35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
dzięki. kurdę- kiszki mi się skręcają.
już miałam pisać że nie wiem czy na @ czy z nerwów - ale ja mam budyń... na @ to się kiszki nie skręcają...Aasiula, malgos741, moremi, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
Asiula, wiesz co? mam pocieszenie.
bo my mniej więcej na tym samym etapie cyklu.
dzisiaj po przyjściu z łazienki rano oświadczyłam mojemu m że jedyny plus jaki widzę z @ to duże cycki
hehehe powiedział, że mu sie to podoba i nie ma nic przeciwkoAasiula, malgos741, Bliska 77, Mega, moremi, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:złamałaś mi serce bejbe
mam to na co dzień u klientek oczywiście
Aasiula, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
kapturnica wrote:Sabbcia kurde masz absolutely right Takiego wykresa to ona jesio nie miala...
ładny wykresik Bursztyn
Sabina, kapturnica, Aasiula, megan8, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualnykapturnica wrote:musimy poczekac Kwilke dejcie sie chUopu rozebrac po wizycie
kapturnica, ComeToMeBaby, malgos741, Bliska 77, anna maria, inessa, gosia7122, Aasiula, caffe, Bozia3, Mega, Arwena, moremi, iwcia77, kkisia, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ComeToMeBaby wrote:no więc pan doktor zafundował mojemu m szereg doznań- od wywiadu, poprzez usg do badania rektalnego.
ogólnie- ma iść do endokrynologa zobaczyć czy nie ma guzków w głowie - prolaktyna.
dostał skierowanie na powtórne badania za miesiąc ma zrobić hormony- tsh i prolaktynę i powtórka nasienia (dwukrotna, w odstępach co miesiąc).
dopatrzył się czegoś co wygląda na żylaczka, ale powiedział, że nie może przesądzić czy to to. i zapisał mu dietę, sport, unikanie ciepła i stresu (heheheheeheee czy w dzisiejszych czasach da się unikać stresów?), Androvit 1 x 1 lub Pro..coś tam (nieczytelne, wygląda jak Proman (?) 1 x 1.
także za miesiąc zobaczymy co dalej.Sabina, malgos741, anna maria, ComeToMeBaby, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:no więc pan doktor zafundował mojemu m szereg doznań- od wywiadu, poprzez usg do badania rektalnego.
ogólnie- ma iść do endokrynologa zobaczyć czy nie ma guzków w głowie - prolaktyna.
dostał skierowanie na powtórne badania za miesiąc ma zrobić hormony- tsh i prolaktynę i powtórka nasienia (dwukrotna, w odstępach co miesiąc).
dopatrzył się czegoś co wygląda na żylaczka, ale powiedział, że nie może przesądzić czy to to. i zapisał mu dietę, sport, unikanie ciepła i stresu (heheheheeheee czy w dzisiejszych czasach da się unikać stresów?), Androvit 1 x 1 lub Pro..coś tam (nieczytelne, wygląda jak Proman (?) 1 x 1.
także za miesiąc zobaczymy co dalej.malgos741, anna maria, ComeToMeBaby, Bliska 77, Aasiula, Sabina, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:No to leczonko i badanko..A o guzek to mu pewnie o gruczolaka chodzi..
Aasiula lubi tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualnyKometka- zawsze to jakiś postęp- najgorzej to nic nie robić
Sabinka- fajne masz włosy- zmian Ci potrzeba- a dołek?- jak ja Cię dobrze rozumiem
Burszta, Małgoś- czekamy na sikance
Asiula- męża na badania i niech piasek wydłubie,
Kapta- nie taki cukier straszny jak go maluja,
Zosia- dałaś do wiwatu tym hiszpanom
i witam nowy narybek
Resztę pozdrawiam gorąco WaciaWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2015, 22:27
malgos741, Mango, ComeToMeBaby, kapturnica, Bliska 77, anna maria, Aasiula, caffe, Sabina, Mega, moremi, iwcia77, Simba, kkisia, Parka, gosia7122, Mala79 lubią tę wiadomość
-
ja swojego faszerowałam Fertimenem
ComeToMeBaby, Aasiula, Sabina, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
o własnie- Duska, co u Ciebie?
przypomniałas mi że miałam Zośce pogratulować zawziętościsuper.
no i powitać nowy narybekcześć nowe!
anna maria, macduska, Aasiula, Sabina, moremi, iwcia77, kubecek, kkisia lubią tę wiadomość