35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ComeToMeBaby wrote:hehehe dzięki za pamięć
jestem na godz 19stej z nadrabianiem, zaraz jestem
Bliska trzymam kciuki za ten kanalikBliska 77, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
o, a to już
ok- to tak:
Asiula... w napięciu śledziłam rozwój sytuacji, oć cię przytulę
u mnie od 2 dni zajob i stresy, takie związane z utrudnieniami w biznesie. wczoraj z nerwów nie mogłam zasnąć. a te nerwy bo już mi chyba hormony zaczynają szaleć przed @, cycki nabrzmiały i bolą... i mój m potwierdza że zauważa już że mi się @ zbliża (czytaj: staję się agresywno- bojownicza)hehehe
ja siedze jak na szpilkach bo mój m już powinien wrócić od dohtora. Pojechał na 19:45, 15 min w gabinecie to do 20stej, 10 min jazdy- no GDZIE ON JEST?! ja sie pytam... tylko patrzę na drzwi ciągle i nasłuchuję czy już winda zajechała.gosia7122, kapturnica, Sabina, moremi, inessa, kkisia, malgos741, Bliska 77, Zofia8, Aasiula, Mega, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
dzięki
normalnie siedzę jak na szpilkach
coś go długo nie ma
może pojechał jeszcze po piwo dla relaksu? a może do apteki jak mu co przepisał... nie wiem.
to jest gorsze niż czekanie na wynik testa
budyń... normalnie mam budyńSabina, moremi, kkisia, kapturnica, Bliska 77, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:dzięki
normalnie siedzę jak na szpilkach
coś go długo nie ma
może pojechał jeszcze po piwo dla relaksu? a może do apteki jak mu co przepisał... nie wiem.
to jest gorsze niż czekanie na wynik testa
budyń... normalnie mam budyńComeToMeBaby, Aasiula lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
no- przysłał smsa że jeszcze czeka w kolejce
i przed nim 1 gość.
a w gabinecie od 15 min pusto i lekarz poprosi.
i tak czekają.
a tam czynne do 20:00. to ma ładną obsuwę ten lekarz.Sabina, kapturnica, malgos741, Bliska 77, moremi, Aasiula, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aasiula przytulam.Mojej corci wyszed pierwszy zabek,jestem zaskoczona bo nie byla specjalnie marudna.Spokojnej reszty wieczoru zycze.
Sabina, malgos741, Bliska 77, inessa, Parka, moremi, anna maria, Aasiula, Bozia3, Mega, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:a w gabinecie od 15 min pusto i lekarz poprosi.
i tak czekają.
a tam czynne do 20:00. to ma ładną obsuwę ten lekarz.
hehehe taki humor mi się załączył- może im ten lekarz nawiał do domu tylnym wyjściem? i se tak poczekają....
eh, no dobra- zajmę się myciem naczyń, zaraz do was wracam.
Sabina, malgos741, Bliska 77, inessa, moremi, Aasiula, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:hehehe taki humor mi się załączył- może im ten lekarz nawiał do domu tylnym wyjściem? i se tak poczekają....
eh, no dobra- zajmę się myciem naczyń, zaraz do was wracam.Sabina, Bliska 77, ComeToMeBaby, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
gosia7122 wrote:Aasiula przytulam.Mojej corci wyszed pierwszy zabek,jestem zaskoczona bo nie byla specjalnie marudna.Spokojnej reszty wieczoru zycze.
malgos741, gosia7122, moremi, Aasiula, Mega, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
Sabinka a ni mogłaś zrobić cut jaśniejszych jak tak ładnie zszedł kolor ?
Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnymalgos741 wrote:Sabinka a ni mogłaś zrobić cut jaśniejszych jak tak ładnie zszedł kolor ?
Wiesz jakie to dziwne uczucie jak sama siebie nie bardzo poznajesz? Muszę trochę zmienić kolorystykę ubrań i makijażu
Jaja jak berety
kapturnica, malgos741, moremi, Aasiula, Bozia3, caffe, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Bałam się, że sama siebie nie zaakceptuje. Cale życie - dorosłe - miałam czarne włosy. Więc i tak mam szok w lusterku
Wiesz jakie to dziwne uczucie jak sama siebie nie bardzo poznajesz? Muszę trochę zmienić kolorystykę ubrań i makijażu
Jaja jak berety
Bliska 77, moremi, inessa, Sabina, kapturnica, gosia7122, Aasiula, Bozia3, Mega, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017