35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
znalazlam cos takiego
cyt:
" amulet123 2010.04.05 [14:44]
Jak się okazuje testy owulacyjne potrafią wykryć ciążę wcześniej niż testy ciążowe gdyż wykrywają szybciej stężenie hormonu HCG który wzrasta gdy zagnieździ się jajeczko w macicy. To czy zostanie wykryty przez test owulacyjny zależy od tego jak długa ma się faze lutealną. Jeśli ta faza jest krótka to ten hormon wzrasta po ok 6-7 dniach od poczęcia czyli przed samą @, jeśli długa to wzrost występuje dużo wcześniej przed @. Znam kilka osób które potwierdziły ciążę dużo przed @ testami owulacujnymi, natomiast test ciążowy wychodził zaraz przed @ bądź po wystąpieniu planowanej @. Są również wyjątki od reguły usmiech."Mango, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Kurde nie wiem o co chodzi , na tym tescie ovu sa dwie grube krechy,a ciazowy jedna.;(
Aasiula, moremi lubią tę wiadomość
-
był Puchatek
czas na Prosiaczka
Szła sobie wredna świnka lasem i spotkała liska.
- Cześć, świnko! - zawołał przyjaźnie lisek.
- Spie*dalaj, ryży popaprańcu - odkrzyknęło prosiątko i poszło dalej. Spotkało wilka.
- Witaj, świnko. Co słychać?
- Wal się na ryj, siwy pier*olcu - krzyknęło prosiątko i pomaszerowało. Spotkało wróżkę.
- Czego? - warknęło. Wróżka uśmiechnęła się życzliwie.
- Och, jakie ty jesteś niegrzeczne - zachichotała. - Dlatego zamiast trzech spełnię tylko dwa twoje życzenia. Mów.
Świnka natychmiast odparło:
- Je*nij mi tu taki rów, trzy na dwa na pięć metrów, wypełniony po brzegi gównem.
- Jak sobie życzysz. - [brzdęk] - A drugie życzenie?
- A teraz to żryj...
miłego popołudnia dziewczętaWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2015, 16:02
paszczakin, Sabina, Aasiula, Mega, gosia7122, mamatrojki80, kapturnica, moremi, kkisia, iwcia77, Simba, BISCA lubią tę wiadomość
-
hej kobitki mi zas tempka wzrosła juz sama nie wiem co jest
w ciąży to chyba mój chopek jest bo miał smaka na gofry i pojechał do rossmana po gofrownice i juz pałaszuje
jA sobie mój serial na 1 oglądam a pranie czeka ehhcaffe, inessa, mamatrojki80, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Parka na którą idziesz? Co prawda do rekordu Arweny Ci trochę brakuje, ale cykl masz jak 3 moje:-O
Na 9:30. Najpierw chcialam sama sobie duphaston zapodac, bo go mam, ale potem stwierdzilam, ze bez lekarza nie bede jednak na wlasna reke kombinowac. Wczesniej nie moglam isc do gina bo bylam na feriach zimowych, ale teraz to juz zdeterminowana jestem.
Arwena byla w koncu u gina, czy jak?
inessa, mamatrojki80, moremi, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyParka wrote:Sabina, widzialam Twojego smutnego posta, nie smutaj sie, bo jeszcze masz czas i wszystko bedzie dobrze , zobaczysz
Dobrze robisz, że idziesz do gina. Nie ma co samemu eksperymentować. Co z Arwena nie wiem. Podczytuje nas czasem ale nic nie pisze.Parka, kapturnica, mamatrojki80, Aasiula, kkisia, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJakbym miala dar jakis to bym Wam oddała moje łatwe zachodzenie w ciaze ale oczywiscie WY musiałbyscie ciaze utrzymac
ostatnio z mezem sie smialismy,ze jak by tak czesc ciaz sie utrzymało to 3 dzieci juz by napewno byłajak nie 4
by sie działo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2015, 16:49
Sabina, Parka, Mega, mamatrojki80, caffe, Mango, Aasiula, gosia7122, moremi, kubecek, malgos741, kkisia, Arwena, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:znalazlam cos takiego
cyt:
" amulet123 2010.04.05 [14:44]
Jak się okazuje testy owulacyjne potrafią wykryć ciążę wcześniej niż testy ciążowe gdyż wykrywają szybciej stężenie hormonu HCG który wzrasta gdy zagnieździ się jajeczko w macicy. To czy zostanie wykryty przez test owulacyjny zależy od tego jak długa ma się faze lutealną. Jeśli ta faza jest krótka to ten hormon wzrasta po ok 6-7 dniach od poczęcia czyli przed samą @, jeśli długa to wzrost występuje dużo wcześniej przed @. Znam kilka osób które potwierdziły ciążę dużo przed @ testami owulacujnymi, natomiast test ciążowy wychodził zaraz przed @ bądź po wystąpieniu planowanej @. Są również wyjątki od reguły usmiech."Aasiula lubi tę wiadomość
Zofia8
-
Ale mnie ominela akcja Asiowa. Musialam interweniowac, bo przyslali mi maila, ze zadnych badan mi nie zrobia. Ale nie ze mna takie numery. Zahaczylam o wladze najwyzsza i jutro jade na badania
inessa, Aasiula, Sabina, Parka, kapturnica, moremi, malgos741, ComeToMeBaby, kkisia, caffe, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
Zofia8
-
nick nieaktualnyAasiula
Zofia super
Caffe naprawde bardzo sie ciesze z adopcji Maciusia
chociaz tez kłuje mnie w sercu,ze nam sie nie udało utrzymac żadnej ciazy
ale jest to ponoc normalne wiec jak narazie nie martwie siechodzi o uczucie oczywiscie nie o utrzymanie ciaz !
Sabina, Aasiula, Parka, moremi, malgos741, kkisia, Bozia3, caffe, Mega, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZofia8 wrote:Ale mnie ominela akcja Asiowa. Musialam interweniowac, bo przyslali mi maila, ze zadnych badan mi nie zrobia. Ale nie ze mna takie numery. Zahaczylam o wladze najwyzsza i jutro jade na badania
inessa, Aasiula, kapturnica, moremi, kkisia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Aasiulka tak wlasnie jest @ sie pojawia jak sie test zrobi heh..
A ja sie wyspałam(jak zwykl standardzik) I zrobilam z wielkim bólem goląbki i sałatke jarzynówke..Z bólem bo najpierw zapał był do zrobienia a potem sie odechciało..Ale jak kuchnia rozgrzebana to trza było skończyć.Przynajmniej na jutro obiad bedzie ready
Ineska fajnie widziec cie szczesliwa.Los bywa przewrotny wiec nic nie ejst rpzesądzone ,że nie ebdziesz miala wlasnego dziecka jeszcze..A Macius bedzie mial rodzenstwo..inessa, moremi, Aasiula, Sabina, Mega lubią tę wiadomość