35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
moj mi kupil w belgii z bio organica w skladzie jest 30% imbiru wiec nie ejst az tak zle.Ale masz racje widziala w sklepach gdzie imbiru bylo 5%macduska wrote:Kapta, jeszcze mi się przypomniało z tym syropem imbirowym.
Popatrz na skład bo jeśli to taki jak dodają do piwa to tego imbiru jest tam mikroskopijna ilość, a reszta to cukier i inne syfy.
Lepiej już zapodać sobie herbatę z plasterkiem korzenia świeżego albo ciasteczka imbirowe upiec.
macduska, Aasiula, Dorka1979, iwcia77 lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:Kapta- straszne zdjecie wstawiłaś... Naprawdę, tacy ludzie nie powinni być obiektem kpin, ale jakoś tak sama mam takie odczucia jak w podpisie zdjecia.
A propos zdjecia- aleś ty sie wygimnastykowana zrobiłaś
hehehe i w dodatku nic się nie chwaliłaś że kupiłaś nowe buty 
czytam i czytam i myśle o czym ona pisze???
wracam na poprzednią stronę, szukam tych butów- nic nie ma...
i dopiero się zgapnęłam, że to pomarańczowe w avatarze to człowiek bo ja myślałam na początku, że dynia...
nie dość, że stara jestem to jeszcze ślepa..
kapturnica, Aasiula, ComeToMeBaby, paszczakin, moremi, Simba, Dorka1979, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyo takComeToMeBaby wrote:mangan srangan <--- buaaaahahahahaaaa
Wacia- też tak miałaś wczoraj?

ale swoją drogą spędziłam cudowny wieczór
tego mi było trzeba-Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2015, 12:12
kapturnica, Aasiula, ComeToMeBaby, moremi, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
sucha karma nie powinna stać dłużej niż 3 godz
potem się utlenia i zmienia swoje właściwości
ja mojemu jak nie chce jeść suchej karmy (bo niestety nie ma wyboru i je ciągle tą samą weterynaryjną) to polewam oliwą z oliwek, która dla psów jest także zdrowa a przy okazji smaczna
jak mu nasypię karmę do michy to podejdzie, powącha i tak na mnie wymownie popatrzy
"nie zapomniałaś o czymś?"
jak biorę butelkę z oliwą oblizuje się za uszami hahah
Dorka1979 wrote:Żadnego mleka tylko wodę. Po mleku może mieć rozwolnienie. Moje psy dostają jak mają pusto w miskach, po prostu dosypuję im suchej karmy, bo mokrej nie chcą
Aasiula, ComeToMeBaby, macduska, moremi, Simba, gosia7122, gosia7122, Dorka1979, Mega, Bursztyn, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Buty jak buty ale lateksik jakiComeToMeBaby wrote:Kapta- straszne zdjecie wstawiłaś... Naprawdę, tacy ludzie nie powinni być obiektem kpin, ale jakoś tak sama mam takie odczucia jak w podpisie zdjecia.
A propos zdjecia- aleś ty sie wygimnastykowana zrobiłaś
hehehe i w dodatku nic się nie chwaliłaś że kupiłaś nowe buty 
kapturnica, ComeToMeBaby, Dorka1979, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Kapta- ale ty masz przedziałek w cyckach

i.... przefarbowałaś kudły i nic nie powiedziałaś?
a nie- to peruka musi być-przeca by ci tak znienacka nagle kudły nie urosły haahaa
tylko mnie zasmuca tu jeden fakt- ty nam się niczym nie chwalisz. fstyć się.
kapturnica, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
TYYY ona tu sie zapladnia ,nogi do gory daje nie hyhyhyhyComeToMeBaby wrote:Kapta- ale ty masz przedziałek w cyckach

i.... przefarbowałaś kudły i nic nie powiedziałaś?
a nie- to peruka musi być-przeca by ci tak znienacka nagle kudły nie urosły haahaa
tylko mnie zasmuca tu jeden fakt- ty nam się niczym nie chwalisz. fstyć się.
kapturnica, ComeToMeBaby, Sabina, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ja pierdole!
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c58ffc26cf30.jpgkapturnica wrote:wiem ,ze zazdrościsz..A patrzaj jakie fajne spodenki
dodam na ogole coby wam z zazdrosci oczy wyszly 
kapturnica, Aasiula, ComeToMeBaby, mamatrojki80, macduska, moremi, Sabina, Mega, iwcia77, Niuta, kkisia lubią tę wiadomość
-
Mam 3 ,jamnik szorstkowlosy,mieszaniec jagdterrier z jamnikem i labradorka:-)posokowiec piekny pies:-)Dorka1979 wrote:A ile masz psów, że tak na bogato je karmisz

Przy jednym małym to jeezcze do zniesienia i na dodatek jak dostaje takie porcje jak jest napisane na opakowaniu. Ja bym zbankrutowała, mam dwa duże owczarka niemieckiego długowłosego i posokowca, oraz małego czort wie co to za mieszaniec
Aasiula, moremi, Simba, Sabina, gosia7122, Dorka1979, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
heehehe powiem Wam, że uwielbiam Wasze towarzystwo.Aasiula wrote:Wariatki normalnie hyhyhyh

i w odróżnieniu od NIEKTÓRYCH nie łażę po innych forach. ba- po innych wątkach też z bardzo- rzadka. jak czytam te siksy to mi się mózg lasuje.
aj lav ja
Aasiula, Bliska 77, paszczakin, macduska, moremi, Simba, Sabina, gosia7122, Mega, Arwena, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
Ale zobaczcie jaka wygimnastykowana franca:-)Aasiula wrote:Kurwa hahahahahah sie oplułam noooo

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2015, 11:52
Aasiula, Bliska 77, ComeToMeBaby, kapturnica, caffe, Simba, Mega, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
wiesz ze to uzalezniaComeToMeBaby wrote:heehehe powiem Wam, że uwielbiam Wasze towarzystwo.
i w odróżnieniu od NIEKTÓRYCH nie łażę po innych forach. ba- po innych wątkach też z bardzo- rzadka. jak czytam te siksy to mi się mózg lasuje.
aj lav ja

Ja czasem mam taki syf w chalupie a siedze na forum ,jade samochodem siedze na forum w tel.
Bliska 77, ComeToMeBaby, anna maria, macduska, moremi, Simba, Sabina, Bursztyn, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość