X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2015, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pyszną zupkę ugotowalam :-)
    Dynia malutka, marchewka x2, cebula, 1/3 pora, 1 pietruszka, szklanka czerwonej soczewicy suszonej, tymianek, rozmaryn, sol, pieprz, lyzka oliwy, imbir tarkowany, 1 zabek czosnku. I na krem

Margolcia88, mamatrojki80, Bliska 77, kubecek, Zofia8, gosia7122, Iwone, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

• Natka_79 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorbie a ta dynie to normalnie obierasz i kroisz? Bez pieczenia ?

dorbie lubi tę wiadomość

hGXkp1.png
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Witam sie po urlopowej przerwie- oj ciezko jest.

Do pielegnacji wlosow proponuje ten olejek i nekter. Rewelacyjne.

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/105d4c2761b1.jpg
    Az musze poczytac, bo moje wlosy tez wymagaja naprawy po tych wszystkich hormnalnych historiach

syy2tv73m6q3ba1l.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2015, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Włosy nie są złe, ale trza je wspomóc. Bardziej się kudlaca i nie mogę ich za skarby ułożyć. Poszukam tych olejków :-) spasiba :-)

Ps. Paszcza pokaze ale wieczorem jak będę w domu. Teraz jestem w robocie :-) wyglądam normalnie bez żadnych fajerwerków ;-)

Bliska 77, paszczakin, Aasiula lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Baby

Nie nadrobie wszystkiego, doczytalam tylko ze:
    Sabinki corka chora, wiec zdrowia dla Niej
    Simba,i jak lansik z twixami?
    No i znowu zapomnialam co mialam komu pisac :/
    Aha, Bozia- jak oceniasz Onyx? Bomam zamiar zafundowac sobie czytnik, tylko nie wiem kory wybrac? Na pewno taki zeby mial ekran paper like, ale co z formatami? podobno amazon nie czyta wszystkich czy moze jakis inny nie czyta, albo pozyczac sobie nie mozna? nie znam sie na tym kompletnie. Macie jakies rady w tej sprawie?

Bliska 77, Sabina, gosia7122, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • kubecek Ekspertka

Wysłany: 2 lutego 2015, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Laski potrzebuje pomocy, rady...
    W sobotę zrobiłam moim włosom rewolucję. Najpierw dekoloryzacja a potem nowy kolor i refleksy :-) jestem prawie blondi :-)
    Tylko jak mam teraz pomóc moim włosom? Teraz używam maski elseve. Ale potrzebuje coś do jeszcze żeby je lepiej nawilzyc i poprawic ich kondycję. Może coś na suche włosy?
    a moze spróbuj olejowana mi to mega pomogło :) nie widze an rozdwojonych końcowek fajnie sie układają i cosik ich sie duzoooo zrobiło :D

Każdy człowiek jest jak księżyc - Ma swoją drugą stronę której nie pokazuje nikomu
    http://jpdwa.blogspot.de/2014/06/modlitwa-mazonkow-o-dar-potomstwa.html

0e3d986850.png
  • kubecek Ekspertka

Wysłany: 2 lutego 2015, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja dzis zrobiłam test i niestety negatyw no cóż mogłam sie innego spodziewac

Każdy człowiek jest jak księżyc - Ma swoją drugą stronę której nie pokazuje nikomu
    http://jpdwa.blogspot.de/2014/06/modlitwa-mazonkow-o-dar-potomstwa.html

0e3d986850.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co to jest olejowanie??

znam olejowanie podłogi ale włosy?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2015, 12:26

Mega lubi tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gdzie ANdżej? Tupek w domu?

Bliska 77 lubi tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2015, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kubecek wrote:

Może jutro będzie pozytywny.A jak nie, to ja się przekonałam, że po tygodniu smutek mija i wewnętrzne nastawienie się zmienia na lepsze.

moremi, Bliska 77, kapturnica lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2015, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zaś dziś się głowię, czy owulację to już miałam czy jeszcze tuż przed. Śluzy mnie w błąd wprowadzają, jakiś dziwny ten cykl.

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Gdzie ANdżej? Tupek w domu?
    no właśnie

syy2tv73m6q3ba1l.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2015, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kubecek wrote:

Np. ciąży :-)

Sabina, Bliska 77, gretka, iwcia77, kubecek, BISCA, kkisia lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    co to jest olejowanie??

znam olejowanie podłogi ale włosy?

to moze czeba sie na podlodze polozyc przy okazji olejowania tejze ;)

a tak na serio:
    http://urodaizdrowie.pl/olejowanie-wlosow-na-czym-polega-i-jakie-sa-efekty#&panel1-1

moremi, Bliska 77, Reni, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • slash Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:
    Bry,

Nie załapałam się na sobotnią sesję zdjęciową :-(.

Co do gadżetów dla niemowląt.
    Podgrzewacz dostaliśmy, ale chyba jakiś trefny. Dwa razy go używałam, ale i tak z 10 minut trzeba czekać aż się podgrzeje. Poza tym mleko w nim podgrzane jest za gorące dla Wojtka. Zawsze mamy przegotowaną zimna wodę, a gorącą raz, dwa, trzy grzejemy w czajniku. 2/3 zimnej i 1/3 gorącej wody i jest ok. Na razie nie planujemy jakiś wypraw, więc dajemy radę bez podgrzewacza.
    Wyparzacza nie mamy. Myjemy butelkę, smoczek i zalewamy wrzątkiem.
    Termometr na bezdotykowy na podczerwień kupiłam po pierwszym szczepieniu, w razie czego. Jakoś nie wyobrażam sobie wkładać małemu coś do ucha, albo do pupy.

Moja mama też ma humorki, ale faktem jest że hormony ciążowe robią swoje. W lipcu to się tak z nią pokłóciłam, że całą noc nie spałam. i zawsze jak nie ma argumentu, to chociaż sama zaczyna to kończy "dajcie mi spokój" i foch.

jakiej firmy masz termometr?

Bliska 77 lubi tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • slash Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie.
    No ciekawe co przyniesie dzien.
    Mi jakos nastrój się poprawił. Alę męża trzyma - zniechęciłsię do moich rodziców, głownie mamy - nie wiem kiedy mu przejdzie i czy kiedykolwiek mężowi przejdzie.
    Ja juz z rodzicami rozmawiałam chwile tak normalnie - chyba. Ale mój mąż nie ma zamiaru schodzic na dół i ich oglądać tak mi powiedział.
    ehhhhh - co ja mam począć......?

Bliska 77, iwcia77, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • slash Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka1979 wrote:
    Może Twoja siostra coś nagadała na niego
    nie mam pojecia

klz98u696p33kjce.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wiem ze temat czytnikow macie w dupie ;) bo pieluchy, podgrzewacze i kupy sa na topie ;) ale jesli ktoras ma taki czytacz to niech sie podzieli wrazeniami :)

Bliska 77, moremi, peppapig, Aasiula, kapturnica, iwcia77, BISCA, kkisia lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2015, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To intensywnie swiecące słońce jednak mnie rozprasza, od godziny nie mogę zabrać się za papiery.

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Ja wiem ze temat czytnikow macie w dupie ;) bo pieluchy, podgrzewacze i kupy sa na topie ;) ale jesli ktoras ma taki czytacz to niech sie podzieli wrazeniami :)
    A do mnie czytniki nie przemawiaja, mialam przez jakis czas na probe pozyczony ale tak jak wczoraj napisalam, wole ksiazke "z kwi i kosci"

Bursztyn, kapturnica, gosia7122, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

‹‹ 7215 7216 7217 7218 7219 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ