35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Pusurek wrote:Grzebac nie chcialam i tak, jutro go nawadniam zatem. Dzis juz nie, bo mi lozko obesra w nocy. Wystarczy, ze wszedzie kwasnym mlekiem wali...
MartaDidi, iwcia77, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
megan8 wrote:najada się ?Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę
-
he he i znów o kupie
Iwone, gretka, Sabina, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Pusur, moja starsza corka, gdy miala ok 6,7mcy miala podobny problem tylko u niej kupa za cholere nie chciala wyjsc, zapiekla sie i dziecko strasznie meczylo, nie pomagaly wody itp, masowalismy brzuszek i tak ciagle az w koncu wymasowalismy a reszte -wiem ze tak sie nie powinno robic- wyciagnelismy termometrem (nie szklanym), odpukac to byl jeden incydent, dzis ma prawie 7lat i jest ok
Jesli zas chodzi o dopajanie, agaty nie dopajam niczym, dostaje pokarmy stale i moje mleko, raz dziennie kontrolnie podaje jej butelke z woda ale o a nie chce, pewnie mleko jej wystarcza, jak zrobi sie cieplo, sytuacja z pewnoscia sie zmieni, poki co w ogole nie jest zainterezowana, najwyzej ze dwalyki i sie bawiIwone, Pusurek, gosia7122, iwcia77, Sabina, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
a potem się dziwią, że jak dzieciaki dorastają, to u Bursztyna na terapii lądują albo geje wyrastają.. jak im matki plastikiem w tyłkach bobrują
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2015, 21:24
MartaDidi, malgos741, Bliska 77, moremi, Iwone, iwcia77, kapturnica, gosia7122, mamatrojki80, Sabina, dorbie, Mango, Aasiula, Bozia3, Bursztyn, Mega, SolarPolar, Niuta, ComeToMeBaby, kkisia lubią tę wiadomość
-
Mam nadzieje , ze wsio bedzie oki..Co do diabeteologii Cos nie cos wiem bo prowadzilam rowniez pacjentow cukrzycowych..Ale od paru dni nie jadam slodyczy unikam bialego zarcia i i tak norma co do 5,5 przekroczona do 6,18 Niby nie duzo ale alert podniesiony..Tym bardziej ze pcos izukrzyca ida czesto reka w reke...Ja nie wiem czy moja jedna biedna zyla to wytrybi bo tak jak paszcza cukier na czczo , po godzinie apotem po 2ch...Jak wytrybic tyle godzinw przychodni..Musze jakas ksiazke zabracze soba bo zamierzam jutro isc..Naponiedizalek kolejna wizyta u gina
Jeszcze jak na zlosc sie kurwa klop jakis chujas zapchał i wyobrazcie sobie usg dowcipne z pelnym pecherzem..Jakis kurde cud ze cokolwiek bylo widac..Ale serducho przyprawialo mnie o placz jak tak cudnie se migotało....Takze pomiary robione troche od czapy bo pecherz co chwile zaslaniał..
Czy ktoras miala cukrzyce zWas w ciazy..Jesli tak to ide na kolanach i prosze o instrukcje co robila ,ze dziec sie caly i zdrowy urodzil i ona dala rade...malgos741, moremi, iwcia77, Sabina, gosia7122, Bliska 77, Aasiula, Parka, Bursztyn, Natka_79, kkisia lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:a potem się dziwią, że u Bursztyna na terapiach lądują albo geje wyrastają jak im matki plastikiem w tyłkach bobrują
Bliska 77, Reni, mamatrojki80 lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
a to jak na wierzchu a Ty mu zapodałaś termometr to nie wepchnęlaś jej skąd wyszła?caffe wrote:Nie chodziło mi o grzebanie tam, ale kupa juz była na wierzchu, więc ja mu pomogłam to wycisnąć. Sorry, za obrazowe opisy...
moremi, mamatrojki80, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Mam nadzieje , ze wsio bedzie oki..Co do diabeteologii Cos nie cos wiem bo prowadzilam rowniez pacjentow cukrzycowych..Ale od paru dni nie jadam slodyczy unikam bialego zarcia i i tak norma co do 5,5 przekroczona do 6,18 Niby nie duzo ale alert podniesiony..Tym bardziej ze pcos izukrzyca ida czesto reka w reke...Ja nie wiem czy moja jedna biedna zyla to wytrybi bo tak jak paszcza cukier na czczo , po godzinie apotem po 2ch...Jak wytrybic tyle godzinw przychodni..Musze jakas ksiazke zabracze soba bo zamierzam jutro isc..Naponiedizalek kolejna wizyta u gina
Jeszcze jak na zlosc sie kurwa klop jakis chujas zapchał i wyobrazcie sobie usg dowcipne z pelnym pecherzem..Jakis kurde cud ze cokolwiek bylo widac..Ale serducho przyprawialo mnie o placz jak tak cudnie se migotało....Takze pomiary robione troche od czapy bo pecherz co chwile zaslaniał..
Czy ktoras miala cukrzyce zWas w ciazy..Jesli tak to ide na kolanach i prosze o instrukcje co robila ,ze dziec sie caly i zdrowy urodzil i ona dala rade...Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2015, 21:28
kapturnica, Bliska 77, Aasiula lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
MartaDidi wrote:Iwcia, ale po co? po co takiemu malenstwu cos tam majstrowac? To uwazam, ze stary sobie moze krzywde zrobic... poruszy sie, drgnie... i co? bedziesz sobie w brode plula, ja tam bym nie chciala, zeby mi ktos jakies rurki i termometry wkladal... Ja zawsze czekalam i sie sprawa sama rozwiazywala... przy pomocy jabluszka i sliwek
ja tylko slyszalam o takich rozwiazaniach- MOZE zastosuje , MOZE nie zastosuje - czas i okolicznosci pokaza
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2015, 21:34
moremi, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-
a czy jak mąż ma zaparcia, to też mu coś w dupsko ładujecie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2015, 21:37
malgos741, MartaDidi, Iwone, megan8, mamatrojki80, iwcia77, Bliska 77, Bursztyn, Mega, kkisia lubią tę wiadomość