35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ania.g wrote:Padam na pysk znów. Cały dzień wożenia gratów. Kolacja w warunkach polowych. Na koniec rozłożyliśmy tylko łóżka żeby było gdzie spać. Starsza zaliczyła dziś lot ze schodów i jest podejrzenie wstrząśnienia mózgu.Leży na obserwacji
moremi, Sabina, Bliska 77, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Wstalam i mam w bonusie migrene. To dopiero będzie dzień.
Boże spraw żeby już był piątekCzemu tak ciezko sie dobudzic?? A dziwie sie ,że młody jak nacpany sie zachowuje rano..
A wogole to dzien dobryDorka1979, Mega, Aasiula, dorbie, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:Padam na pysk znów. Cały dzień wożenia gratów. Kolacja w warunkach polowych. Na koniec rozłożyliśmy tylko łóżka żeby było gdzie spać. Starsza zaliczyła dziś lot ze schodów i jest podejrzenie wstrząśnienia mózgu.Leży na obserwacji
zdrówka córce
BryAasiula lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
kapturnica wrote:wspolczuje..Kurde zawsze cos sie musi wykluc po drodze..Nie lubie a lajka przypadek i wcislam zamiast zacytowac, nie da rade odwalic
kapturnica, Aasiula lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBry
Wczoraj mnie tu nie było więc nie jestem na bieżąco, niestety po tych lekach na ciśnienie to tragedia się ze mną dzieje ale trzeba wytrzymać jeszcze te mniej więcej 24 dni, w sumie donoszona będzie za 4 dni. Od południa dzień w dzień mnie głowa boli i mam takie potworne szumy w uszach, jak zwykle, wszystkie skutki uboczne leków jakie mogą być te najrzadsze to ja mam.Bliska 77, Arwena, kapturnica, malgos741, Mega, moremi, Aasiula, kkisia, Parka, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry,
padłam wczoraj jak nigdy. Szukałam jeszcze jakieś przchodni gin. na nfz. Jest jeszcze jedna a tam przyjmuje starsza babka i nie ma najlepszych opiniiPodobno ta moja jest o niebo lepsza. Ech, szkoda że mój gin ordynator podniósł ceny o 50%, teraz 150 bierze, no ale za to otworzył nowy wypasiony gabinet. Coś za coś...Jest jeszcze jeden rozsądny gin w mieście, musze dopytać znajomą jaki on jest. Sporo osób sobie go chwali a jest tańszy o 30 zł
kapturnica, moremi, Aasiula, Dorka1979, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
A ja wlasnie rozmawiałamz kumpela co w tamtym roku poronila sybna w 16tym tygodniu..
Poroniła znowu ,w tamtym miesiacu .Tym razem w 5tym tygodniu.. Jesuu jakie to okrutne A i jak zwykle w szpitalu stwierdzili ,ze wszystko ejst ok i 5ty tydzien to praktycznie zadna ciaza..... Nic nie dostala wytycznych , zadnych badan .Jprdole nigdy bym w UK nie chciala ciąży prowadzicWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2015, 08:17
Zofia8, Aasiula, Sabina, Dorka1979, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
dzien dobry
w koncu sie dorwalam do lapka, po zamieszaniu weekendowym plus 2 dni wolnego m wreszcie moge cos popisac, choc nie wiem jak dlugo- lapek siada i musze oddac do serwisu...
co ja biedna poczne?- toz to pewnie 2 tyg jak nic!!!
juz nawet nie wiem do czego mialam sie odniesc- bo cos tu kukalam, ale z nadmiaru info metlik gigant, takze sorkiMega, malgos741, moremi, Aasiula, Sabina, kkisia, ComeToMeBaby, Dorka1979, iwcia77 lubią tę wiadomość
gretka -
kapturnica wrote:A ja wlasnie rozmawiałamz kumpela co w tamtym roku poronila sybna w 16tym tygodniu..
Poroniła znowu ,w tamtym miesiacu .Tym razem w 5tym tygodniu.. Jesuu jakie to okrutne A i jak zwykle w szpitalu stwierdzili ,ze wszystko ejst ok i 5ty tydzien to praktycznie zadna ciaza..... Nic nie dostala wytycznych , zadnych badan .Jprdole nigdy bym w UK nie chciala ciąży prowadzic
Aasiula lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:A ja wlasnie rozmawiałamz kumpela co w tamtym roku poronila sybna w 16tym tygodniu..
Poroniła znowu ,w tamtym miesiacu .Tym razem w 5tym tygodniu.. Jesuu jakie to okrutne A i jak zwykle w szpitalu stwierdzili ,ze wszystko ejst ok i 5ty tydzien to praktycznie zadna ciaza..... Nic nie dostala wytycznych , zadnych badan .Jprdole nigdy bym w UK nie chciala ciąży prowadzic
Kapto, ja druga ciaze poronilam w UK. Dla mnie otworzyli oddzial. Na poczatku bylam sama a w nocy przywiezli jeszcze dwie pacjetki. Jak pielegniarka zobaczyla, ze maz mnie podmywa, to powiedziala, ze to jest ich praca a nie Jego. Mialam jakies tam zastrzezenia ale niewielkie. Ale rzeczywiscie, nie wyobrazam sobie prowadzic ciazy tylko w ramach NHS (nasz NFZ).
moremi, Aasiula, Sabina, ComeToMeBaby, Dorka1979, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
Zofia8
-
Dzien dobry, śnieg sypie...dobrze ze dziś nie musze nigdzie lecieć
mam w planach do zrobienia sałatkę brokułową - pierwszy raz bede robić
Tez cały czas sie zastanawiam co u Alis...mogłaby sie odezwać....
Aniag - mam nadzieje ze na podejrzeniach sie skończy, zdrowia dla córki
Dziś w dzien dobry TVN ma być o tym, co zrobic jak teściowa sie wtrąca...malgos741, Bliska 77, moremi, Aasiula, Sabina, kkisia, slash, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
witam się kawką
Zośka powodzenia z badaniami
Sabinka weź coś na ta migrenę... współczuję
Mega, Bliska 77, Aasiula, Sabina lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnyEllo. Witam nowe ( kreatywne, co milo sie czyta), sciskam stare. Forumowiczki znaczy. U mnie zima jak ta lala.
I musze konczyc, bo Adas mnie ciagnie za wlosy.Bliska 77, moremi, kapturnica, Mega, Aasiula, Sabina, kkisia, gosia7122, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Ello. Witam nowe ( kreatywne, co milo sie czyta), sciskam stare. Forumowiczki znaczy. U mnie zima jak ta lala.
I musze konczyc, bo Adas mnie ciagnie za wlosy.malgos741, Mega, Aasiula, Pusurek, kapturnica, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:Walka z malymi lapkami we wlosach to jest to
moremi, Mega, Bliska 77, Krakonka, Aasiula, Sabina, Pusurek, anna maria, kkisia, megan8, Simba, ComeToMeBaby, mysza1975, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość