35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:Ja ide w piatek do endokrynologa to dodatkowo dopytam go o to co mysli..Bede miec jutro swiezy wynik wiec zobacze czy sposob leczenia pokryje sie ztym co ginek w poniedzialek powie...No Natka szkaj..Moze akurat trafisz na kogos lepszego..Bo trzymanie sie tylko jednego gina z przyzwyczajenia tez kurde nie ejst dobrejesli czujesz ,ze za malo cos robi
ps. Zle sie pisze po winku:-)
moremi, Sabina, kapturnica, malgos741, Aasiula, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
Zofia8
-
sabina- bardzo fajne długie włosy. zdaje mi się czy wciąż ci odrastają nowe (te baby hair)? bo masz dużo takich końcówek odstających na różnej wysokości włosa.
czymś swoje włosy wspomagasz w rośnięciu?Sabina lubi tę wiadomość
-
Zofia8 wrote:Kapta ja mysle, ze Twoj gin to z Toba wymieka. Jak zaczynasz zadawac Mu pytania a On nie potrafi np. Na nie ofpowiedziec. Chcialabym zobaczyc Jego mine. bezcenne:/)
ps. Zle sie pisze po winku:-)
Moj gin na nfz ma jedna dobra ceche..Ze jak zadawalam mu nie raz pytania O rozne leki , leczenie i nie znal ich to przyznawal sie do tego ,ze z leczenia nieplodnosci jest cienki..Ale zawsze co chcialam i ile chcialam wypisywal... Gdyby polaczyl go z drugim prywatnym i byl on na oddziale ordynatorem mialabym skarb nie lekarza...Na szczescie jak sam wczoraj stwierdzil marny z niego lekarz od nieplodnosci ale na poloznictwie juz sie zna hehehe...I wiem ,ze wiele badan dodatkowych , lutke itd daje mi bo wie ,ze ja z tych co wola miec wsio w nadmiarzeLubie goscia bo mimo tego ,ze pracuje na nfz ma zawsze dobre slowo dla pacjenta i neiw idzialam go nigdy a chodze od roku ciagle fdo niego by byl kiedys zly czy jakis opryskliwy wzgl pacjentki...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2015, 21:33
moremi, ComeToMeBaby, gosia7122, anna maria, malgos741, Aasiula, Bliska 77, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
no.... od ostatniego smsa minęło 15 min. to tak się łudzę ze już wszedł.
chyba sobie coś zjem, bo mnie z tego podenerwowania zaczęło ssać.anna maria, kapturnica, Sabina, malgos741, Aasiula, Bozia3, moremi, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
Zazdroszcze tego zabka ,bo moja -Helcia sie caly czas meczy slinotok ,wkladanie raczek do buzi ,najlepiej to lubi grysc moje palce:-)gosia7122 wrote:Aasiula przytulam.Mojej corci wyszed pierwszy zabek,jestem zaskoczona bo nie byla specjalnie marudna.Spokojnej reszty wieczoru zycze.
Sabina, Aasiula, Bozia3, Bliska 77, gosia7122, megan8, moremi, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
Zofia8 wrote:Super, ze potrafi sie przyznac do niewiedzy. Ale pewno nie raz ma oczy niczym talarki, jak slyszy jaka masz wiedze:-)
Sabina, ComeToMeBaby, malgos741, Aasiula, Bliska 77, gosia7122, caffe, Zofia8, moremi, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:A oczy jak talarki to mial jak rpzyszlam z wynikami bety ,ze w ciazy ejstem..Jakbys zobaczyla to oslupienie a pozniej szczera radosc ,ze sie udalo
taki lekarz co chce z całej siły pomóc- to skarb.
kapturnica, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:sabina- bardzo fajne długie włosy. zdaje mi się czy wciąż ci odrastają nowe (te baby hair)? bo masz dużo takich końcówek odstających na różnej wysokości włosa.
czymś swoje włosy wspomagasz w rośnięciu?
Kiedyś taka doktorka - późna matka - powiedziała mi, że jak była sama, to włosy jej wypadały, paznokcie się łamały, teraz już nie. Bo od kiedy ma dzieci to nie ma na to czasui coś w tym jest. Nie zwracam uwagi na kondycję moich włosów czy paznokci od kiedy jest Młoda
. Teraz muszę trochę zadbać o włosy, bo je te chemikalia trochę zmieniły. Ale nie są złe. Po prostu inne niż do tej pory
ComeToMeBaby, kapturnica, Aasiula, Bliska 77, anna maria, moremi, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyanna maria wrote:Sabina ladny kolor-y.bo ja tam widze jakies pasemka czy mi sie zdaje?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2015, 21:44
kapturnica, malgos741, Aasiula, anna maria, gosia7122, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Mam. Są celowe. Rozjaśniłam włosy i zapodałam pasemka, bo bardzo siwieję. Mam nadzieję, że teraz moje siwulce nie będą się tak rzucać w oczy
Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Sabina wrote:Chciałam zapytać czemu Burszta się chowa? Mysli, że jutro nie przyjdziemy z flagami pod jej wykres?
Sabina, Aasiula, gosia7122, moremi, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny