35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPyszną zupkę ugotowalam
Dynia malutka, marchewka x2, cebula, 1/3 pora, 1 pietruszka, szklanka czerwonej soczewicy suszonej, tymianek, rozmaryn, sol, pieprz, lyzka oliwy, imbir tarkowany, 1 zabek czosnku. I na kremMargolcia88, mamatrojki80, Bliska 77, kubecek, Zofia8, gosia7122, Iwone, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Witam sie po urlopowej przerwie- oj ciezko jest.
Do pielegnacji wlosow proponuje ten olejek i nekter. Rewelacyjne.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/105d4c2761b1.jpg -
nick nieaktualnyWłosy nie są złe, ale trza je wspomóc. Bardziej się kudlaca i nie mogę ich za skarby ułożyć. Poszukam tych olejków
spasiba
Ps. Paszcza pokaze ale wieczorem jak będę w domu. Teraz jestem w robociewyglądam normalnie bez żadnych fajerwerków
Bliska 77, paszczakin, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Czesc Baby
Nie nadrobie wszystkiego, doczytalam tylko ze:
Sabinki corka chora, wiec zdrowia dla Niej
Simba,i jak lansik z twixami?
No i znowu zapomnialam co mialam komu pisac
Aha, Bozia- jak oceniasz Onyx? Bomam zamiar zafundowac sobie czytnik, tylko nie wiem kory wybrac? Na pewno taki zeby mial ekran paper like, ale co z formatami? podobno amazon nie czyta wszystkich czy moze jakis inny nie czyta, albo pozyczac sobie nie mozna? nie znam sie na tym kompletnie. Macie jakies rady w tej sprawie?
Bliska 77, Sabina, gosia7122, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Laski potrzebuje pomocy, rady...
W sobotę zrobiłam moim włosom rewolucję. Najpierw dekoloryzacja a potem nowy kolor i refleksyjestem prawie blondi
Tylko jak mam teraz pomóc moim włosom? Teraz używam maski elseve. Ale potrzebuje coś do jeszcze żeby je lepiej nawilzyc i poprawic ich kondycję. Może coś na suche włosy?nie widze an rozdwojonych końcowek fajnie sie układają i cosik ich sie duzoooo zrobiło
-
nick nieaktualnykubecek wrote:ja dzis zrobiłam test i niestety negatyw no cóż mogłam sie innego spodziewac
Może jutro będzie pozytywny.A jak nie, to ja się przekonałam, że po tygodniu smutek mija i wewnętrzne nastawienie się zmienia na lepsze.moremi, Bliska 77, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:co to jest olejowanie??
znam olejowanie podłogi ale włosy?
to moze czeba sie na podlodze polozyc przy okazji olejowania tejze
a tak na serio:
http://urodaizdrowie.pl/olejowanie-wlosow-na-czym-polega-i-jakie-sa-efekty#&panel1-1moremi, Bliska 77, Reni, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość
-
mysza1975 wrote:Bry,
Nie załapałam się na sobotnią sesję zdjęciową.
Co do gadżetów dla niemowląt.
Podgrzewacz dostaliśmy, ale chyba jakiś trefny. Dwa razy go używałam, ale i tak z 10 minut trzeba czekać aż się podgrzeje. Poza tym mleko w nim podgrzane jest za gorące dla Wojtka. Zawsze mamy przegotowaną zimna wodę, a gorącą raz, dwa, trzy grzejemy w czajniku. 2/3 zimnej i 1/3 gorącej wody i jest ok. Na razie nie planujemy jakiś wypraw, więc dajemy radę bez podgrzewacza.
Wyparzacza nie mamy. Myjemy butelkę, smoczek i zalewamy wrzątkiem.
Termometr na bezdotykowy na podczerwień kupiłam po pierwszym szczepieniu, w razie czego. Jakoś nie wyobrażam sobie wkładać małemu coś do ucha, albo do pupy.
Moja mama też ma humorki, ale faktem jest że hormony ciążowe robią swoje. W lipcu to się tak z nią pokłóciłam, że całą noc nie spałam. i zawsze jak nie ma argumentu, to chociaż sama zaczyna to kończy "dajcie mi spokój" i foch.
jakiej firmy masz termometr?Bliska 77 lubi tę wiadomość
-
Witajcie.
No ciekawe co przyniesie dzien.
Mi jakos nastrój się poprawił. Alę męża trzyma - zniechęciłsię do moich rodziców, głownie mamy - nie wiem kiedy mu przejdzie i czy kiedykolwiek mężowi przejdzie.
Ja juz z rodzicami rozmawiałam chwile tak normalnie - chyba. Ale mój mąż nie ma zamiaru schodzic na dół i ich oglądać tak mi powiedział.
ehhhhh - co ja mam począć......?Bliska 77, iwcia77, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bursztyn wrote:Ja wiem ze temat czytnikow macie w dupie
bo pieluchy, podgrzewacze i kupy sa na topie
ale jesli ktoras ma taki czytacz to niech sie podzieli wrazeniami
Bursztyn, kapturnica, gosia7122, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość