35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Viv 78 - pytasz jak sobie radze ? ..no jakos musze ale prosto nie jest
. nie mam tu mojej mamy ani siostry ( jedynaczka jestem
) czy jakiejs ciotki zeby mogla mi pomoc i " naprostowac" a z Alojzem troszke bylo ciezko sie dogadac. Ivo w nocy raczej spi po 3 godzinki, budzi sie na cycka , na spiocha je i odplywa
w dzien jest bardziej aktywny i ucina sobie krotkie drzemki. jeszcze jestem w fazie poznawania go i jego potrzeb
a ty jak sobie radzisz ? jak sie czujesz ?Dorka1979, Arwena, Viv78, kapturnica, Sabina, moremi, Mega, inessa, kkisia lubią tę wiadomość
-
Burszta- ale kosmos! z materaca to juz niestety nic nie bedzie..czeka go smietnikowa smierc
Kometa- obys wysikala jutro te dwie kreski
Mysza - Wojtek rosnie jak na drozdzach ..kurde a niedawno na porodowce bylas
Inesska jak to mowia " kobieta jest wtedy szczesliwa jak ma dwa imiona - Kochanie i Mama" - ciesze sie twoim szczesciem- zaslugujesz na wszystko co najlepsze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2015, 00:53
Dorka1979, kapturnica, BISCA, Sabina, ComeToMeBaby, Parka, moremi, Bozia3, Bursztyn, macduska, Mega, inessa, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:Dorka- teraz twoja kolej
iwcia77, Arwena, Viv78, SolarPolar, kapturnica, Sabina, moremi, macduska, Mega, inessa, kkisia lubią tę wiadomość
-
Dorka1979 wrote:No tak, jeszcze tylko ciuszki wyprasuję i jestem gotowa, komoda dla Heńki dzisiaj przyszła, łóżeczko dziś M skręcił, wózek dostałam - na dodatek taki co chciałam kupić tylko w innym kolorze, torba do szpitala spakowana - mogę rodzić, gorzej z samopoczuciem ale to już inna historia
-
nick nieaktualnyTragicznie, jutro spróbuję nie brać tych tabletek na ciśnienie i zobaczę czy będzie lepiej, oczywiście będę pilnować ciśnienia. Ból głowy zaczyna mi się od 3-4 rano i trwa do wieczora do tego ten szum w uszach i uczucie jakby miało mi głowę rozsadzić.
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dorka1979 wrote:Tragicznie, jutro spróbuję nie brać tych tabletek na ciśnienie i zobaczę czy będzie lepiej, oczywiście będę pilnować ciśnienia. Ból głowy zaczyna mi się od 3-4 rano i trwa do wieczora do tego ten szum w uszach i uczucie jakby miało mi głowę rozsadzić.
Dorka1979, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:Viv 78 - pytasz jak sobie radze ? ..no jakos musze ale prosto nie jest
. nie mam tu mojej mamy ani siostry ( jedynaczka jestem
) czy jakiejs ciotki zeby mogla mi pomoc i " naprostowac" a z Alojzem troszke bylo ciezko sie dogadac. Ivo w nocy raczej spi po 3 godzinki, budzi sie na cycka , na spiocha je i odplywa
w dzien jest bardziej aktywny i ucina sobie krotkie drzemki. jeszcze jestem w fazie poznawania go i jego potrzeb
a ty jak sobie radzisz ? jak sie czujesz ?
No ja bez mamy i teściowej to bym nie dala rady.super ze są.jedna poprasuje druga przywiezie jakiegoś kuraka.moje dziecko jest z tych nieodkladalnych,teraz wisi na cycku od pierwszej.jak odkladam do kołyski to ryk. Smoczki odpadają.a sama ja obudzilam do karmienia to teraz mam.no ale jak nie budzić jak w nocy dobry pokarm,człowiek chce utrzymać laktacji itp itd. Chłop niby pomaga,jemu tak się wydaje, ale ...nie przewinie bo to ...fuj.nie nakarmi, no bo wiadomo,czasem do snu "pomajta" ale jak mu nie wyjdzie to oddaje wrzaskuna i idzie spać, nie uprasuje nie upierze itd.spimy osobno bo on wiecznie zmeczony.
Jak cos marudze to on wiecznie to samo -sama chcialas przeciez.no i tak jest
Trzymaj się ciepło.damy rade.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2015, 02:42
Dorka1979, SolarPolar, Sabina, ComeToMeBaby, moremi, Mega, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:kurde! niedobrze...chyba powinnas skontaktowac sie z lekarzem...
Oczywiście witam się z rana i kciukam z testujące dziśkapturnica, Bliska 77, malgos741, ComeToMeBaby, moremi, macduska, Mega, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:Burszta- ale kosmos! z materaca to juz niestety nic nie bedzie..czeka go smietnikowa smierc
Kometa- obys wysikala jutro te dwie kreski
Mysza - Wojtek rosnie jak na drozdzach ..kurde a niedawno na porodowce bylas
Inesska jak to mowia " kobieta jest wtedy szczesliwa jak ma dwa imiona - Kochanie i Mama" - ciesze sie twoim szczesciem- zaslugujesz na wszystko co najlepsze
Iwcia, ale pieknie powiedziane:" kobieta jest wtedy szczesliwa jak ma dwa imiona - Kochanie i Mama"
Nigdy tego nie slyszalam,kapturnica, Sabina, Dorka1979, Bliska 77, malgos741, ComeToMeBaby, moremi, Mega, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
Zofia8
-
Viv78 wrote:No ja bez mamy i teściowej to bym nie dala rady.super ze są.jedna poprasuje druga przywiezie jakiegoś kuraka.moje dziecko jest z tych nieodkladalnych,teraz wisi na cycku od pierwszej.jak odkladam do kołyski to ryk. Smoczki odpadają.a sama ja obudzilam do karmienia to teraz mam.no ale jak nie budzić jak w nocy dobry pokarm,człowiek chce utrzymać laktacji itp itd. Chłop niby pomaga,jemu tak się wydaje, ale ...nie przewinie bo to ...fuj.nie nakarmi, no bo wiadomo,czasem do snu "pomajta" ale jak mu nie wyjdzie to oddaje wrzaskuna i idzie spać, nie uprasuje nie upierze itd.spimy osobno bo on wiecznie zmeczony.
Jak cos marudze to on wiecznie to samo -sama chcialas przeciez.no i tak jest
Trzymaj się ciepło.damy rade.
Gdybym urodzila, u mnie byloby podobnie. Mam na mysli meza. Niestety ja nie moglabym liczyc ani na Mame i tesciowa. Po pierwsze sa daleko, a moja nie mialaby sil .
kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
Zofia8
-
nick nieaktualny
-
Dobry
Kometa i Malgos do raportu !
Iwcia, mam nadzieje, ze z czasem zlapiecie rytm, i. Bedzie git. A tak z ciekawosci, jak dlugi jest macierzynski we wloszech?
Aha, no i Marta, gratuluje decyzji i nastepnymtylko wiesz, kolejka jest itd
Dorka, zycze dnia bez globusa
U nas mroznie. Niby tylko -2 ale taki mrozny wiatr, ze nie idzie wytrzymac. Mysle o tych, ktorzy pracuja na dworze i o bezdomnych ....
I tym radosnym akcentem zycze Wam udanego przedweekenduDorka1979, Bliska 77, malgos741, ComeToMeBaby, moremi, inessa, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny, ja już w pracy
Na szczęście dziś piątek. Marze żeby ten tydzień się już skończył, bo padam z nóg
Nawet nie mam czasu Was za dużo podczytywać
Kometa kciukam mocno; Bursztyn mega współczuję z tym Twoim mieszkankiem, Kapta ciesze się, że wyniki jak najbardziej ok, Iwcia kupę cierpliwości życzę, Zocha moja mama urodziła mojego "rozpieszczonego na dzień dzisiejszy brata" w wieku 45 lat także pełen luz, podreperujesz trochę organizm i wierzę, że Tobie sie też uda, Dorka - Tobie życzę dnia bez bólu głowy
Tyle doczytałam, ale reszcie dziewczyn również życzę wszystkiego dobrego. Moja córcia dziś szaleje na balu karnawałowym
Miłego dzionka dla Was wszystkich.
Sabina, Bliska 77, ComeToMeBaby, moremi, Bursztyn, Arwena, Mega, inessa, Dorka1979, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość