X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Simba Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :)
    Anna Maria - my chyba naprawde mieszkamy po sasiedzku.
    Melduje ze Twixy zaliczyly w sobote pierwszy spacer w wozku :) M strasznie panikowal i chcial przejsc tylko do konca ulicy i wracac, ale przeciez ja sie musialam troche polansowac, poza tym upilam sie swiezym powietrzem i poszlismy jeszcze do apteki :)
    Chyba zaczyna nas dopadac zmeczenie - wczoraj nastawilam pranie, a potem M mial je wlozyc do suszarki. Wrocil i mowi ze nasza pralka tak je odwirowala ze bylo prawie suche ale i tak je wlozyl do suszarki. Dzisiaj rano je przyniosl, a kiedy zaczelam je skladac to zobaczylam ze jest brudne :-/ Ja nie wlaczylam pralki, on wysuszyl suche nie wyprane pranie :)
    Zaczynam sie rozgladac za "pania" do pomocy.
    Chociaz hola, hola.. moja mama przyjezdza w sobote...Olaboga! Nooo...sie zobaczy...
    Wszystko u Was ok? Elfy, Kapty gratki :) Reszta kciuki i kissy

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2015, 09:34

Margolcia88, Aasiula, gretka, Reni, kapturnica, Bozia3, anna maria, Sabina, Arwena, paszczakin, agp, caffe, Mega, Pusurek, moremi, Bliska 77, Bursztyn, gosia7122, Iwone, inessa, iwcia77, ania.g, BISCA, Mala79, mama78, kkisia, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2015, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :) Piękne słońce świeci :)wiosna dosłownie :)

Aasiula, anna maria, Sabina, Bliska 77, gosia7122, Mala79, kkisia lubią tę wiadomość

• Natka_79 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry,
    zaspałam...tzn. obudziłąm sie o czasie ale jeszcze chciałam poleżeć 5 min no i z 5 min zrobiła się prawie godzinka :/
    Co do testów, to ja też robiłam po cichu :) a że mój mąż jest z tych co to rano są nieprzytomni to czekałam aż się dobudzi a i tak niedowierzał :) no ale jak przyjdzie pora kiedy to po raz 3 zobaczę pozytywny test to zamierzam go budzic od razu ;)

kapturnica, Aasiula, dorbie, anna maria, moremi, Bliska 77, slash, gosia7122, kkisia lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • Simba Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    oda do pochwy

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/58cdf48f3af5.png
    Heheheheh :)

Aasiula lubi tę wiadomość

a8vSp1.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Paszcza jak tam ,bebol sie powiekszyl?

Teraz juz nie tak gwaltownie, dalej mieszcze sie w swoja zimowa kurtke nieciazowa.. Wygladam w niej troche jak balwan (bo jasna jest), no ale w koncu jest zima ;)
    W zeszlym tygodniu mialalm jakies 2 dni jazdy z zatrzymaniem wody w organizmie i wywaleniem bebola (wtedy brakowalo mi co najmniej 6 cm, zeby zapiac kurtke), ale teraz juz wrocilo do normy..

Ta kurtka to moj taki wykladnik, bo jak bylam wydeta po IVF i hormonach, to cisnela mnie i w brzuchu i w cyckach.. Potem mi to przeszlo, ale teraz to ja prosze o koniec zimy, bo za 2-3 tygodnie to juz mi tylko przyjdzie w kocu dziure wyciac i jako ponczo nosic..

Simba, Aasiula, anna maria, Sabina, Mega, moremi, Bliska 77, gosia7122, iwcia77, BISCA, kkisia lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2015, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sądzę, że zimy już nie będzie, więc spokojnie z tą kurtką

• gretka Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry , u mnie snieznie i dalej przybywa....
    Do teraz nadrobilam, ale co dalej jak m ma 2 dni wolnego wlasnie z powodu pogody?
    Prosze zrobic prezent i za bardzo nie szalec, ew. przygotowac sciage :-)

Aasiula, anna maria, moremi, Bliska 77, kkisia lubią tę wiadomość

gretka
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien doberek ;D

anna maria lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2015, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja podziwiam te, które dadzą radę nadrabiać, ja nie...

iwcia77 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2015, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Coś tu było o mamach i teściowych. Ja z tych co nie dadzą rady mieszkać wspólnie. U teściowej to jeszcze wytrzymam, nawet całe lato,ale to tak urlopowo; może dlatego ,że jednak człowiek jakoś się pilnuje, bo to nie mama - dom teściowej, więc w sumie jej zasady. Zresztą strasznie troskliwa jest. No ale z mamą to parę godzin i mam dość.

Arwena, moremi, slash, gretka, kkisia lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba 4 godz.i jezdem u Ciebie:-)
    Simba wrote:
    :)
    Anna Maria - my chyba naprawde mieszkamy po sasiedzku.
    Melduje ze Twixy zaliczyly w sobote pierwszy spacer w wozku :) M strasznie panikowal i chcial przejsc tylko do konca ulicy i wracac, ale przeciez ja sie musialam troche polansowac, poza tym upilam sie swiezym powietrzem i poszlismy jeszcze do apteki :)
    Chyba zaczyna nas dopadac zmeczenie - wczoraj nastawilam pranie, a potem M mial je wlozyc do suszarki. Wrocil i mowi ze nasza pralka tak je odwirowala ze bylo prawie suche ale i tak je wlozyl do suszarki. Dzisiaj rano je przyniosl, a kiedy zaczelam je skladac to zobaczylam ze jest brudne :-/ Ja nie wlaczylam pralki, on wysuszyl suche nie wyprane pranie :)
    Zaczynam sie rozgladac za "pania" do pomocy.
    Chociaz hola, hola.. moja mama przyjezdza w sobote...Olaboga! Nooo...sie zobaczy...
    Wszystko u Was ok? Elfy, Kapty gratki :) Reszta kciuki i kissy

moremi, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Św. Anna Mario od Wiatrów - czy mogłabyś kochaniutka pokazać się jeszcze na 5 min na fotce? Przegapiłam ostatnią sesję.. :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2015, 10:21

Aasiula, Sabina, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Simba 4 godz.i jezdem u Ciebie:-)

Anna Maria, nie jedz do niej, chodz do mnie- u mnie pieknie slonce swieci i niebieskie niebo ;)

Bozia3, anna maria, Sabina, Margolcia88, moremi, Bliska 77, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margolcia88 wrote:
    Ja sądzę, że zimy już nie będzie, więc spokojnie z tą kurtką

no ja mam nadzieje- u nas zawsze jest wiosna wczesniej niz w polszy ;)
    takie widoki mam w ogrodzie na koniec lutego:

wiosna.jpg

i na to licze w tym roku, bo w zeszlym wiosna byla beznadziejna (wysieklo mi mrozem setki krokusow w marcu), to sie teraz musi wyrownac..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2015, 10:33

Aasiula, Sabina, gretka, Margolcia88, Bozia3, dorbie, Pusurek, moremi, Bliska 77, gosia7122, inessa, iwcia77, BISCA, kkisia lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2015, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margolcia88 wrote:
    No ja podziwiam te, które dadzą radę nadrabiać, ja nie...
    Ja też nie :-(

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2015, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja właśnie wróciłam do domku, nie uwierzycie jakiego mam wkur... z samego rańca :-( 4.20 pobudka; 5.20 wyjazd do pracy; 6.30 siadam przed kompem - internet nie działa, a bez z tego ani rusz z robotą :-(, wiec walczę przepinam, wypinam kabelki i nic... dzwonię do dostawcy internetu, a on na to, że serwis będzie tak między 12, a 15, bo jakieś urządzonko wysiadło. O 15 to ja już jestem po pracy... więc telefon do prezeski, i co to idź do domu :-) wszystko git, tylko po co o 4.20 była ta pobudka :-(. Matko, mam nadzieję, że nie spełnią się powiedzenia jaki poniedziałek, taki cały tydzień, bo będzie gruuubo.

A tak apropo`s różnych ułatwień (teraz skończyłam nadrabiać :-) - mam zapłon co nie?), to ja w prezencie od koleżanek dostał full zestaw, sterylizator, podgrzewacz, termometr w smoczku, elektroniczną nianię i jeszcze kilka innych drobiazgów. Sterylizator tak do 3 miesiąca używałam prawie na non stopie (sfiksowana mama pierwszego dziecka), później już rzadziej, a kiedy Natalka zaczęła pełzać, potem raczkować i podjadać ziemię z kwiatków, to doszliśmy z monż do wniosku, że ta sterylizacja to chyba nam potrzebna, a nie małej... podgrzewacz przydał się tez na chwilę, potem kupiliśmy czajnik z możliwością trzymania określonej temperatury, i podgrzewania do określonej temp.i to chyba bardziej ułatwiło nam życie niż podgrzewacz, także tak naprawdę ciężko wyczuć co i jak, chyba każda z nas na własnej skórze się przekonuje co komu potrzebne :-)

Sabina, Bozia3, Mega, Margolcia88, dorbie, moremi, paszczakin, Bliska 77, gosia7122, gretka, Arwena, kkisia lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry... Młoda chora, wieczorem gorączka prawie 39 stopni, wiec dzisiaj wycieczka do lekarza, dopiero na 14, tyle chorych dzieciaków jest...

Sabina, gosia7122 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2015, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O, to wysoka temperatura! Zdrowia życzę.

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2015, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    no ja mam nadzieje- u nas zawsze jest wiosna wczesniej niz w polszy ;)
    takie widoki mam w ogrodzie na koniec lutego:

wiosna.jpg

i na to licze w tym roku, bo w zeszlym wiosna byla beznadziejna (wysieklo mi mrozem setki krokusow w marcu), to sie teraz musi wyrownac..[/QUOTE
    I takie cudne masz tam krokusy? A gdzie to takie rosną?

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2015, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laski potrzebuje pomocy, rady...
    W sobotę zrobiłam moim włosom rewolucję. Najpierw dekoloryzacja a potem nowy kolor i refleksy :-) jestem prawie blondi :-)
    Tylko jak mam teraz pomóc moim włosom? Teraz używam maski elseve. Ale potrzebuje coś do jeszcze żeby je lepiej nawilzyc i poprawic ich kondycję. Może coś na suche włosy?

moremi, paszczakin, dorbie, kubecek, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

‹‹ 7213 7214 7215 7216 7217 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ