35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
no a tak a propos- żeby nie było:
niedługo znikam. idę pod prysznic, bo potem... łóżko ścielimy
trzeba się zrelaksowaćmacduska, anna maria, Aasiula, Sabina, Mega, Zofia8, moremi, iwcia77, Mango, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:o własnie- Duska, co u Ciebie?
przypomniałas mi że miałam Zośce pogratulować zawziętościsuper.
no i powitać nowy narybekcześć nowe!
a nic Kometko-
kapta mnie wygoniła z kartonu....
ferie się zaczęły, wolnego dużo, czasu na myslenie dużo- nie jest łatwo
za dwa tygodnie juz będę w szpitaluanna maria, dorbie, Sabina, Mega, moremi, Bozia3, iwcia77, kapturnica, kkisia, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Duśka (jakoś mi lepiej pasuje niż Wacia
)- potraktuj to jak krok naprzód.
załatwisz szpital, wszystko się ułoży. wierzę w to. gorzej byłoby zostawić wszystko tak jak jest i nie zrobić nic. trzymam kciuki, będzie dobrze.
p.s. wyrzuć karton.macduska, Aasiula, Mega, moremi, iwcia77, kapturnica, Bliska 77, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:Duśka (jakoś mi lepiej pasuje niż Wacia
)- potraktuj to jak krok naprzód.
załatwisz szpital, wszystko się ułoży. wierzę w to. gorzej byłoby zostawić wszystko tak jak jest i nie zrobić nic. trzymam kciuki, będzie dobrze.
p.s. wyrzuć karton.
zgadzam się z Tobą
ale karton zostanie- dobrze jest tam czsami posiedzieć i odpoczać- dla higieny uczuć chociażby
moze być Duśka- a co ci w Waci nie pasuje?Aasiula, Sabina, Mega, moremi, iwcia77, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Aasiulka tak wlasnie jest @ sie pojawia jak sie test zrobi heh..
A ja sie wyspałam(jak zwykl standardzik) I zrobilam z wielkim bólem goląbki i sałatke jarzynówke..Z bólem bo najpierw zapał był do zrobienia a potem sie odechciało..Ale jak kuchnia rozgrzebana to trza było skończyć.Przynajmniej na jutro obiad bedzie ready
Ineska fajnie widziec cie szczesliwa.Los bywa przewrotny wiec nic nie ejst rpzesądzone ,że nie ebdziesz miala wlasnego dziecka jeszcze..A Macius bedzie mial rodzenstwo..
A ja na kolacja zrobiłam parówki z serem i ketchupem w cieście francuskimzniknęło z prędkością światła
A tak w ogóle dobijcie mnie - chory chłop, masakra jakas....Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2015, 23:18
Aasiula, iwcia77, kapturnica, Bliska 77, Mango, Simba, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMega wrote:Gołąbki...mniam....
A ja na kolacja zrobiłam parówki z serem i ketchupem w cieście francuskimzniknęło z prędkością światła
A tak w ogóle dobicie mnie - chory chłop, masakra jakas....
Mega- współczuję- chory chłop gorszy od TatarzynaAasiula, Sabina, Mega, moremi, iwcia77, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:zgadzam się z Tobą
ale karton zostanie- dobrze jest tam czsami posiedzieć i odpoczać- dla higieny uczuć chociażby
moze być Duśka- a co ci w Waci nie pasuje?
ok, ale schowaj go głębiej w takim razie
pasuje, pasuje- poprostu ciężko mi spamiętać że macduska to Wacia. Łatwiej skojarzyć macduska z Duśka. ot cała moja filozofia.macduska, Aasiula, moremi, iwcia77, kapturnica, Bliska 77, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:ok, ale schowaj go głębiej w takim razie
pasuje, pasuje- poprostu ciężko mi spamiętać że macduska to Wacia. Łatwiej skojarzyć macduska z Duśka. ot cała moja filozofia.
a, bo ty nie kojarzysz skąd sie wzięła Wacia?Aasiula, iwcia77, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Dobry wieczór.
Sabina - jakie nie zajdziesz? Zajdziesz tylko teraz opadły Ci witki. Jutro będzie lepiej. Głowa do góry. Jak chcesz popłakac to rycz, jak przytulić to przytulam.
Hmmm na zdjęcie kolorem włosó się nie załapałam
Cometomebaby - no to juz jakis krok do przodu, oby pomogło.
Dziś wyjechalismy z mezem z domu około południa, wrocilismy około 21.30 to az mama około 21ej zadzwoniła zapytac sie czy wszystko ok bo tak długo nas nie maa mowilismy ze do Castoramy jedziemy
Jednak się trochę o nas troszczą.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2015, 22:50
ComeToMeBaby, Sabina, Mega, moremi, iwcia77, Bliska 77, Mango, paszczakin, anna maria, kkisia, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:chyba za świeża jestem i ominęła mnie ta historyja
Biski mąż myślał, że mój avatar to wata cukrowa
i stąd Wacia, mąz Waciak a dzieci WacikiWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2015, 22:51
ComeToMeBaby, Reni, Aasiula, Sabina, moremi, Bozia3, iwcia77, kapturnica, Mango, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny