X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    Dziewczyny a co Wy robicie z tymi ubrankami? Sprzedajecie, oddajecie? Czy kitracie gdzies na poddaszu, jak ja na ten przyklad?

u nas ciuchy kraza- od jednego dziecia do drugiego.. ja pewnie tez Kartoflowe i odziedziczone oddam komus (jesli zdaze), a potem, jesli uda nam sie dorobic rodzenstowo to do nas wroca..

mamatrojki80, Aasiula, moremi, Sabina, kkisia, Mega, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    Rozumiem doskonale... Ja juz zahartowana w tej samotnosci... Poplaczesz ze 3 miesiace i staniesz na nogi...
    Oj dziewczyny...

syy2tv73m6q3ba1l.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2015, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    A co to za rodzina? Czego potrzebuja? Daj namiar...

Ja też chcę.

iwcia77 lubi tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    A co to za rodzina? Czego potrzebuja? Daj namiar...
    U dziadkow mieszkaja, tata zmarl dwa lata temu, w wiadomosciach mowili, jak dzieci zasna to w ne ie poszukam namiarow itp i w tygodniu wysle na pewno, tylko tyle moge zrobic....

iwcia77 lubi tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• MartaDidi Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    Dokladnie, dzieciaki oprocz spraw materialnych stracily kogos najcenniejszego.... musze przejrzec co mam chociaz jakies ieple ubrania i moze pluszki, straszne to wszystko
    Ja nic nie wiem... NIe mam telewizji...

Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę :-)
  • MartaDidi Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    U dziadkow mieszkaja, tata zmarl dwa lata temu, w wiadomosciach mowili, jak dzieci zasna to w ne ie poszukam namiarow itp i w tygodniu wysle na pewno, tylko tyle moge zrobic....
    ok. To poszukaj prosze...

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    Ja nic nie wiem... NIe mam telewizji...
    Wczesniej w internecie przeczytalam

syy2tv73m6q3ba1l.png

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Rispekt. ;-) Jak mowi Marta, rura zmieknie ci pozniej...

Se mieknac moze.. Wyjscia nie mamy..

To tez jest kwestia w jakim spoleczenstwie sie zyje- Belgowie oddaja dzieciaki 3 miesieczne do zloba (tyle trwa macierzynski) i zyja.. W systemie, w ktorym ja pracuje babki wracaja z reguly po 6 miechach.. My kartofla zapakujemy do zloba w wieku 8 miesiecy. To i tak "dlugo" bedzie tylko z nami..

moremi, Sabina, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • slash Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja teraz tez doczytałam w internecie - tez nic nie słyszałam. 4 dzieci w wieku od 2 do 9 lat. Tragedia.
    To są dopiero problemy a nie tam takie zgrzyty rodzinne. I obrazanie się na innych domowników. Ciekawe czy moja mama to widziała, na pewno bo ona wszystkie wiadomosci oglądaa mimo to chodzi sfochowana na innych.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2015, 20:55

MartaDidi, Bliska 77, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • MartaDidi Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja powzielam dzis decyzje o zamontowaniu kamer w domu... Mam dosc zniszczen, za ktore nikt nie odpowieda... Nie ma winnych, nikt nic nie wie, a ja odnajduje zepsute rzeczy i zamiast sobie spokojnie sączyć wino- wypijam je jednym haustem z nerwow...

Aasiula, Iwone, moremi, Sabina, Bliska 77, caffe, Arwena, kkisia, iwcia77, Dorka1979, BISCA, gretka lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tu nie ma namiarow, ale mozecie zobaczyc, o co chodzi.. dzieciaki sa u babci, ale nie maja warunkow, zeby tam zostac..
    http://m.wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,117915,17340170,35_letnia_kobieta_uratowala_4_dzieci__Sama_zginela.html

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • MartaDidi Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Se mieknac moze.. Wyjscia nie mamy..

To tez jest kwestia w jakim spoleczenstwie sie zyje- Belgowie oddaja dzieciaki 3 miesieczne do zloba (tyle trwa macierzynski) i zyja.. W systemie, w ktorym ja pracuje babki wracaja z reguly po 6 miechach.. My kartofla zapakujemy do zloba w wieku 8 miesiecy. To i tak "dlugo" bedzie tylko z nami..
    Paszczak, zaprawdę powiadam ja Tobie... Serce Wam pęknie...

paszczakin, kapturnica, Aasiula, Pusurek, moremi, caffe, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• MartaDidi Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    Wczesniej w internecie przeczytalam
    Kurcze, ja dopiero usiadlam i oczywiscie do ovu...

Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    Paszczak, zaprawdę powiadam ja Tobie... Serce Wam pęknie...

No Marta, ale ja przeciez nie mowie, ze nie.. Pewnie bede ryczec razem z Kartoflem, albo moze i on mniej niz ja.. Takie zycie- trzeba dokonywac wyborow..

Edit:

bede miala dodatkowa motywacje, zeby drugie szybko robic i wracac do domu ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2015, 20:59

MartaDidi, kapturnica, Aasiula, Pusurek, Sabina, moremi, Arwena, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lece na filma do mauza, zajrze pozniej..

MartaDidi, mamatrojki80, Bliska 77, Aasiula, malgos741, Sabina, moremi, kkisia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • MartaDidi Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Ja raczej nie o stereotypach... Wolalabym uniknac np. wizyty tam u lekarza, jak mi dziecko nagle zachoruje. I pewnie paru innych rzeczy tez wolalabym tam uniknac...
    Pusurku, Mati ostatnio byl na kempingu w jakiejs pipidowie, kurde,jak zobaczylam foty, to myslalam, ze jest w Saint Tropez... Nasze kapieliska moga im buty czyscic...A z lekarza tez tam korzystali, pelna profeska...i bardzo zyczliwie nastawieni...

mamatrojki80, Bliska 77, Aasiula, Pusurek, ComeToMeBaby, Sabina, moremi, Arwena, kkisia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• MartaDidi Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    No Marta, ale ja przeciez nie mowie, ze nie.. Pewnie bede ryczec razem z Kartoflem, albo moze i on mniej niz ja.. Takie zycie- trzeba dokonywac wyborow..

Edit:

bede miala dodatkowa motywacje, zeby drugie szybko robic i wracac do domu ;)
    Ja wiem Paszczus... tak tylko w melancholie wpadlam, ja ryczalam, jak Malego w domu zostawialam z nianka...

Pusurek, Sabina, paszczakin, caffe, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2015, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    Pusurku, Mati ostatnio byl na kempingu w jakiejs pipidowie, kurde,jak zobaczylam foty, to myslalam, ze jest w Saint Tropez... Nasze kapieliska moga im buty czyscic...A z lekarza tez tam korzystali, pelna profeska...i bardzo zyczliwie nastawieni...

Ja byłam w ostatnie wakacje w Bułgarii, a tak nam wszyscy głowę suszyli, ze to relikt czasów PRL, a było super i słońce gwarantowane.

MartaDidi, Aasiula, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• MartaDidi Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eee... Zlote Piaski- to bardzo trendy... :-)

mamatrojki80, Pusurek, Aasiula, kkisia, Zofia8 lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    slash wrote:
    Teraz rozumiem dlaczego mówią że domy w których mieszkaja przynajmniej dwa pokolenia nigdy nie uchronia się od zgrzytów.
    Slash, bo każda mama czy teściowa jest dobra, pod warunkiem że się z nią nie mieszka. Im dalej, tym lepiej ;)

MartaDidi, mamatrojki80, slash, moremi, kkisia, iwcia77, gretka, Margolcia88 lubią tę wiadomość

‹‹ 7208 7209 7210 7211 7212 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ