WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • megan8 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 23:13

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    A to jestes usprawiedliwiona :-)
    No, bo już się bić chciałam ;)

Iwone, MartaDidi, Aasiula, Bozia3 lubią tę wiadomość

• gosia7122 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Grzebac nie chcialam i tak, jutro go nawadniam zatem. Dzis juz nie, bo mi lozko obesra w nocy. Wystarczy, ze wszedzie kwasnym mlekiem wali...
    Ja czasami starszym dzieciakom dawalam czopki glicerynowe jak nic nie dzialalo.

MartaDidi, iwcia77, Bozia3 lubią tę wiadomość

201408184765.png
  • MartaDidi Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megan8 wrote:
    najada się ?
    pewnie... Megan, ale sprawdz wartosc odzywcza i sklad... u mnie jest prawie identyczny... Poza tym, tak naprawde ile dziennie Twoja mala pije tego mleka, moj tylko w nocy 2 razy max...

Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę :-)
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    he he i znów o kupie ;)

Iwone, gretka, Sabina, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusur, moja starsza corka, gdy miala ok 6,7mcy miala podobny problem tylko u niej kupa za cholere nie chciala wyjsc, zapiekla sie i dziecko strasznie meczylo, nie pomagaly wody itp, masowalismy brzuszek i tak ciagle az w koncu wymasowalismy a reszte -wiem ze tak sie nie powinno robic- wyciagnelismy termometrem (nie szklanym), odpukac to byl jeden incydent, dzis ma prawie 7lat i jest ok
    Jesli zas chodzi o dopajanie, agaty nie dopajam niczym, dostaje pokarmy stale i moje mleko, raz dziennie kontrolnie podaje jej butelke z woda ale o a nie chce, pewnie mleko jej wystarcza, jak zrobi sie cieplo, sytuacja z pewnoscia sie zmieni, poki co w ogole nie jest zainterezowana, najwyzej ze dwalyki i sie bawi

Iwone, Pusurek, gosia7122, iwcia77, Sabina, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• MartaDidi Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gosia7122 wrote:
    A jak do wody przekonac dziecie,moja nie chce pic,ja po obiadku zawsze podaje piers,zaparcia na razie nie bylo.
    Ale po co, jak nie masz problemow...

• Bliska 77 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapta, wazne ze z dzidzia jest wszystko ok, Ty sobie cukier odpowiednia dieta wyregulujesz i bedzie git

malgos741, kapturnica, Sabina, gosia7122, Aasiula lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a potem się dziwią, że jak dzieciaki dorastają, to u Bursztyna na terapii lądują albo geje wyrastają.. jak im matki plastikiem w tyłkach bobrują
    O.o

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2015, 21:24

MartaDidi, malgos741, Bliska 77, moremi, Iwone, iwcia77, kapturnica, gosia7122, mamatrojki80, Sabina, dorbie, Mango, Aasiula, Bozia3, Bursztyn, Mega, SolarPolar, Niuta, ComeToMeBaby, kkisia lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessa, ile szczescia plynie z Twoich ostatnich postow, nastrajaja optymistycznie chyba kazda z nas

MartaDidi, Iwone, iwcia77, Sabina, Aasiula, Mega, kkisia lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• MartaDidi Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgos741 wrote:
    he he i znów o kupie ;)
    Ach... bo w kupie siła!

malgos741, Iwone, iwcia77, Sabina, Aasiula, Mega, kkisia lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co u Ewy?

iwcia77 lubi tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam nadzieje , ze wsio bedzie oki..Co do diabeteologii Cos nie cos wiem bo prowadzilam rowniez pacjentow cukrzycowych..Ale od paru dni nie jadam slodyczy unikam bialego zarcia i i tak norma co do 5,5 przekroczona do 6,18 Niby nie duzo ale alert podniesiony..Tym bardziej ze pcos izukrzyca ida czesto reka w reke...Ja nie wiem czy moja jedna biedna zyla to wytrybi bo tak jak paszcza cukier na czczo , po godzinie apotem po 2ch...Jak wytrybic tyle godzinw przychodni..Musze jakas ksiazke zabracze soba bo zamierzam jutro isc..Naponiedizalek kolejna wizyta u gina
    Jeszcze jak na zlosc sie kurwa klop jakis chujas zapchał i wyobrazcie sobie usg dowcipne z pelnym pecherzem..Jakis kurde cud ze cokolwiek bylo widac..Ale serducho przyprawialo mnie o placz jak tak cudnie se migotało....Takze pomiary robione troche od czapy bo pecherz co chwile zaslaniał..
    Czy ktoras miala cukrzyce zWas w ciazy..Jesli tak to ide na kolanach i prosze o instrukcje co robila ,ze dziec sie caly i zdrowy urodzil i ona dala rade...

malgos741, moremi, iwcia77, Sabina, gosia7122, Bliska 77, Aasiula, Parka, Bursztyn, Natka_79, kkisia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Bliska 77 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Nie chodziło mi o grzebanie tam, ale kupa juz była na wierzchu, więc ja mu pomogłam to wycisnąć. Sorry, za obrazowe opisy...
    No dokladnie, ja tes tak pomoglam

Bozia3, caffe lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• MartaDidi Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    a potem się dziwią, że u Bursztyna na terapiach lądują albo geje wyrastają jak im matki plastikiem w tyłkach bobrują
    O.o
    Reni... Trafiasz w samo sedno... :-)

Bliska 77, Reni, mamatrojki80 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a to jak na wierzchu a Ty mu zapodałaś termometr to nie wepchnęlaś jej skąd wyszła? O.o
    caffe wrote:
    Nie chodziło mi o grzebanie tam, ale kupa juz była na wierzchu, więc ja mu pomogłam to wycisnąć. Sorry, za obrazowe opisy...

moremi, mamatrojki80, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni :-D

Reni, iwcia77 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• MartaDidi Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Mam nadzieje , ze wsio bedzie oki..Co do diabeteologii Cos nie cos wiem bo prowadzilam rowniez pacjentow cukrzycowych..Ale od paru dni nie jadam slodyczy unikam bialego zarcia i i tak norma co do 5,5 przekroczona do 6,18 Niby nie duzo ale alert podniesiony..Tym bardziej ze pcos izukrzyca ida czesto reka w reke...Ja nie wiem czy moja jedna biedna zyla to wytrybi bo tak jak paszcza cukier na czczo , po godzinie apotem po 2ch...Jak wytrybic tyle godzinw przychodni..Musze jakas ksiazke zabracze soba bo zamierzam jutro isc..Naponiedizalek kolejna wizyta u gina
    Jeszcze jak na zlosc sie kurwa klop jakis chujas zapchał i wyobrazcie sobie usg dowcipne z pelnym pecherzem..Jakis kurde cud ze cokolwiek bylo widac..Ale serducho przyprawialo mnie o placz jak tak cudnie se migotało....Takze pomiary robione troche od czapy bo pecherz co chwile zaslaniał..
    Czy ktoras miala cukrzyce zWas w ciazy..Jesli tak to ide na kolanach i prosze o instrukcje co robila ,ze dziec sie caly i zdrowy urodzil i ona dala rade...
    Wez sobie ksiazke i cytryne

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2015, 21:28

kapturnica, Bliska 77, Aasiula lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    Iwcia, ale po co? po co takiemu malenstwu cos tam majstrowac? To uwazam, ze stary sobie moze krzywde zrobic... poruszy sie, drgnie... i co? bedziesz sobie w brode plula, ja tam bym nie chciala, zeby mi ktos jakies rurki i termometry wkladal... Ja zawsze czekalam i sie sprawa sama rozwiazywala... przy pomocy jabluszka i sliwek :-)
    ja mojemu jeszcze w dupce nie grzebalam , bo nie bylo takiej potrzeby :) ja tylko slyszalam o takich rozwiazaniach- MOZE zastosuje , MOZE nie zastosuje - czas i okolicznosci pokaza :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2015, 21:34

moremi, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a czy jak mąż ma zaparcia, to też mu coś w dupsko ładujecie?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2015, 21:37

malgos741, MartaDidi, Iwone, megan8, mamatrojki80, iwcia77, Bliska 77, Bursztyn, Mega, kkisia lubią tę wiadomość

‹‹ 7227 7228 7229 7230 7231 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ