35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:ale pamiętasz o mnie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2015, 09:35
Mega, Pusurek, anna maria, kapturnica, kkisia, moremi, Simba, gosia7122, mysza1975, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Wstalam i mam w bonusie migrene. To dopiero będzie dzień.
Boże spraw żeby już był piątek
Weź sobie od razu imigran, zdrzemnij się, jak możesz, a jak nie możesz to i tak pomoże.
Do piątku się przyłączam.
Sabina, kapturnica, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Bozia3 wrote:ja już codziennie spinam w kucyka....bo nie dość, że mnie szarpał - to jeszcze jak mu się ulało prosto na moje umyte włosy - to już byłam bliska szukania rodziny zastępczej...
Bozia3, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySabina wrote:Wstalam i mam w bonusie migrene. To dopiero będzie dzień.
Boże spraw żeby już był piątek
O, współczuję, migrena to moja wierna "przyjaciółka". Trzeba przeleżeć w miarę możliwości
Ja to zwykle odrzucam ,,w miarę możliwości", bo nie jestem w stanie nawet wstać.
Życzę,żeby szybko minęła.
Bliska 77, Sabina, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Wstalam ale nie pytaj jak??Ja sie kurna zwlekłam z wyra
Czemu tak ciezko sie dobudzic?? A dziwie sie ,że młody jak nacpany sie zachowuje rano..
A wogole to dzien dobry
Ja tez się zwlekam, masakra...kapturnica, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDZzeń dobry - chciałam powiedzieć
Przyznaję się, że wczoraj nie miałam jak tu zawitać po południu.A wieczorem obejrzeliśmy z mężem ciekawy film - ,,Niezłomny" - może któraś z Was oglądała? Polecam. Na faktach oparty - o olimpijczyku i wojnie, przejmująca historia, aż nieprawdopodobna.
kapturnica, Aasiula, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
serce mi krwawi słysząc takie słowaBozia3 wrote:Tak oczywiście - ale Ty jesteś mało wiarygodna, więc nie przywiązuję się do tego pomysłu. Za chwilę se pierdykniesz bliźniaki i wtedy będziesz miała resztę świata w dupie...a ja znów się będę musiała rozglądać...
Bozia3, kapturnica, Sabina, Aasiula, Mega, moremi, Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDawno nie bylo o kupie, wiec... Dziecko mi sie odblokowalo. Obsral sie po kolana, polowa wyleciala bokiem. A ze siedzial w foteliku, obesrany byl rowno po szyje. Przy rozbieraniu wlozyl w to nogi... Nie musze wspominac, ze byl wlasnie swiezutko przebrany, a ja po kapieli?
Teraz siedzi zadowolony w bujaczku i zyrafą nawala w malpe, zeby wydawala dzwiek. Normalnie istota rozumna mi rosnie!dorbie, Bozia3, kapturnica, Sabina, Mango, malgos741, kkisia, Krakonka, Aasiula, Mega, moremi, Bliska 77, paszczakin, Parka, Simba, peppapig, macduska, gosia7122, mysza1975, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, nie uwierzycie ale zemdlalam. Sprobowala z jedej reki, nie udalo sie. Jak zaczela sprawdzac zyle na dloni, to juz zaczelam wymiekac. W koncu pobrala z drugiej reki a ja odplynelam. Jak mnie ocucily to myslalam, ze to sen
Sabina, malgos741, Mega, moremi, megan8, ComeToMeBaby, gosia7122, Dorka1979, iwcia77 lubią tę wiadomość
Zofia8
-
własnie spożywam śniadanie
Pusurek wrote:Dawno nie bylo o kupie, wiec... Dziecko mi sie odblokowalo. Obsral sie po kolana, polowa wyleciala bokiem. A ze siedzial w foteliku, obesrany byl rowno po szyje. Przy rozbieraniu wlozyl w to nogi... Nie musze wspominac, ze byl wlasnie swiezutko przebrany, a ja po kapieli?
Teraz siedzi zadowolony w bujaczku i zyrafą nawala w malpe, zeby wydawala dzwiek. Normalnie istota rozumna mi rosnie!kapturnica, Sabina, Pusurek, kkisia, Aasiula, Mega, moremi, Bliska 77, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZofia8 wrote:Dziewczyny, nie uwierzycie ale zemdlalam. Sprobowala z jedej reki, nie udalo sie. Jak zaczela sprawdzac zyle na dloni, to juz zaczelam wymiekac. W koncu pobrala z drugiej reki a ja odplynelam. Jak mnie ocucily to myslalam, ze to sen
Sabina, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dobra zmykam do roboty
będę zaglądać z komóry
Aasiula, anna maria, Mega, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016