35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:a potem się dziwią, że jak dzieciaki dorastają, to u Bursztyna na terapii lądują albo geje wyrastają.. jak im matki plastikiem w tyłkach bobrują
Reni, Bliska 77, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:a czy jak mąż ma zaparciam to też mu coś w dupsko ładujecie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2015, 21:32
mamatrojki80, Reni, moremi, Bliska 77, caffe lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
nick nieaktualny
-
Reni wrote:a czy jak mąż ma zaparciam to też mu coś w dupsko ładujecie?
gosia7122 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:Mnie się wydaje, że skoro je stałe pokarmy to powinnaś go dopajać. Moim zdaniem powinnaś zacząć od zwykłej wody, a nie od soku. Ale to moje zdanie. Mój soków nie pije. Sok dostaje w owocach. Normalnie to pije wodę.
Mój Hubi robił co 2 tygodnie ale jak był tylko na cycku, jak wprowadziłam stałe okarmy to dopajalam wodą.
Ale jak dziecku nic nie jest, nie kręci się, jest spokojny, to na razie nic nie rób
Jakby co to bym sie bała zacząc od soku z suszonych sliwek, moze za ostro działać - skurcze jelitaWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2015, 21:36
iwcia77, Iwone, moremi, Bliska 77, caffe lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Chuj tam moge sie kłuc byle z malizna było oki...Mam andzieje , że wiecej strachu to bedzie niz warta.,Ale nastawiam sie na problem z cukrem..Musi cos byc przeciez....
moremi, Bliska 77, Aasiula lubią tę wiadomość
nick nieaktualny
-
Iwcia taki żarcik..czyżbyś wraz z łożyskiem urodziła swoje poczucie humoru?
iwcia77 wrote:dorosly sam sobie poradzi..do tego ma cala apteke do dyspozycji , bo uklad pokarmowy juz wyksztalcony...chyba nie mozna porownac niemowlaka do doroslego ...iwcia77, moremi, kapturnica, Aasiula, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
megan8 wrote:tylko 2 x ?? To co on jada?
moja pije 210ml mleka 4 x w dzień
oprócz tego to mało je
Zobacz np tu
http://www.poradnikzdrowie.pl/ciaza-i-macierzynstwo/zdrowie-dziecka/dieta-dziecka-po-12-miesiacu-zycia-rozszerzanie-diety-rocznego-dziecka_41386.htmlMartaDidi, megan8 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Iwcia taki żarcik..czyżbyś wraz z łożyskiem urodziła swoje poczucie humoru?
Reni, MartaDidi, moremi, Bliska 77, kapturnica, Iwone, Aasiula, Bozia3, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
megan8 wrote:tylko 2 x ?? To co on jada?
moja pije 210ml mleka 4 x w dzień
oprócz tego to mało jemoremi, megan8, Pusurek, Aasiula, caffe, kkisia lubią tę wiadomość
liczę do czech i oddawaj Iwcię!
iwcia77 wrote:no mowilam ze humor odlecial do cieplych krajow a ja mam baby bluesiwcia77, MartaDidi, moremi, Bliska 77, malgos741, Mango, Aasiula, Mega, BISCA, kkisia lubią tę wiadomość
-
MartaDidi wrote:Moj je sniadanie- kasza z owocami, obiad- zupa lub pulpety got. z ziemniakami , lub ryzem, albo jakis sloik... Podwieczorek- owoce lub twarozek.. Kolacja do wyboru- kanapka, lub jajko na parze albo parowka, albo kasza na noc ale jako danie, tez z owocem... Nic wiecej nie je. W nocy 2 razy po 240 ml mleka, ale najczesciej raz... Duzo pije w ciagu dnia wody i herbatke mu rozcienczam, ale ta slodzona izomaltoza Hippa
moremi, Iwone, Pusurek, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
nick nieaktualnyMartaDidi wrote:A Twoaj nie je za malo stalych pokarmow?... Powinna zuc- cwiczyc aparat miesniowo- stawowy... Ja mam hopla na tym punkcie bo jestem stomatologiem
Dokładnie, to mu pomoże prawidłowo i szybko mówić.
MartaDidi, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość