X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • megan8 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 23:13

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    A to jestes usprawiedliwiona :-)
    No, bo już się bić chciałam ;)

Iwone, MartaDidi, Aasiula, Bozia3 lubią tę wiadomość

• gosia7122 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Grzebac nie chcialam i tak, jutro go nawadniam zatem. Dzis juz nie, bo mi lozko obesra w nocy. Wystarczy, ze wszedzie kwasnym mlekiem wali...
    Ja czasami starszym dzieciakom dawalam czopki glicerynowe jak nic nie dzialalo.

MartaDidi, iwcia77, Bozia3 lubią tę wiadomość

201408184765.png
  • MartaDidi Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megan8 wrote:
    najada się ?
    pewnie... Megan, ale sprawdz wartosc odzywcza i sklad... u mnie jest prawie identyczny... Poza tym, tak naprawde ile dziennie Twoja mala pije tego mleka, moj tylko w nocy 2 razy max...

Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę :-)
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    he he i znów o kupie ;)

Iwone, gretka, Sabina, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusur, moja starsza corka, gdy miala ok 6,7mcy miala podobny problem tylko u niej kupa za cholere nie chciala wyjsc, zapiekla sie i dziecko strasznie meczylo, nie pomagaly wody itp, masowalismy brzuszek i tak ciagle az w koncu wymasowalismy a reszte -wiem ze tak sie nie powinno robic- wyciagnelismy termometrem (nie szklanym), odpukac to byl jeden incydent, dzis ma prawie 7lat i jest ok
    Jesli zas chodzi o dopajanie, agaty nie dopajam niczym, dostaje pokarmy stale i moje mleko, raz dziennie kontrolnie podaje jej butelke z woda ale o a nie chce, pewnie mleko jej wystarcza, jak zrobi sie cieplo, sytuacja z pewnoscia sie zmieni, poki co w ogole nie jest zainterezowana, najwyzej ze dwalyki i sie bawi

Iwone, Pusurek, gosia7122, iwcia77, Sabina, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• MartaDidi Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gosia7122 wrote:
    A jak do wody przekonac dziecie,moja nie chce pic,ja po obiadku zawsze podaje piers,zaparcia na razie nie bylo.
    Ale po co, jak nie masz problemow...

• Bliska 77 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapta, wazne ze z dzidzia jest wszystko ok, Ty sobie cukier odpowiednia dieta wyregulujesz i bedzie git

malgos741, kapturnica, Sabina, gosia7122, Aasiula lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a potem się dziwią, że jak dzieciaki dorastają, to u Bursztyna na terapii lądują albo geje wyrastają.. jak im matki plastikiem w tyłkach bobrują
    O.o

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2015, 21:24

MartaDidi, malgos741, Bliska 77, moremi, Iwone, iwcia77, kapturnica, gosia7122, mamatrojki80, Sabina, dorbie, Mango, Aasiula, Bozia3, Bursztyn, Mega, SolarPolar, Niuta, ComeToMeBaby, kkisia lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessa, ile szczescia plynie z Twoich ostatnich postow, nastrajaja optymistycznie chyba kazda z nas

MartaDidi, Iwone, iwcia77, Sabina, Aasiula, Mega, kkisia lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• MartaDidi Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgos741 wrote:
    he he i znów o kupie ;)
    Ach... bo w kupie siła!

malgos741, Iwone, iwcia77, Sabina, Aasiula, Mega, kkisia lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co u Ewy?

iwcia77 lubi tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam nadzieje , ze wsio bedzie oki..Co do diabeteologii Cos nie cos wiem bo prowadzilam rowniez pacjentow cukrzycowych..Ale od paru dni nie jadam slodyczy unikam bialego zarcia i i tak norma co do 5,5 przekroczona do 6,18 Niby nie duzo ale alert podniesiony..Tym bardziej ze pcos izukrzyca ida czesto reka w reke...Ja nie wiem czy moja jedna biedna zyla to wytrybi bo tak jak paszcza cukier na czczo , po godzinie apotem po 2ch...Jak wytrybic tyle godzinw przychodni..Musze jakas ksiazke zabracze soba bo zamierzam jutro isc..Naponiedizalek kolejna wizyta u gina
    Jeszcze jak na zlosc sie kurwa klop jakis chujas zapchał i wyobrazcie sobie usg dowcipne z pelnym pecherzem..Jakis kurde cud ze cokolwiek bylo widac..Ale serducho przyprawialo mnie o placz jak tak cudnie se migotało....Takze pomiary robione troche od czapy bo pecherz co chwile zaslaniał..
    Czy ktoras miala cukrzyce zWas w ciazy..Jesli tak to ide na kolanach i prosze o instrukcje co robila ,ze dziec sie caly i zdrowy urodzil i ona dala rade...

malgos741, moremi, iwcia77, Sabina, gosia7122, Bliska 77, Aasiula, Parka, Bursztyn, Natka_79, kkisia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Bliska 77 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Nie chodziło mi o grzebanie tam, ale kupa juz była na wierzchu, więc ja mu pomogłam to wycisnąć. Sorry, za obrazowe opisy...
    No dokladnie, ja tes tak pomoglam

Bozia3, caffe lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• MartaDidi Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    a potem się dziwią, że u Bursztyna na terapiach lądują albo geje wyrastają jak im matki plastikiem w tyłkach bobrują
    O.o
    Reni... Trafiasz w samo sedno... :-)

Bliska 77, Reni, mamatrojki80 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a to jak na wierzchu a Ty mu zapodałaś termometr to nie wepchnęlaś jej skąd wyszła? O.o
    caffe wrote:
    Nie chodziło mi o grzebanie tam, ale kupa juz była na wierzchu, więc ja mu pomogłam to wycisnąć. Sorry, za obrazowe opisy...

moremi, mamatrojki80, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni :-D

Reni, iwcia77 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• MartaDidi Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Mam nadzieje , ze wsio bedzie oki..Co do diabeteologii Cos nie cos wiem bo prowadzilam rowniez pacjentow cukrzycowych..Ale od paru dni nie jadam slodyczy unikam bialego zarcia i i tak norma co do 5,5 przekroczona do 6,18 Niby nie duzo ale alert podniesiony..Tym bardziej ze pcos izukrzyca ida czesto reka w reke...Ja nie wiem czy moja jedna biedna zyla to wytrybi bo tak jak paszcza cukier na czczo , po godzinie apotem po 2ch...Jak wytrybic tyle godzinw przychodni..Musze jakas ksiazke zabracze soba bo zamierzam jutro isc..Naponiedizalek kolejna wizyta u gina
    Jeszcze jak na zlosc sie kurwa klop jakis chujas zapchał i wyobrazcie sobie usg dowcipne z pelnym pecherzem..Jakis kurde cud ze cokolwiek bylo widac..Ale serducho przyprawialo mnie o placz jak tak cudnie se migotało....Takze pomiary robione troche od czapy bo pecherz co chwile zaslaniał..
    Czy ktoras miala cukrzyce zWas w ciazy..Jesli tak to ide na kolanach i prosze o instrukcje co robila ,ze dziec sie caly i zdrowy urodzil i ona dala rade...
    Wez sobie ksiazke i cytryne

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2015, 21:28

kapturnica, Bliska 77, Aasiula lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    Iwcia, ale po co? po co takiemu malenstwu cos tam majstrowac? To uwazam, ze stary sobie moze krzywde zrobic... poruszy sie, drgnie... i co? bedziesz sobie w brode plula, ja tam bym nie chciala, zeby mi ktos jakies rurki i termometry wkladal... Ja zawsze czekalam i sie sprawa sama rozwiazywala... przy pomocy jabluszka i sliwek :-)
    ja mojemu jeszcze w dupce nie grzebalam , bo nie bylo takiej potrzeby :) ja tylko slyszalam o takich rozwiazaniach- MOZE zastosuje , MOZE nie zastosuje - czas i okolicznosci pokaza :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2015, 21:34

moremi, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a czy jak mąż ma zaparcia, to też mu coś w dupsko ładujecie?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2015, 21:37

malgos741, MartaDidi, Iwone, megan8, mamatrojki80, iwcia77, Bliska 77, Bursztyn, Mega, kkisia lubią tę wiadomość

‹‹ 7227 7228 7229 7230 7231 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ