35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
A propos jedzenia. Czy po duphastonie może być szalona ochota na słodycze? Pożeram jak leci cobądź. I natychmiast mi się robi niedobrze.
Ech, nic z tego życia nie mam... Wódka źle, słodycze źle...
Jak znajdę fajną karkówkę to se wkleje:)caffe, Arwena, moremi, Mega, iwcia77, Sabina, Aasiula, ComeToMeBaby, gosia7122 lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Aasiula wrote:Jestem bylam na takim treningu z wqrwu że pot to mi nawet z kostek leci
Cometa trzymam kciuki I czekam z Taba z wami
Rany zazdroszcze, mnie tak zalewa, ze moge sobie jedynie poplywac. Sceneria niczym z horroru-krew,krew. Istna rzez,
iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
Zofia8
-
Krakonka wrote:A propos jedzenia. Czy po duphastonie może być szalona ochota na słodycze? Pożeram jak leci cobądź. I natychmiast mi się robi niedobrze.
Jak znajdę fajną karkówkę to se wkleje:)moremi, iwcia77, kapturnica, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Krakonka wrote:To może powinnam zrobić test, zamiast męczyć się jeszcze 4 dni na duphastonie... Ten cykl i tam mam zmarnowany:/ Następny tez bez szans, może zrobię od razu dwa:)
Jak czas juz na miesiaczke, to najfajniej wychodza owulacyjne. Asiula dzis to sprawdzila:-)
moremi, iwcia77, kubecek, Sabina, kapturnica, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
Zofia8
-
slash wrote:Wiecie może co u Alis?
Pisałam do niej ale się nie odzywa.iwcia77, Aasiula, slash lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
ComeToMeBaby wrote:ja też nie wiem.
ja sie poprostu zaskoczyłam i napisałam w formie ciekawostki
jak chłop przebywa w tropikach to może się przydać
ja myślę, że zimny prysznic załatwia sprawęiwcia77, Sabina, kapturnica, Pusurek, Simba, Aasiula, kkisia, ComeToMeBaby, gosia7122 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Zofia8 wrote:Jak czas juz na miesiaczke, to najfajniej wychodza owulacyjne. Asiula dzis to sprawdzila:-)
Nie czas, nie czas, jeszcze 4 dni. Ale bym przyspieszyła. Szybciej bym zaczęła nowy cykl:)
O testach czytałam, jestem za słaba psychicznie na tetsy:) Przed świętami mąż wrócił do domu i zastał walizkę na ganku:P No bo test...moremi, iwcia77, kubecek, Sabina, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Krakonka wrote:Nie czas, nie czas, jeszcze 4 dni. Ale bym przyspieszyła. Szybciej bym zaczęła nowy cykl:)
O testach czytałam, jestem za słaba psychicznie na tetsy:) Przed świętami mąż wrócił do domu i zastał walizkę na ganku:P No bo test...
kapturnica, Aasiula lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Spakowałaś go?
To za dużo powiedziane... Ale miał w walizce T-shirty, pelerynę przeciwdeszczową i krótkie spodenki. Akurat to leżało na jednej półce:)moremi, iwcia77, Sabina, kapturnica, Mega, Pusurek, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Krakonka wrote:A propos jedzenia. Czy po duphastonie może być szalona ochota na słodycze? Pożeram jak leci cobądź. I natychmiast mi się robi niedobrze.
Jak znajdę fajną karkówkę to se wkleje:)Matka fantastycznej 4 -
Padam na pysk znów. Cały dzień wożenia gratów. Kolacja w warunkach polowych. Na koniec rozłożyliśmy tylko łóżka żeby było gdzie spać. Starsza zaliczyła dziś lot ze schodów i jest podejrzenie wstrząśnienia mózgu.Leży na obserwacji
kapturnica, moremi, Bliska 77, Bozia3, Aasiula, kkisia, megan8, ComeToMeBaby, gosia7122, Mala79 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Dziecko będzie mogło mieć troje rodziców - http://wyborcza.pl/1,75400,17354000,Brytyjski_parlament_przeglosowal_ustawe___dziecko.html
Czasmi zdaje mi się, że świat zanadto skupia się na kwestiach dotyczących jednostek, ignorując problemy mas. Fajnie, że jest nowa procedura i jest zgodna z prawem, ale chyba bardziej ucieszyłaby mnie ustawa regulująca sytuację prawną porzuconych dzieci albo ustawa o obowiązku zapewnienia przez rząd/gminę miejsc w przedszkolach albo coś podobnego. Może religia/etyka/wychowanie seksualne...?iwcia77, Simba, Aasiula lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Jak znajdę fajną karkówkę to se wkleje:) -
macduska wrote:kubecek, ollala, magda i jeszcze ktoś
moze zagoszcza na dłużej?
a mó juz do roboty pojechał i a mi sie spac nie chce mogłam dzis zatestowac ale zapomniałamprzyponiało mi sie dopiero jak do łóżka wróciłam chyba to początki alzheimera
dziecie spi to trza pokorzystac i swoj seral lukneMega, iwcia77, gretka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny