35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
agp wrote:Hej dziewczyny, ja już w pracy
Na szczęście dziś piątek. Marze żeby ten tydzień się już skończył, bo padam z nóg
Nawet nie mam czasu Was za dużo podczytywać
Kometa kciukam mocno; Bursztyn mega współczuję z tym Twoim mieszkankiem, Kapta ciesze się, że wyniki jak najbardziej ok, Iwcia kupę cierpliwości życzę, Zocha moja mama urodziła mojego "rozpieszczonego na dzień dzisiejszy brata" w wieku 45 lat także pełen luz, podreperujesz trochę organizm i wierzę, że Tobie sie też uda, Dorka - Tobie życzę dnia bez bólu głowy
Tyle doczytałam, ale reszcie dziewczyn również życzę wszystkiego dobrego. Moja córcia dziś szaleje na balu karnawałowym
Miłego dzionka dla Was wszystkich.
Dzieki Agp.
Zofia8
-
Zapomnialam napisac, ze poniewaz lekarz od nieplodnosci przyjmuje dopiero tydzien po moim powrocie, umowilam sie 13.05. na wizyte do zwyklego ginekologa (to bedzie 12 dc) na usg. Chce zobaczyc jak sie przedstawia u mnie sytuacja w tej fazie cyklu.
ComeToMeBaby, malgos741, SolarPolar lubią tę wiadomość
Zofia8
-
I jak tam?? Nic kometa nie pisala widze..A ja standardzik od kilku dni haft , mdłosci nie dooskromienia a żeby było weselej doszła zajebista nadwrazliwość na zapachy...Czyzby spóźniony zapłon?
Kurde juz powinno przechodzic a nie rozkrecac sie..Obawiam sie tylko ,że wizyta u endokrynologa bedzie ciekawa.Z workiem w kieszeni
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2015, 07:49
malgos741, moremi, Dorka1979, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:I jak tam?? Nic kometa nie pisala widze..A ja standardzik od kilku dni haft , mdłosci nie dooskromienia a żeby było weselej doszła zajebista nadwrazliwość na zapachy...Czyzby spóźniony zapłon?
Kurde juz powinno przechodzic a nie rozkrecac sie..Obawiam sie tylko ,że wizyta u endokrynologa bedzie ciekawa.Z workiem w kieszeni
Mam przyjaciolke w ciazy, ktora wyladowala w szpitalu z powodu wymiotow. Zdiagnozowali u niej chorobe, ktora miala w pierwszej ciazy Ksiezna Kate. Nie ma wyjscia. Musi brac tabletki.
kapturnica, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
Zofia8
-
nick nieaktualnyDziewczyny mam do Was szybką prośbę. Wybieram się jutro z Natką na badania krwi, a ponieważ taki z Niej chojrak, że ja też muszę dla zasady oddać krew, to tak sobie myślę, że zbadam sobie prolaktynę, tylko nie wiem, czy sa jakieś wytyczne przy tego typu badaniu, czy tylko wystarczy być na czczo? Pomożecie?
Dziękuję
moremi lubi tę wiadomość
-
Zofia8 wrote:Zapomnialam napisac, ze poniewaz lekarz od nieplodnosci przyjmuje dopiero tydzien po moim powrocie, umowilam sie 13.05. na wizyte do zwyklego ginekologa (to bedzie 12 dc) na usg. Chce zobaczyc jak sie przedstawia u mnie sytuacja w tej fazie cyklu.
mamatrojki80, moremi, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:I jak tam?? Nic kometa nie pisala widze..A ja standardzik od kilku dni haft , mdłosci nie dooskromienia a żeby było weselej doszła zajebista nadwrazliwość na zapachy...Czyzby spóźniony zapłon?
-
cześć laski.
no więc na razie za mną pomiar temperatury.
37,1
czyżby chciała jebnąć nie dzisiaj?!
a ch.. zrobię sobie testa.
czekam tylko bo przed chwilą wstałam i jesio nie chce mi się sikać.
wstawałam o 4tej w nocy, chciałam to przeczekać ale niestety nie dało się bo by mnie rozsadziło.
także ten- robię kuźwa ten test. jak tylko mi się zachce sikumalgos741, Bliska 77, mamatrojki80, moremi, Sabina, paszczakin, Mega, inessa, iwcia77, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:cześć laski.
no więc na razie za mną pomiar temperatury.
37,1
czyżby chciała jebnąć nie dzisiaj?!
a ch.. zrobię sobie testa.
czekam tylko bo przed chwilą wstałam i jesio nie chce mi się sikać.
wstawałam o 4tej w nocy, chciałam to przeczekać ale niestety nie dało się bo by mnie rozsadziło.
także ten- robię kuźwa ten test. jak tylko mi się zachce sikumalgos741, ComeToMeBaby, mamatrojki80, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
agp wrote:Dziewczyny mam do Was szybką prośbę. Wybieram się jutro z Natką na badania krwi, a ponieważ taki z Niej chojrak, że ja też muszę dla zasady oddać krew, to tak sobie myślę, że zbadam sobie prolaktynę, tylko nie wiem, czy sa jakieś wytyczne przy tego typu badaniu, czy tylko wystarczy być na czczo? Pomożecie?
Dziękuję
żadnego seksiora przed ani miziania też nie. ogólnie mówiąc- kwiat lotosu.
i na czczo.malgos741, moremi, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:o 4tej rano to ja nie myślę
Trza myslec o kazdej porze..Ucz sie kurde!!
ComeToMeBaby, Zofia8, Reni, Aasiula, mamatrojki80, moremi, Bursztyn, macduska, Mega, inessa, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:A jak bedziesz miala dziecko to co??To zamiast nakarmic nakryjesz kocykiem ?
Trza myslec o kazdej porze..Ucz sie kurde!!
dzisiaj mi sie nie aktywował. chyba jeszcze procedury nie załadowało do końca na serweriwcia77 lubi tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:nie znasz dnia ani godziny...
i codziennie zadajesz sobie pytanie: ile jeszcze...?!i jak tu zrobic coby sie nie obrzygac
Musze do paszczaka isc na szkolenie ona od tylu tygodni ćwiczy hehehe
Aasiula, Bliska 77, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość