X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 00:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viv 78 - pytasz jak sobie radze ? ..no jakos musze ale prosto nie jest :). nie mam tu mojej mamy ani siostry ( jedynaczka jestem :( ) czy jakiejs ciotki zeby mogla mi pomoc i " naprostowac" a z Alojzem troszke bylo ciezko sie dogadac. Ivo w nocy raczej spi po 3 godzinki, budzi sie na cycka , na spiocha je i odplywa :) w dzien jest bardziej aktywny i ucina sobie krotkie drzemki. jeszcze jestem w fazie poznawania go i jego potrzeb :D

a ty jak sobie radzisz ? jak sie czujesz ?

Dorka1979, Arwena, Viv78, kapturnica, Sabina, moremi, Mega, inessa, kkisia lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 00:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka1979 wrote:
    Jak tam Iwcia?
    Dorka- teraz twoja kolej ;D

Dorka1979 lubi tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 00:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Burszta- ale kosmos! z materaca to juz niestety nic nie bedzie..czeka go smietnikowa smierc :(

Kometa- obys wysikala jutro te dwie kreski <3

Mysza - Wojtek rosnie jak na drozdzach ..kurde a niedawno na porodowce bylas :-O

Inesska jak to mowia " kobieta jest wtedy szczesliwa jak ma dwa imiona - Kochanie i Mama" - ciesze sie twoim szczesciem- zaslugujesz na wszystko co najlepsze <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2015, 00:53

Dorka1979, kapturnica, BISCA, Sabina, ComeToMeBaby, Parka, moremi, Bozia3, Bursztyn, macduska, Mega, inessa, kkisia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2015, 01:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    Dorka- teraz twoja kolej ;D
    No tak, jeszcze tylko ciuszki wyprasuję i jestem gotowa, komoda dla Heńki dzisiaj przyszła, łóżeczko dziś M skręcił, wózek dostałam - na dodatek taki co chciałam kupić tylko w innym kolorze, torba do szpitala spakowana - mogę rodzić, gorzej z samopoczuciem ale to już inna historia

iwcia77, Arwena, Viv78, SolarPolar, kapturnica, Sabina, moremi, macduska, Mega, inessa, kkisia lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 01:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka1979 wrote:
    No tak, jeszcze tylko ciuszki wyprasuję i jestem gotowa, komoda dla Heńki dzisiaj przyszła, łóżeczko dziś M skręcił, wózek dostałam - na dodatek taki co chciałam kupić tylko w innym kolorze, torba do szpitala spakowana - mogę rodzić, gorzej z samopoczuciem ale to już inna historia
    tzn? jak sie czujesz?

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2015, 01:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tragicznie, jutro spróbuję nie brać tych tabletek na ciśnienie i zobaczę czy będzie lepiej, oczywiście będę pilnować ciśnienia. Ból głowy zaczyna mi się od 3-4 rano i trwa do wieczora do tego ten szum w uszach i uczucie jakby miało mi głowę rozsadzić.

iwcia77 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2015, 01:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idę chyba spać. Dobranocka

iwcia77, kapturnica, moremi, kkisia lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 01:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka1979 wrote:
    Tragicznie, jutro spróbuję nie brać tych tabletek na ciśnienie i zobaczę czy będzie lepiej, oczywiście będę pilnować ciśnienia. Ból głowy zaczyna mi się od 3-4 rano i trwa do wieczora do tego ten szum w uszach i uczucie jakby miało mi głowę rozsadzić.
    kurde! niedobrze...chyba powinnas skontaktowac sie z lekarzem...

Dorka1979, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość

• Viv78 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 02:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    Viv 78 - pytasz jak sobie radze ? ..no jakos musze ale prosto nie jest :). nie mam tu mojej mamy ani siostry ( jedynaczka jestem :( ) czy jakiejs ciotki zeby mogla mi pomoc i " naprostowac" a z Alojzem troszke bylo ciezko sie dogadac. Ivo w nocy raczej spi po 3 godzinki, budzi sie na cycka , na spiocha je i odplywa :) w dzien jest bardziej aktywny i ucina sobie krotkie drzemki. jeszcze jestem w fazie poznawania go i jego potrzeb :D

a ty jak sobie radzisz ? jak sie czujesz ?

No ja bez mamy i teściowej to bym nie dala rady.super ze są.jedna poprasuje druga przywiezie jakiegoś kuraka.moje dziecko jest z tych nieodkladalnych,teraz wisi na cycku od pierwszej.jak odkladam do kołyski to ryk. Smoczki odpadają.a sama ja obudzilam do karmienia to teraz mam.no ale jak nie budzić jak w nocy dobry pokarm,człowiek chce utrzymać laktacji itp itd. Chłop niby pomaga,jemu tak się wydaje, ale ...nie przewinie bo to ...fuj.nie nakarmi, no bo wiadomo,czasem do snu "pomajta" ale jak mu nie wyjdzie to oddaje wrzaskuna i idzie spać, nie uprasuje nie upierze itd.spimy osobno bo on wiecznie zmeczony.
    Jak cos marudze to on wiecznie to samo -sama chcialas przeciez.no i tak jest :)

Trzymaj się ciepło.damy rade.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2015, 02:42

Dorka1979, SolarPolar, Sabina, ComeToMeBaby, moremi, Mega, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2015, 05:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    kurde! niedobrze...chyba powinnas skontaktowac sie z lekarzem...
    Rozmawiałam, zmniejszyła mi dawkę ale nie wzięłam wczorajszej wieczornej dawki i dziś jest spokój, nie boli i nie rozsadza głowa. Zobaczymy dalej.
    Oczywiście witam się z rana i kciukam z testujące dziś

kapturnica, Bliska 77, malgos741, ComeToMeBaby, moremi, macduska, Mega, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 05:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem, pozdrawiam , szczegolnie mame od tasmy.

kapturnica, Sabina, Dorka1979, Bliska 77, moremi, paszczakin, Bozia3, Arwena, Mega, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

• Zofia8 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 06:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    Burszta- ale kosmos! z materaca to juz niestety nic nie bedzie..czeka go smietnikowa smierc :(

Kometa- obys wysikala jutro te dwie kreski <3

Mysza - Wojtek rosnie jak na drozdzach ..kurde a niedawno na porodowce bylas :-O

Inesska jak to mowia " kobieta jest wtedy szczesliwa jak ma dwa imiona - Kochanie i Mama" - ciesze sie twoim szczesciem- zaslugujesz na wszystko co najlepsze <3

Iwcia, ale pieknie powiedziane:" kobieta jest wtedy szczesliwa jak ma dwa imiona - Kochanie i Mama"
    Nigdy tego nie slyszalam,

kapturnica, Sabina, Dorka1979, Bliska 77, malgos741, ComeToMeBaby, moremi, Mega, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

Zofia8
  • Zofia8 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 06:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viv78 wrote:
    No ja bez mamy i teściowej to bym nie dala rady.super ze są.jedna poprasuje druga przywiezie jakiegoś kuraka.moje dziecko jest z tych nieodkladalnych,teraz wisi na cycku od pierwszej.jak odkladam do kołyski to ryk. Smoczki odpadają.a sama ja obudzilam do karmienia to teraz mam.no ale jak nie budzić jak w nocy dobry pokarm,człowiek chce utrzymać laktacji itp itd. Chłop niby pomaga,jemu tak się wydaje, ale ...nie przewinie bo to ...fuj.nie nakarmi, no bo wiadomo,czasem do snu "pomajta" ale jak mu nie wyjdzie to oddaje wrzaskuna i idzie spać, nie uprasuje nie upierze itd.spimy osobno bo on wiecznie zmeczony.
    Jak cos marudze to on wiecznie to samo -sama chcialas przeciez.no i tak jest :)

Trzymaj się ciepło.damy rade.

Gdybym urodzila, u mnie byloby podobnie. Mam na mysli meza. Niestety ja nie moglabym liczyc ani na Mame i tesciowa. Po pierwsze sa daleko, a moja nie mialaby sil .

kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość

Zofia8
  • Zofia8 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 06:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien Dobry:-)
    Ciekawe o ktorej zajrzy to Kam2mi z informacja, ze baby w drodze:-)?

Sabina, Dorka1979, ComeToMeBaby, moremi, Mega, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

Zofia8
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 06:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gUd Morning ewrybady :D

Jak tam? co tam?? Piątunio w natarciu..Jesio tydzien i młody ma labe :)
    Kometa kciuki zacisniete ;)

Dorka1979, malgos741, ComeToMeBaby, mamatrojki80, moremi, macduska, inessa, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2015, 06:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też czekam na siki Komety :-)
    Dzień dobry laski! Piątek :-D

Dorka1979, ComeToMeBaby, moremi, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 06:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry :-)

Kometa i Malgos do raportu !

Iwcia, mam nadzieje, ze z czasem zlapiecie rytm, i. Bedzie git :-) . A tak z ciekawosci, jak dlugi jest macierzynski we wloszech?

Aha, no i Marta, gratuluje decyzji i nastepnym :-) tylko wiesz, kolejka jest itd ;-)
    Dorka, zycze dnia bez globusa ;-)

U nas mroznie. Niby tylko -2 ale taki mrozny wiatr, ze nie idzie wytrzymac. Mysle o tych, ktorzy pracuja na dworze i o bezdomnych ....

I tym radosnym akcentem zycze Wam udanego przedweekendu

Dorka1979, Bliska 77, malgos741, ComeToMeBaby, moremi, inessa, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2015, 06:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwcia pięknie to powiedziałaś :-) trzymam kciuki, żeby taśmy przy dzieciach szybko zwolniły i żebyście odsapnely <3

Bliska 77, moremi, Mega, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2015, 07:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    gUd Morning ewrybady :D

Jak tam? co tam?? Piątunio w natarciu..Jesio tydzien i młody ma labe :)
    Kometa kciuki zacisniete ;)
    Moje dzieciory też ;)

Mega lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2015, 07:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, ja już w pracy :-( Na szczęście dziś piątek. Marze żeby ten tydzień się już skończył, bo padam z nóg :-( Nawet nie mam czasu Was za dużo podczytywać :-(
    Kometa kciukam mocno; Bursztyn mega współczuję z tym Twoim mieszkankiem, Kapta ciesze się, że wyniki jak najbardziej ok, Iwcia kupę cierpliwości życzę, Zocha moja mama urodziła mojego "rozpieszczonego na dzień dzisiejszy brata" w wieku 45 lat także pełen luz, podreperujesz trochę organizm i wierzę, że Tobie sie też uda :-), Dorka - Tobie życzę dnia bez bólu głowy :-) Tyle doczytałam, ale reszcie dziewczyn również życzę wszystkiego dobrego. Moja córcia dziś szaleje na balu karnawałowym :-)
    Miłego dzionka dla Was wszystkich.

Sabina, Bliska 77, ComeToMeBaby, moremi, Bursztyn, Arwena, Mega, inessa, Dorka1979, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

‹‹ 7313 7314 7315 7316 7317 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ