35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ComeToMeBaby wrote:chujnia.
1 kreska.
idę w karton.mamatrojki80, kapturnica, Aasiula, ComeToMeBaby, Bursztyn, Sabina, Arwena, macduska, Mega, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Mostowiakowa też poszła i jak to się skończyło
daj spokój świat się nie zawali jak tym razem nie zajdziesz w ciążę
ja tam nie spodziewałam się II, przecież to dopiero 12 dpo
i właśnie dlatego nie robię testów, bo laski tak się nakręcają i tak cisną, żeby testować, że człowiekowi się udziela i potem przykro
najlepieć najszczać po cichu, żeby nikt nie widział, nie słyszał
ComeToMeBaby wrote:chujnia.
1 kreska.
idę w karton.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2015, 09:14
Bliska 77, moremi, ComeToMeBaby, Zofia8, malgos741, Aasiula, Bursztyn, paszczakin, Sabina, Arwena, macduska, Mega, Dorka1979, iwcia77, kkisia, Krakonka lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Masz krwawą miazgę w majtach? Nie? To zostaw karton i idź na betę.
poczekam jeszcze weekend.
i tak jakbym dzisiaj poszła to wyniki dopiero w poniedziałek.
a jeden ch..j.
żeby był chociaż cień cienia. nic. jedna zajebiaszczo piękna kreska i.. nic więcej. jutro pewnie tempka jebnie mnie swym poziomem w twarz.malgos741 lubi tę wiadomość
-
Reni wrote:i właśnie dlatego nie robię testów, bo laski tak się nakręcają i tak cisną, żeby testować, że człowiekowi się udziela i potem przykro
najlepieć najszczać po cichu, żeby nikt nie widział, nie słyszałZ zaskoczenia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2015, 09:15
Reni, Bliska 77, moremi, Aasiula lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:no nie, nie mam. masz rację.
poczekam jeszcze weekend.
i tak jakbym dzisiaj poszła to wyniki dopiero w poniedziałek.
a jeden ch..j.
żeby był chociaż cień cienia. nic. jedna zajebiaszczo piękna kreska i.. nic więcej. jutro pewnie tempka jebnie mnie swym poziomem w twarz.ComeToMeBaby, Aasiula, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:Zośka, Ty chcesz babo czekać do 13 maja?, możecie mnie zjechać, ale uważam, ze w Twoim wieku każdy stracony cykl oddala Cię od ciąży.
Cześć Dziewczyny.
To byla pomylka:-) 13.02
mamatrojki80, moremi, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
Zofia8
-
Reni wrote:Mostowiakowa też poszła i jak to się skończyło
daj spokój świat się nie zawali jak tym razem nie zajdziesz w ciążę
ja tam nie spodziewałam się II, przecież to dopiero 12 dpo
i właśnie dlatego nie robię testów, bo laski tak się nakręcają i tak cisną, żeby testować, że człowiekowi się udziela i potem przykro
najlepieć najszczać po cichu, żeby nikt nie widział, nie słyszał
raz na 8 miesięcy to mi chyba wolno.
nie jest mi aż tak bardzo przykro bo w sumie bym niedowierzała trochę że się udało po wynikach m. no ale wiesz.
przed moim m poszłam w tajemnicy i z miną obojętną do łazienki. i tak samo obojętna wróciłam. eh.mamatrojki80, malgos741, Bliska 77, moremi, Bursztyn, Sabina, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kometa ja w 12d.po rano mialam cień cienia cieniowatego widoczny tylko rpzy oknie i to krecac na wszystkie strony..Dopiero o 6tej wieczorem pokazala sie kreska..Wiec zawsze moze byc jeszcze za wczesnie...
ComeToMeBaby, Reni, Bliska 77, Aasiula, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aj lav ju dziewczyny.
No dobra, czekam spokojnie- przez weekend powinno się coś wyjaśnić.
Cytując zacną Peppę: co ma być to będzie.
Mogę tylko czekać.mamatrojki80, malgos741, Bliska 77, moremi, Aasiula, Sabina, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
a tam niedowierząca..nie kituj
każda z nas, która leje na test ma serce na ramieniu i wierzy, że tym razem ..może tym razem..normalne
ComeToMeBaby wrote:no ja se raz naszczałam od czerwca. i tylko dlatego, ze miałam pierwszy raz takie tempki na koniec cyklu.
raz na 8 miesięcy to mi chyba wolno.
nie jest mi aż tak bardzo przykro bo w sumie bym niedowierzała trochę że się udało po wynikach m. no ale wiesz.
przed moim m poszłam w tajemnicy i z miną obojętną do łazienki. i tak samo obojętna wróciłam. eh.kapturnica, ComeToMeBaby, moremi, Aasiula, Bursztyn, Sabina, Arwena, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:a tam niedowierząca..nie kituj
każda z nas, która leje na test ma serce na ramieniu i wierzy, że tym razem ..może tym razem..normalnemoremi, Aasiula, Bursztyn, Krakonka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny