X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2015, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Bry... Młoda chora, wieczorem gorączka prawie 39 stopni, wiec dzisiaj wycieczka do lekarza, dopiero na 14, tyle chorych dzieciaków jest...
    Zdrowka <3 epidemia jakas :-(

Mega lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2015, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry. U nas mroz i slonce. Ide dzis zrobic Adasiowi fotke do paszportu. Jakis patencik, zeby wyszla? Ma byc zamkniety dziob, otwarte oczy,biale tlo czyli nie na moich kolanach. A on sam usiedzi tylko chwilke, bo zaraz przelewa sie na bok. I w ciagu tej chwili ma otworzyc oczy i zamknac dziob? I jeszcze nie wkladac palcow do pyska? Da sie tak??A, dostalam okres. Jakis 135 raz od porodu. ;-)

Sabina, moremi, Bliska 77, Aasiula, gosia7122, Mega, iwcia77, BISCA, Arwena, kkisia lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Bry. U nas mroz i slonce. Ide dzis zrobic Adasiowi fotke do paszportu. Jakis patencik, zeby wyszla? Ma byc zamkniety dziob, otwarte oczy,biale tlo czyli nie na moich kolanach. A on sam usiedzi tylko chwilke, bo zaraz przelewa sie na bok. I w ciagu tej chwili ma otworzyc oczy i zamknac dziob? I jeszcze nie wkladac palcow do pyska? Da sie tak??A, dostalam okres. Jakis 135 raz od porodu. ;-)
    Fotograf powinien mieć swój sposób :-) będziesz trzymać na kolanach, tylko płachtę na Ciebie zarzucą ;)

Bry :-)

Sabina, Pusurek, paszczakin, Bursztyn, Aasiula, iwcia77, Arwena, kkisia lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszczak, ja tez licze na moje krokusy. Przebisniegi juz sa.
    A w ogole jak przyjedzie moja mama, to bedzie siedziala w ogrodzie. Znaczy pracowala. Ma swira na punkcie roslin i zna sie na tym. Dobrze, ze ogrod duzy... Jak bedzie cos w domu nie halo, to foch ( ona straszna fochaczka) i bedzie na bank uciekac do ogrodu.

dorbie, moremi, Sabina, paszczakin, Aasiula, Mega, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    dorbie Ty sobie tak z krwiakiem fruwasz po imprezach - nie masz przeciwwskazań?
    Moja ginka stwierdziła, że mogę, jest na tyle maly (1cm w piatek byl), ze nie musze lezec. Nie tanczylam prawie, no z młodym musialam ale bez skoków na spokojnie, siedzialam sobie i poszlam do pokoju o 24.00 takze prawie tak jak na co dzień. Ale kierowac do domu musiałam. Generalnie spoko, tylko w mojej glowie niepokój.

Sabina, Bliska 77, Aasiula, Bozia3, gretka, malgos741, kkisia lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Bry... Młoda chora, wieczorem gorączka prawie 39 stopni, wiec dzisiaj wycieczka do lekarza, dopiero na 14, tyle chorych dzieciaków jest...

o rany- zdrowia dla mlodej Mega!

dorbie, Sabina, Mega lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Laski potrzebuje pomocy, rady...
    W sobotę zrobiłam moim włosom rewolucję. Najpierw dekoloryzacja a potem nowy kolor i refleksy :-) jestem prawie blondi :-)
    Tylko jak mam teraz pomóc moim włosom? Teraz używam maski elseve. Ale potrzebuje coś do jeszcze żeby je lepiej nawilzyc i poprawic ich kondycję. Może coś na suche włosy?
    To do Małgoś :-) ja mam suche z natury, bo kręcone i używam szamponów i masek loreala w takich beżowych butelkach. Czasami też z gliss kur - jak na basenie jestem. I olejek arganowy na końcówki.

Sabina, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • caffe Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    W sobotę zrobiłam moim włosom rewolucję. Najpierw dekoloryzacja a potem nowy kolor i refleksy :-) jestem prawie blondi :-)
    Tylko jak mam teraz pomóc moim włosom? Teraz używam maski elseve. Ale potrzebuje coś do jeszcze żeby je lepiej nawilzyc i poprawic ich kondycję. Może coś na suche włosy?
    Sabina, a przesuszone masz włosy po zabiegu? Jeśli sa ok, to po co je tym nawilżaniem obciążać?

A umie która farbowac włosy farbą z odzywką? hehehee, a ja umiem. Nałożyłam se w sobotę na łeb farbę rozrobioną z odżywką... zorientowałam się gdzies po 5 min od nałożenia... no to poszłam i wklepałam se we włosy utleniacz... nawet się ufarbowały. Polecam, to jest szybszy sposób. Nie trzeba mieszać składników w misce, a potem nakładać odzywki :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2015, 11:13

Reni, moremi, paszczakin, Sabina, peppapig, Bozia3, Mega, Iwone, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    te trzy zabiegi miałaś w jednym czasie?
    obawiam się, że nic nie zrobisz :-/

ja ostatnio kupuję w rossmanie olejek arganowy, bo mi fryzjerka włosy zniszczyła :-(
    nie użyła niczego do zamknięcia łuski włosa

poczekaj na małgos
    Sabina wrote:

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2015, 11:13

iwcia77 lubi tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorbie, dane do porodowki, ale myk mi! Bo opozniasz strasznie.

iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:

ja ostatnio kupuję w rossmanie olejek arganowy,

poczekaj na małgos

Polecam olejki z tego sklepu. Moja siostra jak ode mnie dostała olejek arganowy tam kupiony, to powiedziała, że lepszego nie miała.
    Tam sa też rózne inne olejki, mi.in. z olejek z zielonek kawy na redukcję cellulitu i olejek busajna na rozciągnięto skórę.

http://www.sekretpiekna.sklep.pl/

paszczakin, Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2015, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Zdrówka dla Was :-) W szkole u mojej małej panuje jelitówa, ale Natka póki co sie trzyma i oby tak dalej do ferii już nie daleko, a my zapisaliśmy ją na półkolonię, bo cóż można w blokowisku robić całe ferie, a z urlopami się obaj z monż nie wstrzelimy żeby wspólnie gdzieś wybyć - dopiero na wakacje niestety :-(

moremi, Bliska 77, Aasiula, iwcia77, Arwena lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:

po pierwsze- POKA, POKA!
    po drugie- dla mnie najswietniejszym wynalazkiem (i podejrzewam dobrym do wlosow po dekoloryzacji)jest Goldwell Elixir, olejek. Ja nie mam suchych, ale za to mam ich za duzo i rozczesywanie wlosow i miekkosc ich po uzyciu jest rewelacja.. Zapach tez ladny, juz kiedys pisalam, ze mam tez olej arganowy (tez robi wlosom dobrze), ale smrodu na wlosach nie zniese.. ;)

moremi, Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margolcia88 wrote:
    I takie cudne masz tam krokusy? A gdzie to takie rosną?

no co roku jest ich coraz wiecej- widok super optymistyczny w lutym, dlatego tak je lubie- rosna sobie u mnie ogrodzie w trawie na przestrzeni, ja wiem- tak z 20 metrow kwadratowych.. A ogrod jest w Belgii ;) Ale mysle, ze w Polsce rosly by tak samo piknie, tylko troche pozniej..

Margolcia88, dorbie lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ostatnio trafiłam na promocję w rossmanie z 9 zł. na 5 zł. więc wzięłam kilka ;-)
    caffe wrote:
    Polecam olejki z tego sklepu. Moja siostra jak ode mnie dostała olejek arganowy tam kupiony, to powiedziała, że lepszego nie miała.
    Tam sa też rózne inne olejki, mi.in. z olejek z zielonek kawy na redukcję cellulitu i olejek busajna na rozciągnięto skórę.

http://www.sekretpiekna.sklep.pl/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2015, 11:40

caffe, moremi, Arwena lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurcze a ten co ja mam nawet przyjemnie pachnie :-)
    paszczakin wrote:
    juz kiedys pisalam, ze mam tez olej arganowy (tez robi wlosom dobrze), ale smrodu na wlosach nie zniese.. ;)

moremi lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2015, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Dorbie, dane do porodowki, ale myk mi! Bo opozniasz strasznie.
    No dobra ;-) 39 lat, ale przy porodzie bedzie 40, termin wg owulki 21.09.2015, wg usg 22.09 co jeszcze? Gdańsk

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2015, 11:54

moremi, Bliska 77, Margolcia88, mamatrojki80, Aasiula, gosia7122, Iwone, malgos741, iwcia77, Mango, Arwena lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2015, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    No dobra ;-) 39 lat, ale przy porodzie bedzie 40, termin wg owulki 21.09.2015, wg usg 23.09 co jeszcze? Gdańsk
    Ur 1975

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega, duzo zdrowia dla corki
    jesli chodzi o wlosy to ja laski nie mam bladego pojecia gdyz nigdy nic z nimi nie robilam...

Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie po urlopowej przerwie- oj ciezko jest.

Do pielegnacji wlosow proponuje ten olejek i nekter. Rewelacyjne.

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/105d4c2761b1.jpg

Bliska 77, Bursztyn, Aasiula, moremi, Bozia3, iwcia77, BISCA, Arwena, kkisia lubią tę wiadomość

‹‹ 7214 7215 7216 7217 7218 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ