimy żeby wspólnie gdzieś wybyć - dopiero na wakacje niestety :-(

moremi, Bliska 77, Aasiula, iwcia77, Arwena lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:

po pierwsze- POKA, POKA!
    po drugie- dla mnie najswietniejszym wynalazkiem (i podejrzewam dobrym do wlosow po dekoloryzacji)jest Goldwell Elixir, olejek. Ja nie mam suchych, ale za to mam ich za duzo i rozczesywanie wlosow i miekkosc ich po uzyciu jest rewelacja.. Zapach tez ladny, juz kiedys pisalam, ze mam tez olej arganowy (tez robi wlosom dobrze), ale smrodu na wlosach nie zniese.. ;)

moremi, Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margolcia88 wrote:
    I takie cudne masz tam krokusy? A gdzie to takie rosną?

no co roku jest ich coraz wiecej- widok super optymistyczny w lutym, dlatego tak je lubie- rosna sobie u mnie ogrodzie w trawie na przestrzeni, ja wiem- tak z 20 metrow kwadratowych.. A ogrod jest w Belgii ;) Ale mysle, ze w Polsce rosly by tak samo piknie, tylko troche pozniej..

Margolcia88, dorbie lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ostatnio trafiłam na promocję w rossmanie z 9 zł. na 5 zł. więc wzięłam kilka ;-)
    caffe wrote:
    Polecam olejki z tego sklepu. Moja siostra jak ode mnie dostała olejek arganowy tam kupiony, to powiedziała, że lepszego nie miała.
    Tam sa też rózne inne olejki, mi.in. z olejek z zielonek kawy na redukcję cellulitu i olejek busajna na rozciągnięto skórę.

http://www.sekretpiekna.sklep.pl/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2015, 11:40

caffe, moremi, Arwena lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurcze a ten co ja mam nawet przyjemnie pachnie :-)
    paszczakin wrote:
    juz kiedys pisalam, ze mam tez olej arganowy (tez robi wlosom dobrze), ale smrodu na wlosach nie zniese.. ;)

moremi lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2015, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Dorbie, dane do porodowki, ale myk mi! Bo opozniasz strasznie.
    No dobra ;-) 39 lat, ale przy porodzie bedzie 40, termin wg owulki 21.09.2015, wg usg 22.09 co jeszcze? Gdańsk

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2015, 11:54

moremi, Bliska 77, Margolcia88, mamatrojki80, Aasiula, gosia7122, Iwone, malgos741, iwcia77, Mango, Arwena lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2015, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    No dobra ;-) 39 lat, ale przy porodzie bedzie 40, termin wg owulki 21.09.2015, wg usg 23.09 co jeszcze? Gdańsk
    Ur 1975

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega, duzo zdrowia dla corki
    jesli chodzi o wlosy to ja laski nie mam bladego pojecia gdyz nigdy nic z nimi nie robilam...

Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie po urlopowej przerwie- oj ciezko jest.

Do pielegnacji wlosow proponuje ten olejek i nekter. Rewelacyjne.

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/105d4c2761b1.jpg

Bliska 77, Bursztyn, Aasiula, moremi, Bozia3, iwcia77, BISCA, Arwena, kkisia lubią tę wiadomość

‹‹ 7214 7215 7216 7217 7218 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ