35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
MartaDidi wrote:Nie stresuj sie na zapas! I w takich sytuacjach chlop potrzebny... Drugi glos- rozsadku... Spokojnie... Masz niewiele przekroczony poziom cukru.. Na pewno wdrozysz diete i zobaczysz jak sie sprawa rozwinie...
A powiedzcie czy robilyscie badania na hiv?? KURde myslalam ,ze to badanie robi sie raczej samemu , anonimowo..Mozecie sie smiac ale mimo ,ze bylam pewna ,ze hiv ujemny to i tak sie denerwowałam hehmoremi, malgos741, dorbie, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
Megan, zapizs sie do tego klubu bobovity, o ktorym ja tu ciagle marudze. Dostaniesz poradnik zywienia juniora... Prosto i przejrzyscie... Bedziesz wiedziala co i jak...
megan8, moremi, Iwone, Pusurek, Aasiula, gosia7122, kkisia lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
nick nieaktualny
-
kurde , Reni..2 dni sie meczylam aby go " dostac" a teraz tak hop siup i mam sie go pozbyc
NEVER !!!
kapturnica, Bliska 77, MartaDidi, moremi, mamatrojki80, malgos741, Aasiula, Parka, Reni, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:kurde , Reni..2 dni sie meczylam aby go " dostac" a teraz tak hop siup i mam sie go pozbyc
NEVER !!!
Bliska 77, MartaDidi, iwcia77, Aasiula, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Wiem wiem..I staram se to tak tłumaczyc ,ze jak co to sa poczatki i lepiej teraz niz za póxno..Ale sie troche poddołkowałam..No nic nie ja pierwsza i nie ostatnia mam problemy z cukierem..
A powiedzcie czy robilyscie badania na hiv?? KURde myslalam ,ze to badanie robi sie raczej samemu , anonimowo..Mozecie sie smiac ale mimo ,ze bylam pewna ,ze hiv ujemny to i tak sie denerwowałam hehmoremi, mamatrojki80, malgos741, iwcia77, Aasiula, Bozia3, caffe, kkisia lubią tę wiadomość
Kapta, pamietaj strach ma wielkie oczy, wiem ze latwo sie mowi ale podchodz do tego na spokojnie
jesli chodzi o hiv to badanie mialam dwa razy na poczatku ciazy i do szpitala zeby bylo aktualne, jakos mialam gdzies anonimowosc, nawet o tym nie pomyslalamkapturnica, Aasiula, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
megan8 wrote:Ivone , Marta
teraz mnie załamałyście
ona bez mleka to ani rusz
rano trochę chleba ,na obiad trochę tego co próbuję jej wcisnąć ,kolacja dla niej nie istniejemegan8, Iwone, Pusurek, Aasiula, caffe, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
MartaDidi wrote:A ja sie masakrycznie denerwowalam WR-em.. Wiesz, niby czlowiek wie co i z kim, ale to moj drugi zwiazek, a moj Facet swiety nie byl, jeszcze mi ginek podkrecil atmosfere bo powiedzial, ze teraz kila wraca... i duzo dodatnich wynikow... To sie zesrytkalam z nerwow...
Kiły jeszcze nie robiłam bo na nfz nie mialam zlecone...Mam zlecone prywatnie...Smiej sie ale kurna niby czl zdrowy niby ok a jednak cos tam siedzi w glowie ,ze w zyciu roznie bywa...
Nie bralam wynikow od niego.Załozyl mi karte ciązy i wpisane mam tam czesc badan ktore juz zrobilam..jutro zrobie glukoze i toxo wiec kolejne bede meic dopisane..Mysle ze drugi gin zaaprobuje z karty ciazy wyniki,,W koncu w ksiazeczce ciazy sa one wiazace chyba..a jak nie to chuj wtedy powtorze..Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2015, 21:55
Aasiula lubi tę wiadomość
-
megan8 wrote:nic nie daje ,zamyka usta i się odwraca i ma mnie gdzieś
megan8, mamatrojki80, Iwone, Pusurek, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
megan8 wrote:jedynie zupy w miarę chętnie zjada
może po prostu tak lubi mlekoIwone, megan8, Pusurek, Aasiula, moremi, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę