35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ej, laski- czytam sobie o tych suplementach dla facetów i natrafiłam na wątek w którym jakas laska wspomina o chłodzącym pudrze na jajka
hahahaah wyguglałam- i rzeczywiście, są plastry, są pudry...
o maj gadczego to ludzie nie wymyślą
edit: o kurdę, ale jakie to drogie! 8 sztuk za 75 zeta http://www.przedciaza.pl/poprawa-jakosci-nasienia/54-plastry-chlodzace-moszne.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2015, 22:56
Aasiula, Mega, moremi, iwcia77, agp, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zofia8 wrote:Jak spoznia sie miesiaczka wystarczy zrobic test. I @ sie pojawia
ComeToMeBaby, Aasiula, dorbie, moremi, agp lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
nick nieaktualny
-
ComeToMeBaby wrote:ej, laski- czytam sobie o tych suplementach dla facetów i natrafiłam na wątek w którym jakas laska wspomina o chłodzącym pudrze na jajka
hahahaah wyguglałam- i rzeczywiście, są plastry, są pudry...
o maj gadczego to ludzie nie wymyślą
edit: o kurdę, ale jakie to drogie! 8 sztuk za 75 zeta http://www.przedciaza.pl/poprawa-jakosci-nasienia/54-plastry-chlodzace-moszne.html
Nie wiem czy to nie szkoda kasy. -
ja też nie wiem.
ja sie poprostu zaskoczyłam i napisałam w formie ciekawostki
jak chłop przebywa w tropikach to może się przydać
ja myślę, że zimny prysznic załatwia sprawęMega, moremi, iwcia77, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rany, muszę jakoś logistycznie rozplanować zaglądanie tu, bo nie nadążam:) W dzień mi trudno, bo córcia się urodziła z łapkami na klawiaturze i nie ma szans otworzyć lapka przy niej. A teraz, jak ma katar, to nawet na siku nie mogę przez cały dzień.
Jak idzie spać to koty się na mnie rzucają, żeby spokojnie na mnie poleżeć
W ramach poprawy nasienia proponuję zamiast plastrów wystawiać ślubnego na balkon - pół godzinki dziennie. W lecie można obkładać lodem - jak domowo robiony to nawet za darmo.
caffe, moremi, iwcia77, Sabina, kapturnica, Bliska 77, Aasiula, kkisia, ComeToMeBaby, gosia7122 lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Krakonka wrote:A w ogóle to wstawiłam awatara na szybko, bo mi dziecko smarkało na klawiaturę i nie mogę go teraz zmienić
edit: spóźniłam sięWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2015, 23:17
Mega, moremi, iwcia77, kapturnica, Reni, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
Uważam, że trzeba na forum wprowadzić nową zasadę dla nowych forumowiczek 35+ Muszą stawiać wkupną. A niby dlaczego nie? Łiskacz może być, nie mniejszy niż 0,5l na łeb. Te co nie chcą pić lub nie mogą, flaszkę przyjmą i dadzą mnie.
Mega, Zofia8, moremi, Bozia3, iwcia77, kubecek, Sabina, kapturnica, Bliska 77, paszczakin, Pusurek, Simba, Aasiula, dorbie, anna maria, kkisia, Parka, ComeToMeBaby, gosia7122, Mala79 lubią tę wiadomość
-
Aluzja...?
Mam burbona tylko. Ale mało chyba jak na połówkę na łba.
Sama bym się napiła, boru, ale bym się napiła. Ale nie mam najfajniejszej fazy, więc nie piję. Chlapnę i kwadrans później zaczyna mi się kac.moremi, iwcia77, Sabina, kapturnica, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
kapturnica wrote:On raz mi powiedzial ,ze ja jestem z typu tych ludzi co drążą do końca Może dlatego tak pozniej juz podchodzil..Zreszta juz bylismy po rozmowie o in vitro dzien rpzed zrobieniem testu I powiedzial ,ze przykro mu ,ze on nie umie mi pomoc.Ale wypisze wszystko to co mi bedzie trzeba jak bede do klinimki jechac..A oczy jak talarki to mial jak rpzyszlam z wynikami bety ,ze w ciazy ejstem..Jakbys zobaczyla to oslupienie a pozniej szczera radosc ,ze sie udalo
To juz bez zartow, bylo bezcenne:-)iwcia77, kubecek, kapturnica, Aasiula, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
Zofia8
-
Krakonka wrote:Aluzja...?
Mam burbona tylko. Ale mało chyba jak na połówkę na łba.
Sama bym się napiła, boru, ale bym się napiła. Ale nie mam najfajniejszej fazy, więc nie piję. Chlapnę i kwadrans później zaczyna mi się kac.megan8, moremi, Bozia3, iwcia77, kapturnica, Bliska 77, malgos741, Mega, Simba, Aasiula, kkisia, gosia7122 lubią tę wiadomość