35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Kapta ja mysle, ze Twoj gin to z Toba wymieka. Jak zaczynasz zadawac Mu pytania a On nie potrafi np. Na nie ofpowiedziec. Chcialabym zobaczyc Jego mine. bezcenne:/)kapturnica wrote:Ja ide w piatek do endokrynologa to dodatkowo dopytam go o to co mysli..Bede miec jutro swiezy wynik wiec zobacze czy sposob leczenia pokryje sie ztym co ginek w poniedzialek powie...No Natka szkaj..Moze akurat trafisz na kogos lepszego..Bo trzymanie sie tylko jednego gina z przyzwyczajenia tez kurde nie ejst dobrejesli czujesz ,ze za malo cos robi

ps. Zle sie pisze po winku:-)
moremi, Sabina, kapturnica, malgos741, Aasiula, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
Zofia8
-
sabina- bardzo fajne długie włosy. zdaje mi się czy wciąż ci odrastają nowe (te baby hair)? bo masz dużo takich końcówek odstających na różnej wysokości włosa.
czymś swoje włosy wspomagasz w rośnięciu?
Sabina lubi tę wiadomość
-
Zofia8 wrote:Kapta ja mysle, ze Twoj gin to z Toba wymieka. Jak zaczynasz zadawac Mu pytania a On nie potrafi np. Na nie ofpowiedziec. Chcialabym zobaczyc Jego mine. bezcenne:/)

ps. Zle sie pisze po winku:-)
Moj gin na nfz ma jedna dobra ceche..Ze jak zadawalam mu nie raz pytania O rozne leki , leczenie i nie znal ich to przyznawal sie do tego ,ze z leczenia nieplodnosci jest cienki..Ale zawsze co chcialam i ile chcialam wypisywal... Gdyby polaczyl go z drugim prywatnym i byl on na oddziale ordynatorem mialabym skarb nie lekarza...Na szczescie jak sam wczoraj stwierdzil marny z niego lekarz od nieplodnosci ale na poloznictwie juz sie zna hehehe...I wiem ,ze wiele badan dodatkowych , lutke itd daje mi bo wie ,ze ja z tych co wola miec wsio w nadmiarze
Lubie goscia bo mimo tego ,ze pracuje na nfz ma zawsze dobre slowo dla pacjenta i neiw idzialam go nigdy a chodze od roku ciagle fdo niego by byl kiedys zly czy jakis opryskliwy wzgl pacjentki...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2015, 21:33
moremi, ComeToMeBaby, gosia7122, anna maria, malgos741, Aasiula, Bliska 77, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

-
no.... od ostatniego smsa minęło 15 min. to tak się łudzę ze już wszedł.
chyba sobie coś zjem, bo mnie z tego podenerwowania zaczęło ssać.
anna maria, kapturnica, Sabina, malgos741, Aasiula, Bozia3, moremi, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
Zazdroszcze tego zabka ,bo moja -Helcia sie caly czas meczy slinotok ,wkladanie raczek do buzi ,najlepiej to lubi grysc moje palce:-)gosia7122 wrote:Aasiula przytulam.Mojej corci wyszed pierwszy zabek,jestem zaskoczona bo nie byla specjalnie marudna.Spokojnej reszty wieczoru zycze.
Sabina, Aasiula, Bozia3, Bliska 77, gosia7122, megan8, moremi, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
On raz mi powiedzial ,ze ja jestem z typu tych ludzi co drążą do końca Może dlatego tak pozniej juz podchodzil..Zreszta juz bylismy po rozmowie o in vitro dzien rpzed zrobieniem testu I powiedzial ,ze przykro mu ,ze on nie umie mi pomoc.Ale wypisze wszystko to co mi bedzie trzeba jak bede do klinimki jechac..A oczy jak talarki to mial jak rpzyszlam z wynikami bety ,ze w ciazy ejstem..Jakbys zobaczyla to oslupienie a pozniej szczera radosc ,ze sie udaloZofia8 wrote:Super, ze potrafi sie przyznac do niewiedzy. Ale pewno nie raz ma oczy niczym talarki, jak slyszy jaka masz wiedze:-)

Sabina, ComeToMeBaby, malgos741, Aasiula, Bliska 77, gosia7122, caffe, Zofia8, moremi, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

-
super Kapta, naprawdę.kapturnica wrote:A oczy jak talarki to mial jak rpzyszlam z wynikami bety ,ze w ciazy ejstem..Jakbys zobaczyla to oslupienie a pozniej szczera radosc ,ze sie udalo

taki lekarz co chce z całej siły pomóc- to skarb.
kapturnica, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNie wspomagam. Odrastają po przejściach. Najpierw straciłam 2/3 włosów jak karmiłam piersią. A teraz wystarczy mi potężny stres - czyli choroba córki i po 2 tygodniach woda pod prysznicem już nie schodzi. Mam więc stałą rotację i wymianę na nowe sztukiComeToMeBaby wrote:sabina- bardzo fajne długie włosy. zdaje mi się czy wciąż ci odrastają nowe (te baby hair)? bo masz dużo takich końcówek odstających na różnej wysokości włosa.
czymś swoje włosy wspomagasz w rośnięciu?
Kiedyś taka doktorka - późna matka - powiedziała mi, że jak była sama, to włosy jej wypadały, paznokcie się łamały, teraz już nie. Bo od kiedy ma dzieci to nie ma na to czasu
i coś w tym jest. Nie zwracam uwagi na kondycję moich włosów czy paznokci od kiedy jest Młoda
. Teraz muszę trochę zadbać o włosy, bo je te chemikalia trochę zmieniły. Ale nie są złe. Po prostu inne niż do tej pory
ComeToMeBaby, kapturnica, Aasiula, Bliska 77, anna maria, moremi, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMam. Są celowe. Rozjaśniłam włosy i zapodałam pasemka, bo bardzo siwieję. Mam nadzieję, że teraz moje siwulce nie będą się tak rzucać w oczyanna maria wrote:Sabina ladny kolor-y.bo ja tam widze jakies pasemka czy mi sie zdaje?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2015, 21:44
kapturnica, malgos741, Aasiula, anna maria, gosia7122, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
marzenieSabina wrote:Mam. Są celowe. Rozjaśniłam włosy i zapodałam pasemka, bo bardzo siwieję. Mam nadzieję, że teraz moje siwulce nie będą się tak rzucać w oczy

Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
hehehehehehno wlasnie wlasnie..A moze juz zrobila testa i zemdlała ?Sabina wrote:Chciałam zapytać czemu Burszta się chowa? Mysli, że jutro nie przyjdziemy z flagami pod jej wykres?

Sabina, Aasiula, gosia7122, moremi, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny