35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:Margolcia mnie najczęściej dopada w pracy (hmm dziwne, muszę to przemyśleć)
i dodatkowo dochodzi mi światłowstręt i wkurw na dźwięki
gaszę światło zaciągam rolety i tak siedzę z zamkniętymi oczami kilka minut -
nick nieaktualnyReni wrote:Margolcia mnie najczęściej dopada w pracy (hmm dziwne, muszę to przemyśleć)
i dodatkowo dochodzi mi światłowstręt i wkurw na dźwięki
gaszę światło zaciągam rolety i tak siedzę z zamkniętymi oczami kilka minut
Mnie zdecydowanie najczęściej dopada w sobotę rano - taka tradycja, to ponoć od stresu, zmęczenia - tzw. migrena weekendowa. W poprzednim roku miałam mniej pracy, więc mniej migren, w tym roku mam roboty nadmiar, więc prawie co tydzień się męczę. Rozważałam, czy to przypadkiem nie zależy od dni cyklu - homrnonów. Ale nie, migrenę mam w przeróżnych dniach cyklu, żadnej prawidłowości oprócz tej sobotniejmoremi, Aasiula lubią tę wiadomość
-
a idź pan w chuj z taką terapią
newer! oglądałam oszukać przeznaczenie 5 i wiem jak to się może skończyć
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a09c4a53974b.jpg
dziękuję bardzopaszczakin wrote:jezzzzzus maryja, to ja juz wole o kupach w detalach.. prawie odjechalam jak Zofia jak uslyszalam o tej terapiiSabina, moremi, megan8, kapturnica, Aasiula, Mega, kkisia, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:te bez recepty raczej nie działają, to raz
a dwa, leki na migrenę nie sprzyjają staraniom
pani neurolog mi powiedziała albo starania albo walka z migreną
to troche faken Reni, bo w ciazy globus sie nasila..
ja masochistycznie zrezygnowalam z paracetamolu w ciazy, bo przeciez mozna..
nie mialam jakis strasznych boli i nie chciallam kartofla faszerowac. Za to porafily tak ze 4 dni trzymac.
Od momentu jak spie tylko i wylacznie na rogalu (wiec prawie plasko) jak reka odjal.
A wczesniej o dziwo rade dawala (jak jeszczce bol sie nie rozkrecil na calego) akuupresura (ja jestem ostatnia co wierzy w igielki, przyciskania czy homeopatie)..Bliska 77, Reni, moremi, Aasiula, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
A wiecie ze ja to lacze tez ze sprawami hormonymi widze jakas zaleznosc, w obu ciazach nie mialam ani jednego ataku i przez okres karmienia rowniez, obecnie od porodu (a karmie caly czas) take mi sie ie zdarzylo a wszystko sie zaczelo wraz z moim dojrzewaniem
moremi, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:na nfz nie mam szans
a prywatnie na razie nie mogę
każdy grosz idzie na piesowe leczenieAasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
weź mnie nie strasz
ostatnio dostałam migreny po cebuli ..myślałam, że się przekręcę
a te baby w komunikacji miejskiej wyfiokowane, wyperfumowane kwiatuszkowymi szprajami ..to jest dopiero masakra
kiedyś laska tak się zlała perfumami, że myślałam, że się spawiuję! głupio było mi ją pogonić, bo rozsiadła sie obok mnie.. ale sprawę załatwił mój pies.. walnął takiego pawiulca, że baba odwróciła się. Posprzątałam a ta z powrotem na fotel.
Myślę sobie no nie wyczymie! Piesław znowu się wierci więc pytam go (tak, żeby paniusia słyszała) "znowu?" laska tylko spojrzała i uciekła! uf!
paszczakin wrote:to troche faken Reni, bo w ciazy globus sie nasila..
ja masochistycznie zrezygnowalam z paracetamolu w ciazy, bo przeciez mozna..Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2015, 11:02
Margolcia88, Sabina, moremi, Simba, ComeToMeBaby, Mega, Aasiula, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Laski czy w moim pojebanym cyklu mogę zrobić hormony tarczycy czy też odwlec do marca?
Ja robię raz, dwa razy w miesiącu.-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyReni wrote:
weź mnie nie strasz
ostatnio dostałam migreny po cebuli ..myślałam, że się przekręcę
a te baby w komunikacji miejskiej wyfiokowane, wyperfumowane kwiatuszkowymi szprajami ..to jest dopiero masakra
kiedyś laska tak się zlała perfumami, że myślałam, że się spawiuję! głupio było mi ją pogonić, bo rozsiadła sie obok mnie.. ale sprawę załatwił mój pies.. walnął takiego pawiulca, że baba odwróciła się. Posprzątałam a ta z powrotem na fotel.
Myślę sobie no nie wyczymie! Piesław znowu się wierci więc pytam go (tak, żeby paniusia słyszała) "znowu?" laska tylko spojrzała i uciekła! uf!Reni, gretka, Mega, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySabina wrote:Laski czy w moim pojebanym cyklu mogę zrobić hormony tarczycy czy też odwlec do marca?
Bliska 77, Sabina, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
ja się wtedy zastanawiam czy nie mam wścieklizny i czy nie mam piany na ustach
straszneSabina wrote:Znam to! Perfumy takie że jak wciagasz powietrze to jakby Ci ktoś wiertla w mózg wkrecal! Jezusie ja w takich chwilch marze o teleportqcji daaaaleeeeeko!Bliska 77, Sabina, Mega, Aasiula, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Parka wrote:Przetrzymali mnie w szkole dzisiaj rano i nie zdążyłam do gina, spóźniłam się 20 minut i muszę umówić kolejną wizytę
niech to szlag
Parka lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySabina wrote:Znam to! Perfumy takie że jak wciagasz powietrze to jakby Ci ktoś wiertla w mózg wkrecal! Jezusie ja w takich chwilch marze o teleportqcji daaaaleeeeeko!
Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny