X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nic
    daj mu spokój
    to są Twoi rodzice i to Ty masz ich kochać..on nie musi
    slash wrote:
    Witajcie.
    No ciekawe co przyniesie dzien.
    Mi jakos nastrój się poprawił. Alę męża trzyma - zniechęciłsię do moich rodziców, głownie mamy - nie wiem kiedy mu przejdzie i czy kiedykolwiek mężowi przejdzie.
    Ja juz z rodzicami rozmawiałam chwile tak normalnie - chyba. Ale mój mąż nie ma zamiaru schodzic na dół i ich oglądać tak mi powiedział.
    ehhhhh - co ja mam począć......?

Bliska 77, mamatrojki80, slash, kapturnica, gosia7122, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Ja wiem ze temat czytnikow macie w dupie ;) bo pieluchy, podgrzewacze i kupy sa na topie ;) ale jesli ktoras ma taki czytacz to niech sie podzieli wrazeniami :)
    Ja jestem zainteresowana :-)
    Co prawda kocham książki, ale z uwagi na wygodę chcę taki gadżet. I to najlepiej na najbliższy rejs :-)

Bursztyn, Bliska 77, paszczakin, Lucky, Aasiula, iwcia77, BISCA, kkisia lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    A do mnie czytniki nie przemawiaja, mialam przez jakis czas na probe pozyczony ale tak jak wczoraj napisalam, wole ksiazke "z kwi i kosci"
    wlasnie tez sie tego boje, ze mi "nie podejdzie" ta deseczka...
    co Ci nie pasowalo najbardziej poza tym ze to to nieprawdziwe jest?

Bliska 77, Lucky, iwcia77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Reni Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mam widzenie
    włosy ociekające olejem jak frytki z budki na dworcu pks
    ;-)
    paszczakin wrote:
    to moze czeba sie na podlodze polozyc przy okazji olejowania tejze ;)

a tak na serio:
    http://urodaizdrowie.pl/olejowanie-wlosow-na-czym-polega-i-jakie-sa-efekty#&panel1-1

Bursztyn, paszczakin, moremi, Lucky, kapturnica, Mega, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    mam widzenie
    włosy ociekające olejem jak frytki z budki na dworcu pks
    ;-)
    to moze leb do frytownicy, bedzie odrazu z podgrzaniem, wtedy ponoc lepiej skladniki wnikaja ;)

Reni, moremi, Lucky, Aasiula, Zofia8, kapturnica, iwcia77, kubecek, kkisia lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2015, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    slash wrote:
    Witajcie.
    Mi jakos nastrój się poprawił. Alę męża trzyma - zniechęciłsię do moich rodziców, głownie mamy - nie wiem kiedy mu przejdzie i czy kiedykolwiek mężowi przejdzie.
    Ja juz z rodzicami rozmawiałam chwile tak normalnie - chyba. Ale mój mąż nie ma zamiaru schodzic na dół i ich oglądać tak mi powiedział.
    Nic. To dorośli ludzie. Dogadaja się albo nie ;-)
    Jeśli mamie zależy na kontaktach z wnuczką to zadba o konktakt z zięciem ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2015, 13:06

paszczakin, moremi, Lucky, slash, Aasiula, kapturnica, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Ja jestem zainteresowana :-)
    Co prawda kocham książki, ale z uwagi na wygodę chcę taki gadżet. I to najlepiej na najbliższy rejs :-)
    dokladnie, to jest jedyny argument przemawiajacy za kupieniem tego czegos
    no jest jeszcze jeden, kolezanka moglaby mi dac mnowstwo ksiazek bo ma bardzo bogata biblioteke, moglabym uzywac jej "chmury" tylko nie wiem jak to wyglada w praktyce i czy mozna sciagac czy nie,czyta czy nie? i mnostwo innych pytan...

Bliska 77, Lucky, Aasiula, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bliska 77 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    nic
    daj mu spokój
    to są Twoi rodzice i to Ty masz ich kochać..on nie musi
    Dokladnie on niech sobie rowniez to przetrawi po swojemu

Lucky lubi tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Ja wiem ze temat czytnikow macie w dupie ;) bo pieluchy, podgrzewacze i kupy sa na topie ;) ale jesli ktoras ma taki czytacz to niech sie podzieli wrazeniami :)

Ja mam w domu 3 modele Kindle i kocham milosci wzajemna. Pierwszy mialam zaraz jak wypuscili je na rynek- jakies masakralne pieniadze kosztowal, nie to co teraz- teraz Kindla zwyklego mozna bylo kupic za 49€ na niemieckim amazonie.

Co do formatow, to ja moge wszytko wrzucic na czytnik, bo jest do niego jakis program, ktory zmienia formaty jednym kliknieciem. Kupno ksiazki na amazonie- kilk klikow.
    Jedyne co, to wrocilam z nowszego modelu kindla do starszego- z paperwhite do tego najzwyklejszego, bo mi podswietlenie lampka zewnetrzna (wbudowana mam w obudowe) bardziej pasuje niz podswietlenie od spodu. Zamienilam sie z chuopem, on twierdzi, ze paperwhite jest tak samo ok. No i paperwhite ma dotykowy ekran, co mnie wkurzalo, bo musialam paluchem po ekranie jezdzic, zeby strony przerzucac. W moim sa fizyczne przyciski w obudowie, wiec jak go trzymam to tylko mocniej kciukiem przyciskam i jest nastepna strona. ;)

Do tego wykluczam wszelkie ekrany typu tablet (Kindle Fire), meczy oczy jak czytanie z kompa czy tabletu- nie widze sensu.

Z innymi firmami Ci nie porownam, bo nie korzystalam- z tego jestem super zadowolona. Bateria przy codziennym czytaniu trzyma 3 tygodnie.

No i z ksiazkami to jest tak jak z mp3- mozesz je kupowac na legalu, mozesz siagac z netu ;) Chomik ksiazkami huczy nadal..
    Amazon ma pelno ksiazek za darmo http://www.amazon.com/b?node=2245146011
    bestselerow tam nie znajdziesz, ale duzo klasyki i czytadel ilosci sa nie do przerobienia..

Bursztyn, Bliska 77, Lucky, moremi, Aasiula, Bozia3, SolarPolar, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie pamiętam, która chciała nazwać swoją córkę Konstancja i szuka zdrobnienia
    O.o nienawidzę zdrobnień ale jak już musisz to wiem, że woła się na nią Koni

Lucky, moremi, paszczakin, Bursztyn, slash, gosia7122, SolarPolar, iwcia77, BISCA, kkisia lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    A do mnie czytniki nie przemawiaja, mialam przez jakis czas na probe pozyczony ale tak jak wczoraj napisalam, wole ksiazke "z kwi i kosci"

Tu sie tez zgodze, piekny zapach ksiazki jest nie do zastapienia. Ale ja teraz kupuje tylko te ksiazki, ktore chce miec na zawsze. Czytadla w formie elektronicznej nie zabieraja miejsca na polkach ;)

No i ceny- nowosc bestsellerowa na amazonie w wersji kindle 4€, w polskiej ksiegarni 40 PLN.. Ostatnia wizyta w empiku, kiedy przyzwyczailma sie juz do kindlowych cen, mnie przerazila.. Bankructwo gwarantowane, a biblioteki zeby wypozyczac nie mam..

Bliska 77, Lucky, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    wlasnie tez sie tego boje, ze mi "nie podejdzie" ta deseczka...
    co Ci nie pasowalo najbardziej poza tym ze to to nieprawdziwe jest?
    No powiem szczerze ze po prostu forma a poza tym, nie ukrywam ze wada wzroku tez ma na to wplyw, przy dluzszym czytaniu jednak oczy "wola" papier a przy czytniku zarabiscie sie mecza ale niewatpliwie jest to bardzo wygodna sprawa

Lucky, Bursztyn, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2015, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    slash wrote:
    Witajcie.

A ja Ci radzę zebyś była egoistką i pomyślała o sobie i o mężu, o waszej relacji. Nie dręcz się humorami rodziców, siostrą. Teraz jesteście we dwoje, a za chwilę we troje, skup się na tej Twojej 3 osobowej rodzinie.

moremi, Lucky, slash, Bliska 77, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    No powiem szczerze ze po prostu forma a poza tym, nie ukrywam ze wada wzroku tez ma na to wplyw, przy dluzszym czytaniu jednak oczy "wola" papier a przy czytniku zarabiscie sie mecza ale niewatpliwie jest to bardzo wygodna sprawa

Tu sie nie zgodze- e-papier nie meczy oczu, do czasu jak mialam sprawny mozg czytalam ksiazke tygodniowo, czasami dwie, jesli bylo to cienkie czytadlo i przy porzadnym, wyraznym wyswietlaczu nie ma zadnej roznicy.

Lucky, SolarPolar, iwcia77 lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    nie pamiętam, która chciała nazwać swoją córkę Konstancja i szuka zdrobnienia
    O.o nienawidzę zdrobnień ale jak już musisz to wiem, że woła się na nią Koni
    I jeszcze Kosia :-)

Reni, Lucky, Bursztyn, Aasiula, gosia7122, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Reni Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o qrwa zapomniałam o Kosi a to nie było od Korneli?
    moremi wrote:

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2015, 13:20

paszczakin, Lucky, moremi, kkisia lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:

Kostka.. Kosiareczka ;)

Reni, Lucky, moremi, slash, Aasiula, SolarPolar, kkisia lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Lucky Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej wszystkim
    wychodzimy z jakiegoś grypiska, no i @

ja mam kindla, dostałam na gwiazdkę rok temu i jakoś nie mogę się zabrać za niego, nie wiem o co chodzi z tym formatami, szukałam coś na naszych stronach to są rózne jakies mobi i inne i nie wiem co z tym zrobic żeby je czytać
    przydałby się instruktaż doświadczonej czytaczki, ale tak serio to nie mam się kiedy tym zająć
    papierowe kocham namiętnie i czytam 1-2 tygodniowo mimo notorycznego braku czasu, nie lubię byle czego, bo szkoda mi oczu, sporo wypożyczam z biblioteki, ale i mam mase własnych na półkach

zaczęły mi mocniej wypadac włosy no i zaczeły siwieć
    martwię się bo zaraz mam wizję M
    co robić?
    stresu większego brak, badania mam super i na bieżąco, bo w kółko cos badam, jem zdrowo i różnorodnie
    najbardziej martwia te siwe
    da się coś zrobić?
    wiem że jestem naiwna ale tak nie lubie farbowania i odrostów

Peppo fajnie ze wszystko gra
    Bliska miło Cię znowu czytac, jakos dawno Cie nie widziałam

pozdrawiam serdecznie Was wszystkie

moremi, Bursztyn, Aasiula, Bliska 77, Mega, gosia7122, malgos741, SolarPolar, iwcia77, Parka, kkisia lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Ja mam w domu 3 modele Kindle i kocham milosci wzajemna. Pierwszy mialam zaraz jak wypuscili je na rynek- jakies masakralne pieniadze kosztowal, nie to co teraz- teraz Kindla zwyklego mozna bylo kupic za 49€ na niemieckim amazonie.

Co do formatow, to ja moge wszytko wrzucic na czytnik, bo jest do niego jakis program, ktory zmienia formaty jednym kliknieciem. Kupno ksiazki na amazonie- kilk klikow.
    Jedyne co, to wrocilam z nowszego modelu kindla do starszego- z paperwhite do tego najzwyklejszego, bo mi podswietlenie lampka zewnetrzna (wbudowana mam w obudowe) bardziej pasuje niz podswietlenie od spodu. Zamienilam sie z chuopem, on twierdzi, ze paperwhite jest tak samo ok. No i paperwhite ma dotykowy ekran, co mnie wkurzalo, bo musialam paluchem po ekranie jezdzic, zeby strony przerzucac. W moim sa fizyczne przyciski w obudowie, wiec jak go trzymam to tylko mocniej kciukiem przyciskam i jest nastepna strona. ;)

Do tego wykluczam wszelkie ekrany typu tablet (Kindle Fire), meczy oczy jak czytanie z kompa czy tabletu- nie widze sensu.

Z innymi firmami Ci nie porownam, bo nie korzystalam- z tego jestem super zadowolona. Bateria przy codziennym czytaniu trzyma 3 tygodnie.

No i z ksiazkami to jest tak jak z mp3- mozesz je kupowac na legalu, mozesz siagac z netu ;) Chomik ksiazkami huczy nadal..
    Amazon ma pelno ksiazek za darmo http://www.amazon.com/b?node=2245146011
    bestselerow tam nie znajdziesz, ale duzo klasyki i czytadel ilosci sa nie do przerobienia..
    Dzieki, wezme to wszystko pod uwage, tutaj zreszta i tak wlasnie Kindle jest najpopularniejszy, poza tym mozna kubic Kobo i na tym wybor sie konczy. W PL jest on chyba wiekszy

Lucky, iwcia77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • slash Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    ja czytam tylko ksiazki papierowe

Lucky, Aasiula, gosia7122 lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
‹‹ 7216 7217 7218 7219 7220 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ