35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
MartaDidi wrote:Dziewczyny a co Wy robicie z tymi ubrankami? Sprzedajecie, oddajecie? Czy kitracie gdzies na poddaszu, jak ja na ten przyklad?
u nas ciuchy kraza- od jednego dziecia do drugiego.. ja pewnie tez Kartoflowe i odziedziczone oddam komus (jesli zdaze), a potem, jesli uda nam sie dorobic rodzenstowo to do nas wroca..
nick nieaktualny, Aasiula, moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
U dziadkow mieszkaja, tata zmarl dwa lata temu, w wiadomosciach mowili, jak dzieci zasna to w ne ie poszukam namiarow itp i w tygodniu wysle na pewno, tylko tyle moge zrobic....MartaDidi wrote:A co to za rodzina? Czego potrzebuja? Daj namiar...
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Ja nic nie wiem... NIe mam telewizji...Bliska 77 wrote:Dokladnie, dzieciaki oprocz spraw materialnych stracily kogos najcenniejszego.... musze przejrzec co mam chociaz jakies ieple ubrania i moze pluszki, straszne to wszystkoMateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę

-
ok. To poszukaj prosze...Bliska 77 wrote:U dziadkow mieszkaja, tata zmarl dwa lata temu, w wiadomosciach mowili, jak dzieci zasna to w ne ie poszukam namiarow itp i w tygodniu wysle na pewno, tylko tyle moge zrobic....Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę

-
Pusurek wrote:Rispekt.
Jak mowi Marta, rura zmieknie ci pozniej...
Se mieknac moze.. Wyjscia nie mamy..
To tez jest kwestia w jakim spoleczenstwie sie zyje- Belgowie oddaja dzieciaki 3 miesieczne do zloba (tyle trwa macierzynski) i zyja.. W systemie, w ktorym ja pracuje babki wracaja z reguly po 6 miechach.. My kartofla zapakujemy do zloba w wieku 8 miesiecy. To i tak "dlugo" bedzie tylko z nami..
moremi, nick nieaktualny, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Ja teraz tez doczytałam w internecie - tez nic nie słyszałam. 4 dzieci w wieku od 2 do 9 lat. Tragedia.
To są dopiero problemy a nie tam takie zgrzyty rodzinne. I obrazanie się na innych domowników. Ciekawe czy moja mama to widziała, na pewno bo ona wszystkie wiadomosci oglądaa mimo to chodzi sfochowana na innych.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2015, 20:55
MartaDidi, Bliska 77, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
A ja powzielam dzis decyzje o zamontowaniu kamer w domu... Mam dosc zniszczen, za ktore nikt nie odpowieda... Nie ma winnych, nikt nic nie wie, a ja odnajduje zepsute rzeczy i zamiast sobie spokojnie sączyć wino- wypijam je jednym haustem z nerwow...
Aasiula, Iwone, moremi, nick nieaktualny, Bliska 77, caffe, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny, BISCA, gretka lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę
-
Tu nie ma namiarow, ale mozecie zobaczyc, o co chodzi.. dzieciaki sa u babci, ale nie maja warunkow, zeby tam zostac..
http://m.wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,117915,17340170,35_letnia_kobieta_uratowala_4_dzieci__Sama_zginela.html -
Paszczak, zaprawdę powiadam ja Tobie... Serce Wam pęknie...paszczakin wrote:Se mieknac moze.. Wyjscia nie mamy..
To tez jest kwestia w jakim spoleczenstwie sie zyje- Belgowie oddaja dzieciaki 3 miesieczne do zloba (tyle trwa macierzynski) i zyja.. W systemie, w ktorym ja pracuje babki wracaja z reguly po 6 miechach.. My kartofla zapakujemy do zloba w wieku 8 miesiecy. To i tak "dlugo" bedzie tylko z nami..
paszczakin, kapturnica, Aasiula, nick nieaktualny, moremi, caffe, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
MartaDidi wrote:Paszczak, zaprawdę powiadam ja Tobie... Serce Wam pęknie...
No Marta, ale ja przeciez nie mowie, ze nie.. Pewnie bede ryczec razem z Kartoflem, albo moze i on mniej niz ja.. Takie zycie- trzeba dokonywac wyborow..
Edit:
bede miala dodatkowa motywacje, zeby drugie szybko robic i wracac do domu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2015, 20:59
MartaDidi, kapturnica, Aasiula, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Pusurku, Mati ostatnio byl na kempingu w jakiejs pipidowie, kurde,jak zobaczylam foty, to myslalam, ze jest w Saint Tropez... Nasze kapieliska moga im buty czyscic...A z lekarza tez tam korzystali, pelna profeska...i bardzo zyczliwie nastawieni...Pusurek wrote:Ja raczej nie o stereotypach... Wolalabym uniknac np. wizyty tam u lekarza, jak mi dziecko nagle zachoruje. I pewnie paru innych rzeczy tez wolalabym tam uniknac...
nick nieaktualny, Bliska 77, Aasiula, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Ja wiem Paszczus... tak tylko w melancholie wpadlam, ja ryczalam, jak Malego w domu zostawialam z nianka...paszczakin wrote:No Marta, ale ja przeciez nie mowie, ze nie.. Pewnie bede ryczec razem z Kartoflem, albo moze i on mniej niz ja.. Takie zycie- trzeba dokonywac wyborow..
Edit:
bede miala dodatkowa motywacje, zeby drugie szybko robic i wracac do domu
nick nieaktualny, nick nieaktualny, paszczakin, caffe, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMartaDidi wrote:Pusurku, Mati ostatnio byl na kempingu w jakiejs pipidowie, kurde,jak zobaczylam foty, to myslalam, ze jest w Saint Tropez... Nasze kapieliska moga im buty czyscic...A z lekarza tez tam korzystali, pelna profeska...i bardzo zyczliwie nastawieni...
Ja byłam w ostatnie wakacje w Bułgarii, a tak nam wszyscy głowę suszyli, ze to relikt czasów PRL, a było super i słońce gwarantowane.
MartaDidi, Aasiula, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Slash, bo każda mama czy teściowa jest dobra, pod warunkiem że się z nią nie mieszka. Im dalej, tym lepiejslash wrote:Teraz rozumiem dlaczego mówią że domy w których mieszkaja przynajmniej dwa pokolenia nigdy nie uchronia się od zgrzytów.
MartaDidi, nick nieaktualny, slash, moremi, nick nieaktualny, iwcia77, gretka, nick nieaktualny lubią tę wiadomość