35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBry. U nas mroz i slonce. Ide dzis zrobic Adasiowi fotke do paszportu. Jakis patencik, zeby wyszla? Ma byc zamkniety dziob, otwarte oczy,biale tlo czyli nie na moich kolanach. A on sam usiedzi tylko chwilke, bo zaraz przelewa sie na bok. I w ciagu tej chwili ma otworzyc oczy i zamknac dziob? I jeszcze nie wkladac palcow do pyska? Da sie tak??A, dostalam okres. Jakis 135 raz od porodu.
Sabina, moremi, Bliska 77, Aasiula, gosia7122, Mega, iwcia77, BISCA, Arwena, kkisia lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Bry. U nas mroz i slonce. Ide dzis zrobic Adasiowi fotke do paszportu. Jakis patencik, zeby wyszla? Ma byc zamkniety dziob, otwarte oczy,biale tlo czyli nie na moich kolanach. A on sam usiedzi tylko chwilke, bo zaraz przelewa sie na bok. I w ciagu tej chwili ma otworzyc oczy i zamknac dziob? I jeszcze nie wkladac palcow do pyska? Da sie tak??A, dostalam okres. Jakis 135 raz od porodu.
będziesz trzymać na kolanach, tylko płachtę na Ciebie zarzucą
BrySabina, Pusurek, paszczakin, Bursztyn, Aasiula, iwcia77, Arwena, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyPaszczak, ja tez licze na moje krokusy. Przebisniegi juz sa.
A w ogole jak przyjedzie moja mama, to bedzie siedziala w ogrodzie. Znaczy pracowala. Ma swira na punkcie roslin i zna sie na tym. Dobrze, ze ogrod duzy... Jak bedzie cos w domu nie halo, to foch ( ona straszna fochaczka) i bedzie na bank uciekac do ogrodu.dorbie, moremi, Sabina, paszczakin, Aasiula, Mega, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:dorbie Ty sobie tak z krwiakiem fruwasz po imprezach - nie masz przeciwwskazań?
Sabina, Bliska 77, Aasiula, Bozia3, gretka, malgos741, kkisia lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Bry... Młoda chora, wieczorem gorączka prawie 39 stopni, wiec dzisiaj wycieczka do lekarza, dopiero na 14, tyle chorych dzieciaków jest...
o rany- zdrowia dla mlodej Mega!dorbie, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Laski potrzebuje pomocy, rady...
W sobotę zrobiłam moim włosom rewolucję. Najpierw dekoloryzacja a potem nowy kolor i refleksyjestem prawie blondi
Tylko jak mam teraz pomóc moim włosom? Teraz używam maski elseve. Ale potrzebuje coś do jeszcze żeby je lepiej nawilzyc i poprawic ich kondycję. Może coś na suche włosy?ja mam suche z natury, bo kręcone i używam szamponów i masek loreala w takich beżowych butelkach. Czasami też z gliss kur - jak na basenie jestem. I olejek arganowy na końcówki.
Sabina, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
W sobotę zrobiłam moim włosom rewolucję. Najpierw dekoloryzacja a potem nowy kolor i refleksyjestem prawie blondi
Tylko jak mam teraz pomóc moim włosom? Teraz używam maski elseve. Ale potrzebuje coś do jeszcze żeby je lepiej nawilzyc i poprawic ich kondycję. Może coś na suche włosy?
A umie która farbowac włosy farbą z odzywką? hehehee, a ja umiem. Nałożyłam se w sobotę na łeb farbę rozrobioną z odżywką... zorientowałam się gdzies po 5 min od nałożenia... no to poszłam i wklepałam se we włosy utleniacz... nawet się ufarbowały. Polecam, to jest szybszy sposób. Nie trzeba mieszać składników w misce, a potem nakładać odzywkiWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2015, 11:13
Reni, moremi, paszczakin, Sabina, peppapig, Bozia3, Mega, Iwone, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
te trzy zabiegi miałaś w jednym czasie?
obawiam się, że nic nie zrobisz
ja ostatnio kupuję w rossmanie olejek arganowy, bo mi fryzjerka włosy zniszczyła
nie użyła niczego do zamknięcia łuski włosa
poczekaj na małgos
Tylko jak mam teraz pomóc moim włosom? Teraz używam maski elseve. Ale potrzebuje coś do jeszcze żeby je lepiej nawilzyc i poprawic ich kondycję. Może coś na suche włosy?Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2015, 11:13
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:
ja ostatnio kupuję w rossmanie olejek arganowy,
poczekaj na małgos
Polecam olejki z tego sklepu. Moja siostra jak ode mnie dostała olejek arganowy tam kupiony, to powiedziała, że lepszego nie miała.
Tam sa też rózne inne olejki, mi.in. z olejek z zielonek kawy na redukcję cellulitu i olejek busajna na rozciągnięto skórę.
http://www.sekretpiekna.sklep.pl/paszczakin, Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMega wrote:Bry... Młoda chora, wieczorem gorączka prawie 39 stopni, wiec dzisiaj wycieczka do lekarza, dopiero na 14, tyle chorych dzieciaków jest...
W szkole u mojej małej panuje jelitówa, ale Natka póki co sie trzyma i oby tak dalej do ferii już nie daleko, a my zapisaliśmy ją na półkolonię, bo cóż można w blokowisku robić całe ferie, a z urlopami się obaj z monż nie wstrzelimy żeby wspólnie gdzieś wybyć - dopiero na wakacje niestety
moremi, Bliska 77, Aasiula, iwcia77, Arwena lubią tę wiadomość
-
Tylko jak mam teraz pomóc moim włosom? Teraz używam maski elseve. Ale potrzebuje coś do jeszcze żeby je lepiej nawilzyc i poprawic ich kondycję. Może coś na suche włosy?
po pierwsze- POKA, POKA!
po drugie- dla mnie najswietniejszym wynalazkiem (i podejrzewam dobrym do wlosow po dekoloryzacji)jest Goldwell Elixir, olejek. Ja nie mam suchych, ale za to mam ich za duzo i rozczesywanie wlosow i miekkosc ich po uzyciu jest rewelacja.. Zapach tez ladny, juz kiedys pisalam, ze mam tez olej arganowy (tez robi wlosom dobrze), ale smrodu na wlosach nie zniese..moremi, Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Margolcia88 wrote:I takie cudne masz tam krokusy? A gdzie to takie rosną?
no co roku jest ich coraz wiecej- widok super optymistyczny w lutym, dlatego tak je lubie- rosna sobie u mnie ogrodzie w trawie na przestrzeni, ja wiem- tak z 20 metrow kwadratowych.. A ogrod jest w BelgiiAle mysle, ze w Polsce rosly by tak samo piknie, tylko troche pozniej..
Margolcia88, dorbie lubią tę wiadomość
-
ostatnio trafiłam na promocję w rossmanie z 9 zł. na 5 zł. więc wzięłam kilka
caffe wrote:Polecam olejki z tego sklepu. Moja siostra jak ode mnie dostała olejek arganowy tam kupiony, to powiedziała, że lepszego nie miała.
Tam sa też rózne inne olejki, mi.in. z olejek z zielonek kawy na redukcję cellulitu i olejek busajna na rozciągnięto skórę.
http://www.sekretpiekna.sklep.pl/Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2015, 11:40
caffe, moremi, Arwena lubią tę wiadomość
-
kurcze a ten co ja mam nawet przyjemnie pachnie
paszczakin wrote:juz kiedys pisalam, ze mam tez olej arganowy (tez robi wlosom dobrze), ale smrodu na wlosach nie zniese..moremi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:Dorbie, dane do porodowki, ale myk mi! Bo opozniasz strasznie.
39 lat, ale przy porodzie bedzie 40, termin wg owulki 21.09.2015, wg usg 22.09 co jeszcze? Gdańsk
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2015, 11:54
moremi, Bliska 77, Margolcia88, mamatrojki80, Aasiula, gosia7122, Iwone, malgos741, iwcia77, Mango, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam sie po urlopowej przerwie- oj ciezko jest.
Do pielegnacji wlosow proponuje ten olejek i nekter. Rewelacyjne.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/105d4c2761b1.jpgBliska 77, Bursztyn, Aasiula, moremi, Bozia3, iwcia77, BISCA, Arwena, kkisia lubią tę wiadomość