35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
macduska wrote:Kapta, jeszcze mi się przypomniało z tym syropem imbirowym.
Popatrz na skład bo jeśli to taki jak dodają do piwa to tego imbiru jest tam mikroskopijna ilość, a reszta to cukier i inne syfy.
Lepiej już zapodać sobie herbatę z plasterkiem korzenia świeżego albo ciasteczka imbirowe upiec.macduska, Aasiula, Dorka1979, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:Kapta- straszne zdjecie wstawiłaś... Naprawdę, tacy ludzie nie powinni być obiektem kpin, ale jakoś tak sama mam takie odczucia jak w podpisie zdjecia.
A propos zdjecia- aleś ty sie wygimnastykowana zrobiłaśhehehe i w dodatku nic się nie chwaliłaś że kupiłaś nowe buty
czytam i czytam i myśle o czym ona pisze???
wracam na poprzednią stronę, szukam tych butów- nic nie ma...
i dopiero się zgapnęłam, że to pomarańczowe w avatarze to człowiek bo ja myślałam na początku, że dynia...
nie dość, że stara jestem to jeszcze ślepa..kapturnica, Aasiula, ComeToMeBaby, paszczakin, moremi, Simba, Dorka1979, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:mangan srangan <--- buaaaahahahahaaaa
Wacia- też tak miałaś wczoraj?
ale swoją drogą spędziłam cudowny wieczór
tego mi było trzeba-Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2015, 12:12
kapturnica, Aasiula, ComeToMeBaby, moremi, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
sucha karma nie powinna stać dłużej niż 3 godz
potem się utlenia i zmienia swoje właściwości
ja mojemu jak nie chce jeść suchej karmy (bo niestety nie ma wyboru i je ciągle tą samą weterynaryjną) to polewam oliwą z oliwek, która dla psów jest także zdrowa a przy okazji smaczna
jak mu nasypię karmę do michy to podejdzie, powącha i tak na mnie wymownie popatrzy"nie zapomniałaś o czymś?"
jak biorę butelkę z oliwą oblizuje się za uszami hahah
Dorka1979 wrote:Żadnego mleka tylko wodę. Po mleku może mieć rozwolnienie. Moje psy dostają jak mają pusto w miskach, po prostu dosypuję im suchej karmy, bo mokrej nie chcąAasiula, ComeToMeBaby, macduska, moremi, Simba, gosia7122, gosia7122, Dorka1979, Mega, Bursztyn, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Kapta- straszne zdjecie wstawiłaś... Naprawdę, tacy ludzie nie powinni być obiektem kpin, ale jakoś tak sama mam takie odczucia jak w podpisie zdjecia.
A propos zdjecia- aleś ty sie wygimnastykowana zrobiłaśhehehe i w dodatku nic się nie chwaliłaś że kupiłaś nowe buty
kapturnica, ComeToMeBaby, Dorka1979, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Kapta- ale ty masz przedziałek w cyckach
i.... przefarbowałaś kudły i nic nie powiedziałaś?a nie- to peruka musi być-przeca by ci tak znienacka nagle kudły nie urosły haahaa
tylko mnie zasmuca tu jeden fakt- ty nam się niczym nie chwalisz. fstyć się.kapturnica, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Kapta- ale ty masz przedziałek w cyckach
i.... przefarbowałaś kudły i nic nie powiedziałaś?a nie- to peruka musi być-przeca by ci tak znienacka nagle kudły nie urosły haahaa
tylko mnie zasmuca tu jeden fakt- ty nam się niczym nie chwalisz. fstyć się.kapturnica, ComeToMeBaby, Sabina, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ja pierdole!
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c58ffc26cf30.jpgkapturnica wrote:wiem ,ze zazdrościsz..A patrzaj jakie fajne spodenkidodam na ogole coby wam z zazdrosci oczy wyszly
kapturnica, Aasiula, ComeToMeBaby, mamatrojki80, macduska, moremi, Sabina, Mega, iwcia77, Niuta, kkisia lubią tę wiadomość
-
Mam 3 ,jamnik szorstkowlosy,mieszaniec jagdterrier z jamnikem i labradorka:-)posokowiec piekny pies:-)Dorka1979 wrote:A ile masz psów, że tak na bogato je karmisz
Przy jednym małym to jeezcze do zniesienia i na dodatek jak dostaje takie porcje jak jest napisane na opakowaniu. Ja bym zbankrutowała, mam dwa duże owczarka niemieckiego długowłosego i posokowca, oraz małego czort wie co to za mieszaniecAasiula, moremi, Simba, Sabina, gosia7122, Dorka1979, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Wariatki normalnie hyhyhyh
i w odróżnieniu od NIEKTÓRYCH nie łażę po innych forach. ba- po innych wątkach też z bardzo- rzadka. jak czytam te siksy to mi się mózg lasuje.
aj lav ja
Aasiula, Bliska 77, paszczakin, macduska, moremi, Simba, Sabina, gosia7122, Mega, Arwena, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
Ale zobaczcie jaka wygimnastykowana franca:-)Aasiula wrote:Kurwa hahahahahah sie oplułam noooo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2015, 11:52
Aasiula, Bliska 77, ComeToMeBaby, kapturnica, caffe, Simba, Mega, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:heehehe powiem Wam, że uwielbiam Wasze towarzystwo.
i w odróżnieniu od NIEKTÓRYCH nie łażę po innych forach. ba- po innych wątkach też z bardzo- rzadka. jak czytam te siksy to mi się mózg lasuje.
aj lav ja
Ja czasem mam taki syf w chalupie a siedze na forum ,jade samochodem siedze na forum w tel.Bliska 77, ComeToMeBaby, anna maria, macduska, moremi, Simba, Sabina, Bursztyn, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość