X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2015, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pyszną zupkę ugotowalam :-)
    Dynia malutka, marchewka x2, cebula, 1/3 pora, 1 pietruszka, szklanka czerwonej soczewicy suszonej, tymianek, rozmaryn, sol, pieprz, lyzka oliwy, imbir tarkowany, 1 zabek czosnku. I na krem

Margolcia88, mamatrojki80, Bliska 77, kubecek, Zofia8, gosia7122, Iwone, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

• Natka_79 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorbie a ta dynie to normalnie obierasz i kroisz? Bez pieczenia ?

dorbie lubi tę wiadomość

hGXkp1.png
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Witam sie po urlopowej przerwie- oj ciezko jest.

Do pielegnacji wlosow proponuje ten olejek i nekter. Rewelacyjne.

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/105d4c2761b1.jpg
    Az musze poczytac, bo moje wlosy tez wymagaja naprawy po tych wszystkich hormnalnych historiach

syy2tv73m6q3ba1l.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2015, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Włosy nie są złe, ale trza je wspomóc. Bardziej się kudlaca i nie mogę ich za skarby ułożyć. Poszukam tych olejków :-) spasiba :-)

Ps. Paszcza pokaze ale wieczorem jak będę w domu. Teraz jestem w robocie :-) wyglądam normalnie bez żadnych fajerwerków ;-)

Bliska 77, paszczakin, Aasiula lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Baby

Nie nadrobie wszystkiego, doczytalam tylko ze:
    Sabinki corka chora, wiec zdrowia dla Niej
    Simba,i jak lansik z twixami?
    No i znowu zapomnialam co mialam komu pisac :/
    Aha, Bozia- jak oceniasz Onyx? Bomam zamiar zafundowac sobie czytnik, tylko nie wiem kory wybrac? Na pewno taki zeby mial ekran paper like, ale co z formatami? podobno amazon nie czyta wszystkich czy moze jakis inny nie czyta, albo pozyczac sobie nie mozna? nie znam sie na tym kompletnie. Macie jakies rady w tej sprawie?

Bliska 77, Sabina, gosia7122, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • kubecek Ekspertka

Wysłany: 2 lutego 2015, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Laski potrzebuje pomocy, rady...
    W sobotę zrobiłam moim włosom rewolucję. Najpierw dekoloryzacja a potem nowy kolor i refleksy :-) jestem prawie blondi :-)
    Tylko jak mam teraz pomóc moim włosom? Teraz używam maski elseve. Ale potrzebuje coś do jeszcze żeby je lepiej nawilzyc i poprawic ich kondycję. Może coś na suche włosy?
    a moze spróbuj olejowana mi to mega pomogło :) nie widze an rozdwojonych końcowek fajnie sie układają i cosik ich sie duzoooo zrobiło :D

Każdy człowiek jest jak księżyc - Ma swoją drugą stronę której nie pokazuje nikomu
    http://jpdwa.blogspot.de/2014/06/modlitwa-mazonkow-o-dar-potomstwa.html

0e3d986850.png
  • kubecek Ekspertka

Wysłany: 2 lutego 2015, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja dzis zrobiłam test i niestety negatyw no cóż mogłam sie innego spodziewac

Każdy człowiek jest jak księżyc - Ma swoją drugą stronę której nie pokazuje nikomu
    http://jpdwa.blogspot.de/2014/06/modlitwa-mazonkow-o-dar-potomstwa.html

0e3d986850.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co to jest olejowanie??

znam olejowanie podłogi ale włosy?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2015, 12:26

Mega lubi tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gdzie ANdżej? Tupek w domu?

Bliska 77 lubi tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2015, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kubecek wrote:

Może jutro będzie pozytywny.A jak nie, to ja się przekonałam, że po tygodniu smutek mija i wewnętrzne nastawienie się zmienia na lepsze.

moremi, Bliska 77, kapturnica lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2015, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zaś dziś się głowię, czy owulację to już miałam czy jeszcze tuż przed. Śluzy mnie w błąd wprowadzają, jakiś dziwny ten cykl.

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Gdzie ANdżej? Tupek w domu?
    no właśnie

syy2tv73m6q3ba1l.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2015, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kubecek wrote:

Np. ciąży :-)

Sabina, Bliska 77, gretka, iwcia77, kubecek, BISCA, kkisia lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    co to jest olejowanie??

znam olejowanie podłogi ale włosy?

to moze czeba sie na podlodze polozyc przy okazji olejowania tejze ;)

a tak na serio:
    http://urodaizdrowie.pl/olejowanie-wlosow-na-czym-polega-i-jakie-sa-efekty#&panel1-1

moremi, Bliska 77, Reni, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • slash Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:
    Bry,

Nie załapałam się na sobotnią sesję zdjęciową :-(.

Co do gadżetów dla niemowląt.
    Podgrzewacz dostaliśmy, ale chyba jakiś trefny. Dwa razy go używałam, ale i tak z 10 minut trzeba czekać aż się podgrzeje. Poza tym mleko w nim podgrzane jest za gorące dla Wojtka. Zawsze mamy przegotowaną zimna wodę, a gorącą raz, dwa, trzy grzejemy w czajniku. 2/3 zimnej i 1/3 gorącej wody i jest ok. Na razie nie planujemy jakiś wypraw, więc dajemy radę bez podgrzewacza.
    Wyparzacza nie mamy. Myjemy butelkę, smoczek i zalewamy wrzątkiem.
    Termometr na bezdotykowy na podczerwień kupiłam po pierwszym szczepieniu, w razie czego. Jakoś nie wyobrażam sobie wkładać małemu coś do ucha, albo do pupy.

Moja mama też ma humorki, ale faktem jest że hormony ciążowe robią swoje. W lipcu to się tak z nią pokłóciłam, że całą noc nie spałam. i zawsze jak nie ma argumentu, to chociaż sama zaczyna to kończy "dajcie mi spokój" i foch.

jakiej firmy masz termometr?

Bliska 77 lubi tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • slash Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie.
    No ciekawe co przyniesie dzien.
    Mi jakos nastrój się poprawił. Alę męża trzyma - zniechęciłsię do moich rodziców, głownie mamy - nie wiem kiedy mu przejdzie i czy kiedykolwiek mężowi przejdzie.
    Ja juz z rodzicami rozmawiałam chwile tak normalnie - chyba. Ale mój mąż nie ma zamiaru schodzic na dół i ich oglądać tak mi powiedział.
    ehhhhh - co ja mam począć......?

Bliska 77, iwcia77, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • slash Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka1979 wrote:
    Może Twoja siostra coś nagadała na niego
    nie mam pojecia

klz98u696p33kjce.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wiem ze temat czytnikow macie w dupie ;) bo pieluchy, podgrzewacze i kupy sa na topie ;) ale jesli ktoras ma taki czytacz to niech sie podzieli wrazeniami :)

Bliska 77, moremi, peppapig, Aasiula, kapturnica, iwcia77, BISCA, kkisia lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2015, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To intensywnie swiecące słońce jednak mnie rozprasza, od godziny nie mogę zabrać się za papiery.

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Ja wiem ze temat czytnikow macie w dupie ;) bo pieluchy, podgrzewacze i kupy sa na topie ;) ale jesli ktoras ma taki czytacz to niech sie podzieli wrazeniami :)
    A do mnie czytniki nie przemawiaja, mialam przez jakis czas na probe pozyczony ale tak jak wczoraj napisalam, wole ksiazke "z kwi i kosci"

Bursztyn, kapturnica, gosia7122, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

‹‹ 7215 7216 7217 7218 7219 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ