35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ej, laski- czytam sobie o tych suplementach dla facetów i natrafiłam na wątek w którym jakas laska wspomina o chłodzącym pudrze na jajka
hahahaah wyguglałam- i rzeczywiście, są plastry, są pudry...
o maj gad
czego to ludzie nie wymyślą
edit: o kurdę, ale jakie to drogie! 8 sztuk za 75 zeta http://www.przedciaza.pl/poprawa-jakosci-nasienia/54-plastry-chlodzace-moszne.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2015, 22:56
Aasiula, Mega, moremi, iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
To może powinnam zrobić test, zamiast męczyć się jeszcze 4 dni na duphastonie... Ten cykl i tam mam zmarnowany:/ Następny tez bez szans, może zrobię od razu dwa:)Zofia8 wrote:Jak spoznia sie miesiaczka wystarczy zrobic test. I @ sie pojawia
ComeToMeBaby, Aasiula, nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
nick nieaktualny
-
ComeToMeBaby wrote:ej, laski- czytam sobie o tych suplementach dla facetów i natrafiłam na wątek w którym jakas laska wspomina o chłodzącym pudrze na jajka
hahahaah wyguglałam- i rzeczywiście, są plastry, są pudry...
o maj gad
czego to ludzie nie wymyślą
edit: o kurdę, ale jakie to drogie! 8 sztuk za 75 zeta http://www.przedciaza.pl/poprawa-jakosci-nasienia/54-plastry-chlodzace-moszne.html
Nie wiem czy to nie szkoda kasy. -
ja też nie wiem.
ja sie poprostu zaskoczyłam i napisałam w formie ciekawostki
jak chłop przebywa w tropikach to może się przydać
ja myślę, że zimny prysznic załatwia sprawę
Mega, moremi, iwcia77, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rany, muszę jakoś logistycznie rozplanować zaglądanie tu, bo nie nadążam:) W dzień mi trudno, bo córcia się urodziła z łapkami na klawiaturze i nie ma szans otworzyć lapka przy niej. A teraz, jak ma katar, to nawet na siku nie mogę przez cały dzień.
Jak idzie spać to koty się na mnie rzucają, żeby spokojnie na mnie poleżeć
W ramach poprawy nasienia proponuję zamiast plastrów wystawiać ślubnego na balkon - pół godzinki dziennie. W lecie można obkładać lodem - jak domowo robiony to nawet za darmo.
caffe, moremi, iwcia77, nick nieaktualny, kapturnica, Bliska 77, Aasiula, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, gosia7122 lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
A w ogóle to wstawiłam awatara na szybko, bo mi dziecko smarkało na klawiaturę i nie mogę go teraz zmienić
caffe, moremi, iwcia77, kubecek, nick nieaktualny, kapturnica, Aasiula, nick nieaktualny, gosia7122 lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Karkówkę sobie wstawKrakonka wrote:A w ogóle to wstawiłam awatara na szybko, bo mi dziecko smarkało na klawiaturę i nie mogę go teraz zmienić

edit: spóźniłam się
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2015, 23:17
Mega, moremi, iwcia77, kapturnica, Reni, Aasiula, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Uważam, że trzeba na forum wprowadzić nową zasadę dla nowych forumowiczek 35+ Muszą stawiać wkupną. A niby dlaczego nie? Łiskacz może być, nie mniejszy niż 0,5l na łeb. Te co nie chcą pić lub nie mogą, flaszkę przyjmą i dadzą mnie.
Mega, Zofia8, moremi, Bozia3, iwcia77, kubecek, nick nieaktualny, kapturnica, Bliska 77, paszczakin, nick nieaktualny, Simba, Aasiula, nick nieaktualny, anna maria, nick nieaktualny, Parka, ComeToMeBaby, gosia7122, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Aluzja...?
Mam burbona tylko. Ale mało chyba jak na połówkę na łba.
Sama bym się napiła, boru, ale bym się napiła. Ale nie mam najfajniejszej fazy, więc nie piję. Chlapnę i kwadrans później zaczyna mi się kac.
moremi, iwcia77, nick nieaktualny, kapturnica, Aasiula, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
kapturnica wrote:On raz mi powiedzial ,ze ja jestem z typu tych ludzi co drążą do końca Może dlatego tak pozniej juz podchodzil..Zreszta juz bylismy po rozmowie o in vitro dzien rpzed zrobieniem testu I powiedzial ,ze przykro mu ,ze on nie umie mi pomoc.Ale wypisze wszystko to co mi bedzie trzeba jak bede do klinimki jechac..A oczy jak talarki to mial jak rpzyszlam z wynikami bety ,ze w ciazy ejstem..Jakbys zobaczyla to oslupienie a pozniej szczera radosc ,ze sie udalo

To juz bez zartow, bylo bezcenne:-)
iwcia77, kubecek, kapturnica, Aasiula, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
Zofia8
-
Ja już się nie staram o dziecko, więc coś tu na forum muszę robićKrakonka wrote:Aluzja...?
Mam burbona tylko. Ale mało chyba jak na połówkę na łba.
Sama bym się napiła, boru, ale bym się napiła. Ale nie mam najfajniejszej fazy, więc nie piję. Chlapnę i kwadrans później zaczyna mi się kac.
megan8, moremi, Bozia3, iwcia77, kapturnica, Bliska 77, malgos741, Mega, Simba, Aasiula, nick nieaktualny, gosia7122 lubią tę wiadomość