35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
paszczakin wrote:bosko sie sprawila przed swietami, potem nie uzywalam.. moj chuop, ktory nad walkiem plul i sie pienil, radosnie wyciagal z maszynki kolejne platy ciasta bez mrugniecia okiem.. fakt, chwile nam najelo jej opanowanie, ale po jakims czasie 1 osoba spokojnie sama sobie radzi, mimo, ze trzeba krecic korbka, wiec jedna reka zajeta.. Iwcia mi polecala elektryczne, ale ja az tyle tych pierogow nie robie.
Zdecydowalam sie na firmowke, bo te no name w sklepach z urzadzeniami do domu jakies takie klekotowate mi sie wydaly. mam ta:
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0001IXA0I?ie=UTF8&tag=20044-21&linkCode=as2&camp=1634&creative=6738&creativeASIN=B0001IXA0I
robilam tez juz w niej makaron z fasoli mung i szlo rewelacyjnie.. jak sie okaze ze musze calkiem pszenice odstawic to moze byc ona dla mnie wybawieniem, bo makarony z fasoli, ciecierzycy czy soczewicy robi sie w niej w momencie..
no i jeszczce chce dokupic w przyszlosci taka dostawke, choc ona wydaje mi sie zbyt piekna, zeby byla prawdziwa..
pierogi wycinane potem plastikowa szczeka:
Jak malowane:-)
Aasiula lubi tę wiadomość
Zofia8
-
Reni wrote:zdałam sobie sprawę, że zanim ja urodzę to Paszcza i Simba zdążą drugi raz i jeszcze raz
zobaczysz, psina szybko dojdzie do siebie, a wtedy Ty teżReni, Aasiula, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:zdałam sobie sprawę, że zanim ja urodzę to Paszcza i Simba zdążą drugi raz i jeszcze raz
pieprzycie glupoty somsiadko..
ja tu czytalam, ze 24 lutego wracasz do boju..
a my planujemy ZACZAC kolejna ciaze w grudniu, to Twoje moze sie wlasnie wtedy rodzic, nie?Reni, moremi, Mega, Aasiula, Simba, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
mam w domu babciny więc jak nic nie znajdziesz to wieczorem Ci podam
pycha
ComeToMeBaby wrote:nie wiem, żadnego nie znam
dobra, dobra, coś tam poszukam w wolnej chwili.moremi, ComeToMeBaby, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ta kobitka o ktorej pisalam wczesniej, jest z partnerem. Wyglada o wiele powazniej Niz moj. A przeciez moj uwaza, ze jest za stary. Musze Mojego zaczarowac a przede wszystkim wmowic, ze jest Mlodzienaszkiem.Do tego seksownym i swietnie zbudowanym. Tylko, zeby na koniec nie wymienil mnie na mlodszy model:-)
macduska, Reni, Sabina, moremi, Margolcia88, ComeToMeBaby, Mango, Krakonka, Aasiula, Simba, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
Zofia8
-
ale skurwenseny chcą zawiesić rządowy program a znając życie odwieszą jak skończę magiczne 40, albo i nie jak pisiory do władzy dojdą w listopadzie (tfuuuu przez lewe ramię)
a na takie normalne mnie nie stać..no może jak spłacę hipotekę ale to za 30 lat
ComeToMeBaby wrote:eeee tam.
zobaczysz, psina szybko dojdzie do siebie, a wtedy Ty teżSabina, Margolcia88, megan8, Mega, malgos741, Aasiula, moremi, Bursztyn, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
aaaa bo Ty jeszcze nie urodziłaś
żem się zestrachała
no ale Simba może mi taki numer wywinąć już teraz
paszczakin wrote:pieprzycie glupoty somsiadko..
ja tu czytalam, ze 24 lutego wracasz do boju..
a my planujemy ZACZAC kolejna ciaze w grudniu, to Twoje moze sie wlasnie wtedy rodzic, nie?kapturnica, Sabina, moremi, Mega, Aasiula, Simba, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZofia8 wrote:Ta kobitka o ktorej pisalam wczesniej, jest z partnerem. Wyglada o wiele powazniej Niz moj. A przeciez moj uwaza, ze jest za stary. Musze Mojego zaczarowac a przede wszystkim wmowic, ze jest Mlodzienaszkiem.Do tego seksownym i swietnie zbudowanym. Tylko, zeby na koniec nie wymienil mnie na mlodszy model:-)
no z tym chwaleniem to ostrożnieReni, kapturnica, ComeToMeBaby, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
no własnie, powiedz mu chociaż, ze ma małego czy cośmacduska wrote:no z tym chwaleniem to ostrożnie
kapturnica, Margolcia88, macduska, ComeToMeBaby, Bozia3, Aasiula, Simba, moremi, Bursztyn, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
może dlatego, że zielona jest niedojrzała i może brzuch boleć jak po zielonych jagodach jak są czerwone
Zofia8 wrote:Najczesniej wlasnie zielona i rozne ziolowe.kapturnica, Sabina, Margolcia88, Aasiula, Simba, moremi, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
Zofia8 wrote:O dziewczyny, zapomnialabym. Dzis pod wykresem pojawila sie porada, by nie pic za duzo zielonej herbaty. Co tym sadzicie? Ja nie pije kawy, czarna herbatke rzadko. Najczesniej wlasnie zielona i rozne ziolowe.
Margolcia88, Bozia3, mamatrojki80, Aasiula, moremi, dorbie, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:aaaa bo Ty jeszcze nie urodziłaś
żem się zestrachała
no ale Simba może mi taki numer wywinąć już teraz
nie moze, bo jest po cesarce.. dlatego i na mnie musi poczekacReni, Simba, moremi, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
widzisz..nawet już dopadł mnie ten niemiec co mi wszystko chowa! Nawet o tym zapomniałam!
Sabina wrote:Reni chodź, utule Cię do mej bujnej piersi
Pamiętaj, Ty bierZesz Twixy kwietniowe po Simbiekwietniowy cykl od dawna Twój
Sabina, kapturnica, Mega, Aasiula, moremi, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
aaa bo Ona już urodziła! no tak
znowu, żem się zestrachała
tak! muszę się napić!
paszczakin wrote:nie moze, bo jest po cesarce.. dlatego i na mnie musi poczekacMega, Simba, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość