35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:tarczycowe Sabbcia mozesz zawsze zrobic bez wzgl na pojebany bardziej czy mniej cykl..Nie wiem czy robilas kiedykolwiek antygeny .Jesli nie to polecam za jednym zamachem zrobic trojce tarczycowa tsh , ft3 i ft4 oraz anty tpo i anty tg.
tsh miałam 2, ft3i ft4 miałam środkowe
-
Parka wrote:Przetrzymali mnie w szkole dzisiaj rano i nie zdążyłam do gina, spóźniłam się 20 minut i muszę umówić kolejną wizytę
niech to szlag
a długo czekałaś na tą?
można się wkurzyćParka lubi tę wiadomość
-
moremi wrote:W każdym momencie możesz zrobić tarczycowe.
Ja robię raz, dwa razy w miesiącu.
bo ja zrobiłam tylko raz i myślałam, że starczy -
a rurki opuszczone tak, żeby gacie było widać
to jest dopiero masakra
nie wiem kto wprowadził modę na obcisłe spodnie u facetów ale to jest wizualna kastracjapaszczakin wrote:facet hetero w rurkach to w 99% przypadkow wyglada masakralnie. tylko ladnym gejom ladnie w rurkach..kapturnica, ComeToMeBaby, Aasiula, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:facet hetero w rurkach to w 99% przypadkow wyglada masakralnie. tylko ladnym gejom ladnie w rurkach..
mój.... mój to by się w żadne rurki nie zmieściłhahahaa rozerwałby stopą próbując załozyć. hehehe ale co ja gadam. on by rurek wogóle nie ruszył
Mango, Aasiula, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:to dobrze..tylko po poronieniu tsh lubi poszalec..wiec uj tam raz sie dobrze szarpnac zwl ze maja promnocje to cie taniej wyjdzie
za pakiet tarczycowy czyli tsh, ft3 i ft4 i anty tpo anty tg 84zł
moremi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Simba wrote:Hejka
Wlasnie mialam pytac o Bursztyna ale widze ze wiesci sa super (to znaczy w sensie planow rozrodczych)
No! Wzial juz ktos blizniacza ciaze? Bo jak nie, to ja moze cos opowiem.
Wczoraj wysiadla mi gora plecow i szyja i radz se babo - dzieci ani podniesc, ani przeniesc a Ci z kolei postanowili urzadzic mi siedem swiatow: wyli razem, na zmiane, glosniej, ciszej. W koncu zapakowalam ich do bujaczkow i jedna butelka ogarnialam towarzystwo - zamykalam pychola temu ktory akurat bardziej sie darl. Potem padlam obok nich na kanapie, po godzinie ledwie wstalam no i oczywiscie caly dzien probowalam sie dodzwonic do jakiegokolwiek fizjoterapeuty ktory przyszedlby na wizyte domowa. A potem przypomnialam sobie, ze mojemu ojcu lekarz na krecz karku kazal wypic pol litra wodki (tak, tak w PRLu ludzie mieli rozne pomysly). I kiedy moj maz wrocil z pracy (kiedy on wraca, dzieci zazwyczaj spia grzecznie jak aniolki) to zastal mnie przed kompem, z miska czipsow i butelka whisky. Ja juz rozumiem skad sie biora alkoholicy.
Dzien dobry i milego!
ile zdazylas wypic tej whisky? czy tylko powachac?
P.S sliczne foto w podpisieWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2015, 12:21
Sabina, Bliska 77, Aasiula, Simba, moremi, kkisia, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:plany planami, a zycie zyciem...
ile zdazylas wypic tej whisky? czy tylko powachac?
P.S sliczne foto w podpisie
Ale dzisiaj znowu mnie bolaHuraaaa!!!!
Bursztyn, Aasiula, paszczakin, anna maria, Mega, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ale Simba dasz radę
https://www.youtube.com/watch?v=8jA44gll7IQ#t=26
a Ty będziesz miała podwójnie
Simba wrote:Hejka
No! Wzial juz ktos blizniacza ciaze? Bo jak nie, to ja moze cos opowiem.
.....Ja juz rozumiem skad sie biora alkoholicy.
Dzien dobry i milego!Simba, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:no a my z m dzisiaj od rana byliśmy w przychodni u dermatologa, więc przy okazji mój m był zapytać o rejestrację do endokrynologa. okazało się, że potrzebne jest skierowanie od lekarza pierwszego kontaktu.
a mnie tez jest potrzebne skierowanie do dermatologa (mimo, ze wyznaczyła mi kolejny termin i mnie zapisała, ale teraz są potrzebne od nowego roku i najpierw mam iść do lek. pierwszego kontaktu i uzupełnić skierowanie).
no to tak sobie wymyśliliśmy, że skoro oboje potrzebujemy tych lekarzy to się zarejestrujemy na ten sam dzień i godzinę do swoich lekarzy i pojedziemy "jednym transportem"
także w poniedziałek mój m załatwia skierowanie do endokrynologa. ciekawe jaki mu termin powiedzą w przychodni. chociaż on ma zawsze szybciej niż zwykły śmiertelnik i tylko mnie wkurza (heh, np. ja czekam pół roku na wizytę, a jemu mówią: w przyszłym tygodniu zapraszamy)... także ten- czymajta kciuki żeby szybko wszystko pozałatwiać, może rezonans też szybko mu zleciczas, czas, czas... tik- tak.. tik- tak...
Ale na sam rezonans to na bank niestety poczekacie.