X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale pamiętasz o mnie?
    Bozia3 wrote:
    byłam bliska szukania rodziny zastępczej...;)

Bozia3, Mega, kkisia, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ale pamiętasz o mnie?
    Tak oczywiście - ale Ty jesteś mało wiarygodna, więc nie przywiązuję się do tego pomysłu. Za chwilę se pierdykniesz bliźniaki i wtedy będziesz miała resztę świata w dupie...a ja znów się będę musiała rozglądać...;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2015, 09:35

Mega, Pusurek, anna maria, kapturnica, kkisia, moremi, Simba, gosia7122, mysza1975, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Krakonka Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Wstalam i mam w bonusie migrene. To dopiero będzie dzień.

Boże spraw żeby już był piątek :-)

Weź sobie od razu imigran, zdrzemnij się, jak możesz, a jak nie możesz to i tak pomoże.

Do piątku się przyłączam.

Sabina, kapturnica, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • Mega Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ale pamiętasz o mnie?
    Czujna jak ważka ;)

malgos741, Bozia3, Aasiula, Reni, kapturnica, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    ja już codziennie spinam w kucyka....bo nie dość, że mnie szarpał - to jeszcze jak mu się ulało prosto na moje umyte włosy - to już byłam bliska szukania rodziny zastępczej...;)
    Dokladnie, kitka to moja przyjaciolka....

Bozia3, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie
    Aniu zdrowka dla coreczki:)
    Zoska powodzenia na badaniach :)
    Sabinka wspolczoje znam ten bol :(

Bliska 77, Sabina, kapturnica, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2015, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Wstalam i mam w bonusie migrene. To dopiero będzie dzień.

Boże spraw żeby już był piątek :-)

O, współczuję, migrena to moja wierna "przyjaciółka". Trzeba przeleżeć w miarę możliwości
    Ja to zwykle odrzucam ,,w miarę możliwości", bo nie jestem w stanie nawet wstać.
    Życzę,żeby szybko minęła.

Bliska 77, Sabina, Aasiula lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2015, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Wstalam ale nie pytaj jak??Ja sie kurna zwlekłam z wyra :-/ Czemu tak ciezko sie dobudzic?? A dziwie sie ,że młody jak nacpany sie zachowuje rano..
    A wogole to dzien dobry :)
    Hello!
    Ja tez się zwlekam, masakra...

kapturnica, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2015, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    DZzeń dobry - chciałam powiedzieć :)
    Przyznaję się, że wczoraj nie miałam jak tu zawitać po południu.A wieczorem obejrzeliśmy z mężem ciekawy film - ,,Niezłomny" - może któraś z Was oglądała? Polecam. Na faktach oparty - o olimpijczyku i wojnie, przejmująca historia, aż nieprawdopodobna.

kapturnica, Aasiula, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2015, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie poleze. Jestem w pracy. Na razie jakoś żyję, ale co to za życie? ;-)

Zocha popusc krwi, nie zaluj sobie ;-)

kapturnica, Aasiula, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    serce mi krwawi słysząc takie słowa
    Bozia3 wrote:
    Tak oczywiście - ale Ty jesteś mało wiarygodna, więc nie przywiązuję się do tego pomysłu. Za chwilę se pierdykniesz bliźniaki i wtedy będziesz miała resztę świata w dupie...a ja znów się będę musiała rozglądać...;)

Bozia3, kapturnica, Sabina, Aasiula, Mega, moremi, Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2015, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dawno nie bylo o kupie, wiec... Dziecko mi sie odblokowalo. Obsral sie po kolana, polowa wyleciala bokiem. A ze siedzial w foteliku, obesrany byl rowno po szyje. Przy rozbieraniu wlozyl w to nogi... Nie musze wspominac, ze byl wlasnie swiezutko przebrany, a ja po kapieli?
    Teraz siedzi zadowolony w bujaczku i zyrafą nawala w malpe, zeby wydawala dzwiek. Normalnie istota rozumna mi rosnie!

dorbie, Bozia3, kapturnica, Sabina, Mango, malgos741, kkisia, Krakonka, Aasiula, Mega, moremi, Bliska 77, paszczakin, Parka, Simba, peppapig, macduska, gosia7122, mysza1975, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Zofia8 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, nie uwierzycie ale zemdlalam. Sprobowala z jedej reki, nie udalo sie. Jak zaczela sprawdzac zyle na dloni, to juz zaczelam wymiekac. W koncu pobrala z drugiej reki a ja odplynelam. Jak mnie ocucily to myslalam, ze to sen

Sabina, malgos741, Mega, moremi, megan8, ComeToMeBaby, gosia7122, Dorka1979, iwcia77 lubią tę wiadomość

Zofia8
  • Reni Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    własnie spożywam śniadanie
    Pusurek wrote:
    Dawno nie bylo o kupie, wiec... Dziecko mi sie odblokowalo. Obsral sie po kolana, polowa wyleciala bokiem. A ze siedzial w foteliku, obesrany byl rowno po szyje. Przy rozbieraniu wlozyl w to nogi... Nie musze wspominac, ze byl wlasnie swiezutko przebrany, a ja po kapieli?
    Teraz siedzi zadowolony w bujaczku i zyrafą nawala w malpe, zeby wydawala dzwiek. Normalnie istota rozumna mi rosnie!

kapturnica, Sabina, Pusurek, kkisia, Aasiula, Mega, moremi, Bliska 77, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2015, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zofia8 wrote:
    Dziewczyny, nie uwierzycie ale zemdlalam. Sprobowala z jedej reki, nie udalo sie. Jak zaczela sprawdzac zyle na dloni, to juz zaczelam wymiekac. W koncu pobrala z drugiej reki a ja odplynelam. Jak mnie ocucily to myslalam, ze to sen
    Bidulka :-)

Sabina, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry bezwietrznie:-),slonce sie przebija,zimno -1.milego dnia

Bozia3, Sabina, Margolcia88, kkisia, Aasiula, Mega, Bliska 77, megan8, Simba, macduska, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2015, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No zimno, zimno, w domu też, trzeba rozgrzać się jakąś herbatą.

A Ovu to nie umie liczyć :P ani owulacji, ani nawet dni cyklu :)

Aasiula, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Zofia8 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak mi wyjda zle wyniki, to ze stresu:-):-):-)

Sabina, Margolcia88, Aasiula, anna maria, ComeToMeBaby, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

Zofia8
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2015, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    własnie spożywam śniadanie
    Blagam, jeszcze nie bylo szczegolow przeciez...

Aasiula, Bozia3, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra zmykam do roboty ;) będę zaglądać z komóry

Aasiula, anna maria, Mega, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
‹‹ 7257 7258 7259 7260 7261 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ