35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Slash, a tak w przyjemniejszych tematach- macie juz imie dla malutkiej? Pochwalisz sie, czy na razie to tylko Wasz sekret?
Bliska 77, malgos741, moremi, kkisia, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Bozia, jak mi powiesz, ze planujesz wakacje z niemowlakiem w Rumunii, to sory, ale chyba nie uwierze...
Bliska 77, mamatrojki80, Pusurek, Aasiula, moremi, Arwena, kkisia, Mega, iwcia77, Zofia8 lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
nick nieaktualnypaszczakin wrote:Hehe, jak zesmy sie skarzyli na ceny zlobkow i ewentualne oczekiwanie na inny to tesciowa tez zaproponowala, ze przyjedzie pomoc..
U mnie to jest opcja "nie mam mowy".. Nie ma takiej mozliwosci- bardziej sobie cenie moje zdrowie psychyczne niz kilka stow..MartaDidi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Slash, daj sobie i im chwile.. Czasami nasze hormony tez wyolbrzymiaja skale problemu..
Ale jak taki wisielczy nastroj sie sie utrzyma to ja bym uciekala nawet na wyjmowane jakbym mogla- masz sie teraz cieszyc nowym pokoleniem, a nie denerwowac poprzednim..Bliska 77, MartaDidi, moremi, Arwena, kkisia, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:Po pierwszym trzymalam dla drugiego a teraz kolezance daje i do organizacji pomagajacej biednym i w tygodniu chce cos wyslac ale to po starszej dla 2,5letnien dziewczynki, jednej z czworki rodzenstwa ktorych matka zginela w plonacym domu
rany, widzialam to dzis w wiadomosciach.. 4 dzieciakow bedzie sobie do konca zycia pytanie zadawac po co matka wrocila do tego domu.. straszna trauma..ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMartaDidi wrote:oj pociagniecie...Przestan sie mazac... Na pocieszenie moge powiedziec, ze zaczna troche sypiac, jak sie umorduja w ciagu dnia raczkowaniem albo bieganiem...czyli jeszcze pare miesiecy- pociagniesz...
mamatrojki80, slash, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMartaDidi wrote:Dziewczyny a co Wy robicie z tymi ubrankami? Sprzedajecie, oddajecie? Czy kitracie gdzies na poddaszu, jak ja na ten przyklad?
Ja jestem dobra dusza i jak mam komu to chętnie oddaje/oddawałam. Miałam taki okres ok. 2 lat temu jak kategorycznie twierdziłam, że już więcej dzieci nie będę miała i rozdałam co mogłam... a teraz pluje sobie w brodę.
MartaDidi, slash, megan8, Aasiula, moremi, kkisia, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
slash wrote:Tak masz rację - brak jej cywilnej odwagi. Zawsze taka była. Trafiłas w 10tkę.
Oby było tak jak mowisz i wróciło wszystko do normy.
Ja jestem ugodowy człowiek nie lubie konfliktów i moze dlatego tak mnie to wszystko boli.slash, MartaDidi lubią tę wiadomość
-
Jest jeszcze kilka np Konstancja mi sie podobało ale nie wiem jak np to zdrobinic. Fryderyka tez jest ładne - ale tu mojemu męzowi się nie podoba.
NO i jeszcze kilka jakis tam innych ale to tylko jak narazie takie gornolotne mysli.
Jak sie zdecydujemy - dam znac.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2015, 20:41
MartaDidi, Aasiula, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Czasem to nie jest kwestia kasy paszczak. Urodzisz Kartofla i zobaczysz sama, czy latwo bedzie oddac ci go do zlobka. Do obcych bab mowiacych w obcym jezyku ( zakladam, ze ty do mlodego bedziesz mowic po polsku)
Pusurek, kapturnica, Aasiula, caffe, kkisia, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
paszczakin wrote:rany, widzialam to dzis w wiadomosciach.. 4 dzieciakow bedzie sobie do konca zycia pytanie zadawac po co matka wrocila do tego domu.. straszna trauma..
-
nick nieaktualnymamatrojki80 wrote:O Polsce na świecie też słyszałam opinie, że to daleki, zimny kraj, z niedzwiedziami polarnymi, stereotypy są krzywdzące. Polacy oceniają Rumunów przez pryzmat żebractwa ulicznego. Osobiście byłam w Rumunii i Mołdawii, nic mi się nie stało, tam też żyją ludzie z dziećmi
kapturnica, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Czasem to nie jest kwestia kasy paszczak. Urodzisz Kartofla i zobaczysz sama, czy latwo bedzie oddac ci go do zlobka. Do obcych bab mowiacych w obcym jezyku ( zakladam, ze ty do mlodego bedziesz mowic po polsku)
Latwo pewnie nie bedzie, ale pojdzie- złób juz zamowiony.. Jak go bede oddawac, to nie bedzie jeszczce mowil w zadnym jezykuA potem bezolesnie chwyci francuski, a nie ze, jak matka, bedzie go kaleczyl..
Sabina, Dorka1979, BISCA lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Wiem wiem. Tylko, ze ja samotna matka od niedawna, wiec ciut gorzej jest i w ciele, i na umysle.
mamatrojki80, Pusurek, Bliska 77, malgos741, moremi, Sabina, Arwena, kkisia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
nick nieaktualnyPusurek wrote:Ja raczej nie o stereotypach... Wolalabym uniknac np. wizyty tam u lekarza, jak mi dziecko nagle zachoruje. I pewnie paru innych rzeczy tez wolalabym tam uniknac...
Mamy małą paranoję widzęWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2015, 20:46
-
Bliska 77 wrote:Po pierwszym trzymalam dla drugiego a teraz kolezance daje i do organizacji pomagajacej biednym i w tygodniu chce cos wyslac ale to po starszej dla 2,5letnien dziewczynki, jednej z czworki rodzenstwa ktorych matka zginela w plonacym domu
mamatrojki80, Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość
nick nieaktualnypaszczakin wrote:Latwo pewnie nie bedzie, ale pojdzie- złób juz zamowiony.. Jak go bede oddawac, to nie bedzie jeszczce mowil w zadnym jezyku
A potem bezolesnie chwyci francuski, a nie ze, jak matka, bedzie go kaleczyl..
Jak mowi Marta, rura zmieknie ci pozniej...
MartaDidi, Bliska 77, kapturnica, Aasiula, Sabina, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny