X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    Dziewczyny a co Wy robicie z tymi ubrankami? Sprzedajecie, oddajecie? Czy kitracie gdzies na poddaszu, jak ja na ten przyklad?

u nas ciuchy kraza- od jednego dziecia do drugiego.. ja pewnie tez Kartoflowe i odziedziczone oddam komus (jesli zdaze), a potem, jesli uda nam sie dorobic rodzenstowo to do nas wroca..

mamatrojki80, Aasiula, moremi, Sabina, kkisia, Mega, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    Rozumiem doskonale... Ja juz zahartowana w tej samotnosci... Poplaczesz ze 3 miesiace i staniesz na nogi...
    Oj dziewczyny...

syy2tv73m6q3ba1l.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2015, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    A co to za rodzina? Czego potrzebuja? Daj namiar...

Ja też chcę.

iwcia77 lubi tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    A co to za rodzina? Czego potrzebuja? Daj namiar...
    U dziadkow mieszkaja, tata zmarl dwa lata temu, w wiadomosciach mowili, jak dzieci zasna to w ne ie poszukam namiarow itp i w tygodniu wysle na pewno, tylko tyle moge zrobic....

iwcia77 lubi tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• MartaDidi Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    Dokladnie, dzieciaki oprocz spraw materialnych stracily kogos najcenniejszego.... musze przejrzec co mam chociaz jakies ieple ubrania i moze pluszki, straszne to wszystko
    Ja nic nie wiem... NIe mam telewizji...

Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę :-)
  • MartaDidi Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    U dziadkow mieszkaja, tata zmarl dwa lata temu, w wiadomosciach mowili, jak dzieci zasna to w ne ie poszukam namiarow itp i w tygodniu wysle na pewno, tylko tyle moge zrobic....
    ok. To poszukaj prosze...

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    Ja nic nie wiem... NIe mam telewizji...
    Wczesniej w internecie przeczytalam

syy2tv73m6q3ba1l.png

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Rispekt. ;-) Jak mowi Marta, rura zmieknie ci pozniej...

Se mieknac moze.. Wyjscia nie mamy..

To tez jest kwestia w jakim spoleczenstwie sie zyje- Belgowie oddaja dzieciaki 3 miesieczne do zloba (tyle trwa macierzynski) i zyja.. W systemie, w ktorym ja pracuje babki wracaja z reguly po 6 miechach.. My kartofla zapakujemy do zloba w wieku 8 miesiecy. To i tak "dlugo" bedzie tylko z nami..

moremi, Sabina, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • slash Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja teraz tez doczytałam w internecie - tez nic nie słyszałam. 4 dzieci w wieku od 2 do 9 lat. Tragedia.
    To są dopiero problemy a nie tam takie zgrzyty rodzinne. I obrazanie się na innych domowników. Ciekawe czy moja mama to widziała, na pewno bo ona wszystkie wiadomosci oglądaa mimo to chodzi sfochowana na innych.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2015, 20:55

MartaDidi, Bliska 77, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • MartaDidi Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja powzielam dzis decyzje o zamontowaniu kamer w domu... Mam dosc zniszczen, za ktore nikt nie odpowieda... Nie ma winnych, nikt nic nie wie, a ja odnajduje zepsute rzeczy i zamiast sobie spokojnie sączyć wino- wypijam je jednym haustem z nerwow...

Aasiula, Iwone, moremi, Sabina, Bliska 77, caffe, Arwena, kkisia, iwcia77, Dorka1979, BISCA, gretka lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tu nie ma namiarow, ale mozecie zobaczyc, o co chodzi.. dzieciaki sa u babci, ale nie maja warunkow, zeby tam zostac..
    http://m.wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,117915,17340170,35_letnia_kobieta_uratowala_4_dzieci__Sama_zginela.html

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • MartaDidi Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Se mieknac moze.. Wyjscia nie mamy..

To tez jest kwestia w jakim spoleczenstwie sie zyje- Belgowie oddaja dzieciaki 3 miesieczne do zloba (tyle trwa macierzynski) i zyja.. W systemie, w ktorym ja pracuje babki wracaja z reguly po 6 miechach.. My kartofla zapakujemy do zloba w wieku 8 miesiecy. To i tak "dlugo" bedzie tylko z nami..
    Paszczak, zaprawdę powiadam ja Tobie... Serce Wam pęknie...

paszczakin, kapturnica, Aasiula, Pusurek, moremi, caffe, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• MartaDidi Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    Wczesniej w internecie przeczytalam
    Kurcze, ja dopiero usiadlam i oczywiscie do ovu...

Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    Paszczak, zaprawdę powiadam ja Tobie... Serce Wam pęknie...

No Marta, ale ja przeciez nie mowie, ze nie.. Pewnie bede ryczec razem z Kartoflem, albo moze i on mniej niz ja.. Takie zycie- trzeba dokonywac wyborow..

Edit:

bede miala dodatkowa motywacje, zeby drugie szybko robic i wracac do domu ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2015, 20:59

MartaDidi, kapturnica, Aasiula, Pusurek, Sabina, moremi, Arwena, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lece na filma do mauza, zajrze pozniej..

MartaDidi, mamatrojki80, Bliska 77, Aasiula, malgos741, Sabina, moremi, kkisia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • MartaDidi Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Ja raczej nie o stereotypach... Wolalabym uniknac np. wizyty tam u lekarza, jak mi dziecko nagle zachoruje. I pewnie paru innych rzeczy tez wolalabym tam uniknac...
    Pusurku, Mati ostatnio byl na kempingu w jakiejs pipidowie, kurde,jak zobaczylam foty, to myslalam, ze jest w Saint Tropez... Nasze kapieliska moga im buty czyscic...A z lekarza tez tam korzystali, pelna profeska...i bardzo zyczliwie nastawieni...

mamatrojki80, Bliska 77, Aasiula, Pusurek, ComeToMeBaby, Sabina, moremi, Arwena, kkisia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• MartaDidi Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    No Marta, ale ja przeciez nie mowie, ze nie.. Pewnie bede ryczec razem z Kartoflem, albo moze i on mniej niz ja.. Takie zycie- trzeba dokonywac wyborow..

Edit:

bede miala dodatkowa motywacje, zeby drugie szybko robic i wracac do domu ;)
    Ja wiem Paszczus... tak tylko w melancholie wpadlam, ja ryczalam, jak Malego w domu zostawialam z nianka...

Pusurek, Sabina, paszczakin, caffe, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2015, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    Pusurku, Mati ostatnio byl na kempingu w jakiejs pipidowie, kurde,jak zobaczylam foty, to myslalam, ze jest w Saint Tropez... Nasze kapieliska moga im buty czyscic...A z lekarza tez tam korzystali, pelna profeska...i bardzo zyczliwie nastawieni...

Ja byłam w ostatnie wakacje w Bułgarii, a tak nam wszyscy głowę suszyli, ze to relikt czasów PRL, a było super i słońce gwarantowane.

MartaDidi, Aasiula, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• MartaDidi Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eee... Zlote Piaski- to bardzo trendy... :-)

mamatrojki80, Pusurek, Aasiula, kkisia, Zofia8 lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    slash wrote:
    Teraz rozumiem dlaczego mówią że domy w których mieszkaja przynajmniej dwa pokolenia nigdy nie uchronia się od zgrzytów.
    Slash, bo każda mama czy teściowa jest dobra, pod warunkiem że się z nią nie mieszka. Im dalej, tym lepiej ;)

MartaDidi, mamatrojki80, slash, moremi, kkisia, iwcia77, gretka, Margolcia88 lubią tę wiadomość

‹‹ 7208 7209 7210 7211 7212 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ