35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
mysza1975 wrote:Tylko się pospiesz, bo Ci braknie. Ja dziś Lidla zaliczyłam o 8.00 rano. Widziałam w necie bitwe o karpia w Lidlu, a dziś przeżyłam na żywo.
Widziałam w gazetce, że będą ubranka niemowlęce w dobrej cenie, więc przy okazji, że byłam w laboratorium, oddać krew na badanie TSH, zahaczyłam o Lidla. Na mejscu byłam już przed otwarciem. Na zewnątrz dziki tłum, a jak drzwi się otworzyły to wszyscy biegiem, wiekszość do ubranek. Masakra jakaś. Nie lubię takich przepychanek, ale się zmotywowałam, że to przecież nie dla siebie robię tylko dla dziecka, no i jak juz dopadłam do tych koszy to sobie, a raczej Wojtkowi nie żałowałam,
Mam wrażenie, że niektórzy to kupuja te rzeczy na promocji żeby sprzeadać dalej i zarobić, bo pakowali to takich wielkich toreb jak idzie, nie patrząc na kolory i rozmiary .
A teraz sobie siedzę, piję kawkę i się delektuję moją zdobyczą.
No i dzień dobry wszystkim!Aasiula, macduska, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyanna maria wrote:To Prawda pedegree to szajs,ja moim daj Royal:-)
Przy jednym małym to jeezcze do zniesienia i na dodatek jak dostaje takie porcje jak jest napisane na opakowaniu. Ja bym zbankrutowała, mam dwa duże owczarka niemieckiego długowłosego i posokowca, oraz małego czort wie co to za mieszaniecanna maria, megan8, gosia7122, Arwena, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
A tej co tak współczujecie... przecież sama chciała w cionży być
Mam prąd, dzwoniłam do męża, że prądu nie ma, a on na wypadek gdyby nam Putin gaz odciął kupił jesienią 4 metry drewna kominkowego i butlę gazową taka turystycznąi mi o tej butli przypomniał, że mamy w garażu... a ja się śmiałam, że ma paranoję... ale dziś mu honor zwróciłam
ComeToMeBaby, Bliska 77, Sabina, moremi, megan8, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Zofia8 wrote:Mam:-)
bo wykresu w podpisie nie uaktualniłaś. wklej nowy link do bieżącego wykresu, stary usuń. one sie nie zmieniają automatyczniemoremi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:mama3- to herbatę sobie zagrzejesz- dobre i to
ale co zrobisz jak ci padnie tablet? do butli go nie podłączysz.
bedzie nam Cię brakowało
No właśnie... a tak na poważnie to jakiś dramat jest na tej Ukrainie i ja już każdy scenariusz biorę pod uwagę, jak zwykle zwykli ludzie cierpią przez wybujałe ambicje możnych tego świata.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2015, 11:32
-
nick nieaktualny
-
Kapta- straszne zdjecie wstawiłaś... Naprawdę, tacy ludzie nie powinni być obiektem kpin, ale jakoś tak sama mam takie odczucia jak w podpisie zdjecia.
A propos zdjecia- aleś ty sie wygimnastykowana zrobiłaśhehehe i w dodatku nic się nie chwaliłaś że kupiłaś nowe buty
Aasiula, moremi, Dorka1979, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKapta, jeszcze mi się przypomniało z tym syropem imbirowym.
Popatrz na skład bo jeśli to taki jak dodają do piwa to tego imbiru jest tam mikroskopijna ilość, a reszta to cukier i inne syfy.
Lepiej już zapodać sobie herbatę z plasterkiem korzenia świeżego albo ciasteczka imbirowe upiec.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2015, 11:33
Dorka1979, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Kapta- straszne zdjecie wstawiłaś... Naprawdę, tacy ludzie nie powinni być obiektem kpin, ale jakoś tak sama mam takie odczucia jak w podpisie zdjecia.
A propos zdjecia- aleś ty sie wygimnastykowana zrobiłaśhehehe i w dodatku nic się nie chwaliłaś że kupiłaś nowe buty
No co jak mam wieczne sny erotyczne to musialam wstawic swoja fotkeComeToMeBaby, macduska, Aasiula, Bliska 77, Dorka1979, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość